Apa Aquarius bisa mabuk nalika meteng?

bocah wadon ngombe minuman isotonik

Yen sampeyan lagi ngandhut lan butuh energi kanggo ngetutake dina, sampeyan bisa uga mikir yen omben-omben olahraga nyedhiyakake sawetara keuntungan kesehatan kanggo sampeyan lan bayi, nanging apa bener? Apa Aquarius bisa diombe kanthi aman nalika meteng? Aquarius minangka salah sawijining merek minuman olahraga sing paling misuwur, mula kita bakal fokus.

Minuman isotonik kaya Aquarius digunakake kanggo mulihake awak sawise olahraga amarga isi mineral lan karbohidrat. Kanggo ngombe sing dianggep isotonik, kudu ora duwe persentase luwih saka 10% karbohidrat. Aquarius nduweni 7%, persentase padha karo minuman isotonik liyane.

Apa aku bisa ngombe Aquarius nalika ngandhut?

Aquarius aman nalika meteng, nanging elinga yen gumantung saka rasa lan komposisi, bisa uga dhuwur ing gula utawa sodium. Dadi yen sampeyan pengin tetep terhidrasi karo Aquarius, pilih pilihan sing kurang gula lan kalori. Iki penting banget yen sampeyan duwe risiko diabetes utawa yen sampeyan wis didiagnosis diabetes gestasional. Yen sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu takon dhokter sing dipercaya.

Malah versi Aquarius tanpa gula ngemot pemanis E-950 lan E-955, yaiku, sucralose lan acesulfame K. Loro-lorone aman nalika meteng, nanging tansah dijupuk kanthi moderat. Sisih positif Aquarius yaiku ora ngandhut kafein, kaya ombenan liyane saka jinis iki.

Aquarius sing luwih apik?

meteng ing warung

Ana macem-macem jinis Aquarius ing Spanyol lan Amerika Latin, dadi nalika meteng, sampeyan kudu nggoleki sing ngemot kalori lan karbohidrat sing luwih sithik ing komposisi. Kita wis nyatakake yen pilihan sing paling apik bakal tansah dadi banyu, nanging yen sampeyan pengin ngombe soko sing nduweni rasa lan uga menehi energi, Aquarius kurang kalori lan karbohidrat minangka pilihan sing apik.

Uga elinga manawa ana uga warna panganan sing beda ing pirang-pirang minuman olahraga. Iki uga apik ing moderat, nanging umume, aditif kayata pemanis buatan, warna utawa rasa ora cocog kanggo konsumsi nalika meteng. Dadi, yen sampeyan ngombe Aquarius mung kanggo hydrate, iku paling apik kanggo milih ngombe liyane luwih nutritious minangka susu, banyu, utawa jus alami.

Aquarius kanggo nglawan mual lan dehidrasi nalika meteng

Sawetara wanita nemokake yen nalika ngalami morning sickness, utawa sajrone meteng, lan ora bisa nyimpen banyu ing awak, Aquarius lan ombenan sing padha bisa mbantu. Ora ana riset ilmiah kanggo mbuktekake kasunyatan kasebut., nanging akeh wanita ngandhut nguripake Aquarius nalika lagi lara, lan misale jek kanggo ngredhakaké mual. 

Amarga penting kanggo tetep terhidrasi sajrone meteng, ngombe Aquarius apik kanggo ngilangi mual lan liyane. rasa ora nyaman ing gastrointestinal. Dadi yen sampeyan wis muntah utawa diare, ngombe iki bakal mbantu hidrasi sawise kelangan cairan. Nanging, Aquarius dirancang minangka ombenan olahraga supaya komposisine sugih ing sodium lan gula. Serums dimaksudaké kanggo Recovery saka masalah gastrointestinal biasane sugih ing kalium, kang Aquarius wis jumlah minimal.

Apa bisa ngombe banyu kanthi elektrolit sajrone meteng?

meteng nindakake yoga

Banyu elektrolit minangka istilah misleading sing digawe dening marketing, amarga malah banyu kran ngandhut mineral sing bisa digolongake minangka elektrolit. Banyu elektrolit, kaya omben-omben isotonik liyane, ditujokake kanggo para atlit utawa wong sing wis akeh olah raga utawa kerep kringet, bisa uga amarga tenaga utawa panas. Kanthi cara iki, banyu elektrolit mbiyantu kanthi cepet ngganti sodium lan mineral sing ilang amarga kringet.

Banyu sing sugih elektrolit aman nalika meteng. Nanging, mung dianjurake kanggo ngombe yen sampeyan wis kringet akeh utawa yen sampeyan wis mual utawa diare, amarga sampeyan kudu rehydrate cepet. Yen sampeyan duwe penyakit serius, mual utawa gejala umum liyane sing sampeyan wedi yen sampeyan duwe dehidrasi abot. Ing kahanan iki, paling apik kanggo ngobrol karo dhokter kanthi cepet supaya bisa menehi perawatan sing cocog.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.