Apa gejala aneh nalika meteng?

meteng

Apa gejala kehamilan langka ing dina pisanan? Nalika sampeyan ngandut, nanging sampeyan durung ngerti (utawa ya) sampeyan bisa miwiti ngerteni gejala tartamtu sing kudu dipikirake, nanging aku ora nuduhake gejala klasik sing kabeh dingerteni kayata mual utawa kekurangan haid, tegese gejala liyane sing ora dikenal, sing ora ngandhani nanging sing ngrasakake lan nandhang lara nalika meteng diwiwiti.

Sanajan ora kudu umume, umume. Iki minangka gejala aneh sing bisa kedadeyan nalika meteng lan sampeyan kudu menehi perhatian khusus. Yen sawise maca artikel iki, sampeyan ora nemokake gejala aneh sing mbedakake meteng sampeyan utawa saiki wis dadi ciri ... aja ragu-ragu ngandhani gejala sampeyan!

Rame irung

Salah sawijining gejala kehamilan langka ing dina-dina pisanan sing kliwat yaiku rame ing njerone irung, kayane saya ngalami adhem nanging ora ana sing nyebabake. Sampeyan ora kudu ngombe obat kanggo ngatasi obat kasebut, nanging sampeyan bisa nggunakake obat alami supaya bisa ilang, kayata lega nganggo solusi banyu laut.

Sampeyan uga bisa nemokake getih ing irung lan yen bengi kowe ngorok. Iki bakal disebabake ing njero mukosa amarga irung uga bengkak saka hormon. Pembengkakan bakal nyuda area sirkulasi udara. Sampeyan uga bisa nemokake irung sing luwih garing, utamane ing musim salju. Elinga yen solusi uyah bisa dadi apik, sanajan sampeyan uga bisa nggunakake pelembap ing omah.

Wanita sing lara ing ovulasi

Wanita sing lara ing ovulasi

Ganti debit bawok

Sampeyan bisa uga ngilangi bawok sampeyan lan sampeyan wiwit ngelingi yen mundhak, nanging aja kuwatir amarga iki umume, normal lan sehat. Jumlah kasebut bakal nambah, nanging sampeyan mung kudu golek perubahan warna utawa mambu. Yen sampeyan ngerteni manawa keputihan dadi aneh banget, coba langsung dhokter.

Yen ora kena infeksi bawok, sampeyan bisa uga ngalami keputihan keputihan sing ganti sajrone siklus menstruasi lan sampeyan ora biasane menehi luwih penting. Yen ngalami infeksi, keputihan bisa owah akeh, lan uga ora bisa mambu, bisa uga ganti warna, dadi ijo, kebiruan, kekuningan lan tekstur sing ora biasa. Kajaba iku, sampeyan bakal ngerti kanthi cepet yen sampeyan kena infeksi amarga sampeyan bakal ngerteni ora nyaman ing tempek wiwit gatel nganti gatel nalika kencing.

Artikel sing gegandhengan:
Tandha manawa sampeyan meteng

Nanging yen sampeyan wis ngandut, gejala sing bakal ditambahake ing dhaptar yaiku pangowahan saka keputihan.. Sampeyan bisa uga ndadak ngerteni luwih akeh (lan ora ana gandhengane karo infeksi). Yaiku kerugian lendir serviks sing kedadeyan amarga ana owah-owahan hormon sing ana ing awak wanita amarga meteng.

Nuwun

Wanita hamil kesel amarga insomnia, salah sawijining gejala kehamilan langka ing dina pisanan

Biasane sampeyan bakal turu nalika awan, nanging nalika wengi sampeyan ora pengin turu tenan. Nanging sampeyan kudu ngerti yen gejala kehamilan sing paling umum yaiku lemes lan turu, mula yen sampeyan ngalami insomnia bisa uga gejala sing kudu kuwatir, luwih-luwih yen sampeyan ora bisa turu utawa ora bisa turu nalika turu wis tangi amarga conto kanggo nguyuh.

Sampeyan bisa nyoba santai utawa semedi supaya bisa nemokake tentrem sing mbantu sampeyan turu, sanajan pilihan liyane yaiku olahraga kanthi sedheng sajrone awan (gumantung saka kemampuan sampeyan miturut kahanan kandhutan) kanggo tekan wengi sing paling kesel.

Insomnia utawa kangelan turu uga bisa dadi gejala sing aneh nalika meteng dini. Ana akeh wanita sing nandhang kelainan turu nalika meteng. Iki bisa uga rasa ngantuk utawa insomnia. Iki bakal nggawe wanita krasa lemes nalika awan, ana sing ora kepenak banget, apamaneh yen dheweke wanita sing kudu netepi kewajiban kerja. Mula penting golek cara supaya turu luwih apik.

Keasaman

Ing meteng aku wis mulas jantung wiwit wulan kapisan lan nganti wayahe bayi dakwujudake, ya ... kanggo mungkasi nglairake lan mulas jantung kanthi sihir. Nanging sajrone meteng, ora ana obat utawa obat sing bisa gawe tenang.

Akeh sing ujar manawa bayi wis gedhe, kencengake jugangan weteng lan mulane nyebabake mulas, nanging ing wulan kapisan janin cilik lan ora bisa meres apa-apa, mula katon ... lan tetep wae.

Belching lan gas

Gas lan belching umum banget amarga ana kakehan ing sistem pencernaan, mula luwih becik sampeyan ngetutake panganan sing seimbang lan uga mangan kanthi jumlah sithik, nanging kakehan saben dina. Sampeyan uga kudu mriksa panganan sing ora menehi gas utawa sendhang, umpamane ngindhari kacang buncis, kacang buncis utawa brokoli.

Sembelit

Sembelit minangka gejala aneh nanging umum banget nalika meteng, wiwit hormon mengaruhi usus gawe luwih alon. Kanggo nglawan lan ora nyebabake masalah, sampeyan kudu olahraga moderat, ngombe banyu akeh lan luwih-luwih, mangan panganan sing akeh serat.

Gusi bengkak

Sampeyan bisa uga ngerteni manawa bebarengan karo bagean awak liyane, permen karet sampeyan luwih radhang tinimbang prelu. Iki kedadeyan amarga owah-owahan tingkat progesteron lan estrogen, nanging uga amarga tambah aliran getih ing awak sampeyan. Ing permen karet bisa getihen sampeyan sanajan sampeyan lagi ora sikat. Penting banget kanggo njaga kebersihan lisan sing apik sawayah-wayah.

Pangowahan ing kulit

Sampeyan bisa uga wis krungu manawa wanita hamil bisa kukul amarga hormon, sensitivitas srengenge, kulit sing peteng (utamane ing cedhak puting susu, ing pasuryan utawa ing garis alba). Yen sampeyan ngerti manawa bintik-bintik wiwit katon ing area kulit sing biasane nganggo sandhangan, aku saranake sampeyan njupuk sunscreen ing kulit sensitif.

Wanita sing ganti kulit, gejala kehamilan sing langka nalika dina pisanan

Kaki tuwuh

Ora kedadeyan kabeh wanita, nanging aku ngerti manawa wanita, yen wis dadi ibu lan wis tungkak sikil lan sikil wiwit meteng, sikile wis gedhe. Iki iku amarga relaxin Ngeculake ligamen panggul supaya bayi bisa metu, nanging bisa nyebabake sendhi sikil ing salawas-lawase.

Sampeyan duwe rambut akeh banget

Rambut ing endhas bakal ayu, apik banget lan kebak semangat. Nanging hormon sing padha kanggo mbantu rambut rambute uga nggawe sampeyan medeni yen sampeyan miwiti kanthi tiba-tiba ndeleng rambut ing wilayah sing durung ana sadurunge kaya ing dagu, lambe ndhuwur lan uga ngubengi puting susu.

Sampeyan kudu duwe sepasang pinset sing apik kanggo nyingkirake rambut sing ora dikarepake.

Lemah lan krasa lemes

Gejala kehamilan langka ing wiwitan yaiku ngluwihi lemes normal lan bisa dadi tandha anemia. Yen sampeyan ora duwe energi, bisa uga ora cukup panganan ing panganan. Anemia nalika meteng (anemia kurang zat besi) bisa dibenerake karo suplemen zat besi saben dina, sing mesthi diwenehake dhokter.

Sampeyan sengit karo panganan sing biyen disenengi

ing pangowahan hormonal Iki bisa nggawe awak sampeyan tumindak kanthi cara sing aneh lan nggawe sampeyan rasane mual saka panganan sing tau ditemokake enak. Rasa mambu uga wis ngubah sampeyan lan sampeyan bisa rumangsa njijiki karo sawetara panganan.

Artikel sing gegandhengan:
Panganan sing ora bisa dipangan nalika meteng

Apa sampeyan pengin ngandhani gejala kehamilan langka nalika dina pisanan?

Apa aku bakal ngandut yen ngalami gejala kasebut?

Tes kehamilan positif

Sajrone artikel iki, sampeyan wis bisa mriksa akeh gejala lan bisa uga saiki sampeyan rumangsa kuwatir yen sampeyan lagi ngandut utawa ora. Yen sampeyan wis nindakake hubungan seks sing ora dilindhungi, bisa uga sampeyan wis ngandheg, mula sampeyan kudu tes kehamilan ing omah kanggo nemokake. Elinga yen kanggo nyoba, sampeyan kudu ngenteni 10 nganti 14 dina wiwit dina sampeyan kudu mudhun wektu lan ora.

Artikel sing gegandhengan:
Tes meteng

Yen sampeyan lagi ngandut, goleki apa jinis meteng sing ana ngerti sing duweke sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

503 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ady ngandika

    Halo, aku ora ngerti yen aku lagi ngandut, dheweke mateni saraf ing minggu iki, aku kudu minggat sadurunge srawung sadurunge haid tanggal 25 lan aku teka ing tanggal 26, nanging sing aneh yaiku aku tekan siji dina lan jelas lan sithik banget kanggo aku. Aku pas banget nanging saiki aku ora ngerti apa sing kedadeyan aku amarga mual sedina muput lan adhem lan kadang saya rame ing njerone irung lan uga ngalami ataxia sing lara ing pasuryan ing sisih tengen lan ngombe obat lan saya bingung mual amarga Dokter ngandhani yen iki nggawe saya mual saiki aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, ngenteni yen menstruasi ilang nanging aku ora ngerti manawa ana wong sing wis nate ngrasakake apa sing dak rasakake lan matur nuwun sadurunge. Sukses kanggo ibu-ibu anyar

    1.    kathe ngandika

      Amii boneka sing padha karo aku swasana qa nanging santai yen sampeyan meteng minangka rasa seneng sing apik .... ♥

      1.    kathe ngandika

        Sanajan keraguan terus lan saraf dadi apik, kita kudu ngerti apa sing ditindakake lan analisa kanthi apik….

        1.    dayana ngandika

          Tulung aku ora pengin meteng sing medeni kanggo aku, aku umure 13 taun, mangga ana wong sing nulungi aku lan yen ibuku ngerti yen aku hamil, aku bakal mlayu saka omah aku wedi banget

          1.    Memin ngandika

            Tulis aku bakal njupuk bb


          2.    Sylvia ngandika

            Hai Dayana, piye kabarmu? lan bayi?


          3.    delphy ngandika

            Baby, sampeyan cilik banget, weker palsu lan sampeyan ora ngandheg,
            elinga yen kabeh teka ing wektu sing tepat, aja ngarep-arep makhluk urip sing durung sampeyan alami


      2.    kulo ngandika

        Halo, sugeng enjang, aku ngajak sampeyan mangsuli aku tanggal 11 April 2017, aku duwe anakku 3 minggu nalika lair, aku duwe sesambungan wiwit 3 minggu aku aktif pitakon yaiku dheweke ora mlebu nanging saiki Aku ngerti yen cairan pra-ejakulasi bisa nggawe aku hamil, aku duwe risiko bakal positif, aku nembe ana karantina, aku mumet, lara 3 dina lara barel, saiki aku milih aliran braucitik , Aku ora ngisi apa-apa lan ngrasakake tekanan ing bariga
        kula tindak caesarea

        Aku ngajak sampeyan mangsuli

        1.    Macarena ngandika

          Halo Kimmy, yen pangiriman sampeyan nggunakake bagean caesar, sampeyan kudu nggunakake cara kontrasepsi, amarga bakal mbebayani yen sampeyan ora bisa mbobot maneh saiki. Kanggo ngerti yen sampeyan lagi ngandut utawa ora, sampeyan kudu nyoba. Salam.

    2.    sandra ngandika

      Perkara sing padha karo aku, aku malah tes lan tesku metu negatif, nanging aku rumangsa aneh.

      1.    deisy ngandika

        Aku ora ngerti apa sing duweni, aku ora ngerti yen lagi ngandut, nanging wis meh kabeh gejala meteng lan aku tes getih lan metu negatif lan padha karo aku isih duwe, kaya lara ati, mual, menyang kamar mandhi akeh prekara sing ngerti ana sing ngomong, aku ora ngerti apa sing kudu tak lakoni

        1.    lauren ngandika

          Sampeyan bisa uga meteng sing kedadeyan, nanging ora ana informasi sing saya kelangan, lan yen sampeyan nganggep kehamilan, jaga panganan

    3.    BBY ngandika

      Halo jenengku aby Aku umure 31 taun lan aku kuwatir banget babagan periodiku aku kudu mudhun tanggal 25 Oktober awan yen wengi aku entuk tetes getih. Aku ngira yen haidku bakal teka nanging aku ora duwe apa-apa maneh banjur x 3 dina aku noda andhuk nanging dudu periode normal periode normal 7 dina lan akeh, saiki malah andhuk ora kebak, balung null tanpa quadruplets tanpa rasa sakit, aku wis hubungan karo bojoku nanging Aku ora ngerti apa ana kemungkinan meteng utawa ora amarga Biasane, iki mesthi metu negatif mula aku mutusake ora bungah nanging iki kuwatir aku lan ngalami lara lara turu, ana sing bisa nulungi aku

      1.    Maria Jose Roldan ngandika

        Halo Aby, yen menstruasi durung mudhun lan sampeyan isih duwe tes negatif, sampeyan kudu lunga menyang dhokter kanggo mriksa apa sing kedadeyan. Salam!

        1.    vivi ngandika

          Halo, jenengku Vivi, aku pengin sampeyan nulungi aku, aku ora teratur nalika haid, sawetara wektu kepungkur aku wiwit nemoni ahli gynecologist lan menehi resep PROVERA suwene 3 wulan, sing ing kabeh telung aku duwe periode saben 28 utawa 29 dina, perawatan rampung lan nganti saiki aku telat 18 dina: /. Kanggo mungkasi perawatan, gynecologist mrentah serangkaian tes hormonal sing metu kanthi apik, kajaba tes siji, kanggo progesteron sing metu banget! Ana sing nate kelakon kaya ngono ?? Aku arep meteng 🙁

        2.    tamy ngandika

          Halo, jenengku Tamy, aku nyoba tes tangan ing dina Setu, 19 Agustus lan aku entuk goresan sing apik banget lan sing liyane rada surem kanthi warna jambon sing asor banget, aku duwe rong minggu kanthi rasa lara ing weteng ing wetengku ngantuk dodo mung wiwit lara nanging ora kaya biasane, uga asam mung kedadeyan nalika mangan woh-wohan biasane, nanging kuwatir amarga nalika esuk nalika asem paling kuat aku rumangsa kesel nanging aku kudu nyoba tes bakal positif utawa negatif, sampeyan bisa negesake yen aku bakal teka ing tanggal 14 wulan sing padha, nanging mbesuk 7 dina sadurunge sawise urip karo bojoku, nanging iki aturan sing aneh, nanging aku ora ragu-ragu lan rasa asam iki, aku ora ngerti kepiye carane ngilangi matur nuwun kanggo komentar, tulung

    4.    rosepassion17 ngandika

      Tulung tulung aku: / Kita ora nuroni penetrasi, aku ngilangi ejakulasi ing buntutku, aku ana ing dina pertama periodeku. Aku kudu seminggu sadurunge lara, aku krasa kembung. Aku wedi banget, apa kemungkinan meteng?

      1.    Maria Jose Roldan ngandika

        Tanpa penetrasi, ora bakal ana meteng. Salam!

        1.    MARIA ngandika

          hello maria jose katon yaiku sejatine aku rada kuwatir sejatine aku ora teratur lan aku saben wektu tekane seminggu sadurunge aku krasa lara lan lara ing awu lan wektu iki beda banget amarga aku ora ngrasakake rasa lara utawa colicky THE ASHES AMI MY MESTRUATION LASTS 5 DAY 3 DAYS WITH HEAVY BEEDING AND THE LAIN ORA Sithik SIK SING PUNIT POINTING IKU IKI WEKTU INGKU MUNG NYAWANG SIKIT LINGKING DUWE LAN KANG SANGKA SANGAT KANG DESIGNKE AKU WIS KANGGO MUNGKIN KANGGO MUNG NYENGAMU LAN KITENE AKU NGEBUT LAMU Yen NGGETUNI WONG OH DATENG DOKTOR JAWABANE ORA PISAN BENAR 🙁

  2.   Jiwa ngandika

    Amarga aku padha, aku ora ngerti yen aku ngandheg, aku duwe sesambungan ing dina kaping pirang-pirang dina, getih padha metu saka irungku, sing ana ing aku langka lan aku duwe akeh konsekuensi NASAL, CONSTIPATION I NINGGAL MINGGU KANGGO NGERTI APIKU AKU NGUTAMI ORA EMBARK.

  3.   YINNA APONTE ngandika

    Halo, aku nindakake pomeroy nem taun kepungkur, lan aku wis pusing, sakit sirah lan mual pirang-pirang dina, awak krasa ana sing aneh, aku ora ngerti yen wis akeh kesempatan, matur nuwun

  4.   angelica ngandika

    Hai bocah-bocah wadon, aku pancen rada bingung ... wulan iki sing mlaku, aku entuk periode normal, nanging wiwit sawetara dina tekan kene, aku krasa ora krasa lara, mual, luwe banget, adhem banget, lan ora kuwat banget. . Aku njaluk tulung tulung aku yen sampeyan nganggep luwih saka aku? Aku meteng? utawa ana sing liya? matur nuwun

  5.   tamara ngandika

    Aku wis ngobrol karo bojoku sawetara dina sadurunge ovulasi. Banjur dina sing paling mbebayani yaiku tanggal 16 Januari, yaiku amarga aku ngalami ovulasi. Lan uga minggu sabanjure, aku ora ngerti apa aku ana utawa ora, dheweke menehi tusukan ing ovary sing bener. dheweke peed terus. lan dheweke menehi kula pricks ing susu. lan sikilku krasa lara, lan saiki sikilku lara lan krasa lara. lan wingi x wengi nalika turu turu krasa lara kaya sikilku lan sikilku sing tengen bakal mudhun. aku kuwatir cntxtar

    1.    Adrian ngandika

      Mengkono uga sing dakalami, lara kaya-kaya arep mudhun nanging sawetara rasa kuwat banget: c

    2.    Eva ngandika

      Pancen persis sing dakalami Tamara ,,, aku tegang

      1.    emily ngandika

        Halo bocah-bocah wadon, aku pancen rada bingung ... wulan iki sing mlaku, aku entuk periode normal, nanging wiwit sawetara dina tekan kene, aku krasa lara banget, mual, pusing amarga kepenginan mbengkas bensin.

