ngurus klambi bayi

Cara ngrawat klambi bayi

Kulit bayi alus banget lan mulane kudu dijaga khusus nganggo klambi. Kita pitutur marang kowe carane ngurus klambi bayi.

Turu taruna

Kebersihan nalika remaja

Kebersihan nalika remaja iku penting, ora mung kanggo kesehatan nanging uga kanggo nglindhungi sesambungan antar pribadi. Apa sampeyan ngerti carane nambah?

Wanita ing gynecologist

Pentinge pamriksan postpartum

Sajrone suwene wektu meteng, penting banget kanggo nggawe sawetara kunjungan menyang dokter, spesialis, ultrasonik lan ...

Dheweke nganakake tes medis marang bocah wadon ing rumah sakit.

Duwe anak kanker

Sembarang wong tuwa sing tresna marang bocah kasebut nandhang sangsara nalika nandhang sangsara, apamaneh nalika didiagnosis kena penyakit. Nalika bocah duwe penyakit sing nandhang lara ati Nemoni yen bocah lara kanker. Kerjasama kulawarga lan dokter, uni karo bocah lan dhukungan psikologis minangka kunci.

Ibu sing nandhang lara sclerosis krasa kesel banget lan turon ing kasur.

Dadi ibu sing duwe sklerosis

Dadi ibu dhewe rumit, kabeh saya mundhak nalika ana tambahan penyakit. Nalika wanita kena sclerosis Wanita sing duwe pirang-pirang sklerosis bisa dadi ibu lan kudu netepke kahanan, masa depan anake lan dheweke, kekuatan fisik lan mental lan gelut saben dina kanthi pitulung.

Vaksin Flu ing Kandhutan

Aku meteng, apa aku kena flu?

Yen sampeyan wis ngandut, sampeyan wis ngerti pentinge ngurus kesehatan sajrone proses kasebut. Ndhuwur kabeh amarga…

otak ibu ganti

Kepiye meteng kanggo otak wanita

Akeh sing dicritakake babagan pangowahan fisik babagan kehamilan lan ora ana owah-owahan mental. Temokake pengaruh babagan meteng ing otak wanita.

watuk ing bocah

Cara ngatasi batuk ing bocah

Ing wektu iki, watuk ing bocah asring banget. Kita menehi sampeyan sawetara tips kanggo nyuda lan pratandha menyang dokter bocah.

bayi sembelit

Sembelit ing Bayi

Bayi duwe sistem pencernaan sing durung diwasa lan sensitif banget. Mula, sembelit ing bayi iku normal banget.

Ayunan bocah cacat.

Bisa nyambut gawe karo bocah

Ngerti manawa bocah duwe cacat iku ngombe angel supaya wong tuwa bisa asimilasi. Saben dina minangka perjuangan sing terus-terusan kanggo wong tuwa lan angel banget ngadhepi cacat bocah. Bapak kudu ngupayakake saben dina, mbukak fase lan tindakake rekomendasi tartamtu supaya dadi pilar dhasar.

Bocah cilik mbukak cangkeme menyang dokter kanggo mriksa vegetasi.

Apa sing diarani vegetasi?

Bocah-bocah wis ngalami akeh masalah, apamaneh nalika isih cilik lan ora cukup dilindhungi ing tingkat kekebalan awak. Organisme kasebut kudu Bocah duwe tanduran sing nalika ngremehake nyusahake istirahat lan cara napas. Nalika bocah isih bisa dicopot.

Tangan gabungan, kulawarga lan kanca, kanggo ndhukung penderita diabetes.

Diabetes lan kulawarga: 6 kunci supaya bisa urip luwih gampang

Ing kasus penderita diabetes, dhukungan saka wong sing dikasihi penting banget. Kanggo wong-wong mau, penting supaya ana ing lingkungan sing kondusif lan kekuwatan. Kunci kanggo wong sing ngalami diabetes bisa urip cukup yaiku ketekunan lan dukungan kulawarga. Kulawarga kudu ngancani dheweke tanpa ngganggu.

cacah sperma kurang

Cara nambah jumlah sperma

Jumlah sperma sing sithik bisa nggawe meteng dadi angel. Kita menehi sawetara tips kanggo nambah jumlah sperma.

