Atur wektu bocah

Penting banget ngatur wektu luang kanggo bocah, amarga asring, kita ndeleng dheweke ing ngarep televisi utawa ...

Pangisi daya bayi

Saiki akeh jinis pangisi daya bayi. Ing pangertene iki, tricot-slen minangka pangisi daya utawa operator bayi ...

Gerbang safety bayi

Gerbang keamanan bocah, layar utawa gerbang dirancang kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu. Sampeyan kudu mbayar khusus ...

Hernia uterus bayi

Hernia uterus yaiku tonjolan metu saka lapisan weteng utawa bagean organ weteng liwat ...

Pentinge nutrisi prenatal

Apa sampeyan ngerti manawa nutrisi penting utamane sajrone prenatal? Nanging kenapa? Nutrisi ibu yaiku ...

Apa anofthalmia?

Anofthalmia minangka malformasi kongenital utawa anomali nalika bayi lair tanpa eyeballs. Anofthalmia bisa ...

Kepiye cara ndeteksi gangguan janin?

Yen sampeyan lagi ngandut, sampeyan mesthi wis ngrungokake istilah kasusahan janin. Kanthi istilah sing gampang, kita bisa nemtokake kasusahan janin minangka ...

Apa refleks ing bayi? (II)

Kaya sing wis diandharake ing artikel sadurunge, refleks minangka reaksi otot sing ora disengaja lan kedadeyan ing sawetara jinis ...

Kista ing susu lan lactation

Ing Bezzia.com kita wis ngomong babagan kista payudara. Yen ginekolog sampeyan wis ndeteksi iki, aja gupuh. Kista ...

Apa Oxiuriasis?

Pinworm minangka penyakit parasit sing umum ing bocah-bocah. Kanggo ibu-ibu sing ora ngerti ...

Menu mingguan kanggo bocah sekolah

Mesthi sampeyan bakal duwe salah sawijining anak ing sekolah lan sampeyan kudu mikir kanthi becik apa sing kudu diwenehi panganan (loro ing ...

Cacing usus

Penularan cacing sing ngganggu (pinworms) kedadeyan ing lingkungan sing akeh bocah nalika ndemek obyek (potlot, ...

Apa sing disapih?

Nyapih yaiku proses sing wiwit mandheg nyusoni kanggo wiwit menehi ...

Apa keliling sirah?

Lingkar sirah minangka pangukuran sing ditindakake nalika ngukur endhas bayi saka sisih paling jembar, utawa ...

Bidan iku opo?

Nglangi bayi ditemtokake minangka kegiyatan dolanan, kesenengan, stimulasi lan pengalaman afektif. Sing diarani nglangi ...

Fase pegawean: dilation

Iki minangka tahap kerja pertama. Secara anatomi, serviks minangka silinder udakara 3 cm ....

Kulit garing

Kulit garing minangka komplain universal lan masarakat sing urip ing iklim garing utawa duwe sejarah ...

Apa gaweyan iku?

Buruh minangka acara sing kedadeyan supaya bayi sampeyan nglairake. Wétan…

Operasi paling umum nalika bocah

Apendisitis, tonsilitis, vegetasi ... kalebu penyakit sing asring ditindakake nalika bocah. Kita nerangake sampeyan kanthi cara umum ing ...

Nalika bayi lair budheg

Ana akeh sebab kenapa bocah bisa lair budheg. Kajaba faktor keturunan, sajrone meteng sawetara ...

Alergi kanggo serangga

Kaping pirang-pirang kali kita ngelingi macem-macem jinis welts ing awak bayi lan kita ora ngerti banget ...

Shantala: Pijat Bayi (Bagean II)

Dina iki kita bakal mulang sampeyan carane nindakake pijet Shantala kanggo bayi sampeyan. Kanggo miwiti, sampeyan butuh papan sing sepi, kanthi ...

Agalactia, masalah lactation

Agalactia utawa hypogalactia minangka istilah sing ana gandhengane karo bocah postpartum lan nyusoni. Aku ngerti ...

10 wedi khas nalika nglairake

Nalika wanita hamil, lan luwih akeh yen dheweke dadi ibu anyar, ngalami trimester pungkasan rasa wedi yen nglairake ...

Pamit popok !!!

Latihan toilet minangka proses budaya sing kudu ditliti bocah. Peran wong tuwa ...

Apa mastitis?

Sajrone lactation, akeh ibu sing nemoni masalah payudarane, sing bisa diobati kabeh lan uga Mastitis. Ing…