        , luwe banget, adhem banget, lan ora kuwat banget .. aku njaluk tulung aku, apa miturut sampeyan bakal kelakon karo aku? Aku meteng? utawa ana sing liya? matur nuwun

        1.    Macarena ngandika

          Halo Emily, ing postingan kasebut kabeh ana wangsulan, yen sampeyan ragu yen luwih becik sampeyan luwih dhisik menyang dhokter.

  6.   oyuky ngandika

    Halo apa bisa meteng sanajan sanggama wis diganggu? yaiku yen aku duwe hubungan karo bojoku nalika isih subur lan ing salah sawijine lali ora njupuk pil nanging ora ana ejakulasi, kedadeyane yaiku nalika Desember haidku coklat banget lan arang banget lan ing wulan Januari mung telung dina lan Abang banget lan arang banget, masalahe saya tambah bobot, saya duwe gas tetep lan weteng saya saya gedhe. Aku wis nindakake tes ing omah lan asil negatif nanging aku ngerti dheweke ora bisa dipercaya .. kepiye aku bisa ngerti yen aku pancen ngandut? Ana 7 dina maneh kanggo periode sabanjure lan aku isih nggunakake kontrasepsi .. apa sing kudu aku lakoni?

  7.   Yoana ngandika

    Aku ana ing panggonan sing padha, aku ora ngerti apa aku wis nampa tes lan tes kasebut metu negatif nanging aku ngalami gejala kayata aliran getih, sawetara mual lan aku ora ngerti apa sing kudu dipikirake, bisa uga aku kurang hormon

  8.   estephani ngandika

    Aku wis nuroni 4 dina sawise rampung suwé ... lan sawise wulan iku dadi normal, sing aneh yaiku wulan iki aku telat 13 dina lan mung suwene 2 dina, akhir-akhir iki akeh turu ing wayah sore, nanging ing wayah wengi Nalika nyoba turu, aku ora bisa, menehi insomnia, lan apa sing dakkarepake dakpakani sadurunge, saiki aku sengit lan duwe sebalik konstipasi nalika ora nate diwenehake. nanging aku ora ngerti sebabe mangan sethithik banget! Aku ora ngerti apa sing kedadeyan karo aku, tulung critakake yen iki kedadeyan karo wong liya .. wangsulan, aku ora ngerti apa sampeyan bisa njupuk tes utawa mung supaya wulan ngarep kliwat, matur nuwun, muga-muga wangsulan sampeyan !! !! = D

  9.   vanina ngandika

    Perkara sing padha karo aku, aku kudu tanggal 11, nanging aku ngalami gejala aneh ing ndhuwur !!!!!!! aku opo !!! saraf apa !!!!!!!! Seneng tenan !!!!!! lan tes kasebut nyebabake aku negatif, nanging aku rumangsa yen aku salah, utawa yen gagal !!! nulungi !!!!!!

    1.    Jagad ngandika

      Hai Vanina!

      Sabar, isih ana pirang-pirang dina nganti tekan periode sampeyan, sanajan sampeyan lagi tes ing omah durung bisa nuduhake lan bakal negatif.

      regards

  10.   maria ngandika

    Apik Aku Ngandhani Sampeyan, Aku Sterilisasi Ing 18 Taun Lawas Lan Saiki Aku 25 Aku Kasedhiya Meragukan Amarga MESTRUASI SAYA 26 JULI LAN KAMU IKI 6 SEPTEMBER lan aku ora kuwat nandhang lara ing wong-wong sing mangan, aliran VAJINAL, STAIN-ING KAYA THE CENES THE FACE, PAIN ING OVARIES, BENGKIT digawe saka GACES BACK PAIN THE ASHES I DO THE BIGGEST Living LIVING. STERILISASI ORA BISA GAGAL ORA Kehamilan.

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Halo Maria!

      Kabeh bisa, nanging kita ora bisa mangsuli manawa sampeyan, luwih becik sampeyan menyang dhokter, dheweke bakal bisa menehi tahu apa sing kedadeyan lan bakal mbantu sampeyan yen ana kegagalan.

      regards

      1.    MARIA ngandika

        Matur Nuwun Nanggepi Aku, Aku Sithik Kritik Ing Dina-dina Iki Aku Dolan menyang Doktor Amarga Aku Saiki Karo NAUSIA LAN GELU, SAKING AKU AKU NGOMONG KOWE AKU NYEKLAK AKU. REGARDS.

        1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

          Sugeng rawuh !. Muga-muga sampeyan bakal enggal bali ngandhani manawa kabeh bisa urip apik; )

  11.   Ale ngandika

    Halo bocah wadon !! Aku telat 20 dina ... lan aliran sing transparan, haidku tekan 16 Agustus lan tekane coklat lan langka banget, sawise iku tanggal 15 Sep lan isih durung teka !! Anehe yaiku aku wis nindakake 3 tes omah lan tesile negatif: Ya ​​ana kedadeyan sing padha karo wong liya?

  12.   Naty ngandika

    Aku dadi penasaran banget amarga aku duwe akeh gas lan saya akeh njeblug. Aku ora duwe nauceas utawa mutah. Sawise pirang-pirang dina apa aku bisa njupuk tes supaya luwih akurat?

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Tes omah sawise 15 sawise "hubungan curiga", tes getih seminggu sawise hubungan kasebut.

  13.   Eri ngandika

    Halo dina apik !!
    Aku duwe hubungan karo pacarku wiwit wulan Oktober lan nganti saiki kabeh meh normal nanging masa saya suwe saya suwe saya sithik lan sithik banget sithik sejatine bubar 2 dina pisanan. Sajrone minggu kepungkur aku ngerti yen nggawe aku ngantuk banget, aku kepengin banget menyang kamar mandhi ing wayah wengi, aku kepengin banget, lan wingi aku ngerteni manawa sandhangan khusus ing pinggul nggawe aku ora nyaman, yaiku; kaya nambah bobot awak, sirah saya asring lara, lan akhir-akhir iki saya akeh keputihan.
    Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, amarga ing acara kasebut, aku njupuk pil dina esuk lan mikir yen ora bakal nemoni masalah apa, apa isih bisa meteng?

  14.   Lorena ngandika

    Halo .. Aku arep ngandhani nanging .. Aku duwe mitra lan aku urip bareng karo dheweke nanging dheweke ora ejakulasi ing njero batinku nanging periodeku ora teka .. wektu pungkasan km teka yaiku 30 Maret nganti 2 April kita wis 11 Mei lan Iki ora dakkirim - ora pusing utawa mual, weteng saya abuh lan lara ing wetengku kaya colic menstruasi .. Aku turu akeh lan sawise mangan panganan sing njijiki lan nemen klambi jeroan ngewangi aku xfavorç !!!!!!!!!!!!!

    1.    Aisyah Santiago ngandika

      Bisa uga meteng nanging mung tes sing bakal menehi wangsulan manawa sampeyan yakin. Coba coba tes lan yen sampeyan negatif, bukak dhokter kanggo ndeleng apa sing kedadeyan.

  15.   CALL ngandika

    Halo, aku pitutur marang kowe, yen ing wulan April aku duwe hubungan karo bocah lanang tanpa proteksi lan periode pungkasane yaiku tanggal 31 Maret, aku ora nate pas karo periodeku sanajan biasane antara 32 lan 36 dina, sing aneh yaiku Aku wis 50 dina saiki yen kurang, gejala sing nandhang lara ati, nyeri ing ovarium lan irung sing garing banget lan bisa ngeculake bisa meteng? Kasunyatane aku duwe kuatir amarga ora ngelu utawa mual utawa apa-apa, mula aku ora ngerti yen meteng utawa ora, lan tes ing omah metu negatif sawetara minggu kepungkur.

    1.    Aisyah Santiago ngandika

      Yen tes kasebut negatif, sampeyan kudu golek dhokter kanggo ngerti kenapa haidmu ora mudhun.

      1.    chavelhydominguez ngandika

        Halo, aku duwe gejala sing padha, aku wis menyang dokter, dheweke wis mriksa loro aku lan ora nindakake tes getih, dheweke nindakake tutul ing ndhuwur pinggul ing area uterus, nanging dheweke ngandhani dudu meteng, wingi 23 Agustus 2015 aku duwe periode maneh .. nanging aku rumangsa aneh banget yen aku kudu nindakake echography dhewe kanggo nolak kemungkinan apa wae, lan yen aku lagi ngandut, meteng lan ngombe aku kula.

        1.    Maria Jose Roldan ngandika

          Hai Mungkin gejala kasebut ora ana gandhengane karo meteng. Dokter sampeyan kudu mriksa kasus sampeyan. Salam!

          1.    Loretty ngandika

            Halo, apa sampeyan bisa nulungi aku, aku telat 6 dina lan tanggal 27 wulan kepungkur, dhokterku curiga meteng lan ngongkon nindakake tes kuantitatif nanging metu negatif, pitakonane aku ora gugup utawa stres nanging masa tundha, aku rasane mual banget lan turu lan lemes ora mandheg, dheweke mbantu aku verifikasi porfis


  16.   patoli ngandika

    Hai Iki kedadeyan kula:
    Aku wis nate hubungan seks udakara 7 dina sadurunge aku budhal, aku ngerti dinane kurang subur, nanging aku kudu budhal tanggal 10 wulan iki lan aku telat 14 dina, aku kepengin ngandheg, nanging sejatine aku duwe krasa lara ing dhadha lan Kaya kram ing wetengku ing sisih kiwa, aku uga ngelu lan mual sedina muput lan lara sirah, akhir-akhir iki aku uga ngengingi tombol lan bocah cilik saya suda, ana sing ora kelakon karo aku amarga aku kakehan mangan lan saiki aku mung ora bisa mangan apa sing dibutuhake, aku ora ngerti apa sing kudu dipikirake amarga aku uga mikir yen aku menehi saran dhewe nanging aku ora ngerti !!! Dumadakan dheweke menehi aku idham-idhaman ing penthil haha ​​aku ora ngerti kudu mikir apa !! Apa aku bakal ngandut ????? Matur nuwun ... Aku ngenteni komentar sampeyan !!! Muga-muga apik !! Salam !!! lan semoga sukses kanggo kabeh wong sing meteng !!!

    1.    Aisyah Santiago ngandika

      Sampeyan bisa uga meteng, sampeyan bisa njupuk tes kanggo mesthekake. Yen tes negatif, bukak dhokter kanggo ndeleng apa sing kedadeyan, kabegjan!

  17.   Woh ngandika

    Halo kabeh .. Aku wis hubungan karo pacarku rong minggu kepungkur, aku menstruasi nanging rasane kedadeyan sadurunge lan nalika aku mudhun .. Mung rong dina, tanpa kram .. Lan aku sithik banget .. Aku ngalami keputihan, nandhang insomnia: ya ngelih kabeh dina .. gampang banget nesu, nguyuh akeh .. Asring sikil saya krasa lara lan krasa bolongan lambung, sing aneh yaiku aku wis nindakake tes ing omah lan negatif, kepiye uga aku bisa ngandheg ?? Apa sampeyan mikir Tulung !!

  18.   paoly ngandika

    Hellooo !! Aku wis nyelidiki komentar iki sajrone 2 wulan ,,, aku bakal crita: jebule 2 wulan kepungkur, aku kelangan bayi umur 8 minggu + 5, aku nandhang sungkowo ... nanging aku wis wis hubungan karo bojoku tanpa proteksi Kaping pirang-pirang, aku kepengin duwe bayi sanalika bisa ... Aku wedi yen kedadeyan sing padha bakal kedadeyan, aku umur 37 taun lan duwe 2 anak saka 16 lan 14, nanging cangkang cilik iku wis nuwuhake semangat kanggo aku! Masalahe yaiku sajrone 2 minggu aku ngrasakake lara ing weteng ngisor, uga nalika aku lara lan ngeculake transparan, rasa lara ing buntut, nanging aku ora ngerti yen aku lagi ngandut, periode kudu nurunake 28 .. apa aku bakal ngandut ?? Nalika sisa bayi sing ilang, ovary lan buntut saya lara, nanging aku ilang ... Aku wedi banget, muga-muga ora kudu ngalami perkara sing padha, aku bakal mati amarga sedhih, kedadeyan sing padha karo wong liya ???

  19.   Luna ngandika

    Holaaaa !!!!!! Aku duwe pitakon, bojoku lan aku wis nuroni, kondom kasebut rusak lan kita ora sadhar nganti pungkasan, yaiku ing dina subur, 13 siklusku. Aku duwe jahitan ing ovary, rambut abu-abu, mual, hidung rame. Isih ana sawetara dina kanggo periodeku lan amarga aku umur 31 taun, dheweke ngandhani yen aneh yen aku wis wiwit ngandhut wiwit umurku ora gampang, sing sejatine kita ora bakal peduli sanajan kita ora nggoleki. Apa ana wong sing ngandhani aku

    1.    Aisyah Santiago ngandika

      Mungkin sampeyan nembak bullseye pisanan! 🙂 Mung tes sing bisa menehi wangsulan manawa sampeyan yakin.

    2.    bere garcia ngandika

      Umume, yen sampeyan paling apik yaiku tes getih LUCK

  20.   liiniite ngandika

    Aku sejatine aku isih bocah-bocah, Yen aku wis pacaran karo pacarku, sadurunge ana kira-kira 4 wulan lan saka kana, aku ngrasakake perkara-perkara aneh, aku ora nate menehi nafsu makan, aku ora sehat lan wiwit siji wektu nganti liyane Aku kepenginan Mergo Kakeh Panjaluk Saka Panganan sing Aku klelep Akeh lan Sing Paling Ala K Aku Raos Kaya Babagan Dipindhah ing Wetengku Sampeyan Mbantu Yen Aku Ora Ngerti Q Aser _Aku butuh wangsulan

  21.   SENAIDA ngandika

    HELLO, AKU DUWU DUWE ING 01/08 AKU NGANGGO ABORI 9 MINGGU Amarga MATI ANGGOTA KELUARGA, AKU NGANGGO AKU BANYAK KANGGO NGandung. Nganti Tanggal Aku durung ndeleng menu lan 65 dina wis kliwat kira-kira 15 dina kepungkur aku duwe bintik-bintik jambon banjur coklat nanging mung x 3 dina, akhir-akhir iki aku duwe napsu, mual lan aliran sing akeh banget. Aku meteng

  22.   johanna andrea ngandika

    Halo, siklusku 23 dina lan dina iki 22 Oktober aku asring nandhang lara ing weteng kaya kram menstruasi, aku krasa kesel lan malah mual aku karo pasangan nalika subur nanging mung kaping pindho .. wektu tuene aku teka saka 6 nganti 7 November .. Aku pengin ngerti yen aku ngandut.
    matur nuwun yen sampeyan ngerti matur.

  23.   Sonia Martinez ngandika

    HELLO NAMAKU ANAK ANAK ANAK LELAKU 8 MINGGU LAN KANGGO NGRASAKI LANJUT LAN TULUNGAN BIASA?

    1.    Aisyah Santiago ngandika

      Ya iku normal, lemes asring banget nalika meteng lan bisa uga ngancani sampeyan sajrone trimester kaping pisanan. Sugeng slamet mbesuk! 😉

  24.   Adriana Perez Fernando Acosta ngandika

    halo, aku isih butuh 7 dina sadurunge haidku lan aku bakal nyelehake STAIN BROWN sing bisa dadi

  25.   laura perez arevalo ngandika

    Halo, pitakon, aku ngandut 17 minggu, mung akhir-akhir iki weteng saya lara banget, kuwatir, wis normal.

  26.   margot ngandika

    Aku ora ngerti apa sing kedadeyan aku wulan kepungkur, aku mung sethithik mandheg lan wulan iki ora ana sing nyandhang dada lan rasane kaya bolongan ing weteng, aku bisa ngandut, aku ngurus kondom nanging sawise kita miwiti tanpa kondom, nanging pacarku durung rampung ing njero, aku butuh wangsulan

  27.   Dalita ngandika

    Sugeng enjang! Aku anyar babagan iki lan aku pengin menehi katrangan babagan gejala supaya sampeyan bisa nulungi aku ... !! Aku lan mitraku pancen aktif banget, rong minggu kepungkur aku wiwit mual, cangkemku garing, wetengku krasa lara lan luwe banget ... nanging dina sing kudu nyuda menstruasi teka, lan iki nggawe aku sedhih, nanging aku mung ngalami rong dina, yen biasane 5 dina iku nyuda aku lan wektu iki mung sedina aku ngalami normal lan dina liyane mung bintik-bintik, nalika ngilangi menstruasi, weteng isih lara, lara sirah, irung kembung, lara sikil, aku wedi, bisa ana wong sing menehi saran !!

  28.   jeni ngandika

    Halo, aku pengin ngerti kepiye kabarmu? Yen sampeyan meteng?

  29.   Jeny ngandika

    Halo, aku pengin pitulung wong, aku karo kanca ing tanggal 7 wulan iki ditindakake lan nalika tekane, dheweke nindakake ing njaba lan langsung hubungan maneh, dheweke ora ngresiki uga ora ngumbah dina iku, subur ing siklusku, kita padha bebarengan maneh dina Setu tanggal 14 iki lan ing dina Minggu bintik-bintik coklat mung 1 kali aku lara weteng lan gas. Aku krasa luwe banget, aku ora ngerti yen aku menehi saran utawa aku hamil. Periode aku kudu 24 taun iki

  30.   Chantal ngandika

    Hola
    Ing tanggal 16 Februari aku duwe hubungan karo bekas pacar, nanging sing terakhir aku minggat yaiku minggu pungkasan wulan Januari, nanging aku ora teratur, nyatane aku lara jinis colic sithik, mula mual, lara ati, luwih murah nyeri punggung, lan aku entuk jinis rambut putih ing bobote lan aku ora ngerti yen ngandut
    Tulung aku tulung

  31.   dayana ngandika

    Halo, umurku 6 dina lan dhadhane rada lara, lan saya akeh nyenyet, lan krasa lara ing wetengku. Aku bakal ngandheg.