Pancake dihiasi karo woh-wohan sing simulasi pasuryan mouse.

Sarapan sing nyenengake kanggo ngadhepi dina sekolah

Kabeh wong tuwa peduli karo kesejahteraan anake. Ngurus panganan supaya ora mung kanthi sehat nanging uga emosional minangka prioritas utama. Sawijining bocah kudu ngadhepi dina sekolah kanthi semangat lan semangat, mula nyiyapake sarapan sing nyenengake bakal luwih enak.

reresik botol

Tips kanggo ngumbah botol

Kepiye carane ngumbah botol kanthi apik? Apa sampeyan kudu steril? Kita ngandhani tips kanggo ngumbah botol kanthi bener.

Ibu lan putri masak

Resep asli karo legum kanggo bocah

Kanthi masak legum kanthi cara sing asli lan kreatif, sampeyan bakal ngajak bocah supaya luwih gampang mangan. Temokake 3 resep sing sampurna kanggo bocah cilik

Bocah sing arep sekolah nggawa tas ransel tradisional ing punggung.

Ransel bocah kanthi rodha kothong

Ransel bocah ing rodha muter ing debat apa cukup cukup. Sanajan ngono, umume ndeleng bocah sing nyeret. Ransel bocah kanthi rodha bisa ngrewangi bobot sing digawa bocah ora kena pengaruh ing punggung. Bisa uga duwe pilihan kanggo nggawa ing sisih mburi.

Stroke kanggo bocah

Gejala Stroke ing Bocah

Infark serebral dudu penyakit sing mung kena pengaruh nalika diwasa. Stroke ing bocah uga bisa ditemokake, temokake gejalanya

Bocah sing kakehan gejala sing mengaruhi wicara, nuli tangan.

Kesadaran stroke anak ing kulawarga

Sanajan yakin manawa mung wong diwasa sing kena stroke, ana stroke bocah. Insiden stroke ing bocah-bocah luwih murah tinimbang Stroke ora mung kedadeyan ing wong diwasa, nanging uga bocah. Kudu luwih akeh visibilitas lan kesadaran ing wong tuwa lan masarakat kanggo ngatasi.

Bocah sing duwe masalah mental sing nggawe dheweke wedi.

Apa sing kudu dingerteni wong tuwa babagan kesehatan mental?

Wis mesthi dikandhani manawa bocah sing sehat iku bocah sing seneng, apamaneh ing level mental. Wong tuwa kudu ngerti pentinge kesehatan mental kanggo bocah. Kesehatan mental ing bocah kudu ditrapake ing masyarakat lan promosi lan perawatan sing cocog dipromosekake. Wong tuwa kudu duwe informasi lan pitulung.

depresi bocah

Akibat depresi bocah

Anak uga bisa nandhang depresi. Aja nganti lali akibat depresi bocah nalika bisa ndeteksi.

Tabel kosong ing kelas sawise pesta panganan sing sehat.

Mangan sing sehat ing sekolah

Masalah diet ing bocah cilik nalika wiwitan sekolah pancen penting banget lan kudu ditangani kanthi cara sing dibutuhake. Perbaikan komitmen wis digawe ing sawetara sekolah babagan panganan sing sehat, nanging isih ana langkah sing kudu ditindakake.

bocah turu wektu

Suwene bocah kudu turu?

Turu ing bocah penting banget kanggo pangembangan fisik, mental lan emosi sing bener. Temokake suwene bocah kudu turu.

Ibu Dina Iki Saluran YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=rfNnbBDOczI&t=22s ¡Hola chicas! Hoy os queremos presentar nuestro propio canal en Youtube donde vamos subiendo vídeos Conocemos el nuevo canal de Madres Hoy en Youtube con contenido interesqante tanto para mamás como para niños ¡no os perdáis este divertido vídeo!

Apa remaja sampeyan wis ngrokok?

