Apa sing diarani wong tuwa?

Nyandhak tangan minangka cara paling tuwa kanggo nggawa bayi, yaiku kanthi nyekeli bocah cilik. Kita ngandhani mupangate.

Kung Fu kanggo bocah-bocah

Kung Fu minangka salah sawijining seni beladiri sing paling lengkap lan kondhang, yen putra utawa putri wis luwih saka 4 taun lan pengin latihan, ajak!

Apa cara kontrasepsi?

Cara kontrasepsi yaiku cara sing nyegah endhog ora dibuahi sperma. Kita ngandhani pinten jinisipun.

Sindrom Kleefstra

Apa Sindrom Kleefstra?

Tanggal 17 September minangka Dina Internasional Sindrom Kleefstra, sawijining penyakit genetik sing langka banget.

Lapisan ozon nerangake bocah-bocah

Kita kudu nerangake karo bocah-bocah apa sing ana gandhengane karo lapisan ozon, pentinge, masalah, lan apa sing bisa ditindakake kanggo nutup bolongan kasebut.

fibrosis kistik ing bocah-bocah

Fibrosis kistik ing bocah-bocah

Fibrosis kistik minangka penyakit paru-paru sing nemen lan diwarisake, iki minangka gejala lan perawatan kanggo bocah lan remaja.

Intelijen intrapersonal

Apa intelijen intrapersonal?

Intelijen intrapersonal ditegesi minangka salah sawijining kabisan mental karakter lan menehi kita kemampuan kanggo sesambungan

sesambetan sedulur beracun

Hubungan sedulur sing beracun

Sayange, ana hubungan beracun ing antarane sedulur. Kita menehi sawetara pitunjuk kanggo ndeteksi lan nyalurake tautan kanthi cara sing sehat.

Siklus menstruasi

Apa fase siklus menstruasi?

Siklus menstruasi utawa siklus seksual wanita minangka proses nalika awak wanita ngalami proses hormonal, nemokake fase

Gejala Dengue

Gejala Dengue ing Anak

Iki minangka gejala Dengue ing bocah-bocah, penyakit infeksi lan virus sing saya akeh ditemokake ing pirang-pirang negara.

ngewangi bocah santai

Cara mbantu bocah santai

Kanthi teknik sederhana kasebut, sampeyan bisa ngrewangi bocah santai, amarga sanajan bocah cilik bisa ngalami wektu gugup.

Apa perawatan infertilitas imun?

Infertilitas imun nyebabake udakara 20% kasus subur sing durung dingerteni. Kita nerangake apa iki lan perawatan sing paling umum.

Manias ing bocah lanang lan wadon

Manias ing bocah lanang lan wadon asring, lan malah perlu ing proses evolusi, amarga komponen kuatir sing mbebasake. Dheweke nyedhiyakake keamanan,

risiko endhog beku

Resiko endhog beku

Akeh sing dicritakake babagan pungkasan babagan ibu, sanajan ora ana risiko nandhang endhog beku. Sanajan minimalis, luwih becik sampeyan ngerti. Sampeyan pengin ngerti luwih lengkap?

taruna sengit

Mupangat Ngrungokake Aktif karo Remaja

Ngrungokake kanthi aktif yaiku ngrungokake remaja, ngerti apa sing dirasakake lan nuduhake manawa sampeyan ngrungokake lan ngerti. Kita mbantu sampeyan nindakake.

Keuntungan nglangi wanita hamil

Kolam minangka olahraga kanthi mupangat fisik lan psikologis sing gedhe banget kanggo wanita hamil. Sawetara pitutur marang kowe, kayata kebebasan gerakan.

Pasrahake awakmu kanggo ngurus anak-anake

Apa katresnan tanpa sarat?

Katresnan ibu ditetepake minangka katresnan tanpa syarat amarga iku perasaan lan tumindak kepengin kabutuhane anake, kanggo lan kabeh perkara.

Hubungan sing ala karo panganan

Cara ngatur napsu ing bocah

Pendhidhikan dening wong tuwa minangka kunci kanggo mesthekake yen bocah ora seneng banget karo produk sing ora sehat lan mbebayani.

Apa bobot becik kanggo bocah

Persentil ngidini kita ngerti kurva tuwuh supaya bisa ngerti apa bobot awak sing becik kanggo bocah. Apa sampeyan pengin sinau maca tabel?

Apa alergi paling langka ing bocah?

Ana alergi sing umum banget ing bocah-bocah, nanging uga langka banget. Kita bakal ngobrol karo sampeyan babagan alergi langka kasebut ing Dina Alergi Sedunia.

pasugatan unik

Resep gelombang mikro kanggo bocah

Gelombang mikro minangka alat sing nylametake urip ing pawon, sampeyan bisa nggunakake kanggo mbantu anak sinau masak. Kita menehi telung resep kanggo sampeyan.

Bak mandi kembung kanggo bayi

Bak mandi kembung kanggo bayi

Bak mandi tiup kanggo bayi minangka salah sawijining sing paling tuku yen sampeyan kerep lelungan utawa yen ing omah sampeyan ora duwe ruang kanggo bak mandi sing luwih gedhe.