  32.   Lérida Pech ngandika

    Halo Jenengku Lérida. Aku duwe hubungan nalika isih subur karo bojoku amarga wis kepengin duwe bayi, pitakonku yaiku yen gejala bisa diwiwiti 6 dina wiwit mual, aku ngelih banget, insomnia, akeh bensin, ngelak terus-terusan lan 8 dina dhadhane wiwit rada lara

  33.   karii ngandika

    Halo, aku wis hubungan seks ing tanggal 6 April iku pisanan lan aku ora ngurus istilah kasebut ing njaba lan aku njupuk pil dina esuk, nanging sawetara dina kepungkur wetengku lara lan ngelu, apa aku bisa ngandut ?

  34.   kari ngandika

    Halo! Aku kudu ngenteni 3 dina sadurunge menstruasi nanging gejala iki kaya ing ngisor iki: wiwitane aku ngantuk, saiki wis ora akeh maneh, wetengku lara nanging ora lara menstruasi, aku wis ngalami akeh kukul ing minggu kepungkur iki lan Aku duwe aliran cair, apa aku bakal ngandut? Sugeng kabeh

  35.   zuleika ngandika

    Halo bocah-bocah, aku omah-omah wulan iki, aku karo bojoku wis telung utawa 4 dina sawise periode, 16, 17, 19, lan tanggal 20 April aku njupuk pil darurat, masalahe aku lara lara panggul rong minggu. , mual, akeh kesel lan turu lan keluwen sing ora ilang, adoh aku weruh sawetara bal metu ing susu, dina iki 2 Mei aku tes lan negatif, aku rada cemas. ora ngerti apa sing bakal ditolak oh ngenteni maneh, pendapat sampeyan bakal migunani banget, matur nuwun 🙂

  36.   mirtha ngandika

    hello, aku wis nate pacaran nalika isih subur tanpa proteksi lan sawise 5 dina aku ngalami transparan kanthi utas getih tanpa ambu lan sawise 4 dina iki debit liyane mudhun maneh, kayane wis dicampur karo getih cilik lan Sawise 4 dina, aliran transparan mudhun maneh kanthi utas sngre mula ora mudhun maneh, mung ovarium saya lara, utamane sing kiwa, kadang wetengku kaya kosong, aku uga konstipasi lan kadang Aku ora napsu Lan aku uga ora ngrasakake rasa panganan, rasane ora ana rasa, apa wae, aku ora ngerti yen amarga meteng, tulung, yen ana kedadeyan sing padha karo wong liya, aku njaluk sampeyan , apa sampeyan bisa crita apa sing kedadeyan mengko, matur nuwun
    Aku isih ngenteni haid, kudu udakara 8 dina maneh

  37.   carolina ngandika

    Halo, aku umur 37 taun, cm 5 taun kepungkur aku operasi, dheweke ngethok tabungku lan njupuk cm telung minggu, nanging kurang sithik aku krasa ora lara, rasane lara ing ovaries kobongan ing ka boka ing endhog, aku ora turu ing wayah wengi lan aku meh sedina muput Apa bisa njijiki?

  38.   ceci lamas ngandika

    Halo, syaraf saya mateni aku ing 30/04/15 Aku kaping pisanan karo pacarku lan weteng lara wiwit dina Selasa, adoh saka punggung, sirah lan sawetara jahitan ing dodo a. Parye aku duwe akeh ngilangi bawok. Aku wedi yen iki infeksi bawok amarga aku maca ing internet babagan rasa nyeri weteng lan debit abnormal, ora ana rasa lara ing cipratan. Aku dhewe. Aku duwe wong loro sing bisa mbantu aku ngatasi masalah iki yaiku meteng utawa gejala penyakit iki sing diarani chlamydia

  39.   Claudia ngandika

    Aku hubungan seksual ing tanggal 11 lan tanggal 13 aku ngalami debit coklat, tanggal sewulan aku bakal teka lan aliran kasebut terus-terusan, aku mual, bosen, pusing lan wetengku krasa aneh lan aku duwe sakit sirah. !!!!

  40.   tefa ngandika

    halo, aku duwe kuwatir, tulung tulung…. Apa sing kedadeyan yaiku kudu teka tanggal 15 lan 3 dina wis kliwat lan ora ana !!!!! Aku wis tes getih lan metu negatif, aku lara kaya sing wis dakalami nanging ora ana …… Bakal bisa hamilaaaaa ????????? : UTAWA

  41.   jacqueline castillo ngandika

    Halo, 1 taun kepungkur aku ngandut etopik, sing ngethok tabung ... 2 wulan kepungkur aku menstruasi normal, nanging wulan candhake, ora ... aku ngalami pendarahan ... irungnya ... lan lara ... Aku nemplek getih lan dheweke menehi 100.00 ... seminggu dheweke nindakake ujian liyane lan menehi 1.86 ... dokumen kasebut ngandhani yen ora ana kandhutan lan aku kena infeksi urin ... dheweke menehi aku antibiotik ,,, lan aku isih rumangsa ora karu, mual ... lara weteng ... lan sirah ... kepiye ... aku sangsi lan kuatir ... mbantu ...

  42.   Valeria ngandika

    Halo, tulungi aku, aku nate pacaran nalika isih subur tanpa proteksi lan bojoku mlebu ing njero ati, kaping pirang-pirang, periodeku tanggal 20 Mei lan durung mudhun dina iki, aku wis telat 6 dina lan payudarane lara banget, dheweke menehi ceramah ing weteng lan ngelak banget, pusing saka wektu, turu lan akeh bensin, bakal ngandut yen aku ora kepengin bungah ...

  43.   Micaela ngandika

    Halo, jenengku Micaela. Aku umure 15 taun. Dina Selasa tanggal 22 aku duwe hubungan, aku ora ngurus awake dhewe nanging aku ora mlebu ing jero, dina Jumuah wis normal. Kanggo dina Setu kaya coklat lan esuk Setu aku ora duwe apa-apa, yaiku suwene rong dina lan saiki dina Selasa 26 aku mudhun sethithik lan ora ana coklat sing kaya ngono lan biasane 5 dina saben wulan, aku takon dhewe lik lan mesthine ing tanggal yen aku nulungi aku ovulate lan aku luwih subur 3 utawa 4 dina sadurunge haid lan aku pengin ngerti apa sejatine kemungkinan meteng utawa apa liyane? Wangsulan iku penting

  44.   Yanina ngandika

    Halo jenengku yanina Kandhung 7 minggu lan ngalami coklat coklat, aku kepengin ngerti yen iki matur nuwun normal

    1.    Laura ngandika

      Halo, aku wis nuroni (sanggama ngganggu) esuk dina ovulasi, isih ana udakara 7 dina nganti tekane haid, nanging aku duwe sensasi sing aneh banget ing wetengku, ana bedane banget karo kolik pramenstruasi, aku wis ngalami akeh gas, sawetara dina kanthi konstipasi, sing liyane weteng rada longgar, luwe banget, ngelak, lan keputihan, aku kepengin ngerti kapan bisa nindakake tes? Apa bisa hamil kanthi precum? Matur nuwun

      1.    Maria Jose Roldan ngandika

        Halo, Yen ana penetrasi sing ora dilindhungi, ana kemungkinan meteng. Salam!

  45.   susi ngandika

    hello ... Aku kuwatir! Sajrone wulan April, aku wiwit ngombe pil kontrasepsi, nanging amarga aku sensitif banget, aku mutusake ngganti kanggo wulan Mei, aku isih sensitif, mula aku mutusake ninggalake dheweke tanggal 9 Mei lan rong dina mengko. (11 Mei). Periode normal teka. Sawise iku aku wis berhubungan seks, nanging dheweke ora nate mara lan seminggu lan setengah lara sirah, pusing, mual, mambu utawa lelungan apa wae sing nggawe aku mumet sometimes .. kadang rasane luwe banget lan mangan bareng kepinginan lan Sawise rampung nggawe aku kepengin mutah, utawa kadang ora krasa mangan apa-apa 🙁… apa bisa dadi meteng?

  46.   susi ngandika

    hello ... Aku kuwatir! Sajrone wulan April, aku wiwit ngombe pil kontrasepsi, nanging amarga aku sensitif banget, aku mutusake ngganti kanggo wulan Mei, aku isih sensitif, mula aku mutusake ninggalake dheweke tanggal 9 Mei lan rong dina mengko. (11 Mei). Periode normal teka. Sawise aku wis hubungan intim, nanging dheweke ora nate mara lan suwene seminggu setengah lara sirah, pusing, mual, mambu utawa lelungan apa wae sing nggawe aku pusing .. kadang rasane luwe banget lan mangan kanthi kepinginan lan sawise rampung, aku kepengin muntah, utawa kadang ora krasa mangan apa-apa 🙁… apa bisa ngandut? AHH uga menehi KEKONAN sing akeh! nanging LOT lan aku lara colic! tulungana aku! wenehi pendapat sampeyan

  47.   claudia alejandra saavedra matalmala ngandika

    Halo, aku bakal ngandhani pasanganku lan aku ora ngurus siji karo liyane kanthi cara apa wae, aturan April aku tanggal 16 lan luwih saka telung dina ing wulan iki, aku ndhisiki 10 taun lan aku mung sethithik metu ing Mei 08 Aku rumangsa ngalami gejala kadhemen, aku asring nguyuh asring lara weteng lan kebak gas, rasane krasa lara ing rai lan nangis kabeh rohku ana ing jubin, bisa uga yen meteng iki mbantu pliss

  48.   Melati mendez ngandika

    Halo, jenengku Jazmin, aku bubar miwiti hubungan seksual karo pasanganku lan periode diwiwiti tanggal 18 Mei, aku biasa. Lan dina iki tanggal 28 aku ngalami debit coklat lan aku ora ngerti sebabe, aku wedi. Apa sampeyan bisa nulungi aku?

  49.   Jaz ngandika

    Halo, aku njupuk kontrasepsi, nanging aku kelalen ora duwe hubungan seksual tanpa proteksi, aku ngalami coklat coklat, lara sirah lan ovariumku lara, aku bakal teka tanggal 10 wulan liyane

  50.   Natalia ngandika

    We are looking for a baby, Aku kudu 1 minggu sadurunge tutul wektu ... Aku wis ngrasakake rong dina kepungkur ... weteng, aku mangan sethithik lan rasane super wareg. Kajaba iku, aku duwe rasa ora nyaman ing dhadha kiwa..kaya ngobong aku nanging aku ora nubruk awak dhewe ... iki jenengku..apa gejala meteng?

  51.   adri kalderon ngandika

    Aku pengin ngerti apa aku bisa hamil utawa ora …………. Luwih saka wolung dina kepungkur, tanggal 10 Mei, aku nindakake hubungan seks tanpa lindhung, sawise telung dina aku getihen sedina setengah setengah nanging saiki aku krasa lara amarga rasane kabeh obah, mual nanging wetengku ora bali, wetengku lara , ovary lan sikilku, ana kalane aku kepengin banget lan rasane mangan akeh lan ora weruh panganan nggawe aku lara nanging wetengku ora bali, aku turu asring ………… .. bisa dadi apa?

  52.   Liz ngandika

    1 minggu setengah kepungkur pacarku mung duwe peran ing sisihanku, aku ora nate hubungan karo dheweke lan nggawa vondon, kudune aku mudhun dina 1 nanging dheweke isih ora nolak aku lan aku ora ngerti apa sing bakal dakkira yen aku krasa nesoni awak dhewe, tulung tulung

    1.    Lark ngandika

      enggal ngilangi meteng. Sampeyan bisa uga duwe masalah usus utawa kolitis, menyang dhokter.

  53.   Apik tenan ngandika

    Aku ngombe pil anti concetive sedina tanpa ngombe »'saiki aku wernane warna peteng lan lara ing weteng» »» iku meteng?

  54.   angela ngandika

    Halo ... aku duwe masalah 1 wulan sing ora ngasorake aku, nanging aku ora duwe rasa mual utawa pusing mung sing nyenengake, lan wulan pungkasan aku haid lan kabeh wis sampurna lan aku rampung lan aku kudu hubungan nanging sesuk aku bali golek campuran !! Iki nggawe aku aneh banget amarga aku ora nuli nolak wulan iki!

  55.   Claudia ngandika

    Halo kabeh. Aku pengin menehi komentar babagan gejala aneh sing ana ing wulan pisanan, (sanajan aku durung ngerti), nanging kanggo pisanan aku ngrasakake denyutan jantung kaya tachycardia. Aku kelingan yen aku lunga menyang klinik lan dheweke ora nemoni apa-apa, nanging denyut nadi saya kuwat, minggu sabanjure aku ngerti yen aku ngandut, wiwit semana nganti kabeh kandhaku, aku wis ngrasakake denyut nadi lan dadi luwih kuwat tinimbang minggu ke-20 nalika ngandut, lan saiki saya umur 37 minggu, saya luwih akeh lan ora adil karo pusing lan ambegan ambegan. Aku ora ngerti apa sebabe amarga dhokter wis mriksa aku lan tekanan saya apik, malah luwih sithik, lan dheweke kandha yen kabeh normal. Sanajan nambah kabeh gejala khas kandhutan lan utamane sampeyan dhuwur, iki isih ora nyenengake.

  56.   Nelly ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku duwe operasi, dheweke dipotong ora duwe bayi 7 taun kepungkur, nanging punggungku lara kaya nalika kepengin mudhun nanging aku bubar lan rasane kaya gerakan ing weteng lan tiba-tiba nyakot dodo aku pengin ngerti apa sebabe

  57.   Anguie ngandika

    Deleng, aku wis pacaran karo pacarku ing jaman sing kurang subur lan gejalanya kaya kram, mual lan aku akeh aliran getih lan getih. Apa aku bakal ngandut?

  58.   Lark ngandika

    Aku duwe masalah wulan kepungkur aku mandheg 3 dina sadurunge aturan balunge kena ing 13 Mei lan aku bubar tanggal 10 Mei nanging mung tahan 4 dina lan sithik banget meh ora ana sing njupuk tes kehamilan lan banjur metu negatif lan wulan iki aku kudu mudhun tanggal 10 Juni lan dina 7 Agustus aku ngalami noda, mung sawetara tetes getih sing transparan banget. Pitakonane yaiku: Apa aku bisa ngandut?

  59.   Dy_Lulu ngandika

    Halo, sampeyan ngerti yen 4 minggu kepungkur aku wis hubungan seksual, lan kudune aku mudhun tanggal 5 wulan iki lan ora ana sing mudhun, sajrone 4 minggu iki aku krasa lara ing weteng ngisor, dina liyane krasa ambune lan aku kudu pindhah adoh amarga dheweke mual, aku uga kepengin mangan kabeh jam lan seminggu kepungkur aku mlaku kanthi rasa adhem, suwene rong dina iki aku ngalami keputihan putih uga lara lan abuh ing susu. wingi aku njupuk tes kehamilan lan aku Pungkasan negatif aku ora ngerti bisa dadi 🙁

  60.   meliza ngandika

    Halo bocah-bocah wadon ana kedadeyan aneh sing dakalami. 11 dina sawise menstruasi, aku ngalami debit coklat sithik lan lara ovarium sithik. kedadeyan mau mung sepisan. Oh, sesuk aku lara ing ovary kiwa nanging sadetik .. Aku wis rame banget lan krasa kesel banget. Ana kalane saya pusing lan tekanan saya mudhun. Aku ora ngurus awake dhewe karo pasanganku. Aku pengin ngerti apa sing bisa dadi. Aku butuh wangsulan

  61.   Aaroshi ngandika

    Halo !!
    Periode saya telat 3 dina lan sawise 3 dina, aku nandhang getihen sithik ing dina sabanjure noda coklat langka amarga umume, biasane suwene suwene 4 dina lan seminggu maksimal lan isih akeh banget, isih ana ing Dokter, amarga aku duwe kandidiasis, dheweke menehi ovum lan dheweke kandha yen dheweke bakal ngenteni 15 dina kanggo nindakake tes getih lan cipratan. Sedina kepungkur aku lara diare lan mual mung sedina lan saiki lara punggung ngisor lan penthil gatel. Aku wis ngandut kaping telu lan saben meteng beda banget. Apa aku bisa ngandut?

  62.   Ana ngandika

    Sugeng siang, aku pancen akurat banget ing wulan kepungkur, yaiku tanggal 12 Mei nanging aku rumangsa aneh sajrone rong minggu kanthi pusing, wetengku ngowahi panganan sing ora daksenengi, saiki aku mung kepengin ngelu. Aku pengin dadi turu lan rumangsa aneh ing weteng sadurunge dheweke menehi gejala sadurunge menstruasi lan mula aku ngerti yen wis waktune nanging wulan iki aku durung nuduhake gejala kasebut lan nindakake tes ing omah nanging ora ana sing bakal nulungi aku.

  63.   mariana lan alejandro ngandika

    Aku butuh pitulung, aku kuwatir. Aku wis kaping pindho karo kancaku, dheweke durung mlebu ing njero nanging wektu iki durung suwe amarga aku nglairake bayiku suwene 7 wulan lan dheweke isih njupuk susu. Nanging aku krasa akhir-akhir iki aku lara weteng asring lara gas ing sisih tengen para wanita sing bakal nulungi lan matur nuwun

  64.   mizuki ngandika

    Halo, piye kabarmu? Aku duwe pitakon sajrone 2 minggu yen durung mudhun, nanging seminggu sadurunge aku ngalami pendarahan entheng nalika sedina lan ora diulang maneh, minggu iki aku meteng Tes sing pisanan aku tandhani negatif nanging sawise 3 menit aku tandhani garis liyane minangka positif, bagean wetengku lara banget lan aku langsung ndeteksi ambune, sawetara nyebabake aku mual, wong liya kepengin banget ambune lan aku nyoba neliti asil sing padha sing kedadeyan ing tes nanging aku ora bisa nemokake wangsulan, ana sing bisa nulungi aku.

  65.   Monserrat ngandika

    Ola, aku duwe gejala aneh sing diwiwiti saka pusing sawise sawetara tetes getih ing jeroan, lan saiki aku lara bawok lan ruam, krasa rada kesel lan punggungku lara ...

    Aku ora ngerti maneh apa sing kudu dipikirake lan aku isih ragu-ragu arep nindakake tes sadurunge tanggal sing dituduhake utawa sawise mesthi yen menstruasi durung teka

  66.   Lizbeth ngandika

    Halo 🙂 Muga-muga sampeyan mangsuli.