Merokok bisa mateni lan yen sampeyan ngira remaja bisa ngrokok, sampeyan kudu ngobrol kanthi jujur. Sampeyan ngerti carane nggawe?

tanduran jahe kanggo digunakake sajrone mangan

Ngonsumsi jahe nalika meteng

Jahe minangka tanduran sing ngemot nutrisi tartamtu sing disaranake kanggo meteng. Nanging, luwih becik ora miwiti konsumsi tanpa Ing tahap pisanan jahe meteng bisa dikonsumsi kanthi jumlah moderat kanggo ngatasi lan nyegah mual, mutah lan rasa ora nyaman sacara umum.

bidan

Mupangat bidan

Kolam minangka latihan sing lengkap kanggo bocah lan bayi. Sinau apa mupangate bidan.

Kandhutan nyawang langit lan tapa babagan meteng lan penyakit.

Ngatasi kanker nalika meteng

Nalika wanita bakal dadi ibu, dheweke ora bakal luwih seneng. Perasaan sing nyebabake dheweke positif, duwe pengarep-arep lan duwe pengarep-arep, nanging kepiye? Yen kanker didiagnosis sajrone meteng, wanita sing hamil kudu entuk kekuwatan lan njamin kesehatane, bayine, lan kudu akeh pitulung.

bayi durung wayahe

Ngasuh bayi sing durung wayahe: carane ngatasi wayahe paling kritis

Ing masarakat saben dina, ana luwih akeh bayi sing dilahirake sadurunge 32 minggu nalika meteng utawa bobote kurang saka 1,5 kilo. Bagéan saka kenaikan iki yaiku Ngasuh bayi sing durung wayahe yaiku piwulang ing urip lan pangarep-arep. Wayahe kritis kudu diadhepi kanthi tenang lan integritas.

bayi sing lagi turu

Aku ora seneng tangi awal!

Keluhan iki lumrah kanggo bocah lan remaja, apamaneh nalika sekolah diwiwiti lan dheweke kudu tangi maneh ... ana sing aku ngerti. Apa anak-anakmu ngeluh amarga kudu tangi luwih awal? Pikirake kanthi tliti kenapa dheweke ngeluh babagan iki yen ana masalah tambahan.

Ibu lan bayi ing pantai

Tekanan Panas ing Bocah lan Bayi: Cara Ngindhari

Musim panas iki panas banget lan kita kabeh krasa kepenak ing sawetara suhu kanthi suhu dhuwur. Bayi lan bocah-bocah utamane beresiko dehidrasi lan stroke panas luwih dhuwur ing bocah lan bayi tinimbang wong diwasa. Sinau babagan carane sampeyan bisa ngindhari stres panas.

Pregorexia

Pregorexia: Apa lan kepiye pengaruh marang janin lan ibu?

Pregorexia minangka kelainan mangan sing katon nalika meteng. Iki kedadeyan ing wanita hamil sing wedi banget kanggo nambah bobot lan Pregorexia minangka kelainan mangan sing katon nalika meteng. Ana ing wanita hamil sing wedi banget yen katon lemu

Bayi sing nyusoni

Minggu Nyusoni Dunia: Tihang Urip

Pilar urip minangka tema Minggu Penyusuan Sedunia taun 2018, sing dianakake wiwit tanggal 1 nganti 7 Agustus ing luwih saka 120 negara ing saindenging jagad Nutrisi, pengurangan kemiskinan lan keamanan pangan minangka telung tujuan utama ing Minggu Penyusuan Sedunia iki.

Pilihan cagak buah mangsan sing sehat lan bergizi.

9 menu sing sumilir lan gampang digawa menyang pantai

Yen wis panas, plancongan kulawarga menyang papan sing bisa adhem lan nyenengake bocah-bocah luwih umum. Metu piknik ing pantai yaiku nalika musim panas umume mangan bareng kulawarga ing pantai, dadi menu sing nyegerake kudu siyap lan gampang disiyapake kanggo bocah.

Bocah lara sirah

Apa infeksi kuping bisa dicegah?

Infeksi kuping utawa otitis nglarani banget, bocah-bocah pancen susah banget. Sampeyan bisa uga bisa nyegah infeksi kasebut kanthi tips iki.

sindrom bocah sing sugih

Sindrom bocah sing sugih

Sindrom bocah sing sugih ora ana gandhengane karo kelas sosial. Temokake efek kanggo nggedhekake bocah sing duwe kabeh sing dijaluk.

carane njupuk bayi menyang pantai

Tips nggawa bayi menyang pantai

Panas teka lan ragu babagan cara nglindhungi bayi saka srengenge. Kita menehi sampeyan tips kanggo nggawa bayi menyang pantai.

