Cara nggunakake tameng puting susu lan nalika dianjurake

Carane nggunakake tameng puting susu

Perisai puting susu Iki minangka alternatif sing paling apik kanggo nggunakake laktasi. Ana ibu sing duwe akeh kangelan nggunakake nyusoni karo bayi lan kanggo alasan iki, dheweke bisa nggunakake pelindung puting silikon. Kita bakal rinci babagan cara nggunakake tameng puting susu lan nalika dianjurake.

Perisai puting minangka solusi efektif kanggo Feed bayi. Ana sing pracaya sing, tinimbang mecahaken masalah, iku nggawe masalah liyane ing nggunakake. Nanging, iku unsur murah, ngendi kang dianjurake kanggo nggunakake lan nyoba kanggo ombone iku solves masalah iki.

Kapan disaranake nggunakake?

Nyusoni bisa kena pengaruh sawetara rincian sing dianalisis ing ngisor iki. Ing kasus iki, penting banget kanggo nggunakake liner supaya bisa nggampangake mekanisme kasebut. Liners minangka jinis puting sing duwe komposisi lateks utawa silikon. Profesional menehi saran supaya nggunakake kudu rampung ing wektu lan yen ana keraguan, bidan kudu takon kanggo pitutur. Nalika nggunakake dianjurake?

  • Nalika bayi wiwit nyusoni lan duwe masalah grip. Biasane kedadeyan nalika bocah duwe ikatan ilat sing cendhak utawa nalika lair kanthi sindrom Down utawa hipotonik.
  • Nalika nyusoni wis diwiwiti lan ibune nandhang susah, amarga nyeri gedhe sing muncul saka puting susu. Iku nalika sampeyan nandhang lara, retak utawa getihen puting susu, Iki umume amarga kasunyatane bayi ora nyedhot kanthi bener lan kanthi kekuwatan cilik nyebabake kahanan iki.

Carane nggunakake tameng puting susu

  • Ana ibu sing nandhang lara penthil kuwalik, flaccid utawa flat. Akeh sing ora gelem nyoba menehi nyusoni, nanging ngluwihi nyerah, nggunakake tameng puting bisa dicoba kanggo nggampangake latch-on.
  • Yen nyusoni dicampur digunakakeUga nggawe bayi digunakake kanggo nggunakake apa sing paling praktis, ing kasus iki botol. Kanthi cara iki, nalika kudu nyusoni, dheweke bakal nindakake kanthi cara sing ora jelas lan ora sadar, nyebabake dheweke nggunakake perisai puting susu kanggo nggampangake pakan.

Kepiye cara nggunakake tameng puting?

Loro saka sarana gedhe saka tameng puting, iku kudu nyatet sing piranti sing kudu digunakake ing wektu sing tepat wiwit profesional nunjukaké nggunakake sok-sok lan mbatalake sanalika bisa. Nalika nggunakake, kita bakal nindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Sampeyan bisa rendhem liner ing banyu anget kanggo sawetara menit supaya padha dadi luwih gampang kanggo nggunakake.
  • Supaya bisa nyekel liner menyang puting luwih apik, bisa impregnated karo susu ibu sethitik, lanolin, pelumas utawa banyu supaya luwih gampang kelet.

Carane nggunakake tameng puting susu

  • Kita nglebokake sawetara tetes susu ibu ing njero puting susu, Iki carane segel diprodhuksi kanthi apik lan banjur ora ana maneh sing dibutuhake tinimbang mencet sethithik, supaya nyedhot difasilitasi.
  • Puterake pinggir liner supaya kuwalik. Sampeyan kudu dilebokake ing puting susu lan ditengahake, nglebokake puting susu sabisa lan mencet pinggiran mudhun.
  • Kudu nindakake muter supaya pinggiran Cut saka liner pas menyang bagean irung lan cangkeme bayi. Sampeyan uga kudu mriksa manawa ana spasi ing antarane pucuk puting susu lan ujung puting susu, yen ora, puting susu bisa uga cilik banget.
  • Saiki ngarahake kekuwatan wenehake ujung liner menyang cangkeme bayi, nulungi dheweke supaya bisa mlebu ing langit-langit, nutup cangkeme lan bisa pancing kanthi bener.

Liners minangka langkah alternatif kanggo kasus sing ekstrem nalika ora bisa formalize laktasi alam. Kita bisa Resor kanggo wong-wong mau ing proses pas wektune. Ukuran liyane sing kudu kita priksa yaiku tansah supaya padha uga sakabeheng kanggo keamanan sing luwih apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.