    Aku ora teratur banget, periode saya beda-beda antarane 35 lan 46 dina, aku wis hubungan seks ing 24 Mei, lan periode pungkasan yaiku wiwit 26 April nganti 2 Mei. Kasunyatane dheweke durung rampung ing njero omah, nanging wulan iki aku durung nampa masaanku, aku wis tekan dina kaping 50 lan ora ana apa-apa, ing taun kepungkur aku durung nate duwe siklus luwih saka 46 (mung telung suwe, sing liyane wis suntingan), aku ora ngalami akeh gejala, mung ngilangi bawok putih, nyeri ing weteng sing sithik, ngelawan konstipasi, aku asring menyang kamar mandhi lan iku ora normal kanggo aku, lan kadang aku mumet, nanging aku mikir tenan aku bisa mbayangake. Apa ana wong sing ngandhani aku yen kedadeyan sing padha karo dheweke? Aku pengin ngerti yen bisa dadi meteng utawa ora, mula aku mikir bakal angel banget, amarga ora mandheg ing jero lan amarga ora ana aturane.

    Kaping pisanan, Thanks: ')

  67.   Lizbeth ngandika

    Aku lali menehi komentar yen aku uga duwe debit sing cetha kanthi aliran getih sing tipis.

  68.   Daniela ngandika

    Hai, aku pengin ngerti yen aku ngandut, tulung wangsulan rong minggu kepungkur, aku wis nandhang lara entheng, akeh pusing, akeh kekurangan lan aku ngalami debit putih, aku durung nate tes amarga aku lara banget wedi karo asile, apa sampeyan bisa nulungi aku yen meteng ??

  69.   Lizbeth ngandika

    Daniela, apa sampeyan wis duwe wektu tundha? Aku kaya sampeyan, lan gejala sing padha… sing luwih kuwatir.

  70.   alejandrina ngandika

    Ola chikas Aku pitutur marang kowe yen aku wis hubungan karo pacarku ing wulan April, aku ora kelingan dina iki, nanging dina Mei lan wektu durung tekan, lan panganan iki njijiki lan aku krasa mariad lan wetengku abuh, aku akeh aliran aku kudu nggunakake andhuk sanitary supaya ora udan celonone, aku nyapu lebe warna jambon lan entuk tes nanging menehi negatif nalika nyentuh wetengku, aku rasane kaya pulsasi kaya ngono lan lara yen meksa Aku ngalami haid ing pertengahan Mei nanging kram iki ora kuwat banget lan mung bisa mari 3 dina yen suwene seminggu lan akhir-akhir iki aku mual lan bomito nalika mangan kakehan awakku ora seneng karo awakku rasane pikete ing salah sawijining chiche lan wingi aku nari lan nari saltadita cumbia lan nalika aku rampung, dheweke nuwuhake rasa nyeri banget ing pansa, aku rumangsa minangka pikete sing menehi aku lan aku ora ngerti apa sing kudu nindakake Aku prihatin banget

  71.   Angela ngandika

    Halo, aku pengin ngandhani sampeyan lan ndeleng manawa ana wong sing bisa ngandhani lan apa sing kedadeyan karo aku normal. Ing wulan iki aku ngarepake haid ing tanggal 13, nanging tanggal 9 ing wayah sore aku noda pelindung karo kopi banjur nalika aku menyang kamar mandhi lan aku weruh debit sing cetha kanthi getih abang banget. Tanggal 10 tekan kula sedina muput, tanggal 11 padha karo sing nomer 12. Tanggal 13 saka wektu ke wektu aku ngerti tetes getih lan iku sing paling pungkasan. Aku minangka wong sing teka akeh banget saben wulan. Lan kanthi lara. Sasi iki ora ana apa-apa yen dina iki 16 aku krasa kobong ing dodo lan saiki aku lara weteng entheng.

  72.   Marroquin Stefania ngandika

    Halo, sugeng siang, delengen, dina Jumuah aku ngerti yen aku ngandut, lan saka kana aku lara weteng lan rasa lara banget, aku ora ngerti apa sing bakal dicabut lan sajrone 3 dina dheweke nggawe aku asuransi. ora ngerti apa sing kudu ditindakake, aku arep dina kaping enem kanthi lara weteng, sanajan ora gampang, rasa lara ora bisa ditanggung lan mundhak bensin biasane?

  73.   Jossy ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, dakkandhani, aku mandheg tanggal 4 Februari saben wulan, aku kliwat wulan, tesku bali negatif nanging mesthi ana rasa keenam sing ngandhani yen sampeyan mbuwang sewulan maneh lan aku ora nuli mundur Aku mutusake apa liyane lan Yen kanggo aku, sing nggawe aku curiga yaiku nyeri payudara lan sensitivitas ing irung, dadi luwih becik yen metu negatif lan isih ora santai lan tetep, terus tes, aku wis umur 4 wulan lan aku seneng

  74.   Vanessa ngandika

    Aku ora ngerti apa sing kedadeyan karo aku. Aku muntah mung sapisan, aku duwe akeh bensin, ngidam {cheescake} sing padha, mual, mung pusing, kabeh ambune teka, kesel lan ngantuk, insomnia, lara ati lan saben dina menyang kamar mandhi, sing ora normal kanggo aku .. Aku ngalami menstruasi normal {aku biasa} lan ing dina kaping 3 lan kaping 5 aku ngalami bintik coklat. Bengi-bengi awakku njaluk banyu adhem …….

  75.   tania ngandika

    Halo, wong sing ngandhani, aku ora ngerti apa sing kedadeyan, aku wis duwe 3 wulan yen haidku mudhun 2 wulan saben wulan lan aku krasa pusing lan getih metu saka irungku, nanging sing ora nate kelakon karo aku lan aku rasane kaya cilik-cilik
    ing weteng

  76.   Martina ngandika

    Halo Aku duwe hubungan seks ing dina Senen tanpa proteksi. Lan dina Rebo lan Kamis aku lara panggul kaya kram. Lan dina Jumuah aku lara sirah. Lan aku ora duwe napsu lan weteng bisa uga krasa krasa kresek lan saliyane saka keputihanku wis akeh banget sajrone 4 dina kepungkur ... Apa aku ngandut utawa ana sebab liya? Apa banget dini diwartakake? Lagi wae 6 dina wis kliwat.

  77.   pamela ngandika

    Halo meh sewulan aku ora weruh bojoku x mulane aku ora duwe hubungan, dheweke teka persis 13 dina kepungkur yen kita duwe hubungan lan seminggu kepungkur aku ngalami debit kekuningan tanpa bau utawa gatel, cair kasebut cair banget lan aku kudu teka tanggal 18 nanging aku ora teratur ing wulan pungkasan tanggal iki teka lan saiki aku ngalami garis penting warna coklat peteng sing kuat lan ora ana liyane.

  78.   Edith moreyra mondalgo ngandika

    Halo, haidku normal saben wulan wis tekane, nanging suwene rong wulan suwene rong dina lan wis kliwat. Aku krasa pusing. Aku ora duwe napsu mangan. Aku duwe akeh bahan bakar lan bensin. Aku ora menyang kamar mandhi kaya biasane (sembelit) wetengku wis abuh suwene 1 wulan lan aku asring banget menyang kamar mandhi, tulung tulung aku.

  79.   leticiasolis ngandika

    Halo, apa ana sing bisa nuntun aku, punggungku lara banget. Lan dhadha. Aku nindakake tes getih lan positif. Aku mudhun tanggal 14 nanging aku nindakake ekko lan dheweke ngandhani yen aku nggawa kistes ing ovarium tulung aku bingung banget, aku ora ngerti carane mikir, amarga jarene aku njupuk pastiyas utawa nyuntik aku

  80.   ihp ngandika

    Halo, kahanane nalika menstruasi saya teratur banget lan tekane tanggal 21 lan suwene telung dina, nanging saiki wis tekan tanggal 18 lan mung lumaku sedina, lan dina liyane mung lara nalika aku nguyuh lan lara kaya cytitis. Pungkasan nalika aku hubungan intim tanpa proteksi yaiku dina Setu tanggal 13. Napa mung suwene sedina yen aku ora njupuk apa-apa utawa nindakake tindakan sing sadurunge ora daklakoni?

  81.   sembarang ngandika

    Halo, ana wong sing bisa nulungi aku, aku duwe sesambetan ing dina pungkasan periodeku lan suwene wulan aku telat 3 dina, nanging nalika tekane aku coklat, aku ora normal lan aku ngalami kram utawa jahitan ing wetengku, ana wong sing bisa nulungi aku

    1.    iki ngandika

      Aku pitutur marang kowe, periodeku mesthi suwene 3 dina, nanging wulan iki mung suwene 2 dina yaiku 16 lan 17 wulan iki wingi aku ora entuk apa-apa maneh nanging dina iki dakwujudake sampah abang, mlaku-mlaku mual, lara sawetara wektu kepungkur , Aku entuk jahitan ing sisih kiwa weteng lan cramp ing sikil tengenku. Aku mlaku kanthi saluran lendir. Aku durung nate kedadeyan kaya ngono!
      Nalika aku duwe hubungan karo gusti, dheweke mbuwang (bokong utawa mbalik) nanging dheweke wis crita yen sadurunge dheweke mbuang kaya cairan (aku ora ngerti jenenge) uga bisa nggawa sperma lan bisa nggawe sampeyan meteng

      Apa aku bisa ngandut?
      Dhisike, Nuwun.

  82.   zulma ngandika

    Hola
    Aku akeh sangsi, kabeh gejala. Ndhuwur, aneh tenan. !!
    Malah sadurunge haidku kudu tundha, nanging aku haid tanggal 17 awan lan tanggal 19 awan mandheg lan getihen saya sithik banget, bisa dakeling-eling saben ganti, aku ora nggunakake tampon kaya biasane.
    Lan gejala sing dakalami yaiku mual, hidung rame, payudara sensitif lan Kepiye weteng bisa abuh amarga aku ora duwe pansita lan krasa pin lan jarum ing weteng apa iki normal?
    Utawa dheweke uga meteng !!
    Kapan tes kehamilan bisa dipercaya?

  83.   Vanessa ngandika

    Aku ora nate nulis lan yen ora bakal mangsuli, luwih becik aku ora nuli nindakke. Matur nuwun

  84.   Diaman ngandika

    Halo, ing sawetara minggu kepungkur aku krasa sayah banget lan turu turu banget, aku nggawa akeh rasa lara ati sadina lan kadang mual. Wetengku krasa bengkak banget, angel kanggo ambegan lan ora bisa turu ing weteng. periodeku wulan kepungkur lumrah. Bakal dadi aku uga ngandheg

  85.   Yoli ngandika

    Halo, sugeng, aku rada kuwatir amarga wis rong taun suwene aku kepengin hamil maneh, aku wis duwe anak wadon umur 7 taun nanging aku pengin bayi liyane, mula aku wis nyoba 2 taun. lan aku durung bisa telat 8 dina lan aku asring banget, haidku mudhun tanggal 14 Mei lan tanggal 22 Juni lan ora mudhun, aku ngalami urip seksual sing aktif lan gejala sing dakalami akeh lara ing weteng lan ovarium sisih tengenku Lara banget, aku ngalami keputihan lan bertentangan karo konstipasi sing daklakoni kanthi normal .. Muga-muga sampeyan bisa mangsuli pitakonku matur nuwun.

  86.   Patricia dominguez ngandika

    Halo, piye kabare?
    Aku pitutur marang kowe: Aku tundha 14 dina lan dina iki 24 Juni aku ngalami debit coklat ... sajrone 14 dina aku krasa adhem, mual, krasa pengsan, aku njijiki panganan favoritku, rambutku dagu lan dodo, sing kayadene kabeh, kita wis nate sesambungan tanpa ngurus awake dhewe, aku kalebu sampeyan.
    Aku pengin takon apa iki gejala aneh nalika meteng.
    Nyuwun tulung, aku butuh panjelasan babagan keraguan amarga konsultasi ginekolog ora larang lan ban buruh sing nunggu telpon ngenteni konsultasi ...
    Matur suwun sadurunge lan aku ngenteni jawaban kanggo pitakonku.
    Salam 🙂

  87.   Patricia dominguez ngandika

    Nuwun sewu, aku menehi komentar yen aku pengin nyelehake 23 Juni dadi cyal saiki sewu njaluk ngapura ..
    Salam 🙂

  88.   Rous mery ngandika

    Hola
    Aku ngalami wektu seminggu setengah kepungkur lan dina iki minangka dina subur akhir-akhir iki, aku ngalami akeh insomnia amarga aku abuh lan ora tahan lara ing punggungku lan saiki lara getihen aku ora ngerti apa sing kedadeyan Aku duwe 3 taun karo pasangan lan ora nate ngurus yen bisa hamil

  89.   Miry ngandika

    Halo, aku mung ngilangi IUD tanggal 4 Juni amarga aku lan bojoku pengin menehi adhi lanang karo bayi umurku sing umur 4 taun, wolung dina anggonku sesambungan lara lara ing pinggul, lara ing susu lan jahitan ing ovaries. Sawetara dina aku ngelak banget, apa aku wis ngandut? Utawa apa durung suwe dadi? Kandhutan sing kaping pisanan nyengsarakke pinggul minangka peringatan yen bakal teka uga susu, nanging asring banget. Pramila saiki gejala kasebut beda-beda lan mulane aku ora ngerti maneh yen lagi meteng utawa pratandha yen haidku bakal teka. Ana wong sing bisa mangsuli aku. Matur nuwun

  90.   yohana ngandika

    Halo, aku duwe hubungan karo pacarku tanggal 18 Mei lan periodeku tanggal 24 Mei nanging mung sedina mung wis kliwat tanggal 24 Juni lan aku ora metu lan ngalami gejala sing aneh banget, kulitku cilik banget. lan Aku Sikilku lara, aku dadi ngantuk ing wayah awan, wetengku lara lan nedha bengi, sirah, lan wayah esuk aku njaga irung nganti garing lan ngelih banget, malah rasane kepengin mutah lan kepriye pingsan. Aku ngenteni wangsulan sampeyan kanggo ngerti apa aku ngandut …… .. Matur nuwun kanggo manungsa waé ing situs iki

  91.   Jamrud ngandika

    Halo, aku lagi wae miwiti karo naucias lan ngelu lan rada lemes lan nate nesoni nalika subur lan aku ora ngerti yen ngandut. Aku kudu budhal seminggu liyane nanging wiwit esuk aku miwiti supaya ana wong sing bisa nulungi aku

  92.   Kawa ngandika

    Aku rada macet seminggu ing tanggal 24, aturan kasebut teka lan tanggal 29 isih ana sawise aku hubungan karo mitra tanpa pancegahan. Aku lara weteng pirang-pirang dina amarga kepengin enom lan ala lan ngelu banget lan aku ora ngerti yen bisa ngandut

  93.   griselda ngandika

    Halo, jenengku Griselda .. Dakkandhani, 3 wulan kepungkur aku ngalami garter coklat mudhun lan sajrone 3 wulan iki aku ora ngalami menstruasi abang .. Aku bubar. kopi warna aliran coklat lan sejatine aku ora ngerti apa sing kudu tak lakoni 3 tes lan metu negatif

  94.   Miry ngandika

    Halo, persis sewulan kepungkur, dheweke ngilangi IUD tembaga amarga aku pengin menehi bayi lanang, wulan iki haidku teka maneh, nanging suwene suwene wolung dina, saiki mung 4 dina, apa kudune?

  95.   Yajaira ngandika

    Halo, aku wis ngrasakake gejala medium aneh sing durung kedadeyan sadurunge sawetara mandheg nalika haid. Dheweke wis menehi rasa lara saka inggil, sing biasane dadi perkara biasa ing wanita, nanging kaya telung dina, dheweke ora nate menehi rasa lara ing weteng, katon aneh amarga aku wis nindakake hubungan seksual tanpa proteksi nanging aku wis njupuk sawetara pil Kontrasepsi aku meh ngrampungake lan kaya sing dakkandhakake telung dina kepungkur, dheweke mandheg menehi kram lan saiki rasa nyeri sing diwenehake aku dadi gedhe ing susu lan rasa sakit sing dakrasakake nalika haidku bakal teka lan aku uga wis ngalami krasa kembung ing wetengku nalika mangan ing wayah esuk, ing wayah awan utawa ing wayah awan uga akhir-akhir iki aku kepengin banget menyang kamar mandhi kanggo nguyuh lan ngalami stres lan uga ngalami hidung, rame ing njerone irung. mangan Rong dina, akhir-akhir iki aku uga ngalami akeh insomnia. Aku seneng yen sampeyan bisa mangsuli, aku butuh wangsulan yen ana gejala meteng, nundha pil kontrasepsi :)

  96.   mine ngandika

    Halo! Muga-muga ana wong sing mangsuli! Aku duwe hubungan seks tanpa ngurus awakku dhewe, dina esuk aku njupuk esuk sawise pil! Dina sabanjure aku duwe coklat gelatinous, sawetara dina mengko aku berhubungan seks tanpa ngrawat awakku lan dheweke pungkasane nandhang lara, pirang-pirang dina lara weteng, ana swara ing pawon, wetengku lara, asring nguyuh, aku lara mambu elek! Aku ora ngelih banget, gugup banget, njupuk 5 tes lan kabeh negatif! Lan aku entuk debit putih, pasty, gelatin! Apa ana sing nulungi aku? Tulung !!! Matur nuwun!

  97.   mine ngandika

    Aku krasa kesel banget! Wetengku krasa bengkak, krasa atos, dhadha lara, ana sing ngerti? Bakal meteng utawa bakal dadi apa? Pas tanggal 29 aku duwe giliran! Aku kuwatir banget .. Apa ana sing ngerti ana apa-apa? Tulung! Sawetara! panemu! Matur Nuwun !!

  98.   Lydia ngandika

    Hai, aku gugup banget, aku wis pacaran karo tunangane tanggal 22 Juni lan krasa mual banget. Aku njupuk tes lan tesku metu negatif. Banjur aku nuroni tanggal 2 Juli lan aku ora krasa mual nganti sawise seminggu punggungku lara, mual, nyeri bawok, kadang lara sinus ... Aku ora teratur sajrone menstruasi.
    Pitakonku! Apa aku bisa ngandut?

  99.   Montserrat ngandika

    Halo, aku wis ngalami rapelasuones lan aku isih butuh masa, nanging wetengku rasane aneh kaya nalika sampeyan akeh terus menyang kamar mandhi lan uga akeh bensin, ana wong sing bisa menehi katrangan yen kedadeyan kasebut wis kelakon .

