Pentinge ngrawat kulit bocah cilik nganggo tabir surya

krim kanggo bocah-bocah

El perawatan kulit nggunakake pangayoman srengenge Iku dhasar. Utamane nalika musim panas, kita ora kudu ngenteni menyang pantai utawa nglampahi sore ing kolam renang kanggo nggunakake produk iki. Paparan dermis menyang srengenge ana gunane nanging anggere ditindakake kanthi kontrol tartamtu.

Anak-anak, minangka wong sing luwih rapuh, duwe kulit sing sensitif banget lan pengaruh sinar srengenge sing terus-terusan bisa mbebayani. Miturut sawetara pasinaon, ing 80% karusakan ing kulit sing bisa ditampa dening bocah cilik dening suryo srengenge occurs sadurunge umur 18, titik sing kita kudu njupuk menyang akun.

Apa manfaat sunscreen kanggo bocah cilik?

blumbang bocah

Panggunaan saka pangayoman srengenge kanggo anak Iki minangka perkara sing kudu digatekake kanthi serius, minangka wong tuwa, bocah-bocah wiwit cilik wis kena sinar srengenge lan sanajan dheweke vitamin D minangka bahan sing positif, kita kudu ora nglilani njaga kita mudhun ing pasuryan ingkang dipun danguaken lan karusakan long-term padha bisa nimbulaké.Mangkono, thanks kanggo krim srengenge kita bisa ngurangi efek saka agen iki banget.

Efek negatif ing kulit cukup katon nanging, ora kaya anomali liyane, katon liwat wektu, nalika bisa uga rada telat kanggo ngatasi apa sing kedadeyan. pangerten supaya kita butuh bantuan lotion lan tabir surya kanggo ngindhari akibat negatif ing kesehatan kulit, kita uga menehi sawetara keuntungan saka photoprotectors:

nyegah kanker kulit

Minangka adoh kaya sing katon, kanker kulit bisa berkembang wiwit cilik lan mulane kita kudu nglebokake tabir surya kanggo anak-anak kita nalika sinar cahya wiwit kenek banget. Dianjurake dening Asosiasi Pediatrik Spanyol, iku penting sing kita njaluk siji sing sampurna kanggo dermis paling cilik saka omah.

Aja katon bintik-bintik

Titik anyar ing kulit biasane umum ing pirang-pirang taun. Tanpa kudu padha sumelang ing bab wong-wong mau ing paling kasus, iku trep kanggo ngerti apa bintik-bintik sing diasilake saka pengaruh srengenge lan apa pengaruhe kanggo kita ing mangsa ngarep. Priksa karo dhokter sampeyan!

Nggawe kabiasaan perawatan kulit

Yen anak kita sinau pentinge  nggunakake krim srengenge saka umur dini, mesthi kita bakal nggawe pakulinan ing perawatan kulit. Bocah-bocah cilik, banget nggatekake apa sing ditindakake dening wong tuwa, bakal ngelingi aplikasi kasebut lan, nalika sinar srengenge luwih kuwat, mesthine bakal ngrasakake perlu kanggo nyelehake ing awak. Apa kita bakal nyoba musim panas iki?

Nyingkiri sunburn

El srengenge ndadekake kulit kita kobong lan, saliyane kanggo risiko kesehatan sing bisa nimbulaké, uga nimbulaké pain nalika mbalekake saka bundhas cilik disebabake dina cahya lengkap. Iki, ing dosis cilik, ora kudu serius.

Tansah kelembapan kulit

Tabir surya uga bisa njaga kelembapan kulit. Aside saka kasunyatan sing kita tetep cahya srengenge kita ing mriksa, kita seneng ngerti sing kita duwe lotion karo kang kita bakal seneng dermis luwih sehat. Sampurna kanggo nambah bahan regane kanggo kulit kita, mesthine sampeyan uga bakal weruh efek saka wektu. Apa sampeyan seneng karo dheweke?

Ing endi kita bisa tuku sunscreen kanggo bocah-bocah?

perawatan kulit anak

Nganggep perawatan bocah minangka salah sawijining bagean sing paling penting ing sasi panas, tabir surya bisa dituku ing supermarket, ing apotek online utawa ing toko khusus liyane.

Kanthi gagasan yen bocah-bocah cilik bisa urip ing mangsa panas kanthi kesehatan lan rasa seneng, ana akeh produk sing kasedhiya kanggo wong tuwa. lotion kasebut, karo sawetara saka sudhut kanggo milih saka, duwe agen aktif sing beda banget gumantung saka model sing kita pilih. Senajan kabeh padha perang kanggo goal umum, iku penting kanggo ngerti apa jenis dermis anak kita supaya kita bisa menehi keamanan luwih saka kulit.

Mangkono, saka solusi alkohol kanggo total layar karo seng Iku pilihan sing kita duwe supaya kulit anak wis rampung hydrated lan ora nandhang lara Burns sing bakal kudu Getun ing mangsa. Thanks kanggo macem-macem, kita uga bisa ndeleng endi sing paling apik kanggo musim kasebut lan, yen reaksi kasebut owah nalika tuwuh, golek liyane sing luwih cocog.

Ing cendhak, ing pentinge ngrawat kulit bocah cilik nganggo tabir surya Iku kasunyatan sing kita ora bisa nglirwakake. Para wong tuwa, sing luwih ngerti babagan iki, ora ngenteni wulan musim panas kanggo ngetrapake fotoprotektor ing kulit bocah cilik, mula kenapa ora diwiwiti dina iki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.