6 aplikasi kanggo bocah sinau geografi Eropa

aplikasi geografi bocah

Sinau geografi saiki bisa nyenengake. Aku kelingan nalika isih bocah, guru kasebut meksa tuku peta politik, latar biru ing segara, putih ing negara kasebut. Garis ireng kandel sing mbagi wates. Kita bakal ngecet saben negara kanthi warna panandha beda banjur ngeling-eling negara kasebut kanthi bola-bali. Yaiku sejarah kuno. Dina iki ana macem-macem aplikasi kanggo sinau bocah geografi eropa lan jagad kanthi cara sing nyenengake!

Kaget banget nalika ndeleng dheweke nggunakake lan nemokake manawa dheweke main lan menghibur awake dhewe nalika nggunakake alat teknologi kasebut. Kajaba iku, nemokake manawa nggabungake ilmu geografi tanpa dipikirake. Disaranake dening sekolah sing cocog karo lingkungan virtual amarga asil apik saka aplikasi geografi kanggo bocah.

Sinau geografi kanthi muter

Mbok tank geografi digital sing hebat ora liya yaiku Google Earth, kanthi adhine sing isih cilik, Google Street View sing ajaib. Yen sing diarani yaiku bocah cilik sinau ngerti jagad, ora ana sing luwih becik tinimbang alat iki supaya bisa nemokake jagad iki. Iki minangka salah sawijining tank gedhe nalika nerangake aplikasi kanggo bocah sinau geografi Eropa lan jagad iki.

aplikasi geografi bocah

Cukup ketik Google Earth kanggo nggoleki titik ing peta, tugu, papan banjur klik ok. Banjur peta donya dipindhahake ing detik menyang papan sing dituduhake, kanthi kemungkinan ngliwati saben meter persegi kanthi nggedhekake. Kanthi mangkono, bocah cilik bisa ngunjungi Menara Eiffel lan entuk panorama Seine lan Paris. Utawa nemokake gedhene Tembok Cina lan Piramida Mesir.

Iki ditambahake Google Street View, geolocator ideal liyane kanggo ngerti geografi Eropa lan jagad. Ing kasus iki, kanthi mupangat sing app minangka jendhela ing lurung-lurung ing jagad. Sampeyan bisa mbukak liwat peta kasebut kanthi peta utawa gambar satelit.

Game geografi online

Nanging yen babagan sinau geografi kanthi aplikasi sing nyenengake, salah sawijining sukses saiki yaiku game World Geography. Alat iki kalebu seri game peta sing kudu dirampungake bocah. Game kasebut kalebu teka-teki warna-warni sing ngundang rampung sajrone wektu lan nggawe tingkat kesalahan paling murah. Yaiku a app kanggo bocah sinau geografi Eropa, Amerika lan bawana liyane. Uga kanggo nemokake gendera lan provinsi ing macem-macem negara ing jagad iki.

Geomaster Plus minangka pilihan liyane ing aplikasi kanggo bocah sinau geografi Eropa lan jagad iki. Alat iki nyampur game karo peta interaktif. Sampeyan ngidini sampeyan nemokake ibukutha lan kutha ing peta donya lan uga ana informasi babagan panji saliyane duwe atlas.

Aplikasi sing nyenengake kanggo bocah

Seterra uga kalebu dhaptar aplikasi kanggo bocah sinau geografi Eropa lan jagad iki. Game geografi sing nyenengake kasedhiya luwih saka 40 basa. Ngidini akses menyang luwih saka 400 kuesioner sing bisa disesuaikan babagan negara, ibukutha, umbul, samudra, tlaga lan liya-liyane.

Lan alternatif liyane yaiku Geoguessr. Iki minangka game online sing ngundang sampeyan nemokake titik ing peta saka katalog gambar panorama 360º saka Google Street View. Pemain ditawakake lokasi acak ing Bumi banjur kudu ngerti endi titik sing tepat ing peta sing bisa diukur.

Kontes Modal yaiku a app sing bisa didownload kanggo bocah sinau geografi ing Eropa lan jagad, sanajan ing kasus iki fokus ing ibukutha. Wis limang level kangelan mula larut karo umur. Ing kasus iki, para pemain duwe wektu tartamtu kanggo mangsuli pitakon kanthi bener, narik kawigaten luwih saka 25 yuta wong ing jagad iki.

Artikel sing gegandhengan:
Aplikasi Inggris paling apik kanggo bocah-bocah

Sampeyan ngerti manawa ana akeh pilihan kanggo sinau geografi kanthi muter lan kanthi cara sing nyenengake!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.