Apa sampeyan kudu ngerti babagan peraturan safety kanggo kursi mobil

peraturan kursi mobil

Nalika sampeyan, utawa bakal, ibu, akeh pitakonan njedhul lan salah siji sing paling umum wis apa karo transportasi saka wong anyar. Iku bisa uga katon ora pati penting, nanging ing taun-taun pungkasan undang-undang, kendaraan lan Sistem Penanggulangan Anak (CRS) wis akeh berkembang. Satemah maneka warna CRS ingkang saged kita temokaken wonten ing pasar menika kathah sanget satemah saged kathah sanget.

Nanging, milih CRS sing cocog kanggo kabutuhan kita luwih gampang tinimbang sing katon ing wiwitan. dina iki, Ana rong jinis sistem sing dikelompokake miturut aturan homologasi sing ana.

I-Size utawa R129 persetujuan

Ing Panggonan pisanan, kang paling modern, ana ing i-Size utawa R129 persetujuan. Iki ditrapake ing Juli 2013 lan nggolongake SRI adhedhasar dhuwure bocah, sanajan sawetara uga kalebu watesan bobot. Umume kursi iki wis kalebu jangkar ISOFIX lan titik dhukungan katelu liwat sikil tambahan ngisor utawa jangkar Top Tether.

Kajaba iku, miturut peraturan, dheweke kudu tansah dipasang ing arah ngelawan lelungan, ora bisa diselehake kanthi cara liya.
Nanging, kisaran ukuran sing paling umum kaya ing ngisor iki.

  • Saka 40 nganti 80 sentimeter.
  • 67 kanggo 105 sentimeter, lan
  • Saka 80 nganti 105 sentimeter.

Standar homologasi R44

persetujuan kursi mobil

Kapindho yaiku Standar homologasi R44. Iki ditrapake ing taun 1982 lan sajrone taun-taun kasebut wis dianyari nganti kaping telu. Ing kasunyatan, iku coexist karo i-Size angger-angger, awit iku njupuk menyang akun SRIs sing bisa anchored kanggo mobil liwat sabuk pengaman utawa jangkar ISOFIX.

Ing kasus iki, klasifikasi SRI ditindakake adhedhasar bobote bocah lan ana sawetara klompok.

  • 0 Group. Saka 0 nganti 9 kilogram lan nganti 10 wulan. Sampeyan kudu dilebokake tegak lurus ing alun-alun tengah mburi.
  • Klompok 0+. Saka 0 nganti 13 kilo lan nganti 15 utawa 18 sasi. Sampeyan kudu pindhah ing arah ngelawan saka pindah ing kursi mburi. Yen arep ing ngarep, airbag kudu dicopot.
  • 1 Group. Saka 9 nganti 18 kilogram lan saka 9 sasi nganti 4 taun. Yen bisa, sampeyan kudu pindhah ing arah ngelawan menyang Maret.
  • 2 Group. Saka 15 nganti 25 kilogram lan saka 3 nganti 7 taun kira-kira.
  • 3 Group. Saka 22 nganti 36 kilogram lan saka 7 nganti 12 taun.

Ngerti carane loro peraturan, kita kudu nunjukaké sing CRS disetujoni ing i-Size (utawa R129) luwih aman saka sing disetujoni ing standar R44. Alesane ana gandhengane karo tes safety lan dampak sing ditindakake.

Ing kasus iki, i-Size dites ing telung jinis impact (frontal, lateral lan dening tekan) lan ing kabeh dummies digunakake sing makili anak ing cara nyata. Kanggo bagean kasebut, SRI R44 mung ngalami rong jinis tes impact (frontal lan kanthi jangkauan) lan dummies sing digunakake ora tekan tingkat realisme sing digunakake ing R129.

peraturan lan kursi mobil anak

Ngelingi carane CRS diklasifikasikaké, iku penting kanggo milih kursi mobil sing disetujoni dening salah siji saka loro peraturan, lan iki kita bisa tindakake tips iki nalika tuku.

  1. Primero. Priksa situs web pabrikan manawa model sing kita minati kompatibel karo mobil kita.
  2. Kapindho. Tes kursi ing kursi mburi. Sing paling cocog, kanggo iki, pindhah menyang toko sing bakal kita tuku lan njaluk supaya diidini ngumpul. Mangkono, kita bakal ngerti apa iku, utawa ora, cocok lan carane kudu nglumpuk.
  3. Katelu. Kita kudu netepake bobote SRI, amarga yen kudu dipasang ing sawetara kendaraan, penanganane bisa rumit.
  4. Kaping pat. Sawise angsal, kita kudu praktek perakitan lan disassembly ing mobil kaping pirang-pirang. Kanthi cara iki, kita bakal sinau nindakake kanthi apik, kanthi cepet lan ora nggatekake rincian prosedur kasebut.

Kanthi informasi iki, saiki kita bisa nganalisa kursi sing kasedhiya ing pasar lan sing paling cocog karo kabutuhan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.