  100.   cecy ngandika

    Ami, aku entuk masa jabatan tanggal 29 Juni, aku yakin aku ngalami kambuh maneh tanggal 2 Juli lan saiki saya mumet banget lan turu akeh yaiku amarga aku hamil, wedi banget yen ora ngurus awake dhewe kanthi kontrasepsi lan ing tanggal 15 September, bayi kelangan wolung wulan, Apa bakal ngandut yen aku ngandut? Aku ngenteni lan sampeyan mangsuli lan matur nuwun kanthi luwih dhisik! 🙂

  101.   jero ngandika

    Halo jenengku Melisa kaping pisanan ngunjungi situs iki. Nanging gejala kasebut ing ngisor iki, aku ngalami lara ati lan pusing cilik, panganan sing dak tresnani, lan aku wis telat rong dina, aku ora ngerti yen bisa ngandut, kadang lara cilik ing tempek, ana wong sing bisa menehi katrangan marang aku yen aku ngandut

  102.   Marlene ngandika

    Hellooo! Periode ing wulan Juni ana seminggu sadurunge, lan warna coklat peteng 7 dina, lan ing wulan Juli aku ora entuk pratelan yen mual, lara jantung, lara ing sangisore wetengku, dodo lara lan aku duwe gititas transparan. puting susu Apa bakal dadi meteng? Aku njupuk tes lan bali negatif !!

  103.   carmen ngandika

    Halo, haidku ora teratur, aku teka 5 dina lan 4 mengko aku bali aku karo kancaku tanggal 29 Juni lan tanggal 15 Juli lan ora ana periode, lara ing sikil, kesel, lara ing sisih ngisor bali suwene 2 dina lan metu putih sing kenthel tanpa ambune. apa dheweke bisa meteng? Matur nuwun

  104.   camila ngandika

    Halo, aku duwe pitakon yen aku duwe amenore utama, nanging wulan pungkasan aku ngalami haid tanggal 10 lan 11
    Lan SO udakara seminggu aku lara weteng sing aneh, aku turu kaya ngombe lan saiki ora bisa ... Aku uga ora bisa turu ing sisihku: / lan dheweke uga lara sing ndadak ndadak kapan wae. dina ... Nanging iki akeh banget kanggo rasa lara, ujug-ujug banget ngganggu, aku ora bisa nyebrang sikil lan ana bau sing biyen dak senengi lan saiki njijiki ... Apa sing bisa dakkerteni yen aku lagi meteng apa ora

  105.   camila ngandika

    Halo, aku duwe pitakon yen aku duwe amenore utama, nanging wulan pungkasan aku ngalami haid tanggal 10 lan 11
    Lan SO udakara seminggu aku lara weteng sing aneh, aku turu kaya ngombe lan saiki ora bisa ... Aku uga ora bisa turu ing sisihku: / lan dheweke uga lara sing ndadak ndadak kapan wae. dina ... Nanging iki akeh banget kanggo rasa lara, ujug-ujug banget ngganggu, aku ora bisa nyebrang sikil lan ana bau sing biyen dak senengi lan saiki njijiki ... Apa sing bisa dakkerteni yen aku lagi meteng apa ora

  106.   kasusahan ngandika

    Aku kuwatir wulan Januari aku duwe keguguran lan aku nate sesambungan karo bojomu tanpa ngrawat awake dhewe lan aku isih durung budhal wulan kepungkur, periodeku teka ing tanggal 18 lan kita nindakake hubungan seks ing dina-dina subur lan aku duwe akeh nauceas , sirah lan lemes, lara ing gulu. bagean saka weteng bisa dadi mangan wmbraada amarga impenku sing angel bisa mbantu

  107.   gerah ngandika

    Halo, aku pengin ngandhani yen aku duwe sesambetan ing dina-dina pungkasan wulan kepungkur lan aku sadurunge 10 dina sadurunge. Lan saiki aku lara lara punggung lan mesthi kaya cramp ing wajan. Lan akeh rasa lara. Aku bakal meteng

  108.   YOUSEFF ngandika

    HOWLO KOWE ,,, AKU NGLAKU NGGAMPAK KALAKU KANGGO HUBUNGI KANGGO SUWAYAKU ING DALAM WAYAK LAN KUDU KUDU NGENDAMI PERIODE HARI ING LAN BISA BISA MURUT, APART KANGGO BANYAK GASES LAN KANG GAMPANG KECIL NAUSEAS ORA PISING APIK APIK ORA KENEH XQ AKU NGANGGUNG ...

  109.   Gra ngandika

    Halo, wulan kepungkur aku ngombe 4 pil kontrasepsi, aku njupuk 2 taun kepungkur, lan wulan iki aku ngombe lumrah. Wulan kepungkur aku mung duwe 1 dina. Sesuk kudune aku teka, nanging saiki ngilangi coklat coklat banjur bening, ora ana getihen, krasa lara weteng suwene seminggu, dhadhane saya mundhak nanging ora krasa lara, krasa kesel lan kadang insomnia, kadang konstipasi, rasane kembung, tanganku uga bengkak. Aku ngalami wektu sing ala lan nesu banget, aku ora ngerti yen bisa dadi stres….

  110.   nahir ngandika

    Halo, aku ngurus suntikan lan nerangake aku, nanging wulan iki dakkenal kaya kaping 3 lan sing kaping pisanan mung siji dina lan sing liyane teka pirang-pirang jam lan katon kaya warna coklat lan aku duwe akeh snot nalika aku jotosan irung aku kadang getih lan ing wayah wengi aku ora bisa turu lan weteng saya gedhe, meh kabeh prekara sing dirancang kanggo aku, nanging aku ora meteng? Matur nuwun

  111.   gissel chayres ngandika

    Halo sugeng ndalu, nembe ngancik 18 taun kepungkur
    Aku lan mitraku ora nate nate sesambungan kanthi seksama, mung mlebu aku lan ninggalke aku, ora nate kedadeyan kaya sing dikandhakake ing aku.
    Ya, aku wedi amarga wulan sadurunge periodeku teka nanging sithik banget lan aku pancen akeh aliran lan wulan iki nyatane, saiki aku kaya wulan kepungkur
    Aku ora ngerti apa sing kudu dilakoni sawetara wulan aku mlebu universitas
    Deleng 13 dheweke nindakake operasi amarga aku duwe kista sing gedhe banget lan nalika dicopot, soket fallopi ngrusak aku, dheweke kandha yen aku bakal berjuang supaya ora duwe anak amarga mung siji saluran sing bisa digunakake.
    Aku wedi
    Dheweke mikir aku bisa ngandut
    Kapan periodku teka, aku duwe gas sing kasebut lan mega saya gedhe lan dina iki ora dikecualian
    Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, aku wedi tenan, tulung tulung aku

  112.   joseph ngandika

    Halo, aku duwe hubungan karo pacarku, nanging kondomku rusak ... nanging dheweke ujar manawa dheweke rumangsa bakal ngalami menstruasi lan dheweke ora ngasorake dheweke, dheweke mung duwe sensasi banjur dheweke mandheg ngrasakake, apa bisa dadi?

    1.    Meyiin Molina ngandika

      Hai Josep, delengen yen sampeyan lan pacar wis hubungan seksual sawetara dina suwene, ora mungkin dheweke hamil amarga 7 dina sadurunge menstruasi wanita mandheg obular mula aku mikir amarga stres ora mudhun utawa amarga duwe wektu tundha kaya liyane, nanging saranku supaya ngenteni 2 minggu lan tes kehamilan yaiku getih amarga tes omah cenderung gampang diganti nanging elinga ngenteni udakara 2 minggu amarga yen ditindakake sadurunge tes bakal menehi negatif amarga dheweke isih durung bisa ndeteksi amarga dheweke cilik banget aja kuwatir lan nyenengake, aku ngerti apa sing dakkandhakake amarga aku dadi perawat

  113.   yiceth ngandika

    Halo, deloken 8 wulan kepungkur aku ora nuli mangkat amarga ngrencanakake rong wulan kepungkur aku mandheg ngrancang nanging isih ngenteni aku mudhun lan ora liya yaiku payudarane lara, menehi kram nanging wis 15 taun. kepungkur, tulung aku pengin ngandut, nanging ora ono Sampeyan bisa ngandhani yen aku ngombe kanggo mangkat amarga aku ngerti yen tanpa periode aku ora ovulate lan aku ora ngandut ....

  114.   Meyiin Molina ngandika

    Halo, aku rada wedi amarga ing sawijining dina aku duwe sesambetan lan pacarku dadi luwih saka kaping telu ing aku lan masalahku yaiku aku ora ngerti tanggal sing dialami lan 2 dina kepungkur injeksi perencanaan kadaluwarsa. Uga sawise kita hubungan seksual sawetara jam mengko aku wiwit rumangsa diwiwiti lan saka weteng lan weteng lan aku njijiki kaya-kaya kabeh sing dakkonsumsi tetep ana ing tenggorokan lan aku rumangsa kudu mutah amarga aku repot amarga aku isih ora bisa nindakake tes kehamilan amarga isih sedina, nanging yen aku pengin menehi pendapat sampeyan, aku bakal ngurmati banget

  115.   danissa ngandika

    Halo, nuwun sewu
    Jenengku Dani lan jebule wis udakara setaun aku ora ngurus, bisa uga luwih ...
    Aku kepengin meteng, nanging rasane saben wulan saya kecewa banget.
    Dumadakan aku telat lan rumangsa ora sedhih, mula nuli saya suwe saya angel banget. Apa bisa uga yen pasanganku nggawe tresno banget kanggo aku? Apa bisa amarga aku nate nyuntik awake dhewe?
    Aku kudu ngalami haid ing pungkasan wulan, nanging aku lara ing sisih kiwa weteng, ing ndhuwur pinggul, dodo rada lara (kedadeyan uga karo aku), saya rame, aku kudu ambegan liwat cangkem (ora, aku adhem) lan rasane asring nguyuh, yen ora wetengku krasa bengkak
    uga duwe hubungan, aku rumangsa meksa
    Apa aku kudu bungah utawa ora?

  116.   Carla ngandika

    Halo, aku ngalami masalah gesekan karo bocah lanang ... Aku prawan, nanging miturut tanggalan aku nalika isih subur 4 Juli lan 5 Juli minangka dina sing luwih bisa hamil, kudune kudu mudhun tanggal 19 Juli lan tanggal 17 Juli, sadurunge tanggal sing dijadwalake ... tanggalanku meh mesthi efektif ing tanggal kasebut, mula tekane rong dina mengko. Intine yaiku miturut tanggalan, aku bali ing jaman subur nanging aku rumangsa beda karo kram ing bagian panggulku, kesel, wetengku abuh lan wingi, 24 Juli, aku krasa lara sirah lan marie kaping pindho tanpa kekuwatan, rasane njijiki rada kaya weteng lara mual, dina Rebo 23 wulan iki aku njupuk pil kontrasepsi (EVITAL) lan krasa kram panggul lan kudu menyang kamar mandhi lan suwene 3 dina dak rasakake gejala kasebut. Apa aku bisa dadi hamil amarga pre-seminal nalika dheweke ana ing zona (V) nalika dheweke seneng banget?

    Coba ngenteni wangsulan sing penting. Aku ora ngerti yen gejala kasebut minangka logam nanging aku ngrasakake seminggu sawise rapat tanggal 4 Juli.

  117.   anonim ngandika

    Halo, aku ngilangi IUD tanggal 4 Juni lan aku duwe hubungan seks ing jaman subur, nanging yen aku mudhun periode, sing paling ala yaiku suwene 8 dina lan nalika iku dipotong ing dina kaping enem lan kaping pitu lan maneh mudhun menyang nomer wolu, Saka ing kana maneh, dheweke duwe hubungan sing padha ing jaman subur, dina iki aku kudu wis metu nanging durung, aku lara banget ing dodo, nanging luwih saka ing sisih tengen lan dina sadurunge dakrasakake tusukan ing ovarium, kenapa? Pungkasane aku bakal meteng maneh utawa ora !!

  118.   anahi ngandika

    Halo, aku wis nate hubungan seks 22 dina kepungkur lan wis seminggu kepungkur nanging ujug-ujug njijiki aku duwe akeh bensin lan weteng saya tambah saya krasa konstipasi susu saya lara banget aku uga ngandheg lan akhir-akhir iki ngalami ngeculke banget KALUBRAN lan transparan

  119.   anahi ngandika

    xfa nulungi aku, aku ora ngerti apa sing tak lakoni, aku nembe umur 18 taun, aku wedi ngomong babagan iki lan nyritakake marang ibu apa sing kedadeyan karo aku

  120.   Patricia Lopez ngandika

    hai, aku kudu ngerti yen aku ngandut, nanging wis cepet! Sajrone setengah wulan aku krasa rada kesel, pegel, pusing banget, uga wis akeh bensin, lan rong dina kepungkur dodo wiwit lara ing sisih ngisor, lara wis ilang, setengah wulan kepungkur aku wis curiga amarga ngandut, nanging aku ngalami menstruasi, sanajan dina iki asring nglarani, wektu iki lara ing sawetara periode lan 5 dina, warna normal, wetengku rada bengkak! tulung tulungana aku!

  121.   Helen ngandika

    Halo Aku pitutur marang kowe, aku wis urip 3 wulan karo kancaku. Lan 6 wulan nyoba meteng. Aku telat rong nganti patang dina. Saiki aku telat 3 dina. Nanging kabeh gejala. Pusing, sakit sirah, kepenget nangis, swasana ati sing ala, aku ora luwe, mual, turu ora bisa turu amarga wetengku lara. Aku nembe pompa jam 3 esuk. Aku lan bojoku kepengin banget bayi. Nanging aku wedi yen ngalami khayalan maneh. Tulungana aku.

  122.   Vanessa ngandika

    Halo bocah-bocah, aku pitutur marang kowe, aku duwe hubungan karo pacarku nalika isih subur lan aku ejakulasi ing jero aku duwe wektu tundha 10 dina lan aku mudhun kurang saka normal lan periode iki ana seminggu sadurunge aku lan aku padha Mudhun banget sithik lan kaping pindho iki aku Down tanpa lara menstruasi (haidku suwene 6 dina lan aku akeh kram lan aku rutin) tulung aku bakal meteng

  123.   nina ngandika

    Kanggo ngerti manawa ana wong sing bisa nulungi aku telat 13 dina, dhadhane saya radha, asring banget menyang kamar mandhi, rasane krasa kesel banget tanpa kepengin nindakake apa-apa, nanging 2 tes kehamilan lan 2 tesih negatif, mula Aku ora ngerti apa umurku 16 taun lan pitulung banget gugup

  124.   julie ngandika

    Ing wulan Juli pungkasan lan Agustus dina iki, aku pusing banget kaya arep pingsan lan diiringi mual lan muntah yen aku ora ngerti apa sejatine, aku bisa meteng utawa apa? Lan kita pancen muga-muga dadi mitra lan aku

    1.    alejiitha diaz ngandika

      Halo bocah-bocah wadon, delengen, aku ora ngerti yen aku hamil utawa ora amarga 3 dina sawise ngisi batere, aku duwe sesambungan lan dheweke nyapu njaba lan aku ngusap driji lan liwat ing kana, bakal ana ing kana kemungkinan hamil

  125.   Barbara ngandika

    Halo, aku pengin sampeyan mbusak pitakonan iki SAIKI. ! Aku telat 9 dina, kudune tanggal 26 aku tes ing omah lan tesine metu negatif. Aku wis nuroni 3/8, apa iki bisa nyebabake aku negatif? Aku biasa lan kuwatir! Ana sing menehi wangsulan, tulung!

  126.   Sofia ngandika

    Halo bocah wadon sore!
    Akhir-akhir iki aku rumangsa rada aneh.
    Aku wis pacaran karo pacarku lan tanpa perlindungan. Cara kita ngganggu hubungan seksual.
    Lan sewulan kepungkur aku ejakulasi ing njero batin, nanging wektu normal, saiki aku rumangsa aneh karo awak amarga dheweke menehi pukulan ing weteng ngisor ing sisih kiwa lan aku bakal mudhun yen ngalami heartburn lan weteng saya gedhe Aku wis ora ngandhani, pirang-pirang wulan aku ngandhakake, aku uga ngandhani yen ngitung 3, nanging aku ora ngerti apa sing diarani haidku lan sabanjure yaiku 4 dina. Aku gugup banget lan bingung
    Apa ana wong sing ngandhani yen aku hamil?
    Sugeng siang lan sinten kemawon ingkang ngentosi bby TAHNIAH !!

  127.   Yanet ngandika

    Halo kabeh !!! Aku pengin menehi pendapat saka sampeyan bocah-bocah wadon lan mbantu aku supaya ora bisa ragu-ragu. Jebule aku karo kancaku tanggal 21 Juli tanpa proteksi lan dina iku aku mandheg mandheg, jodhaku ngira aku isih isih sedina mula aku ejakulasi ing njero ati. Wis luwih saka seminggu aku ngalami gejala sing aneh banget lan rasane beda, mula ing kene dakcritakake gejangane, aku diwiwiti kanthi kram sing nggegirisi, akeh gas lan erut, rasane kaya adhem lan kesel banget, tanpa roh, saben wektu aku mangan apa-apa, aku rumangsa kebak lan dheweke bakal ganggu. Aku uga ngompol kathokku kaya sing dakpethoki. Aku gugup banget lan kepengin ngerti yen aku hamil. Sing paling penasaran yaiku wolung dina sawise aku berhubungan seks, aku banjur tuku tes lan njupuk tes, lan tes kasebut bali negatif nanging sawetara menit aku ndeleng maneh lan duwe garis sing apik banget sing ora bisa sampeyan deleng. Aku ngerti isih awal, nanging aku mbaleni maneh lan padha, pisanan negatif banjur garis minimal. Aku ora ngerti, bisa uga tes kasebut ala utawa garis penguapan, aku ora kepengin nuwuhake pangarep-arep, nanging aku ora pengin cocog karo aku dhewe, periodeku kudu teka tanggal 15 Agustus nanging aku kuwatir banget lan gugup ing wektu sing padha ngerti aku bakal duwe bayi utawa ora. Mangga para bocah wadon, yen ana sing wis ngalami sing padha, wenehi komentar lan pendapat, aku luwih dhisik ngormati wektu sampeyan, sugeng matur nuwun kanggo wong-wong sing nunggu bb !!! Sugeng siang

  128.   melii ngandika

    Halo Yanet, babagan tes kehamilan, rong garis mesthi positif tanpa preduli warna ... kanggo kula, yen sampeyan lagi ngandut!

    1.    Yanet ngandika

      Matur nuwun Melii, muga-muga, bakal dakkandhani 10 dina, muga-muga !!!?

