Obate Mbah kanggo meteng

meteng

Nalika nggoleki meteng, apa wae dadi. Karo Obate Mbah kanggo meteng Dheweke ana ing njero tas. Sapa sing durung krungu babagan kawicaksanan populer iki sing nyatakake yen sampeyan ngangkat sikil sawise jinis sampeyan luwih cenderung ngandhut?

Ora ana sing ngerti sejatine ujar kasebut, nanging sing ora gagal yaiku upaya kanggo nggayuh asil sing dikarepake. Lan yen sampeyan kudu nyoba resep-resep kuno iki, mula sampeyan kudu tumindak.

Kawruhe Mbah

Rahasia - utawa ora rahasia - sing paling apik kanggo ngandhut bayi yaiku ngetutake tanggalan. Ing wektu sing ora dingerteni, ngerti siklus menstruasi minangka cara sing apik kanggo nggayuh meteng. Mangkono, antarane tips mbah kakung meteng, ana mbayar manungsa waé kanggo awak supaya ngerti tanggal ovulasi, sing kedadeyan 14 dina sawise haid. Dadi, seminggu sadurunge lan seminggu sawise, sampeyan kudu ngobati saben dina liyane, supaya luwih akeh kesempatan kanggo entuk pembuahan.

obat meteng mbah

Antarane Obate Mbah kanggo meteng, sodium bikarbonat iku salah siji sing paling dikenal. Kaya sing wis dingerteni, bikarbonat efektif netralake keasaman keputihan. Soko sing, bakal mbantu sperma kanggo nggayuh endhog sing luwih apik. Mulane padha dianjurake kanggo nyampur 2 tablespoons saka baking soda karo 1 kaca banyu lan banjur nyampur banget karo sendok. Sisih paling angel yaiku aplikasi amarga sampeyan ora kudu njupuk cairan kasebut nanging pour menyang jarum suntik tanpa jarum lan banjur nglebokake campuran kasebut menyang tempek. Kaya ing sembarang obat ngarep, sadurunge nyoba iku dianjurake kanggo takon dhokter.

Yen, ing tangan liyane, sampeyan luwih seneng dalan sing luwih prasaja, ana teknik ngunggahake sikil sawise nglakoni hubungan seksual. Miturut tradhisi populer, ana posisi seksual tartamtu sing bisa mbantu sperma lelungan menyang endhog. Lan ana kemungkinan liyane entuk pembuahan yen sampeyan uga mundhakaken sikil kanggo bab 15 utawa 20 menit kanggo ndukung amba.

diet kanggo meteng

Obat liyane kanggo mbobot yaiku diet. Ya, iki carane sampeyan maca. A diet imbang sugih ing gizi bakal njamin imbangan ing awak, kang siji bakal mengaruhi kemungkinan konsepsi. Ana panganan sing dianjurake banget lan sing ngemot mineral, protein, lemak sehat lan nutrisi liyane.

Ana nutrisi sing dianjurake utamane kanggo ngandhut. Iki minangka kasus panganan kanthi Omega 3, sing ningkatake kesuburan wanita amarga ngimbangi hormon, ningkatake fungsi ovarium lan nguatake sistem kekebalan. Kepiye sampeyan bisa nambah omega 3? Mangan panganan kayata salmon, tuna, trout, herring, cod, kepiting, udang, udang, lsp. Sampeyan uga bisa menehi perhatian marang panganan sing sugih wesi, kayata daging sapi, kalkun, pitik, daging babi, bayem, Swiss chard, brokoli, plum, pisang, medlar, ara, apricot, hake, kerang, tuna, kacang kedelai, tahu. , oatmeal, lsp. Wesi penting nalika ngandhut lan nalika meteng, kanggo nyegah anemia lan njaga energi dhuwur.

Ing diet, liyane saka Obate Mbah kanggo meteng yaiku mangan panganan sing sugih serat. Iki amarga serat ndhukung fungsi awak lan nyuda risiko nandhang sawetara masalah ginekologi sing ana gandhengane karo kesuburan wanita, kayata ovarium polikistik utawa endometriosis. Pungkasan, mbah-mbah kandha yen ngombe sing panas sadurunge jinis uga mbantu ningkatake kesuburan. Dadi yen sampeyan pengin ngandhut sampeyan bisa nyiyapake infus sing beda.

Nanging ora mung infus wae amarga ana sawetara sing disaranake amarga iku sing mbantu ningkatake kesuburan wanita. Iki minangka semanggi abang, maca Andes, primrose sore lan minerama. Saka ngatur siklus menstruasi, kanggo ningkatake kualitas lendir serviks, ningkatake keseimbangan hormonal utawa ningkatake sirkulasi getih ing uterus, ana akeh keuntungan saka infus kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.