Bocah wadon cilik sing ngayun ing antarane wit

Sijine wit ing urip anak-anake

Kita bisa nggawe mupangate Alam dingerteni kanggo anak wadon lan putra: lan kita bisa nindakake saka ilmu utawa saka kawicaksanan lan pengalaman

Titik bayi Mongolia

Apa panggonan bayi Mongolia?

Sawetara bayi lair kanthi bintik-bintik bluish ing punggung ngisor, yaiku titik Mongolia. Temokake apa sing isine kalebu.

kesalahan postpartum

Kesalahan umum nalika postpartum

Postpartum minangka wektu sing angel kanggo wanita. Sinau apa kesalahan sing paling umum sajrone periode postpartum supaya sampeyan bisa ngindhari.

uneg-uneg ing bocah

Tandha depresi ing bocah

Ana sawetara gejala sing jelas yen bocah bisa ngalami depresi. Yen sampeyan duwe anak depresi, dheweke bakal mbutuhake pitulung sanalika bisa.

Bayi kanthi sikil tangan cangkem virus

Apa virus tangan-sikil-cangkem?

Virus tangan-tutuk minangka penyakit sing umume dialami bocah. Sanajan ora serius, bisa uga ngganggu amarga gejala kasebut. Temokake kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan virus iki.

nyusoni susu ibu

Kunci kanggo nyebut susu ibu

Yen sampeyan lagi nyusoni, umume sampeyan kudu nglairake susu. Temokake macem-macem teknik sing bisa digunakake lan cara optimal.

Cah wadon ing kasepen

Akibat saka nyiksa seksual bocah

Penyalahgunaan seksual nyebabake cilaka kanggo bocah, fisik lan psikologis. Bocah-bocah lagi mbentuk lan jinis tumindak iki bisa nyebabake trauma seumur hidup. Sabanjure, kita mulang sampeyan ngenali lan mbenerake.

Diastasis weteng

Apa diastasis weteng?

Napa diastasis weteng kedadeyan lan cara ngobati. Kita nyritakake babagan masalah iki sing biasane nyebabake wanita sawise meteng.

ilustrasi babagan peran bidan

Pentinge bidan ing masarakat

Tokoh bidan utawa bidan iku penting wiwit manungsa jumeneng. Variasi ing kanal lair nggawe pitulungan penting supaya bocah bisa lair. Nanging matrona luwih akeh, goleki ing kene.

Rambut rontog sawise babaran

Napa rambut rontog sawise meteng?

Temokake sebabe rambut rontog sawise lair. Kajaba iku, sampeyan bakal nemokake apa sing bisa ditindakake kanggo nyegah lan cara ngatasi wektu.

Bocah sing asma

Kepiye ngerti yen anakku ngalami asma

Asma minangka penyakit paru-paru sing nemen sing nyebabake lapisan tabung bronkial. Saiki ora bisa diatasi, nanging bisa uga ngontrol gejala sing apik lan bocah sing ngalami panandhang asma bisa urip normal. Ngerti gejala utama.

Kandhutan ing ngarep pangilon

Cara ngurus kulit sawise meteng

Pandhuan dhasar kanggo perawatan sawise kehamilan. Kanthi tips iki, sampeyan bakal mbantu ngrawat awak lan kulit, sawise owah-owahan sing dialami nalika meteng.

Kaca kebak langsing

Lean, omben modis ing kalangan remaja

Sajrone rong taun kepungkur, panggunaan ramping ing antarane bocah enom saya mundhak kanthi tingkat sing nguwatirake. Minuman sing nyebabake distorsi kasunyatan, paranoia lan rasa euforia utawa santai, wis dadi obat gawean murah lan gampang diakses para mudha.

ngipi elek ing ibu

Ngipi elek ibu, woh wedi

Bocah-bocah ora mung siji sing ngipi elek, nanging uga kedadeyan. Kita nerangake apa sebabe ngipi elek lan apa sing bisa ditindakake supaya sampeyan ora bisa ngindhari

Wanita kanthi adnexitis

Adnexitis: Apa lan carane sampeyan nyegah?

