Olahraga Kegel

Apa latihan Kegel lan kanggo apa?

Mesthi sampeyan wis nate krungu latihan kegel sing misuwur, nanging apa gunane lan apa gunane? Kita ngandhani mupangate kanggo kesehatan lan seksualitas

Bocah ngeruk

Cara nyegah kutu endhas

Infeksi kutu saya kuat sajrone taun sekolah. Untunge, kita bisa nyegah kutu kanthi ngetrapake sawetara pandhuan sing gampang.

Ngilangi rambut nalika meteng

Akeh wanita duwe kuatir amarga gegayutan karo meteng. Apa aman? Apa aku kudu lilin ing pubis? Karo produk apa? Kabeh wangsulan

Cah wedang ngombe teh nalika nyusoni

Teh ijo lan nyusoni

Apa teh ijo lan lacatancia kompatibel? Temokake manawa sehat kanggo ngombe omben-omben iki nalika nyusoni lan kontraindikasi ing tahap iki

Bayi karo irung kembung

Cara decongest irung bayi

Apa sampeyan ngerti cara decongest irung bocah? Kita mulang sampeyan macem-macem cara kanggo ngerti cara unclog irung bayi. Apa sampeyan ngerti kabeh obat?

Puting gatel

Gatel puting sajrone meteng wis umum. Gatal iki bisa ngganggu, nemokake alasan lan cara ngatasi masalah iki.

Apa gejala aneh nalika meteng?

Nalika sampeyan hamil, sampeyan bakal ngrasakake gejala kehamilan sing aneh ing sawetara dina pisanan. Yen sampeyan ngerti kita, sampeyan bisa wedi. Temokake apa sejatine

ovulasi

Pendarahan ing ovulasi

Thanks kanggo ovulasi ing wanita, kita ngalami haid lan bisa meteng. Nanging apa tegese getihen ing ovulasi?

kemungkinan meteng

Ovarium polikistik

Apa sampeyan ngerti apa ovarium polikistik? Temokake apa sing bakal disebabake, gejala kasebut, apa pengaruhe sampeyan yen sampeyan pengin meteng utawa apa perawatane.

Kandhutan ing karantina

Yen sampeyan pengin ngerti yen sehat jinis utawa meteng ing karantina, ketik lan temokake risiko sing ditrapake kanggo wanita kasebut

Bayi sikil duwe sikil sing luwih apik

Bayi sikil, bayi sing seneng!

Bocah sikil sikil duwe bathi tanpa wates. Kita kudu nyingkirake tanpa alas sikil nganti bisa ningkatake pangembangane.

Susu susu karo jarum suntik

Apa BFHI?

BFHI minangka Inisiatif kanggo Humanisasi Perawatan nalika Lair lan Laktasi ing pusat kesehatan sing disponsori dening WHO lan UNICEF.

Ibu sing nyusoni

Nyusoni pancen bener

Bayi duwe hak disusoni nalika kapan lan ing endi kabutuhane. Ibu duwe hak nyusoni bayi ing endi lan kapan prelu kasebut.

jeneng bayi

Perawatan waos kanggo bayi

Perawatan untu bayi diwiwiti sadurunge untune pisanan katon. Temokake kunci perawatan dental sing apik kanggo bocah-bocah.

Ngipi elek ing Bayi

Cara slamet colic bayi

Temokake carane bisa urip ing kolik bayi lan ora bakal nyebabake inti kulawarga. Sing paling ala yaiku bayi sampeyan.

medical

Amoxisilin ing bocah

Amoxicillin utawa acid clavulanic minangka antibiotik sing digunakake ing bocah, nanging kanggo apa? Temokake kanthi efek samping, sisipan paket lan liya-liyane

wanita hamil posing

Tetep aktif sajrone meteng

Yen sampeyan lagi ngandut, sampeyan kudu uwal saka gaya urip sing ora bakal nyebabake masalah. Apike, sampeyan kudu tetep aktif lan olahraga kanthi rutin.

Apiretal ing bocah-bocah

Dosis apiretal ing bocah-bocah

Ngerti apa dosis Apiretal sing cocog kanggo bocah-bocah. Penting, aja nganti ngluwihi dosis amarga bisa mbebayani tumrap bocah cilik. Kepiye carane njupuk?

Jinis puting, pengaruhe nyusoni

Bagéan penting ing payudara kanggo wiwitan laktasi yaiku puting susu. Kanthi kabeh jinis puting susu kita bisa nyusoni, sanajan ana sing luwih disenengi.

Minggu 20 meteng

Minggu 20 meteng. Dokter bakal nindakake trimester kaping pindho utawa ultrasonik morfologis. Bayi sampeyan lagi obah lan bisa ngrungokake swarane njaba.

