15 jeneng klasik lan elegan kanggo bocah-bocah wadon

Jeneng klasik lan elegan kanggo bocah-bocah wadon

Milih jeneng kanggo cah wadon Iki minangka salah sawijining hadiah sing paling apik sing bisa diwenehake, sampeyan kudu nindakake kanthi keputusan sing apik amarga bakal dadi perkara sing Dhèwèké bakal dadi bagéan saka iku kanggo sisa urip.. Ing dhaptar sing ditawakake, kita rinci babagan jeneng bocah wadon klasik lan elegan supaya bisa nggawe pribadine sing pantes.

Jeneng-jenenge wong sing pantes. Sanajan katon luar biasa, akeh sing wis duwe makna lan kepribadian sing bakal dadi bagian saka urip sampeyan. Iku tansah worth njupuk dipikir sethitik ing sembarang sing kita nuduhake supaya bisa menehi inspirasi lan menehi jeneng ayu kanggo bayi mangsa.

1 - Martina: Asal saka basa Latin lan tegese "Dewa perang saka Mars", "wong sing disucekake saka Mars". Dheweke duwe kapribaden sing sederhana lan klasik lan seneng karo kabeh sing ana ing saubengé. Padha enterprising, tanggung jawab lan intuisi.

2 - Maria: asal saka basa Ibrani lan tegese "sing dipilih dening Gusti Allah". Dheweke dadi wong sing tentrem, sensitif, manis lan harmonis. Padha tansah ceria lan optimistis, padha menehi perhatian marang kabeh rincian cilik lan romansa sing ana ing urip.

3 - Carla: Iki asale saka Jermanik, sing tegese "wong sing kuwat". Dheweke nduweni pribadine sing kuwat lan tekad, yen dheweke duwe masalah, dheweke bisa ngrampungake dhewe. Dheweke banget mandiri, ora wedi berkembang lan duwe gagasan sing cetha banget.

4- Subuh: Asalé saka basa Latin sing tegesé "wanita esuke", "putih" utawa "esuke". Padha banget independen, loman, darmabakti, penyayang alam. Ing babagan katresnan, dheweke liberal banget lan ngrancang.

Jeneng klasik lan elegan kanggo bocah-bocah wadon

5-Vega: nduweni oyod Arab lan asale saka tembung "Wega" sing tegese "wong sing tiba", "wanita sing subur". Padha banget jenis, romantis, wong hasrat. Dheweke tansah menehi awake dhewe kanggo menehi kabeh sing bisa kanggo wong liya lan menehi kabeh gaweyan ing karya.

6- Lilin: Iki minangka jeneng sing asale saka basa Latin lan tegese "wong wadon sing padhang utawa padhang". Dheweke nduweni watak sing kuwat, kebak kekuatan batin. Dheweke duwe hobi apik sing ana gandhengane karo seni, kayata musik lan seni pertunjukan lan dheweke ora nate santai ing kabeh sing dikarepake.

Jeneng asli kanggo bocah-bocah wadon
Artikel sing gegandhengan:
Jeneng asli kanggo bocah-bocah wadon

7 - Laya: Asal-usul agama lan makna sing apik, "wanita sing gampang ngucapake awake dhewe". Jeneng iki njlèntrèhaké wong intelektual, karo akèh budaya lan padha ngatur independen supaya bisa urip tanpa biaya.

8 - Zoe: Asalé saka basa Yunani lan tegese "wong sing kebak vitalitas". Padha seneng, penting, wanita aktif, tansah siap kanggo mutusake masalah konflik lan ing katresnan, banget romantis lan hasrat.

9- Angela: Asalé saka basa Yunani lan tegesé "utusané Gusti Allah". Dheweke duwe kapribaden sing nuntut amarga ora duwe apa-apa. Padha kuwat, ditemtokake, kebak energi lan kekuatan.

10 - Adara: Asale saka basa Arab lan tegese "mekar oranye", "sing paling ayu". Dheweke minangka wong sing penting, sing menehi inspirasi vitalitas lan seductive. Padha seneng mantep lan ngerti apa sing bener.

11 - Helen: Asal saka basa Yunani lan tegese "wong wadon sing padhang utawa mencorong". Padha banget ndhukung, affectionate, darmabakti lan hasrat wanita. Yen ana apa-apa sing katon ing dheweke, iku ambisi lan entuk apa sing dikarepake kanthi usaha.

Jeneng klasik lan elegan kanggo bocah-bocah wadon

12 - Isabella: Asalé saka Isabel lan asalé ora mesthi, amarga bisa asalé saka dewi Mesir Isis. Iku tegese "janji Gusti Allah" utawa "sing tresna marang Gusti Allah" lan padha wanita karo pribadine analitis lan reflektif. Dheweke seneng kerja kanggo mbantu wong liya, setya lan setya.

13 - Rahayu: Iki asale saka basa Latin lan tegese "dheweke sing anggun". Dheweke dadi wong sing seimbang, tenang lan teladan marang wong liya. Ing katresnan padha duwe tanggung jawab gedhe lan padha seneng prasetya, padha enten lan maha.

14- Cayetana: jeneng asal Latin, kang tegese "pelindung". Dheweke duwe pribadine proaktif, harmonis lan tansah aktif mental. Ing katresnan padha wong setya lan padha seneng nuduhake kabeh.

15 - Amira: Asalé saka basa Arab, lan diwenehi swara sing apik, uga nduweni teges "putri". Dheweke nduweni semangat sombong, humor sing apik, dheweke seneng banget karo bocah-bocah lan ora duwe hubungan serius karo katresnan.

Yen sampeyan pengin ngerti jeneng liyane kanggo cah wadon, sampeyan bisa ngetik artikel kita liyane "16 jeneng Catalan", "13 jeneng Meksiko" o "jeneng Prancis".


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.