Anakku dirawat ing rumah sakit. Kepiye aku bisa mbantu sampeyan?

Anakku dirawat ing rumah sakit

Ora gampang ngalami kahanan nalika anakmu dirawat ing rumah sakit lan kurang kanggo dheweke yen lagi bocah sing gelisah, pengin urip lan kudu ngrasakake perawatan banget. Uga, iki kaping nalika rutinitas rusak sepira nalika sampeyan bakal ngenteni ing rumah sakit suwe. Pramila kita kudu katon latihan lan strategi kanggo nindakake sing paling apik.

Sadurunge kabeh bocah lanang utawa wadon kudu sandhang sawayah-wayah, amarga sampeyan bakal rumangsa wedi lan ora kuwat. Dheweke kudu ngrasakake tresno, pangayoman lan ora nglirwakake panglipure lan dheweke ngerti babagan kahanane sing nerjemahake nalika umure.

Kepiye aku bisa mbantu anak ing rumah sakit?

Perhatiane bakal nyebabake akeh profesional kanggo ngetrapake penyakit sing kudu ditindakake bocah-bocah ing rumah sakit. Sampeyan kudu menehi saran babagan profesional sing bisa diwenehake lan digunakake kanthi praktik kesehatan mental bocah.

Ana Ayo bocah-bocah nyebutake rasa wedi lan wedi, yen dheweke kudu nangis, sampeyan kudu ngeculake. Nanging ing ndhuwur kabeh badhan gedhe kudu dijamin liwat gangguan lan sing rampung karo game. Ajak dheweke main apa wae sing bisa ditindakake yaiku ing genggeman: game konstruksi cilik, nggambar nganggo cat, teka-teki, dolanan aksi cilik, lsp

Maca uga nyenengake lan ing wektu sing padha duwe bathi, sampeyan bisa milih buku kanggo umure, majalah utawa malah maca crita marang dheweke. Yen duwe televisi ing kamar uga ora ngganggu sampeyan karo acara favorit, dokumenter, utawa seri.

Anakku dirawat ing rumah sakit

Supaya bisa ngrampungake kasusahan luwih akeh lan luwih sabar, sampeyan bisa nggawe jadwal kegiatan saben dina. Kanthi metode iki, sampeyan bisa ngrancang kabeh tugas dina supaya luwih aman nalika nindakake prekara lan bocah bakal duwe rutinitas.

Nggawe rutinitas jinis iki gampang dipikirake yen kita bakal nglampahi wektu kanthi luwih cepet karo bocah ing kamar lan kudu ngrancang sawetara wektu sing bisa nyenengake lan bisa ditindakake. Malah umume duwe papan kanggo turu ing sandhinge amben bocah, amarga bakal dadi sing paling sampeyan butuhake ing wayah wengi.

Artikel sing gegandhengan:
Hak pasien lan bocah ing rumah sakit, sajrone dikurung

Sampeyan bisa nggawe hadiah lan hadiah anyar sajrone dina paling ala lan semangat sampeyan, nanging mesthine sawetara barang utawa dolanan sing nunggu ing omah lan bisa digawa menyang rumah sakit kanggo ngatasi ketegangan bakal luwih nyenengake sampeyan.

Penting njaluk partisipasi utawa pitulung ing perawatan apa wae manawa bakal ditindakake, iki bakal takon karo para profesional. Kita yakin manawa njaluk pitulung ora kudu repot lan profesional bisa mbiji kahanane.

Sampeyan uga bakal seneng banget yen duwe dheweke ngunjungi anggota kulawarga utawa kanca sing raket, sing bakal nyenengake sampeyan. Sampeyan bisa ngobrol karo telpon utawa nulis surat utawa ngirim pesen. Lan ndhuwur kabeh ojo nganti dheweke kurang tresno, sampeyan kudu ana ing sisihane lan ndemek, ngelus, njupuk tangane. Yen rumah sakit utawa dokter ngidini, sampeyan bisa takon apa dheweke ngidini nggawa panganan sing disenengi.

Anakku dirawat ing rumah sakit

Wong tuwa kudu nuduhake kekuwatan sing paling apik

Penting, wong tuwa kudu nuduhake kekuwatan, nyebutake perhatian lan perasaan sampeyan kanthi cara sing positif. Pancen angel ngetutake model sikap iki ing kasus sing bocah bisa duwe patologi serius, nanging kanggo mbantu bocah cilik sing kudu mandheg nangis lan proses kuatir sing nglarani. Yen sampeyan ora bisa ngontrol, sampeyan kudu njaluk kabeh pitulung psikologis supaya ora tiba ing tumindak bosok, nanging luwih becik njaga supaya tetep mantep. Bocah sing ndeleng wong tuwa sing kuwat ngajak supaya bisa ngatasi proses lan intervensi kanthi luwih apik.

Sing paling penting yaiku menehi semangat kanggo bocah sing butuh banget. Yen sampeyan wis operasi, wong tuwa iku sing dadi wong liya kudu njaga katenangan lan kalem kasebut lan ngirimake sawayah-wayah. Sampeyan kudu fleksibel lan supaya dheweke takon, ngeculake, ngresiki rasa wedi lan ngirimake kuwatir. Wong tuwa uga bisa ngubungi kasus utawa profesional liyane sing padha kanggo ngerteni cara ngatasi wektu sing nyusahake kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.