  129.   lan Jessica ngandika

    Hai cah, aku yessica! Aku ana ing kaca iki, aku duwe masalah sithik lan aku pengin tulung, aku pitutur marang kowe: Aku ngalami periode sing ora teratur nanging sanajan aku teka saben wulan, nanging aku telat 10 minggu lan kaget amarga aku biyen teka saben wulan aku ora duwe gejala, nanging rong minggu kepungkur, aku wiwit krasa lara ing weteng ing sikil lan rada gedhe, aku njupuk tes kehamilan meh rong wulan lan metu negatif lan wektu durung teka

  130.   Mia ngandika

    Hai, aku Mia saka San Juan Argentina. Aku duwe 3 anak sing ayu, 2 bocah wadon lan 1 bocah lanang, lan wis 7 wulan wiwit meteng 4 wulan lan aku bakal kurang bisa ndeleng bayi sing anyar nanging aku ora bisa ... saiki aku ngerti yen aku hamil 6 minggu lan aku seneng banget nanging ing wektu sing padha aku wedi banget amarga aku aborsi spontan lan aku sedhih banget yen ana langkah x sing padha Aku pengin menehi saran supaya ora kelangan bayi sing apik sing dakgawa nggawa iki wiwit Matur nuwun banget… emailku mialuisa10@gmail.com Ndeleng Sampeyan Kabeh Kucup Lan Bejo… ..

  131.   sabrina ngandika

    Hai, aku Sabrina de Rosario, Argentina!. Aku duwe anak wadon umur 7 wulan sing ayu lan aku duwe dheweke karo bagean caesar. Nanging 10 dina kepungkur aku hubungan karo bojoku, nanging aku ora mlebu ing jero lan wiwit 2 dina kepungkur aku ngalami aliran coklat lan lara ing ovarium. Aku pengin ngerti apa aku bisa ngandut? matur nuwun sanget

  132.   Augustine ngandika

    Halo, sugeng siang. Umurku 26 taun, lan sajrone sewulan aku mandheg ngombe pil KB sawise wolung taun. Ing wulan iki aku ngalami coklat coklat kanthi jambon, lan iku ora normal kanggo aku, aku lara lara punggung, lan akeh sirah. Apa bisa dadi meteng? Rong wulan kepungkur, aku wis mriksa umum karo ginekolog lan kabeh luwih becik! Wangsulan tulung !!!

  133.   maria ngandika

    Hai, aku Maria, aku duwe hubungan karo pacarku tanggal 18,19,20 lan periodeku tekan tanggal 24, lan dina iki aku krasa lara sirah, irung ing garing, lan ing irung tenggorokan, kanthi nyeri ing pinggul lan rasa ora nyaman bakal ana risiko meteng, mangga, ana sing kedadeyan iki, matur nuwun, Gusti Allah mberkahi.

    1.    Yanet ngandika

      Halo Maria, iku normal kanggo sampeyan ngrasakake gejala kasebut, iki mesthi kedadeyan nalika aku sajrone lan sawise masa ku, uga yen sampeyan wis metu, sampeyan ora kudu kuwatir, elinga yen ing kalorone kasus kasebut, utawa ora sampeyan meteng, gejalanya meh padha, sanajan sampeyan pengin uwal saka sangsi, nyaranake tes getih supaya luwih akurasi, muga-muga !!!!

  134.   admari ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku wis nuroni telung wulan kepungkur, nanging aku ora nggunakake metode kontrasepsi ing wulan kapisan, aku mual lan njupuk telung tes kehamilan, kabeh telu negatif lan uga, aku ora duwe akeh gejala, nanging telung wulan iki mung siji utawa loro sing mudhun. dina iki minangka coklat, lan getih cilik sing saya gedhe kaya kram jinis ing ngisor weteng lan akhir-akhir iki aku mual, nanging entheng lan uga ngelu Aku ora ngerti apa kudu nindakake tes liyane

    Apa sampeyan bisa mbantu aku ngrampungake pitakonku?

    Matur nuwun!

  135.   admari ngandika

    tulung aku !! Aku pancen ora ngerti apa sing kudu ditindakake lan aku ora yakin bisa ngandhani sapa wae aku umur 15 taun lan wedi yen ngandut

  136.   Fernanda ngandika

    Hai, aku ora ngerti yen aku ngandut, aku wis nesoni nalika subur, nanging wulan iki aku krasa kesel banget amarga ngelu, mual, pengin sedina muput
    Aku ngalami debit sing akeh banget lan putih banget
    Uga nyeri weteng asring banget lan rada kuwat
    Aku kira-kira bakal sesuk, dheweke mikir aku bisa tes tes meteng utawa ora utawa suwene aku kudu ngenteni bebener sing aku kepengin ngerti

  137.   nicole ngandika

    Halo, jenengku Nicole 1 wulan kepungkur lan 3 minggu kepungkur aku mandheg ngrawat lan 6 minggu kepungkur aku ngalami debit coklat nanging nalika umurku 6 minggu ora ana sing mudhun, mung debit putih sing jelas aku bisa uga ngandheg amarga nalika Debit coklat saya mudhun kabeh, aku mudhun getih, malah ora entuk menstruasi, siji-sijine sing terus mudhun yaiku debit coklat. tulung tulungana aku

  138.   paula ngandika

    Halo, kepiye kabeh periodeku teka pirang-pirang dina sadurunge. Lan sing biasane kanggo aku yaiku 4 dina, nanging wulan iki kedadeyan 3 kaping 4 tanpa noda lan 5 pewarnaan nanging cetha banget yen aku lara raviar Aku ngenteni tes kehamilan sing dakgawe, aku ora ngerti apa sing bakal dakkira bakal ngandut udakara 7 wulan lan isih ora ana apa-apa yen bisa mangu-mangu.

  139.   pili199402 ngandika

    Aku ora nate ngantuk lan kesel banget, aku mung turu lan medhot saka jagad, mual, lan keinginan banget kanggo pindhah menyang jedhing sajrone 1 jam setengah, dina iki aku wis mlebu kamar mandhi kaping 3 , Aku pusing lan dina iki dakgawe njijiki sega: / ora ngerti yen meteng, durung tes, wedi karo asile

  140.   Attilia ngandika

    Halo. Poes, aku wis nuroni sawetara dina sadurunge wayahku teka, sing, aku ora nate teka, saiki, aku wis nempuh. Fascos telung dina, iki tanggal 5 lan 6 Juli, aku wis hubungan intim lan lara ing wetengku kaya ana ing kana. Turunake kabeh gejala sing dakalami kaya ngene. Aku njijiki lan ngantuk, dodo uga ora lara apa-apa, mung wetengku sing bisa nulungi aku !!!

  141.   paola ngandika

    Halo, tulungi aku, tongkat ... .. Aku kaya cairan kenthel saka peranganku, katon kaya lendir, nanging wetengku abuh putih lan saya angel, aku entuk akeh gas suwene saka jedhing kalorone sampeyan (: nanging aku ora ngerti amarga ngombe akeh banyu, yen mutah kaping 3 lan saiki krasa kesel, ora bisa turu ... luwe banget, aku wis njupuk tes nanging aku ora ngerti Aku ora kelingan ... aku ora kelingan nalika jaman pungkasan, aku ngurus diri karo pil sing kaping pindho aku lali ngombe nalika biasane njupuk 4 jam mengko .... rasane weteng bakal nggawa kula kothong, sing bakal dadi kedadeyan kula, tulung tulung aku, aku ora ngerti yen aku hamil, aku duwe loro sisih lan aku ngrasakake sawetara gejala kaya meteng pisanan nanging aku ora ngerti yen aku, tulungana aku meteng pertama, weteng uga radang banget lan krasa lara lan mual, nanging saiki aku ora ngerti yen lagi ... Aku duwe 8 dina aku ora hubungan karo bojoku amarga dheweke kerja ing njaba, nanging aku ora bisa meteng … .. Tulung tulung

  142.   Paula ngandika

    Halo bocah wadon,

    Aku pitutur marang kowe, yen tanggal 14 Agustus aku duwe hubungan penetratif lan saiki dina subur aku diwiwiti. Akhir-akhir iki aku krasa lemes banget, kurang ambegan lan krasa ora nyaman sacara premenstrual sanajan ora prelu ngaso ing wektu iki.
    Apa sampeyan mikir aku ngandut?

  143.   Janeth ngandika

    Halo bocah wadon ... kahanane aku iki: wulan kepungkur aku pacaran karo pacarku andava ing jaman subur lan dheweke pungkasane esuk aku njupuk pil dina sawise sadurunge, udakara sewulan aku njupuk avia , sing aneh isk 13 dina aku budhal, nanging warna coklat sedina muput uga akeh alirane lan esuke dadi normal 3 suwene XNUMX dina ... sadurunge km aku krasa wis krama, karo naueseas lan malah muntah ing sawetara kesempatan, aku rumangsa jengkel nalika teka lan nganti saiki aku rumangsa padha karo gejala sing padha lan njupuk kain ing rai, aku radha lan aku ngapusi, nanging aku rumangsa ana sing milih aku ing weteng, aku duwe kabeh gejala meteng nanging ora tundha ... apa aku bakal ngandut? wangsulane aku kepengin banget miwiti karir profesional lan kudu ngerti!

  144.   Janeth ngandika

    Halo bocah wadon ... kahanane aku iki: wulan kepungkur aku pacaran karo pacarku andava ing jaman subur lan dheweke pungkasane esuk aku njupuk pil dina sawise sadurunge, udakara sewulan aku njupuk avia , sing aneh isk 13 dina aku budhal, nanging sepisan dina warna kecoklatan uga akeh aliran lan dina esuke dadi normal 3 suwene ... sadurunge km aku krasa mariad, karo naueseas lan malah muntah ing sawetara kesempatan, aku rumangsa jengkel nalika haidku teka lan nganti saiki aku rumangsa padha karo gejala sing padha lan aku nduwe kain ing rai, aku lara lan ngapusi, nanging aku rumangsa aku milih ing weteng, aku duwe kabeh gejala kehamilan nanging ora tundha ... apa aku bakal ngandut? Sampeyan kudu ngerti !!

  145.   Alejandra ngandika

    Aku lara ing ovarium meh saben dina lan saben aku duwe hubungan seks, aku getihen rada gedhe nanging wingi yen aku wedi kenapa hubungan intim aku bakal getihen akeh

  146.   Tamara ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, sejatine mung ana loro gejala kasebut? Aku ora duwe, nanging aku ora ngerti apa sing kudu aku lakoni amarga dina iki tanggal 35 lan aku isih durung ngalami haid !! Lan aku ngalami masalah tiroid! Sing nggawe aku bingung banget!

  147.   Viki ngandika

    Halo, aku ora ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku sawetara wulan kepungkur, haidku mandheg, umpamane aku mudhun ing wulan Februari lan ora mudhun maneh nganti saiki ing wulan Juni nanging ing wulan Juni aku kaping pindho mulih kaping pisanan lan kaping pisanan liyane ing pungkasan lan wektu ing wulan Juli ora ana apa-apa lan ora ana ing wulan Agustus, nanging aku wis meh meh sewulan nandhang lara weteng utawa tenderness lan wetengku krasa bengkak banget kadang-kadang aku malah ora bisa turu mula asring lunga menyang jedhing nanging aku ora ora ngerti apa amarga ngombe akeh banyu, aku wis nampa tes kehamilan lan ora ana apa-apa. Aku uga duwe akeh gerakan ing weteng ngisor. Aku ngerti apa? Tulungana aku !!!!!!

  148.   Anny perez ngandika

    Halo, aku wis hubungan seks ing jaman subur, nyatane dina sing padha kaya ovulasi, aku pengin ngerti apa ana kemungkinan kehamilan sing apik amarga aku lan bojoku sadurunge golek kista nanging aku lunga sawetara obat lan aku uga njupuk clomiphene kanggo ovulasi Bantuan, tulung ana wong sing nulungi aku, aku kepengin banget ngerti yen aku hamil, aku ora bisa ngenteni wektu sing dakkarepake yen Gusti Allah durung teka. Matur nuwun

  149.   karen ngandika

    Halo, bocah-bocah bisa nulungi aku telat 17 dina lan tanggal 22 aku ngalami getih, aku ora ngerti yen aku hamil, nanging aku wis ngalami akeh gejala.

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen kurang getih, bisa uga implantasi amarga wektu tundha (kemungkinan meteng), nanging yen ngalami periode normal, aja kuwatir, iku mung wektu tundha.

  150.   Lucy ngandika

    sugeng siang

    Aku duwe pitakon lan periode suwene aku yaiku tanggal 4 Agustus nganti 7 lan aku hubungan seksual ing tanggal 14 dina subur pertama aku akhir-akhir iki aku rumangsa kesel lan kepengin banget kencing haidku kudu teka tanggal 2 September. yen gawe kuatir apa ora

  151.   Andrea ngandika

    Halo ... Wis telung dina hubungan intim, aku ngombe pil saben dina lan meh ora ngombe kanthi tepat wektu, wingi aku lara banget ing wetengku, amarga aku nangis rada nandhang lara lan rasa lara iku ora ana enteke. .. pinten sing kudu dakenteni kanggo tes?

  152.   camila ngandika

    Hai Aku duwe sesambetan suwene 12 dina. Mengko mengko. Umur haidku bakal rampung bisa uga. Q. Apa dheweke meteng?

  153.   alicia ngandika

    Halo, aku wis telat 2 minggu nalika suwé, nanging aku wis 3 minggu kanthi gejala aneh pembengkakan weteng kaya-kaya aku wis mangan akeh lan sampeyan krasa wareg ... Payudaku rasane rada bengkak nanging ora krasa lara, aku duwe mual lan kadang lara sirah lan ngantuk banget. Aku njupuk rong tes kehamilan, siji metu negatif nanging ing jejere sampeyan bisa ndeleng garis rambut sing longgar sing meh ora katon. Pancen angel banget dakdeleng seminggu. Aku mbaleni tes kasebut lan metu negatif lan aku ora weruh maneh garis rambut ... Nanging apa aku isih bakal ngandut? … Apa tes kehamilan gagal?

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Hai Alicia! Ngenteni seminggu lan baleni tes kasebut. Salam!

  154.   Gabi ngandika

    Halo Sugeng siang, aku anyar babagan iki, tanggal 10 Agustus aku karo pasanganku, aku nggunakake proteksi, kita mriksa kabeh apik, periode pungkasanku yaiku tanggal 24 Juli lan tanggal 26 Juli wiwit diwiwiti, tegese njupuk akun lan kabeh liyane yaiku ovulasi saya bisa uga tanggal 9 Agustus, saiki haidku wis teka 2 dina kepungkur, aku ora duwe gejala sing ngalami keputihan sing kuning banget, nanging ora ana ambune, aku mesthi ngalami masalah menstruasi Yaiku, aku ora teratur utawa apik nganti wiwit ngombe pil hormon sing diarani noal, aku mesthi nampa meh dina sing padha karo pil pungkasan, saiki aku mandheg ngombe amarga njupuk perawatan 6 wulan lan aku wis ditinggal wong-wong mau. meh 2 wulan aku mikir masalah ora teratur isih ana. Muga-muga? Apa aku njupuk tes? Utawa aku mung santai amarga, kaya sing dakkandhakake, kita kalorone mriksa kondom lan ora apa-apa, ora ana sing metu. Matur nuwun kanthi rumiyin.

  155.   Ora sah ngandika

    Halo, sore sing apik, aku ora yakin manawa lagi ngandheg, aku kuwatir, apa sing kedadeyan aku lara ing panggul ing sisih tengen lan mung wilayah kasebut sing abuh, rasa sakit iki mudhun ing sikilku Aku ndemek rasane kaya lara sepisan. Menstruasi pungkasan aku pungkasan wulan lan aku wis ngontrol kontrasepsi darurat sajrone 2 wulan lan aku ora ngerti yen iki nggawe gangguan. Wis 10 dina wiwit haidku teka. Apa bisa dadi meteng?

  156.   janeth ngandika

    Halo bocah-bocah, aku bakal ngandhani, aku menyang gynecologist amarga aku lara ing ovarium kaya jahitan lan pembengkakan lan susu saya abuh lan mbuwang transparan tanpa ambu ora enak lan haidku ora nyuda dhokter yen infeksi mula dheweke menehi kula obat wis seminggu aku lunga saka periode normal, aku ujar menyang dokter kandungan kanggo nyingkirake keraguan sampeyan lan yen meteng supaya bisa menehi vitamin lan salam xd 🙂

    1.    alicia ngandika

      Perkara sing padha karo aku Janeth, aku telat 2 minggu, 3 tes negatif lan tes sing ora dakkerteni amarga metu ing jejere garis rambut sing entheng nanging lagi wae katon saiki ginjel saya lara banget lan tusukan ing ovary saka wektu kanggo wektu aku lunga menyang kamar darurat. Dheweke nindakake tes urin kanggo ngilangi meteng lan dheweke ngandhani yen iki bakal dadi cystitis infeksi urin ... Amarga aku ora mandheg nguyuh saben loro telu ... Dheweke wis ngutus aku amplop kanggo njupuk siji dina iki lan sesuk uga kudune aku kudu mudhun yen wis mari, bisa dingerteni yen aku uga ora teratur lan kena infeksi, bakal nundha maneh ... Aku bakal njupuk yen aku weruh ora mudhun, aku bakal bali menyang dhokter kanggo ndeleng ... Ayo padha nyoba tes liyane ... Apa sing saiki daklakoni yaiku yen infeksi lan hormon sing ndeteksi meteng durung metu. .. kaya sing wis dakwaca akeh kasus amarga aku wis ora ngerti maneh ... Dadi ayo ndelok kepiye carane.

      1.    JANETH ngandika

        muga-muga alicia muga-muga sampeyan luwih becik salam!

  157.   Lili ngandika

    Aku lan pacarku nyoba nuroni seminggu kepungkur nanging ora duwe, aku mung ndemek tempek karo anggota lan aku rada keweden amarga haidku durung teka, bakal meteng utawa kepiye?

  158.   Macarena ngandika

    Hai piye kabare? Jenengku Macarena Aku duwe pitakon, tekane tanggal 11/8 lan tanggal 18/8 lan dina iku uga, aku duwe meh 19/8 sesambetan. Sing dakwatirake mangu-mangu yaiku, dina-dina normal kaya saben wulan, nanging sing aneh yaiku 4 dina kepungkur lan aku bali mudhun kanggo mudhun getihen lan aliran, aku ora duwe gejala, mung bagean ovaries lara lan aku getihen.

  159.   Angela ngandika

    Hai piye kabare ?! Aku ragu ..
    Wiwit Mei aku ora mudhun, wulan sabanjure! (Juni) Aku mudhun nanging mangan cairan coklat, nanging paling sithik, ing wulan Juli aku ora ngalami gejala jinis kehamilan, udakara seminggu utawa luwih suwe aku lara sirah kaya ... Ora bisa pain sumber banget pulsed kula, Nanging carane kanggo sok dong mirsani, aku lunga menyang pesta lan pinggulku wiwit nglarani soko sing aneh banget amarga ora kedadeyan, sanajan iki luwih saka 10 jam lungguh ora kedadeyan, amarga iki minggu kepungkur wetengku dadi bengkak, lan kadang ora krasa lara ... Aku ora ngerti sebabe, tulung aku bocah cilik!