Cara nyusoni susu ibu

Nalika nyusoni susu ibu, penting banget kanggo nyegah cara sing bisa ngrusak komposisi lan nilai panganan istimewa iki.

kutu ing kebon

Cara ngilangi kutu ing kebon

Kutu ing kebon bisa dadi masalah sing angel banget kanggo kabeh kulawarga. Sinau karo tips kanggo ngerti cara ngilangi.

bocah-albino

Penyebab lan akibat saka albinisme

Apa sampeyan wis ndeleng bocah-bocah sing rambut lan kulit putih banget? Ing kene kita critakake sebab lan akibat albinisme, kondhisi sing ora kondhang.

Kepiye Nesu Nyerang Lare

Serangan nesu kalebu reaksi ing otak, lan kabeh awak. Kita ngandhani sawetara akibat fisik lan mental yen sampeyan ora ngontrol emosi iki.

Epilepsi ing bocah

Apa kejang demam

Wong tuwa kudu tumindak paling tenang nalika ngadhepi kejang kaya ngono, sanajan dheweke pancen angel banget.

rambut kriting ing bocah lanang

Care rambut kriting ing bocah-bocah

Rambute kriting ing bocah-bocah sing ditresnani, bisa menehi kepribadian lan karakter sing nggawe dheweke seneng banget. Sinau babagan carane ngrampungake.

Ajar anak sampeyan ngolah kebon sing pertama

Kanthi sabar lan semangat, sampeyan bisa mulang bocah supaya ngolah kebon sing pertama. Yen kanggo sampeyan iku jagad sing ora dingerteni, kita bakal ngandhani apa sing paling penting.

kesuburan

Ana pupuk ing endi

Kita bakal mangsuli sampeyan ing endi pupuk, nalika wayahe paling apik, proses, mekanisme, wektu sawise hubungan seksual lan pitakon liyane.

sawise curettage

Apa perawatan sawise curettage

Sawise curettage, wanita kasebut kudu istirahat sebentar amarga pengaruh emosional sing bisa nyebabake lan sawetara perawatan awak.

COVID-19

Apa sing cocog karo kulawarga?

Rukun kulawarga, ekspresi berkah. Ngaturake urip pribadi, kulawarga lan kerja minangka hak kewarganegaraan, syarat kanggo kesetaraan.

bocah antibiotik

Cara menehi obat kanggo bocah

Sampeyan kudu golek strategi supaya bisa menehi obat kanggo anak. Temokake cara lan cara sampeyan bisa menehi kanthi tanpa masalah.

Gaya rambut dawa kanggo bocah

Akeh bocah sing pengin nganggo rambut dawa. Kulawarga bisa setuju utawa ora setuju, nanging penting dheweke rumangsa seneng lan sinau ngrawat dheweke.

wanita-karo-kukul-ing-bathuk

Masalah kukul ing para remaja

Tampilan kukul minangka trauma nyata kanggo akeh bocah enom lan bocah enom saiki, amarga nganggep kapercayan awake dirusak.

Cara mulang bocah supaya mangan

Mulang bocah supaya mangan yaiku mulang supaya bisa ningkatake otonomi, kamardikan, lan supaya ngerti carane ngatasi kahanan apa wae.

Rhinitis alergi ing bocah

Serbuk sari tanggung jawab kanggo akeh bocah sing ngalami rhinitis alergi sing ngganggu sajrone musim semi

Getihen implanasi

Bedane gejala haid lan meteng

Gejala menstruasi lan meteng padha banget lan kita kudu ngerti kepiye lan kapan mbedakake. Ing artikel iki, kita nerangake kanthi rinci.

cemilan sehat kanggo bocah

8 ide cemilan sehat kanggo bocah

Kita menehi saran sampeyan camilan sing sehat kanggo bocah, minangka praktik sing apik supaya bisa ngasilake cara mangan sing sehat kanggo kabeh anggota kulawarga.

Gejala meningitis ing bocah

Ngenali gejala meningitis ing bayi lan bocah iku penting banget supaya bisa diobati kanthi tepat wektu lan ngindhari risiko penting.

Olahraga ing kurungan

Tips kanggo ngetutake sajrone kurungan

Apa sampeyan pengin ngatasi kurungan sing luwih apik? Banjur sampeyan ora bisa kliwat kabeh tips sing disaranake. Sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh kanthi beda!

Cara ngrawat bocah sing lara

Yen bocah lara sampeyan bakal dadi wong sing paling dhisik ngerti, dheweke bakal ngrampungake. Kita menehi sawetara tips kanggo ngrawat dheweke, lan luwih-luwih nalika dikurung.

dokter anak

Apa kelenjar sing paling abuh ing bocah?

Nalika nggawa anak menyang dokter bocah, dheweke bakal ngrasakake kelenjar getah bening. Iki minangka pemeriksaan rutin, nanging penting banget. We nerangake apa.

mbusak kutu ing omah

Cara nyingkirake kutu ing omah

Ngilangi kutu sing mboseni iku dudu tugas sing gampang banget. Sinau babagan carane mungkasi wabah sing nggegirisi iki sing bisa nyerang omah-omah kita.