Adnexitis utawa penyakit radhang panggul lumayan umum kanggo wanita umur reproduksi lan bisa nyebabake akibat serius yen ora dirawat. Penting, sampeyan ngerti gejala kasebut, diagnosis lan perawatan, uga kunci pencegahan.

Sepeda kanggo bocah

Napa numpak pit apik kanggo bocah?

Nyepedhah sepeda minangka kegiyatan sing sehat lan nyenengake sing cocog karo umur apa wae. Kita ngandhani apa mupangate nunggang sepeda kanggo bocah-bocah.

Wanita hamil ing lapangan

Owahi tampilan sawise meteng

Ganti tampilan sampeyan sawise meteng wis rampung. Ndeleng dhewe nganggo gambar anyar bakal mbantu sampeyan bisa nambah dhiri. Kanthi tips sederhana iki sampeyan bakal entuk.

nggawa ergonomis

Nggawa kesehatan lan uga tren

Kadhangkala, kita kuwatir banget nggawa amarga kuwatir ora katon awake dhewe, lan liya-liyane amarga wedi nyebabake kerusakan ing punggung utawa bayi. Kita mbantu sampeyan ngrampungake keraguan lan ngilangake rasa wedi.

Perawatan bocah lan kewan

Dina iki kita menyang klinik veterinari Dokter Dolanan kanggo njupuk kirik Nenuco sing lagi lara. Apa nyenengake video dolanan iki!

Dokter lan bocah wadon ing departemen darurat

Nalika arep menyang departemen darurat karo anakku

Kedadeyan kanggo kesehatan anak-anake nyebabake keraguan tanpa wates. Salah sijine yaiku yen prelu menyang layanan darurat utawa cukup rawat rawat rawat inap karo dokter bocah. Kita mriksa gejala utama sing nuduhake darurat medis.

Ajar kabiasaan sehat kanggo bocah

Pentinge mulang kebiasaan sehat kanggo bocah

Pendhidhikan bocah kanthi kabiasaan sehat wiwit dini yaiku langkah pencegahan sing paling apik kanggo njaga kesehatan. Kita pitutur marang kowe kenapa penting lan cara ngetrapake kabiasaan kasebut.

Wisuh omah

Apa sindrom kunci gantung?

Sindrom kunci gantung saya umum ing kulawarga Spanyol kelas pekerja. Kita nganalisa apa isine, apa akibate utama kanggo bocah lan remaja ing masyarakat kita, lan apa sing bisa ditindakake minangka wong tuwa kanggo ngadhepi lan ngindhari sindrom iki.

Kecanduan game video ing bocah lan remaja

Sinaoni telung pratandha sing menehi tandha babagan kecanduan game video ing bocah lan remaja. Apa bedane panggunaan lan penyalahgunaan, sebab kenapa video game kecanthol lan apa sing bisa ditindakake minangka wong tuwa kanggo nyegah masalah iki.

Bocah-bocah ngombe banyu saka banyu mancur

Pentinge banyu ing uripe bocah

Dina iki minangka dina banyu jagad, mula kita nerangake pentinge barang sing larang regane lan penting iki kanggo anak-anake.

Bocah lanang ngombe banyu saka botol

Hidrasi kanggo bayi lan bocah cilik

Minangka ibu sampeyan mesthi kepengin weruh cairan sing kudu diombe anak, apa dehidrasi lan carane ngindhari. Ayo ndeleng apa kunci hidrasi ing bayi lan bocah cilik lan keraguan sing paling asring babagan iki.

Tebu pring nganggo watu lan banyu mancur

Ibu stres? Sambungake karo alam!

Nyambung karo alam menehi mupangate akeh banget kanggo kesehatan fisik lan mental para ibu nalika lagi nandhang stres. Kita bakal menehi katrangan manawa entuk manfaat iki lan menehi tips sing praktis banget kanggo nambah hubungan karo alam ibu.

Para remaja mangan hamburger

Kunci mangan kanggo remaja

Kunci mangan kanggo remaja. Sampeyan kudu ngerti supaya pola makan diet sehat lan imbang. Peran dhasar nutrisi, vitamin lan mineral ing tahap iki.