Wanita sing meteng ectopic

Kandhutan ektopik

Pandhuan kanggo meteng ectopic, masalah sing bakal dicritakake babagan gejala, perawatan, panyebab sing nyebabake lan nalika dideteksi. Aja meteng ectopic

kaki warata

Kaki rata ing bocah-bocah

Flatfoot ing bocah minangka kondhisi sing cukup umum lan kudu ngerti apa gejala kasebut lan gejala sing ana kanggo njaluk perawatan sing cocog.

Ambegan ora enak ing bocah

Teething definitif ing bocah

Teething utami penting, nanging teething permanen uga minangka proses penting kanggo kabeh wong wiwit umur 6 taun.

Panganan sehat uga nalika musim panas

Musim panas minangka wayah plancongan lan istirahat, masak lan njaga panganan sing sehat iku angel. Penting kanggo ngurus panganan nalika musim panas.

Cah enom lan tembakau: ayo ora biasa

Cah enom lan tembakau: ayo ora biasa

Ing Dina Tanpa Tembakau Sedunia, kita pengin ngomong babagan masalah sosial lan kesehatan sing penting. Risiko sing bisa dideleng kanggo wong enom yaiku ngrokok

bebaya dadi perokok pasif

Bebayane bocah ngrokok pasif

Bocah-bocah kanthi ora sengaja dadi perokok pasif ing pirang-pirang acara lan akibate serius kanggo kesehatan. Rokok ing ngarepe mbebayani.

kuatir ing bocah

Kuatir sekolah ing bocah

Kuatir sekolah luwih umum tinimbang sing sampeyan bayangake, nanging kanggo golek solusi, luwih dhisik sampeyan kudu ngerti.

Untu lan growong bayi

Caries minangka masalah penting uga nalika bocah, Untu bayi ora dilindhungi saka masalah, nanging kudu ngati-ati

Waras tokoh kasebut sawise dadi ibu

Waras tokoh sawise nglairake

Tindakake tips iki kanggo entuk maneh tokoh sawise dikirim. Kepiye supaya weteng sampeyan ilang lan awak sampeyan normal maneh? Golekana!

4 Februari Dina Kanker Sedunia

Kanker minangka penyakit sing nyebabake ribuan wong mati saben taun, nanging bisa dicegah. Sajrone meteng, kita ora kudu ngirit maneh. Ayo pencegahan

Masalah lisan nalika meteng

Masalah lisan ing kandhutan asring lan amarga ana owah-owahan hormonal, nanging uga ora sithik. Dina iki kita sinau nyingkiri.

Kontrasepsi lan nyusoni

"Kita ngandhani babagan kontrasepsi sing aman ing postpartum lan nyusoni. Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan cara kontrasepsi sawise bayi"

Prawan mangan kabeh

Panganan kanggo bocah saka 2 nganti 3 taun

Sampeyan kudu ngerti babagan panganan kanggo bocah wiwit umur 2 nganti 3 taun. Temokake tips sing kudu dieling-eling supaya bocah bisa mangan kabeh lan tuwuh kanthi sehat

Bayi macaroni reged

Kepiye aku yen anakku ora gelem mangan?

Kita menehi pandhuan lan saran yen anak utawa bayi nolak mangan. Apa kahanan kasebut nggawe sampeyan nekat? Aja kuwatir, kita mulang trik supaya anakmu mangan

Bocah demam lan mumps

Mitos lan kasunyatan mumps

Kita ngandhani gejala gondho uga mitos lan kasunyatan penyakit iki sing mengaruhi bocah lan wong diwasa sing durung nate kena infeksi.

Kapan kita bisa menehi coklat bayi?

Iki minangka pitakon apik sing ditakoni kabeh ibu marang awake dhewe. Yen sampeyan pengin menehi coklat kanggo bayi lan sampeyan ora ngerti wiwit umur pira umur disaranake ... lebokake kene!

demam abang, gejala lan perawatan

Demam abang, kepiye nyebarake?

Gejala lan perawatan demam abang, temokake apa lan carane ndeteksi. Kita ngandhani babagan cara ngobati demam abang ing wong diwasa utawa bocah lan supaya ora kena panularan

Penyakit kulit kupu-kupu utawa kristal, Epidermolisis bullosa

Kulit kupu

Kulit kupu: panyebab, gejala lan efek Epidermolisis bullosa, penyakit genetis sing mengaruhi kulit kanthi nyebabake lepuh ing sentuhan sing sithik

Nyegah difteri

Diphtheria minangka penyakit sing bisa dicegah, nanging kanggo iki kita kudu waspada kanggo vaksinasi kabeh kita.

Fungsi tali pusat

Temokake apa ari-ari kasebut lan apa sababe. Keajaiban alam sing nyawijikake bayi lan ibu lan ngidini menehi panganan.