Cervix: ciri lan fungsi

Serviks minangka bagean saka rahim lan nindakake fungsi penting, kayata ndhukung janin nalika meteng, lan liya-liyane.

gastroenteritis

Panganan kanggo ngilangi gas

Telek hawa sing akeh nalika mangan bebarengan karo tumindak bakteri usus nyebabake gas sing ngganggu lan ora nyenengake mbentuk usus.

Jambon nglawan virus

Rosa nglawan virus kasebut

Aja lali dokumen apik iki sing mbahas babagan virus lan Coronavirus. Informasi arupa crita sing penting kanggo kabeh wong.

banyu ing bayi

Nalika menehi banyu bayi

Banyu minangka elemen penting kanggo urip lan asupan bayi bisa nyebabake akibat sing serius yen ora ngerti umur bakal diwenehake.

apa kuretase

Apa kuretase?

Kuretase minangka prosedur operasi suntingan sing kalebu ngresiki jaringan sing bisa nempel ing tembok uterus.

Jabang bayi

Kepiye cara nganggo busana bayi?

Salah sawijining pitakon apik sing bakal muncul nalika arep nglairake yaiku cara nganggo busana bayi sing nembe lahir. Kita menehi sawetara rekomendasi.

pistachio

Contraindications of pistachios

Dina iki dirayakake ing dina pistachio, salah sawijining kacang sing paling populer lan dikonsumsi ing saindenging jagad amarga sifat-sifat sing apik.

Apa bayi ngimpi?

Apa Bayi Ngimpi? Iki minangka pitakonan sing rumit banget. Kita ngerti manawa dheweke turu lan aktivitas otak sajrone turu wis kedadeyan ing tahap janin.

Cara ngatasi ensefalitis

Cara ngatasi ensefalitis

Encephalitis minangka pembengkakan utawa pembengkakan otak sing bisa nyebabake sawetara kelainan. Bocah-bocah lan uga wong tuwa bisa nandhang sangsara.

Sindrom Asperger kabeh wong ngobrol

Greta Thunberg, wanita enom Swedia sing nate protes nglawan perubahan iklim, kanthi sindrom Asperger, wis misuwurake kelainan kasebut, apa apik utawa ora?

Kandhutan ing menopaus, apa bisa?

Sawise menopause rampung, meteng alami ora bisa ditindakake, nanging ana cara liyane. Kajaba iku, menopause minangka proses sing sampeyan bisa nginep.

Infeksi urin nalika meteng

Infeksi urin nalika meteng

Sajrone meteng, pangowahan ana ing awak sing bisa ngasilake infeksi urin. Sampeyan kudu golek dhokter kanggo perawatan sing tepat.

wektu adus bayi

Sampeyan ora prelu adus bayi saben dina

Yen sampeyan duwe bayi, sampeyan bisa uga mikir yen paling apik adus saben dina, nanging ora ana sing bisa nyebabake kasunyatan kasebut. Kita ngandhani sepira kerepe luwih becik ...

bayi adhem

Tips kanggo tenang batuk bayi

Yen sampeyan duwe bayi sing watuk lan umure kurang saka rong taun, sampeyan kudu ngerti sawetara obat ing omah kanggo nenangake lan ngatasi gejala kasebut.

Panganan paling ala kanggo bocah

5 panganan paling ala kanggo bocah

Kita nuduhake 5 panganan paling ala sing bisa dipangan bocah, produk sing ora nyedhiyakake apa-apa sing sehat lan bisa ngrusak kesehatane.

bayi lega saka kolik

Cara mbantu bayi colicky

Yen bayi duwe colic lan sampeyan ora ngerti nulungi, aja lali tips iki kanggo nyuda rasa ora nyaman sacara lan nggawe dheweke luwih apik.

Gejala stroke panas ing bocah

Cepet sampeyan ndeteksi gejala stroke panas ing bocah, luwih cepet sampeyan tumindak. Kita ngandhani paling cetha lan obat supaya sampeyan kudu ati-ati.

Kebiasaan sehat ing bocah

Kebiasaan sehat ing bocah

Dorong kebiasaan sehat kasebut ing bocah-bocah, supaya bisa ngetrapake adat sing bakal dadi rutinitas lan entuk bathi.

Coklat nalika meteng, iku pilihan sing apik?

Cara ngetung minggu meteng

Ngerti yen sampeyan lagi hamil pirang-pirang minggu minangka salah sawijining pitakon gedhe kanggo wanita hamil. We propose sampeyan gerakan online utawa kanthi manual.

kanker bocah

Kemajuan anyar tumrap kanker bocah

Kanker bocah minangka prioritas kesehatan masarakat sing kudu diperangi ing pirang-pirang negara. Iki minangka panyebab utama pati ing bocah-bocah lan remaja.

Apa sing diarani lanugo?

Apa sing diarani lanugo?

Lanugo minangka rambut sing alus lan alus sing nutupi kulit bayi sing alus, fungsine kanggo nglindhungi kulit minangka lapisan protèktif