    1.    janeth ngandika

      Halo, Angela, yen sampeyan ora duwe hubungan seksual lan ngalami masalah kasebut, sampeyan bisa nindakake hubungane karo kista ing ovarium, infeksi utawa sawetara masalah sing padha ... lan yen sampeyan bocah cilik, asring banget wiwit haid kita mesthi ana sawetara masalah sing bisa nyuda sampeyan sewulan lan mandheg metu saka 3 taun amarga irama sampeyan lagi wae disetel nanging aku saranake sampeyan menyang gynecologist supaya sampeyan ora bisa mangu-mangu, semoga sukses. kanca, ati-ati!

  160.   Dey ngandika

    Halo Sugeng dalu Aku duwe pitakon lan muga-muga sampeyan mbantu aku ngrampungake, sawetara minggu kepungkur aku duwe hubungan seks kanthi proteksi, haidku bakal teka saiki nanging isih ora ana apa-apa, aku saiki menehi rasa lara weteng nanging mung iku . Iki wis dakkira yen durung tekan 1 wulan utawa 2 wulan mengko, amarga haidku ora teratur. Nanging aku pengin ngerti apa ana kemungkinan meteng utawa iku normal? Aku gugup banget

    1.    Griselda ngandika

      Halo Dey, yen nggunakake proteksi, ora bakal meteng lan yen ora teratur, umume ora ilang 1 utawa 2 wulan lan bisa uga amarga hormon kasebut ngalami rasa nyeri. Aku pitutur marang kowe: Aku ora teratur lan ora mudhun 6 wulan, lan sajrone hip saya lara, nyeri payudara, nyeri ovarium, lan liya-liyane lan normal amarga hormon saya diganti amarga ora mudhun, nganti aku lunga karo Ginekologku lan dheweke nulungi aku karo injeksi sing bakal mudhun wulan lan saiki aku rasane luwih apik, salam kanca lan yen sampeyan duwe gejala sing luwih akeh, bukak dhokter, muga-muga sukses! 🙂

  161.   lemah ngandika

    Halo, sugeng dalu, umurku 19 taun lan. Aku pengin ngandhani kasusku lan manawa sampeyan bisa menehi wangsulan, 25 Juli minangka pungkasan nalika aku teka lan payu dak lara banget banjur saka kana aku ora mudhun sewulan maneh lan aku ora mudhun lan wingi 29 Agustus aku ngalami debit coklat lan getih sithik. Apa aku bisa ngandut? Aku ngomong kepiye aku ngenteni sewulan 5 dina utawa luwih supaya aku ora teka banjur budhal, mula aku katon online lan ujar manawa aku duwe sawetara kasus lan meteng, bangkekan uga lara banget nalika mlaku-mlaku aku luwih luwe tinimbang sing normal dumadakan lan aku ngisi cepet. Aku uga pengin mutah lan lara sirah. Aku seneng meteng. Ngenteni wangsulan.

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen sampeyan duwe hubungan seks sing ora dilindhungi, sampeyan kudu nyoba kanggo ngerteni. Bejo!

  162.   Emerald ngandika

    Halo !! Aku ngelu banget, akeh keasaman, njijiki, lan muntah sethithik, aku sesambungan 5 dina sadurunge haid lan aku mung budhal sedina lan biasane suwene 3 nganti 4 dina, aku ngenteni haidku bakal teka, nanging aku durung ngerti, yen aku ngandut utawa durung, aku kudu nuli tes kehamilan ing omah, nanging tanggal 8 September 2015 aku duwe janji karo gynecologist kanggo ngandhani yen aku hamil utawa durung, nanging tulung aku 🙂 Aku bakal ngormati

    1.    janeth ngandika

      Halo, Esme, amarga aku ora bisa nulungi sampeyan amarga aku padha karo sampeyan, aku ora ragu-ragu, aku asring lunga menyang kamar mandhi lan nggawe aku ngantuk banget lan ngarep-arep bisa dadi ibu minggu ngarep. warta 🙂

      1.    Maria Jose Roldan ngandika

        begja! 🙂

    2.    Maria Jose Roldan ngandika

      Sampeyan kudu nyoba lan ngobrol karo gynecologist babagan kasus iki. Salam!

  163.   Fer ngandika

    Halo, aku duwe IUD udakara 4 taun. Lan aku mesthi rutin banget ing haidku, tekane saben 28 dina lan udakara udakara seminggu, wulan iki aku kudu budhal tanggal 30 Agustus lan aku budhal tanggal 2 September, aku lagi rong dina suwene wektu normal dina katelu, aku meh ora meh mudhun lan aku lara nalika kencing lan ing punggung ngisor (buntut)

  164.   ana ngandika

    Halo! Aku ragu banget, aku ngurus diri karo pil kontrasepsi lan aku budhal tanggal Agustus-24 lan dina terakhirku yaiku Agustus-30, dina iku uga aku duwe hubungan seks, aku ngerti yen ora duwe resiko nanging 2 dina sadurunge Hubungan, aku wis lali pil, aku njupuk rong dina kepungkur lan tanggal 30 Agustus aku duwe hubungan, lan aku rumangsa duwe gigitan cilik ing wetengku lan aku wis lair banget ... bisa dadi meteng?

  165.   Alexa ngandika

    Halo, periodeku mesthine teka tanggal 10 lan tekan tanggal 3 aku mandheg sithik banget saiki, dina iki saya akeh banget kaya aku suwene 5 dina lan durung menehi kula kram utawa nyeri payudara kaya nalika biasane dakwedeni, apa sampeyan bisa menehi saran yen aku hamil utawa ana masalah

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen periode sampeyan diturunake, ora masalah. Salam!

  166.   ema ngandika

    hello menehi kula sadurunge kurang umur ing 35 taun lan sawise 40 taun, aku mung ngalami sepisan setaun lan saka kana aku mandheg ngrawat awakku dhewe lan aku duwe hubungan seks kaping pindho saben minggu lan aku ora nate hamil wiwit umur 35 taun saiki aku umur 43 lan aku aneh Suwene rong wulan 1, akeh rambut meneng, banjur gusi saya lara, banjur kukul ing weteng lan sikil kaya gigitan nyamuk, aku lunga menyang dokter kulit nanging aku ora ngerti yen saiki wis ngandut, ngantuk banget, lan aku entuk susu susu lan weteng saya obah lan saya gedhe ahh aku kelalen kulit wetengku mulet lan sampeyan ndeleng akeh vena abang iku normal lan yen aku wis duwe akeh rambut ing kabeh sisih lan aku iki tanpa rambut kanthi rambut sithik, uga sesuk dheweke menehi Hasil yen positif utawa ora, nanging aku duwe tes tes kehamilan apotek lan dheweke metu negatif amarga aku ora ngerti nanging gerakane mujudake mukjizat ing umurku. Muga-muga wae, aku mung nyuwun marang Yesus lan Maria supaya teka lan lair kanthi sehat, kuwat lan dheweke ora nandhang penyakit Aku wedi tenan nanging ing wektu sing padha aku terus ndonga. Ndedonga kanggo aku, aku Emma.

  167.   Yaris ngandika

    Hei, rungokake kiero.qe kula. Dikirim sawetara keraguan aku wis diwiwiti tanggal 1 nganti 5 Agustus lan aku seneng nalika tanggal 28, kita wis nekani utawa nanging wiwit 22 Agustus, kalebu 26 aku entuk aliran warna coklat wingi aku tets aku metu negatif lan aku krasa lara ing punggung ngisor aku uga nabrak ing weteng komo kolikos avese kelakon karo periodku komo 2 dina sadurunge, nanging periode iki ora lumaku aku ngalami lara kaveza wiwit 2 minggu akeh gas ambre poko de nausias, aku turu awan lan sawetara bintik-bintik katon ing kulit kafe kafe ing wayah wengi aku tangi kanggo nguyuh lan ora bisa turu maneh, aku turu boka mudhun lan saiki wis bisa ora ngrasakake stasis komo sing aneh yen ana sing nggawe aku rumangsa kepenak ppr. Tulung critakake yen aku yakin, aku kudu ngerti yen aku isih duwe stok utawa ora !!!!!! Kontet xfa

  168.   wesi ngandika

    Halo, muga-muga aku duwe pitakon lan dheweke bakal mangsuli !! Aku duwe hubungan karo bojoku ing wulan Agustus lan kita ora nggunakake perlindungan lan mlebu ing njero ati lan aku kudu mudhun tanggal 5 September lan aku budhal tanggal 10 September lan aku budhal nanging coklat banget lan turu akeh. , kesel lan menehi aku luwe banget lan dodo iki krasa lara, aku ora ngerti yen aku hembarasada sing diewangi bocah-bocah wadon: / 🙂

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Ngenteni periode sabanjure, nanging yen sampeyan duwe hubungan sing ora direksa lan periode sampeyan ora mudhun kaya biasane, sampeyan kudu nyoba. Salam!

  169.   betzbeth ngandika

    Halo, aku ragu, aku wis hubungan karo pacarku sawise periode aku, aku ora duwe topik yaiku sirahku lara, aku mual, ovariumku lara nalika tekan rong minggu, aku mung pengin ngerti yen normal biasane. Ayo, komentar bakal dihargai

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Iki minangka gejala ovulasi normal, nanging yen sampeyan ora aman, bisa uga ana risiko meteng. Salam!

  170.   Fab ngandika

    Halo, aku wis ngobrol karo pacarku 5 dina sawise (29-08) kaping pungkasan aku mudhun lan mesthine tanggal 23, 24,25 XNUMX iki; Nanging dheweke ujar manawa dheweke mual, adhem, lan rong dina kepungkur lara, dheweke krasa abot amarga tabung fallopi lan aku kuwatir, apa sebab iki? tulung bales aku, aku kuwatir banget, matur nuwun
    Salam

  171.   maria de los angeles henao ngandika

    Halo, aku ora ngerti yen lagi ngandut…. aliranku wis ganti lan duwe hubungan karo bojoku dadi lara weteng .... Kajaba iku, lungguh suwe saya gedhe weteng lan lara…. Sajrone awan, aku nggawe ngantuk lan kaping pindho kelakon yen aku sesambungan karo bojoku, aku metu kaya getih, nanging jambon banget aku nganggep asu nanging mung wektu iku lan aku ora ' Aku ora bakal bali maneh sawise 4 dina, aku mati maneh lan durung kedadeyan maneh, aku wedi amarga tes urin metu negatif, nanging aku ora ngerti yen nuli rampung, matur nuwun

    1.    Augustine ngandika

      Halo Maria De los Angeles.
      Aku pitutur marang kowe: Aku mandheg ngurus diri karo pil KB sawise sangang taun saiki ing wulan Juli. Mitraku ora nate ngurus awake dhewe. Aliranku ing wulan Juli lan Agustus ganti. Ing wulan Agustus wulan wungu. Lan September ora maneh nggawa aku mudhun lan katon aneh kanggo aku. Aku wis nindakake rong tes kehamilan lan banjur metu POSITIF !!!! Lan gynecologist ngirim sub beta kuantitatif, yaiku tes getih. Dheweke nindakake ing laboratorium tanpa resep. Lan metu saiki aku lagi limang minggu patang dina!
      Bejo! Lan muga-muga bisa digunakake kanggo sampeyan ...

    2.    Maria Jose Roldan ngandika

      Hai Sampeyan kudu nyoba maneh kanggo ngilangi keraguan. Salam!

  172.   Chiquinquira ngandika

    Halo, kedadeyan sing padha banget karo aku. Aku omah-omah 6 wulan kepungkur lan aku ora nate ngrawat awakku dhewe, nanging periodeku normal nanging gejala kehamilan asring banget; Aku kepengin meteng lan ora ana apa-apa

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Kadhangkala gejala aturan kasebut padha karo meteng, mula kadang-kadang ana wanita sing bingung. Coba terus! Muga-muga sampeyan bisa sukses. 🙂 Salam.

  173.   Mayra ngandika

    Halo bocah-bocah, aku bakal crita babagan kasusku, aku kudu teka tanggal 8 lan aku ora teka aku telat 7 dina .. Aku kurang 2 dina tinimbang nalika haidku nanging ora sethithik. Aku ora ngerti yen bakal haid. Weteng saya gedhe, saya angel turu ing wayah wengi kesel, irung saya sesak, aku kepengin nguyuh asring banget. Cramp kadang-kadang ing area weteng lan akeh pembengkakan, aku bakal njupuk test saiki amarga getihen ilang. Apa ana sing ngerti yen apa sing kedadeyan karo aku yaiku yen aku ngandut?

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen sampeyan wis nindakake hubungan seks tanpa pancegahan, sampeyan kudu nyoba! Salam.

  174.   Gambar placeholder Andrea Cascante ngandika

    Halo ... Aku duwe swara ing weteng kaya kilat lan diare sethithik ... Dina Selasa aku ngalami debit coklat, dina sabanjure aku haid bebarengan karo Kamis lan dina Jumuah iki aku tangi tanpa apa-apa ... apa bisa dadi gejala kehamilan?

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Sampeyan kudu lunga menyang dhokter manawa ana virus weteng. Salam!

  175.   yovanka ngandika

    Hai, aku Yovanka, aku butuh pendapat saka sampeyan, aku duwe panganan sing njijiki, aku luwih seneng lan ngelu

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Halo! Gejala kasebut bisa uga ana macem-macem sebab, sampeyan kudu netep kenapa bisa uga. Salam!

  176.   Jenny ngandika

    Halo, sugeng enjing, delengen, wulan kepungkur sadurunge pungkasan lan pungkasan aku pacaran karo pacarku, kita padha arep meteng kanthi becik, guyonane yaiku wulan kepungkur aku bubar nanging coklat (Aliran Coklat) iku aturan kabeh lan kanggo wulan iki aku ora mudhun lan aku wis seminggu karo Colicos diiringi kram ing weteng lan lara banget uga gatel ing kethèk lan irungku garing kaya-kaya ing mangsa adhem, tes sing ora daklakoni amarga sadurunge aku Dokter ujar manawa dheweke bakal nindakake nganti pungkasan sewulan ngerti apa ngerti perkara kanthi asertif, mung rasa wedi sing medeni.

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Hai Jenny, yen lara ora mandheg, bukak dhokter maneh. Salam!

  177.   Nohemi ngandika

    Halo, aku butuh pitulung, aku krasa denyut ing weteng lan ing tempek, aku uga ngandheg wiwit bojoku lan aku wis nggoleki bayi suwene 2 taun, telat sewulan, aku ora teratur, lan mual, turu, idaman, apa aku bisa ngandut?

  178.   Mariela ngandika

    Aku duwe hubungan dina Minggu & Senin & saiki aku mlebu kamar mandhi & lara banget kanggo nguyuh, durung nate kedadeyan sadurunge, aku duwe aliran coklat, lan rosemary ing irungku, & kaya aku bakal entuk samgre bolongan irung nanging aku ora entuk, apa ana sing ngerti wangsulan, apa?

  179.   Mariela ngandika

    Aku duwe hubungan seksual ing dina Minggu, lan dina Senen & saiki nalika aku nguyuh, durung nate kedadeyan sadurunge, aku uga duwe aliran coklat terang & rosemary ing irungku, & kaya aku bakal entuk samgre ing irungku & ora bakal metu & aku duwe irung getih ing irung, apa ana sing ngerti apa sing salah karo aku?

  180.   Said ngandika

    Halo, aku duwe pitakon ing tanggal 17 wulan iki, aku kudu entuk haid sing durung teka lan lara ing buntut lan kaya rasa nyeri ovarium lan aku adhem banget aku ora ngerti yen aku hamil

  181.   Jessica Viera Flores ngandika

    Ami ngerti yen aku nandhang bintik-bintik putih ing tanganku, aku lara banget ing ovarium nalika aku turu, ora menehi aku, aku lungguh utawa ngadeg, menehi rasa lara lan aku nglampahi kanthi ora nyaman

  182.   rosario ngandika

    Halo, aku telat 3 dina, aku menyang gynecologist, dheweke ngandhani yen kabeh apik. Wektu nanging ora dina iki 23 lan noda maneh sithik banget lan uga warna coklat wetengku lara, aku ngalami gejala mumet mbebayani nalika mbebayani. dodo krasa lara, aku ora ngerti yen bakal ngandut, aku bakal nulungi aku matur suwun

  183.   Marthia ngandika

    Halo, aku ngalami haid tanggal 1 September lan aku nate sesambungan karo jaman subur yaiku saka 12 nganti 19 lan tanggal 21 lan 22 sampeyan bisa ndeleng rasa lara kaya haid nanging mung 2 dina lan saiki aku ora njijiki banget lan lara ing tengah dodo kaya keselak, nanging rasa sakit saya gedhe ing susu lan muxa ambre, aku pengin duwe bayi lan uga sajrone 6 dina aku ngenteni suwé, sampeyan mikir bisa dadi gejala meteng ... amarga yen aku biasa ... nalika menehi saran k Wenehi tes kehamilan, apa sampeyan bisa nulungi .... ??? Matur suwun…. !!!!

  184.   Maria ngandika

    Halo bocah-bocah, aku duwe periode tanggal 5 September, aku luwih dhisik tinimbang sing dakkarepake, pirang-pirang dina suwene lan mung 3 dina, biasane 5 minggu kepungkur utawa luwih, dodo saya lara mual lan aku wis wiwit mangan akeh, aku ngalami keputihan sing ngganggu amarga cairan lan katon kaya urin, aku duwe bayi umur 1 lan 5 wulan sing diarani Eidriany Ximena sing banget uraña karo aku, wetengku lara banget kaya-kaya aku nglumpukake gas ... Aku ora ngerti yen bakal ngandut tanpa gejala pungkasan sing sampeyan pracaya chiacas…. aaaah karo bb mbiyen aku duwe periode normal hee

  185.   Tania ngandika

    Hai, aku ora ngerti apa aku ngandut, nanging aku mual sedina muput lan akeh aliran uga saya tegla nalika 29 dina nanging beda nalika dina pisanan akeh lan dina liyane ora ana apa-apa lan warna coklat sing beda aku lara ing ovarium, ana sing bisa ujar yen kedadeyan xfis

  186.   talisha ngandika

    Halo, aku ora ngerti yen meteng, haidku mudhun lan esuke ilang, banjur mengko aku terus noda kaya kopi coklat, saiki aku mbuwang debit putih lan ing sisih kiwa sisih aku rumangsa nanging aku tes omah lan metu negatif. apa sing bisa sampeyan critakake

  187.   victoria ngandika

    Halo, rong dina kepungkur kurang luwih, aku milih titik coklat sajrone sedina lan saiki aku milih yen aku mangan banyu lan aku duwe perasaan kaya iki nalika ana aturan sing bisa mbantu aku aturane ora tekan aku kaya 7 wulan amarga aku duwe avary polikistik lan ora teratur banget

  188.   naomi ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, aku duwe wektu tundha 5 dina sawise wengi, aku entuk papan lan telung dina kaya bintik-bintik getih sithik nanging dina iki durung mudhun nanging aku ngerti ora normal uga lara weteng lan akeh pati arep jedhing lan akeh tusukan ing weteng. Tulungana aku

  189.   Francisca ngandika

    Hai, aku Francisca
    Wulan pungkasane yaiku wulan Agustus lan tanggal 22 September, aku mung noda sethithik nalika ngresiki sawise kencing lan mung nalika haid, aku krasa dhadhane lara banget lan panas kulit sing lara lara ing kabeh ceno ... aku duwe asam lan aku duwe keputihan sing cukup…. aku bakal meteng? ???

