Teh ijo lan nyusoni

Cewek meteng ngombe teh

Ana akeh wanita sing seneng teh ijo lan uga ngombe saben dina. Ana wong sing ujar manawa luwih sehat tinimbang kopi, lan uga bisa ngudarasa lan ngrasa apik kanggo awak.

Teh ijo dipuji dening akeh amarga mupangat kesehatan lan dianggep minangka salah sawijining teh paling sehat sing bisa ngombe saiki. Sanajan aman kanthi jumlah sithik, isih ana pilihan liyane kanggo tetep hidrasi sajrone nyusoni bayi.

Infus teh ijo lan nyusoni

Banyu mesthi sumber hidrasi sing paling apik nalika nyusoni bayi, umume yen sampeyan kudu beda-beda sithik. Teh ijo bisa uga katon minangka alternatif sing sehat amarga saliyane antioksidan sampeyan bisa ngrasakake panas lan es krim, uga duwe akeh mupangat kanggo kesehatan kayata: nglindhungi kanker, mbantu ngontrol tingkat kolesterol lan ngatur pencernaan.

(Nanging,, saliyane kafein, teh ijo bisa uga ngemot aditif sing bisa uga aman kanggo wanita nalika nyusoni) Informasi sing dianyari: web ilmiah nyusoni / obat kompatibilitas e-lactancia.org, "Dosis sing luwih dhuwur tinimbang 300 mg saben dina kafein (sing ana ing ombenan kayata kopi, teh lan liya-liyane) bisa nyebabake gugup lan gampang nesu marang bayi". Sing padha karo udakara 3 cangkir utawa luwih saben dina, sanajan faktor liyane kayata setengah umur zat ing awak uga kudu dipikirake. Ing kasus apa wae, e-laktat nggolongake kafein minangka "kemungkinan resiko kurang."

Ngonsumsi teh ijo nalika nyusoni

Cah wedang ngombe teh nalika nyusoni

Informasi sing dianyari: Ora bener yen teh ijo gegandhengan karo produksi susu ibu.

Pinten Teh Ijo Aman Nalika Nyusoni?

Kita waca informasi sing kasebut ing ndhuwur, wiwit tanggepan iki saka Komite Nyusoni AEP:

Pancen, kafein sing ana ing kopi lan ombenan cola mlebu ing susu ibu, nanging mung kanthi dosis sing akeh (yen ibu ngombe telung gelas utawa luwih saka kopi sedina), insomnia utawa rasa pegel ing bayi; sawetara bayi luwih sensitif, lan kanthi dosis kurang, gejala kasebut wis ditrapake. Jumlah sing sampeyan njupuk biasane ora kakehan.

Teh ijo ing lactation

Ngombe teh ijo nalika nyusoni

Kaya sing wis dingerteni, nyusoni minangka salah sawijining bagean sing paling penting, uga kanggo bayi lan bayi. Dheweke bakal mangan nutrisi ing susu kita. Iki wis ngandhani yen mangan sing luwih sehat, mula bakal luwih becik. Mula, kadang-kadang keraguan tartamtu bisa nyebabake kita. Apa enak ngombe teh ijo nalika nyusoni?. Kaya sing wis dikomentari, teh ijo minangka salah sawijining minuman paling apik sing diduweni. Luwih saka apa-apa amarga akeh antioksidan, nambah kesehatan jantung uga nyegah penyakit liyane. Nanging ing tahap gesang kita, luwih becik ora disaranake.

Napa aku ora kudu ngombe teh ijo nalika nyusoni?

Nyusoni susu

Uga ora bakal kuwatir. Yen wis ngombe secangkir teh ijo, ora ana kedadeyan. Masalah diwenehake yen dijupuk kanthi jumlah luwih akeh. Sanajan mangkono, kanggo nyegah, luwih becik milih omben-omben sing luwih sehat.

Alesan utama ora ngombe teh ijo nalika nyusoni yaiku theine. Sanajan iki ora teka dhewe amarga uga duwe bahan liyane sing bisa uga ora sehat kanggo bocah cilik.

Nalika ngombe omben-omben karo kafein utawa teine, iki bisa ngrangsang bayi. Kita bakal sok dong mirsani amarga bakal luwih gelisah utawa bisa uga, amarga kurang wektu turu. Nanging ya, anggere bahan-bahan kasebut dosis dhuwur. Sanajan, kaya sing wis diandharake, luwih becik sampeyan aman.

Teh ijo botol

Tanpa mangu-mangu, ing tahap iki ing urip kita, luwih becik tetep hidrasi. Banyu minangka solusi sing paling apik, nanging uga sejatine kita butuh prekara sing beda. Nalika ngomong babagan teh ijo, kita bakal nyoba supaya ora diwenehi botol.