Pentinge kosmetik alami

Ing artikel iki, kita bakal ngomong babagan pentinge nggunakake kosmetik alami lan cara mbedakake saka sing ora alami.

mamografi1

Mamografi lan meteng

Ing artikel iki, kita bakal menehi informasi nalika nindakake mammogram nalika meteng.

ibu sawise 40 taun

Kandhutan sawise 40 taun

Ing artikel iki, kita bakal ngomong babagan sawetara kaluwihan nalika hamil sawise patang puluh taun.

pemeriksaan bawok

Tutul bawok

Ing artikel iki, kita ngomong babagan proses sing ditindakake wanita hamil sadurunge nglairake. Ujian bawok nglumpukake kabeh informasi babagan wanita hamil.

Pijet weteng

Pijet weteng

Ing artikel iki, kita nuduhake sawetara jinis pijet supaya bocah ora repot nalika nahan gas lan colic.

Leucorrhea

Apa sing diarani leucorrhea?

Ing artikel iki, kita ngomong babagan leucorrhea, keluwihan ngilangi keputihan, masalah umum ing antarane wanita. Kita nerangake apa uga sawetara tips.

Pentinge menyang gynecologist

Pentinge menyang gynecologist

Ing artikel iki, kita ngomong babagan penting banget kanggo golek dokter kandungan kanggo mriksa rutin, mula bisa nyegah risiko apa wae.

Lethargy bayi

Apa Lethargy?

Ing artikel iki, kita bakal menehi informasi babagan Lethargy, kahanan ngantuk sing mengaruhi bocah cilik.

Piring kayu kanggo bocah

Ing artikel iki, kita nuduhake sawetara piring kayu kanggo bocah cilik. Wangun pasuryan kewan, wektu mangan bakal nyenengake.

Helm ortopedi kanggo bayi

Ing artikel iki, sampeyan menehi sawetara helm ortopedi sing dihiasi dening Paula Strawn, sing pengin nulungi bayi sing sindrom endhas.

Bak mandi Pop Up kanggo padusan

Ing artikel iki, kita nuduhake bathtub sing apik banget kanggo bayi sing nemplek karo shower diwasa, mula mandhi bayi luwih kepenak.

Lemah fisiologis ing bayi

Serum fisiologis

Ing artikel iki, kita ngomong babagan unsur sing ora bisa ilang ing kebersihan bocah, uyah fisiologis, sing bisa ngilangi usus bayi.

Nyenengake masak kanggo bayi

Masakan masak kanggo bocah

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan sawetara sajian sing digawe ing pawon supaya bocah bisa gampang mangan kanthi nyenengake lan guyonan.

Dermatitis atopik

Dermatitis atopik Obat ing pantai!

Dermatitis atopik minangka kelainan umum ing bocah-bocah. Saka Ibu saiki, sampeyan menehi katrangan babagan cara sampeyan bisa mari ing pantai.

Suppositori ing Bayi

Supositoria, bener utawa salah?

Ing artikel iki, kita mbahas babagan praktik aplikasi supositoria ing antarane bayi, kanthi jelas yen duwe bathi utawa mbebayani.

Urat ing popok

Kristal urat ing popok bayi

Ing artikel iki, kita ngomong babagan kristal urat khas ing popok bayi, amarga dheweke ora ngombe susu sing dibutuhake.

Hives ing kulit bayi

Hives ing kulit bayi saka panas

Ing artikel iki, kita ngomong babagan kringet utawa gatal-gatal ing kulit bayi, sing disebabake panase lan ora kudu bingung karo cacar air.

Kelainan motor

Kelainan motorik nalika bocah

Ing artikel iki, kita nuduhake sawetara kelainan motorik sing kedadeyan nalika bocah. Ing gejala kasebut sampeyan bisa nemokake gejala lan panyebabe.

Sirup bawang bombay

Sirup batuk alami

Yen bayi sampeyan watuk lan sampeyan luwih seneng menehi sing alami tinimbang obat, aja lali resep kanggo sirup alami iki. Gampang lan efektif.

Bayi

Tandha lair abang ing gulu utawa rai

Kesehatan bayi minangka keprigelan paling penting kanggo saben ibu, mula bintik-bintik ing kulit biasane nguwatirake kita. Ing Ibu saiki, sampeyan menehi katrangan luwih lengkap babagan topik iki.

Kantong turu

Kantong turu Apa aman kanggo bayi?

Kantong turu kanggo bayi iku pilihan sing apik, nanging kita mesthi ora ragu. Apa aman? Apa aku kudu nutupi sampeyan? Ing Ibu saiki kita ngatasi.

Perabotan bathtub-bayi

Salah sawijining momen sing nyenengake kanggo urip lan pangembangan bayi yaiku nalika nuduhake wektu sing ...

jeneng bayi

Sindrom sirah rata

Kepala datar utawa plagiocephaly posisi utawa sindrom kepala rata kalebu deformasi tengkorak bayi amarga ...