4 jinis jins sing sampeyan pengin nggawa anak menyang sekolah

jinis jins

Kita bali menyang sekolah ing September. Wektu sing apik kanggo mamerake warna coklat lan nuduhake klambi sing paling apik. karo jins sing tepat.

Ya, ana opsi tanpa wates ing jins wanita, nanging dina iki kita nuduhake sampeyan 4 macem-macem jinis potong sing bakal dadi sekutu gedhe kanggo bali menyang sekolah.

Jeans Push Up Kab

Jeans Push Up lair kanthi tujuan tunggal mbenakake sosok sing nganggo. Model celana sing bakal mbantu kita nuduhake sikil kita, nanging uga bokong. Kita ora bisa nolak, push up wis dadi dhasar lan lemari klambi.

jeans push up jins

Iki minangka celana sing kanthi sethithik gaweyan bisa nggawe tampilan sing paling apik saka rasukan. Yen kita uga nyampur karo potongan ceking, sikil nyenyet lan pinggul medium, kita bakal entuk rasukan sing paling apik lan elegan kanggo ninggalake bocah-bocah ing sekolah lan urip ing dina-dina kanggo September.

Celana Dhuwur

dikenal minangka celana pinggang dhuwur, minangka jins paling serbaguna sing bisa ditemokake babagan siluet sing disenengi. Kajaba iku, kita ora bisa nolak yen kabeh jins wanita, High Rise minangka salah sawijining sing paling elegan, modern lan serbaguna, amarga bisa nganggo potongan sing luwih informal utawa blus sing luwih elegan.

jeans baggy

Padha karo kita kanggo dangu, lan iku ora koyone sing padha planning ninggalake. Baggy ditondoi dening duwe sikil sing amba, gaya bagy. Sanajan beda-beda, biasane duwe bangkekan sing dhuwur, nanging pinggul sing sithik. Padha pas karo siluet kita liwat pinggul elastis utawa nganggo sabuk.

Jeans iki ditampa kanthi apik lan nggawe tren liyane, kayata tapered, yaiku jinis hibrida antarane jins baggy lan skinny.

Ing kasus baggy, dheweke luwih milih wanita sing pengin nggedhekake sikil kanthi optik. Padha uga becik kanggo awak lurus, amarga bakal mbantu kita nggawe lan nemtokake kurva awak kanthi kekuwatan visual sing luwih gedhe.

Jeans Bootcut Kab

Yen ana sawetara celonone sing kenek banget, iku sing jeans bootcut. Iku taruhan pungkasan kita kanggo September iki; lan iku potong paling menarik.

Jenengé asalé saka basa Inggris: boot and cut. celana iki Iku nyenyet kanggo dhengkul. Banjur, sithik-sithik amba saka pedhet nganti tungkak. Jeneng kasebut diwènèhaké amarga katon ing ngisor kita nganggo sepatu bot, utawa paling ora bakal tetep kaya nalika kita nganggo.
Sapa sing seneng jins bootcut? Inggih, jujur, mayoritas awak sing ditemokake. Nanging, iku utamané ndukung awak sing paling mantep lan curvy, uga jam pasir, segi telu utawa segi telu kuwalik.

Kasunyatan yen celonone luwih akeh ing tungkak, bisa nggawe harmoni visual yen pinggul lan paha luwih akeh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.