Nalika kita menehi komentar babagan luwih becik ora milih, luwih-luwih botol. Luwih saka apa-apa amarga ing kasus iki, iki uga bakal duwe bahan-bahan liyane kayata gula dosis tinggi, lan liya-liyane sing babar pisan ora cocog karo kita. Kita uga ora bakal diapusi karo versi sing luwih entheng, amarga tanpa mangu-mangu, uga bahan-bahan sing bisa uga ora sehat kaya sing kita pikirake.

Kafein ing lactation

Teh ijo lan nyusoni  

Sampeyan kudu ujar, kanggo pertahanan teh ijo, yaiku kurang saka kafein tinimbang kopi biasa. Dikandhani yen tuwung teh bisa udakara 30 mg kafein. Bener, iki jumlah sing sithik banget. Nanging yen bisa nyingkiri, luwih becik. Dadi, kaya sing wis dingerteni, secangkir omben-omben iki ora duwe resiko gedhe, nanging kudu dipertimbangkan.

Ngombe nalika nyusoni

Kita pengin ngurus awake dhewe lan ngurus bayi kita kanthi maksimal. Dadi, sing paling penting yaiku tetep terhidrasi. Dheweke nyaranake ngombe udakara rong liter saben dina. Nanging ya, ngindhari teh ijo, kita bisa milih jus alami tanpa gula. Kajaba iku, ombenan karbonat ora disaranake, nanging susu. Mesthine, kanggo mesthekake apa sing cocog kanggo sampeyan, luwih becik takon dhokter.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

9 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   mirian ngandika

    Iki pisanan aku njupuk lan aku ora ngerti yen bakal ala, nanging aku pengin ngilangi bobot, nanging yen ora apik aku bakal mandheg nglakoni

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Hai Mirian, luwih becik ora ngombe teh ijo yen sampeyan lagi ngandut utawa nyusoni. Yen sampeyan pengin ngilangi bobot, ngombe banyu lan panganan sing seimbang iku pilihan sing paling apik. Salam!

  2.   Gabby ngandika

    Halo, anakku wis umur 16 wulan lan aku isih nyusoni nalika umure, apa kena pengaruh yen aku ngombe teh ijo? Mung mangan 2 kali dina karo aku lan 2-3 esuk lan mangan macem-macem panganan

  3.   Candy ngandika

    Bayiku umure wis 3 minggu. 4 dina kepungkur aku wiwit ngombe secangkir teh ijo sedina. Apa bisa mengaruhi bayi?

    1.    karen ngandika

      Halo, aku pengin ngerti, aku minangka ibu, lan benangku umur 8 wulan, lan aku pengin ngerti yen kena pengaruh yen aku ngombe teh ijo.

  4.   Lianis ngandika

    Halo, anakku wis umur 20 wulan lan aku isih nyusoni, sanajan dheweke wis mangan kabeh, bisa uga ana pengaruh yen ngombe teh ijo, tulung wangsulan, aku kudu ngerti, matur nuwun

  5.   Carmen ngandika

    Dina iki aku njupuk rong gelas tèh ijo lan bayi dakwenehi insomnia, dheweke turu jam 122 sore kanthi kangelan banget, aku ora bakal ngombe maneh, bayi wis umur 8 wulan

  6.   Rosa Giles ngandika

    Ora !!!! Ibu-ibu, aku duwe bocah umur 16 wulan. Aku isih nyusoni, nanging ora ngira yen bakal nglarani dheweke yen njupuk teh ijo lan wiwit ngombe kanggo ngilangi bobot.
    Nalika semana aku wis tuku sikat untu kanggo anakku lan aku ngira nate nglarani dheweke, amarga wiwit metu kaya lambe ing cangkeme lan ilate ... aku nggawa dheweke menyang dokter bocah lan menehi resep sawetara tetes , nanging aku wis mandheg ngombe teh ijo (wis 4 dina ngombe teh) amarga lara ora mari lan nalika mandheg ngombe, obat kasebut kurang saka 4 dina, nanging aku terus mikir yen sikat iku dadi sebab kabeh, ... Dadi sawise 15 dina, lara lara banjur njupuk teh maneh kanthi mikir yen sejatine ora ana gandhengane.
    Bakal 3 dina aku njupuk teh ijo dina iki nalika aku ngerti yen anakku lara ing ilat lan ing cangkeme maneh lan kanggo kabeh sing wis dakwaca dina iki, ora ana sangsi. Amarga teh ... Dadi MAMMITAS, aku ora nyaranake TEHI ijo nalika nyusoni.

  7.   Melissa ngandika

    Halo, bayiku wis umur 19 wulan. Aku pengin ngerti apa kasunyatane yen ngombe pirang-pirang cangkir teh ijo bisa nyebabake dheweke sanajan dheweke ora akeh lagi nyusoni.