BLW Bayi

BLW vs Purees

BLW utawa remukan? Wayahe wis teka kanggo ngenalake panganan menyang panganan bayi, kita kabeh ngerti pilihan kanggo ngremehake, nanging sampeyan ngerti apa sing kalebu BLW (panganan komplementer sing diatur dhewe)?

penyakit aneh

Penyakit langka

Dina iki kita menehi penghargaan kanggo perjuangan bisu para wong sing nandhang penyakit langka lan kulawargane.

panganan tanpa gluten

Kapan lan cara diet tanpa gluten

Sanajan sampeyan wis nate krungu manawa diet tanpa gluten luwih sehat kanggo kabeh wong, ora bener yen nerangake kapan, kepiye lan kenapa sampeyan kudu nindakake utawa ora.

botol dipakani kanggo bayi

Sing ora diomongake karo ibu sing menehi botol

Sanajan paling becik lan disaranake dening WHO yaiku nyusoni eksklusif sajrone 6 wulan kapisan, ana kasus sing ibu anyar milih laktasi buatan. Ibu-ibu iki kadang milih lan kadang-kadang ora, kita nerangake apa sing ora kudu dirungokake ibu sing mangan botol.

barang sing ora sampeyan lebokake ing crib

Mupangate turu bareng

Kita ngomong babagan pro lan kontra turu bareng, saka sudut pandang tartamtu, pandhuan dhasar sing kalebu kasus nyata.

Diphtheria: kabeh sing kudu sampeyan ngerteni

Apa sing diarani difteri? Kita nyritakake babagan penyakit iki sing bisa nyebabake bocah lan wong diwasa: gejala, panyebab, perawatan, lan informasi liyane sing menarik kanggo nyegah lan ngobati difteri.

8 panganan sing ngandung asam folat sing meteng ing dermaga

8 panganan sing asem asam folat

Ngerteni 8 panganan sing sugih ing asam folat iki, kanggo nyegah macem-macem penyakit ing bayi. Tambahan panganan kanthi cara sing gampang.

getihen nalika nglindhungi meteng

Pendarahan nalika meteng

Sinau babagan pendarahan nalika meteng, kanggo ngerti tumindak sadurunge weker iki. Ing Madreshoy, sampeyan ngandhani carane ngenali.

Yoga kanggo bocah wadon yogi

Yoga kanggo bocah

Sinau babagan mupangat yoga kanggo bocah, saka tangan Madreshoy. Temokake carane praktik sederhana mbantu dheweke ngimbangi awak lan pikiran.

depresi postpartum turu turu

Depresi postpartum

Sinau apa sing kudu sampeyan ngerteni babagan depresi postpartum. Sampeyan ora dhewekan. Ing Madreshoy, sampeyan ngancani sampeyan kanggo nemokake apa sing salah karo sampeyan lan carane ngatasi.

Baby Nordic Baby Nap Napas

Udhara bayi ing Nordik

Ngaso ing udhara bayi Nordic, ngidini nguatake awak bayi. Temokake apa sing kudu sampeyan ngerti ing Madreshoy.

alternatif kanggo kendi susu susu sapi

Alternatif kanggo susu sapi

Temokake alternatif susu sapi, supaya bocah cilik ing omah bisa ngrasakake nutrisi lan mupangate, tanpa rasa ora nyaman.

Perang olahraga obesitas bocah

Lawan obesitas bocah

Cara nglawan obesitas bocah, kanthi cara sing gampang lan sehat, tanpa nggunakake panganan ekstrem utawa olahraga sing berlebihan. Kanthi Madreshoy, bisa uga.

Lactation miturut panjaluk

Apa gunane kanggo nambah tembakan?

Pitakon sing asring ditakonake yaiku manawa bayi wis suwe nyusoni, nanging apa tegese dheweke kudu nyusoni utawa kudu nyusoni miturut panjaluke bayi?

Nyedhot

Nyeri nyuda rasa nyusoni

Buktine manawa kita bisa nyusoni bayi sajrone prosedur medis sing nglarani kanggo menehi keamanan lan nyuda rasa sakit.