  190.   emily996 ngandika

    Halo, aku duwe pitakon babagan gejala kasebut, aku duwe 3 lan ngalami kambuh lan aku ngombe pil nanging ngalami pendarahan lan kabeh padha, aku ora ndemek aku, aku lunga lan getihen muncul ing dina kapindho k aku duwe sesambungan.

  191.   emily996 ngandika

    Halo, aku ragu babagan gejala sing dakalami 3 lan ngalami kambuh maneh lan ngombe pil nanging nandhang pendarahan lan ora kena, aku lunga lan getihen muncul ing dina kaping loro nalika aku sesambetan qq

  192.   camila ngandika

    Halo, aku ngantuk banget lan dodo iki krasa lara, nanging dheweke urip aku duwe seminggu, aku ora ngerti yen aku hamil, kepiye aku bisa mbantu

  193.   tambahan ngandika

    Hai, aku ragu

  194.   tambahan ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku ora ngurusi awakku dhewe. Aku duwe hubungan karo pasangan sing ngadeg luwih saka sewulan ing sawijining kedadeyan nalika nandhang getih. Lan iku mung. Mung wae periode sing marai aku mung rong dina abang, nanging sikil tengen lan pinggulku lara banget. Weteng iku kaya tekanan sing kuwat lan aku duwe urin lan aliran kristal kaya aku kepengin ngerti apa sing kedadeyan

  195.   tambahan ngandika

    Aku sangsi yen ora ngurus awake dhewe, aku duwe sesambungan karo mitra sing jumeneng luwih saka sewulan nalika ana getih. Lan iku mung. Mung wae periode sing marai aku mung rong dina abang, nanging sikil tengen lan pinggulku lara banget. Weteng iku kaya tekanan sing kuwat lan aku duwe cipratan lan aliran kristal, aku ora konstipasi lan lara sirah aku pengin ngerti apa, tulung tulung

  196.   Kokis ngandika

    Aku ora ngerti yen aku hamil, aku pas lan ing tanggal 19 wektu tundha, amarga aturanku ora ana pitulung

  197.   estefania acosta ngandika

    Aku lara, kurang napsu, awak, aku krasa ngantuk banget lan
    ginconsito ing nedha bengi

  198.   Lampu Laut ngandika

    Halo, aku wis nuroni tanggal 29 Agustus kepungkur, lan kita wis ana ing wulan Oktober lan kudune aku teka tanggal XNUMX September, nganti saiki aku ora mual utawa muntah, aku meruhi pembengkakan ing susu, putingku lara, abuh ing wetengku, lemes kabeh wektu, aku keluwen saben langka, lan kadang insomnia. Aku wedi, apa sampeyan mikir? Wangsulan tulung

  199.   InessRamirez ngandika

    Halo, tanggal 10 Agustus aku duwe hubungan lan aku ora ngurus awake dhewe, yaiku periode kaping 12 nanging ora ing wulan Agustus, September teka, aku nindakake 2 tes lan negatif, aku kesulitan turu ing wayah wengi aku lara ati lan terus Senen aku noda Cilik, jarene aku bakal dadi utawa aku bakal ora, lan aku uga ngrasakake bal ing wetengku lan aku nekat bangetaaaaaaaaaaa 🙁

  200.   tambahan ngandika

    Halo aku duwe. Aku ora ngurus awakku dhewe, aku duwe sesambungan karo pasanganku luwih saka sewulan ing sawijining kedadeyan nalika getih. Lan iku mung. Mung wektu sing marai aku mung rong dina abang, nanging sikil tengen lan pinggulku lara banget. Weteng iku kaya tekanan sing kuwat lan aku duwe cipratan lan aliran kristal, aku ngalami konstipasi lan lara tenggorokan ing sirah, aku pengin ngerti apa iki, tulung tulung

  201.   meybollll ngandika

    Halo, pitakonanku ing ngisor iki, aku ora teratur kadang-kadang periodeku telat nganti 4 wulan, suwene aku telat sewulan lan aku hubungan seksual lan kondom pecah lan aku njupuk ultra ppms, 8 dina aku Cairan metu kaya jambon banjur coklat, iki umure meh 8 dina lan chichis sing dakrasakake mung diikat, iki minangka gejala saka ultra ppms ?? utawa apa endhog kasebut dibuahi?

  202.   cristy ngandika

    Iki minangka pitakonan sing aku ambruk mung siji nalika menstruasi ing wiwitan wulan lan aku duwe hubungan seks ing tengah wulan, aku tiba maneh lan aku duwe hubungan seks saiki, aku lara lan mual, aku nyukur conto dina iki lan sesuk aku entuk rambut maneh lan milih akeh bawok aku bisa meteng

  203.   wangsulan tulung ngandika

    Halo ps aku bakal ngandhani yen aku budhal tanggal 1 September ovio aku duwe hubungan karo bojoku saben dina kaping telu lan dheweke mesthi tetep ana ing aku, kita ora saling ngurus ing ovule kaping sewelas lan aku duwe hubungan karo dheweke lan kudune aku kudu lunga tanggal 30 September lan aku ora tiba aku telat minggu telat aku ngalami keputihan putih Aku bisa meteng aja nglirwakake xfa aku umur 18 taun aku wis omah-omah

  204.   Laura ngandika

    Halo, delengen, aku duwe semangat terus menyang kamar mandhi nanging ora ana pipis sing metu utawa ya nanging sithik lan lara banget, lan getih cilik nyoba metu lan periode pungkasan pungkasan tanggal 1 Oktober. Apa bisa dadi meteng? Utawa bisa uga nuduhake cara kontrasepsi, yaiku suntikan siklofemin saben wulan?
    URGENT

  205.   yaquelin ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, 13 dina kepungkur haidku ditarik, nanging wingi lan sadurunge wingi aku duwe bintik jambon cilik ing pelindungku. Seminggu kepungkur aku turu kanthi awan, sirah, ing 2 lokasi aku njijiki nggoreng fitura lan kanggo daging sing wis mateng, aku abuh banget lan ora keluwen, aku ngelu rada kuwat, aku sangsi yen meteng amarga wis ngalami IUD suwene 2 taun, mula aku butuh wong liya sing kudu nerangake dadi, aku butuh wangsulan

  206.   ysa ngandika

    Hai, aku duwe pitakon, aku telat 7 dina, tes getihku banjur metu negatif, nanging aku lara ing puting susu sing ora tahan, kepiye?

  207.   Maria ngandika

    Hi, aku arang banget akhir-akhir iki akeh ruam, weteng lara, ovaries lara, saya pusing lan lemes, lan ora pengin nindakake apa-apa, mung turu, nekat banget, ing kana isih ana 2 dina kanggo haidku. Aku ora ngerti yen aku lagi ngandut. Dina suburku

  208.   marlen ngandika

    Halo, aku umure 35 taun, dheweke nggunakake tabungku setaun kepungkur, salah sijine ditutupi liyane, ana aliran cairan, aku duwe wektu tundha 7 dina, aku tes getih lan metu negatif, aku bisa gagal tes lan aku bisa hamil. rasa panas lan kobong ing sikilku tulungenake aku

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Coba tes maneh lan yen bali negatif sampeyan kudu dhokter, salam!

  209.   jacky ngandika

    Ola Aku umur 15 taun lan 7 dina kepungkur aku hubungan karo pacarku lan sajrone minggu iki aku mual, aku krasa sayah banget lan kepengin banget menyang kamar mandhi

  210.   Rosa ngandika

    Halo, luwih saka sewulan aku pacaran karo pacarku, balung sing kita lakoni sajrone wulan lan haidku ora teka, dheweke biasane tekan dina iki aku nganakake gym karo mbakyuku lan aku lara banget , wadding saya lara banget Kayane padha nyuwek wetengku padha karo lara sikilku, wedi yen meteng dadi kecanduan nari lan mlaku-mlaku mlayu wiwit metu kabeh awan aku ora ngerti yen meteng

  211.   Alejandra ngandika

    Halo cah wadon, muga-muga sampeyan nulungi aku rasane kaya ana obah ing wajanku. Aku ngantuk banget awan yen ora sadhar lan mangan lan kepengin panganan. Bojoku ngorok akeh lan irung sing abuh bisa nyebabake sawetara gejala. Utawa kadang-kadang kita ngomong panganan. Aku ora ngerti apa dheweke bisa nulungi aku lan wedi banget amarga aku entuk aliran coklat lan putih sithik banget nanging haidku ora katon

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen haid ora mudhun kaya biasane, ngenteni telat 14 dina banjur coba tes. Salam!

  212.   maria ngandika

    Halo…
    Ing tanggal 8 September aku wis ora dilindhungi, aku mandheg mandheg sedina luwih suwe saka sing diarepake lan umure lumaku 5 dina ... nanging sawise nuroni ana debit kuning kehijauan nganti haid rampung lan sawise iku aku lara ing weteng ngisor, kaya kram lan lara ing punggung ... apa bisa dadi ???

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen haid sampeyan biasane mudhun, nanging sampeyan ngalami rasa nyeri lan rasa aneh, sampeyan kudu lunga menyang dhokter supaya bisa mriksa apa sing kedadeyan. Salam!

  213.   Mmm ngandika

    Halo, aku wis nuroni nalika subur ing ovulasi, yaiku ing tanggal 20 September nganti 25 September, dina subur saya saka 29 nganti 4 Oktober. Biasane pancen rutin 28 dina. Aku gugup banget ngenteni tekane 6 dina maneh. Aku ngenteni utawa yen telat aku njupuk tes ????

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen sampeyan wis tundha, ngenteni 14 dina sadurunge tes. Salam!

  214.   jezebel ngandika

    Pitakon yen duwe kista polikistik., Lan haidku ora mudhun suwene 8 wulan .. bakal bisa meteng .. ana wong sing ngandhani xfa ..

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Sampeyan kudu menyang dhokter kanggo nindakake tes sing relevan. Bejo!

  215.   Camila ngandika

    Halo, pitakon aku entuk periode 26 September, mung suwene 2 dina banjur bojoku tekan plancongan lan suwene nem dina tanpa proteksi, période 27 dina, ana risiko bisa meteng. dina-dina iki aku ngrasakake rasa ora nyaman kayata sensasi kram, sakit sirah, debit tanpa ambune lan asring nguyuh, uga njeblug kabeh lan ora ana gunane lan pusing ... Apa bisa? Ana wong sing nulungi aku wis meh 14 taun wiwit duwe anak lanang siji, umure wis 36 taun.

  216.   Mmm ngandika

    Oalah, aku ora pengin nggawe akeh solusi, sanajan aku seneng banget, wiwit wulan Maret aku kelangan bayi, iku nglarani lan sedhih banget.

  217.   Marcela ngandika

    Aku ora ngerti sebabe aku entuk periode 2 kali saben wulan, dheweke menehi akeh kram lan aku pengin ngerti apa sing kedadeyan nalika aku nuroni sewulan kepungkur lan dheweke menehi akeh kram

  218.   Roxana ngandika

    Halo, jenengku Roxana, apa sing kedadeyan yaiku nggawe aku kurva ing wulan September taun iki lan aku ngurus awake dhewe karo ampoya wulan, nanging penghemat bisa nggawe aku wedi banget yen dina iki mumet sekedhik lan aku pengin nguyuh lan dinos saya satus luwih gedhe lan lara nemen lan saya konstipasi lan punggung saya lara karo sisih ngisor lan aku pengin ngerti sebabe yaiku yen aku ngurus awake dhewe

  219.   yessi2015 ngandika

    sugeng enjang ..
    Halo, aku bakal ngandhani: Aku nggunakake kontrasepsi kanggo wulan September ing wulan kasebut, amarga ora normal, aku pil pil udakara kaping loro lan amarga ambruk banget, aku nuli ditinggalake, dheweke menehi saran menyang aku amarga ana masalah ovarium polikistik. wis ana ing wulan iki kanggo tanggal sing kudu daklunasi tanggal 07 Oktober. ing sangisore 3 lan diwiwiti nalika aliran maroon ing dina kaping 1, dheweke nguntal getih luwih akeh lan tahan udakara enem dina kanthi aliran coklat .. Aku karo kancaku nalika dina haid pungkasan, aku ora nate ngurus awake dhewe amarga aku angel mikir yen aku lara? ?? Kepiye yen lara weteng lan PALING PESAN, aku kepengin ngerti yen aku ngandut yen aku kepengin duwe bayi! Wis suwene aku nggoleki wiwit spontan. aborsi setaun kepungkur .. 🙁 Aku ngenteni wangsulanmu

  220.   Marisol hernandez soto ngandika

    Halo, aku akeh sangsi, aku ora ngerti yen suwe banget aku pacaran karo pacarku ing wulan September pisanan, dheweke kandha yen aku ngandhakake, aku menyang gynecologist kanggo nyoba tes gema lan meteng. metu negatif ing kene kasus iki yaiku aku ora mudhun. Wis mudhun wiwit 15 Agustus lan aku duwe 2 wulan yen masalahku ora ngasorake aku ing kene yaiku aku ngalami akeh gejala sing nggawa aku metu saka ondaa kadang-kadang nggawe aku njijiki kabeh lan ing wektu liyane aku krasa luwe lan ngelak banget !! Aku ora bisa metu saka jedhing, aku ngalami konstipasi, aku rumangsa lara banget yen lara banget ing jugangan weteng, apa ana wong sing menehi katrangan ing kene?

  221.   macarena ngandika

    Suwene rong wulan aku nyuntikake awak dhewe lan oidia, aku entuk regl lan kanggo tempek, aku entuk sithik getih lan banyu sithik lan kaya getih lengket transparan lan saiki aku duwe injeksi kaping telu lan aku ora ngerti apa bakal nulungi aku, // Aku ngenteni wangsulanmu //

  222.   Dany ngandika

    Aku wis hubungan luwih saka sewulan karo pacarku lan wektu kanggo aku durung tekan, aku wis ngerteni yen aku bobote akeh lan rumangsa ora enak babagan kabeh, aku uga wis ngentekake mangan lan duwe kulit putih sing akeh banget. keputihan tanpa ambu !!! Aku meteng ???

  223.   Bett ngandika

    Halo, jenengku beth .. Aku kuwatir sampeyan bisa mangsuli. Aku mangkat tanggal 12 Sep lan aku pacaran karo pacarku tanggal 16 Sep aku njupuk pil dina mengko. lan banjur kita nglakoni hubungan seks luwih pirang-pirang dina tanpa direksa, nanging ora nate mlebu ing njero ati. Dheweke kudu ndeleng aku lunga tanggal 9 Oktober lan dheweke ora teka. Lan saiki, aku lara banget ing wetengku kaya colic, lan kedadeyan kasebut nalika aku lunga lan ora ana sing marai aku .. apa sampeyan bisa mangsuli .. salam

  224.   Carmen ngandika

    Halo, aku duwe wektu tundha 6 dina, tekan tanggal 13 wulan kepungkur, kudu tekan tanggal 9 wulan iku lan isih lara ing wetengku kaya arep mudhun lan rasa ora nyaman nggawe aku ngelu nanging menstruasi saya mudhun Ana kalane nalika nandhang lara kaya aku arep mudhun lan nalika aku menyang kamar mandhi, apa sing sampeyan saranake?

  225.   tamara ngandika

    Halo, aku duwe hubungan ing dina Minggu kepungkur lan dheweke ora ngurus awake dhewe lan sawetara dina kepungkur aku ngalami maneh, nanging dina Setu aku mudhun lan saiki saya mudhun banget, nanging aku lara maneh, lara ing sangisore wajan, lan aku mumet banget lan saya akeh ambre ..

  226.   Nathyy Andrea ngandika

    Halo. Coba dakkandhani, aku wis ngurus 4 taun suntikan lan aku ora ngurus wulan kepungkur iki. Menstruasi saya mudhun ing 25 September lan aku wis nuroni 2 Oktober, banjur aku hubungan maneh ing 9 Oktober lan mung 14 dina wanita ovulate, Minangka sawetara dina kepungkur aku kaya 3 nganti 4 dina ngalami pendarahan entheng, Aku pengin mangan kabeh wektu lan aku ora ngerti apa amarga gugup utawa ora, nanging aku pengin ngerti apa iki kedadeyan karo wong liya utawa yen dheweke uga ngandut.

  227.   Lupitqa ngandika

    Halo, aku duwe hubungan sing ora dilindhungi lan aku pungkasane urip lan ing jaman subur, aku ngira yen dheweke banjur terus nyekel dheweke kaya kaping pirang-pirang, lan aku duwe wektu tundha amarga aku ngira yen aku hamil ... nanging sawise telat dina telat. Aku ngedhunake haid nanging pokito uga ora diwaca mung nalika aku ngresiki awak dhewe, katon kaya segawon nalika esuk mudhun kaya faucet lan aneh amarga aku entuk akeh tango lan mudhun aku akeh lan aku ora ngerti sebabe aku kudu. Dadi yen aku bola-bali mlebu njero kali, apa sing sampeyan omongake .. Aku mudhun sedina lan saiki aku wis maron

  228.   Adri vargas ngandika

    Sugeng siang, kula bingung, sesambetan gangsal dinten saderengipun dumugi wekdal kula, jam 5 dinten, kula medal saking dinten kaping rumiyin, nanging patang dinten candhakipun kados kopi, mboten normal, sami kaliyan Aku, kayane wis teka lan ora bakal ngandut, aku kegila-gila aku njijiki sawetara panganan kadang sirahku krasa lara lan wis seminggu suwene karo puting lara .... Yen sampeyan bisa nulungi aku ngilangi keraguan, matur nuwun, aku wis tes kira-kira 10 dina mengko lan asil negatif.

  229.   daiisy ngandika

    hello .. oiie Aku bisa meteng esklo qkpaza k Aku ora biasa lan ana warna coklat sing mudhun sawetara dina lan sawetara dina getih bisa uga meteng ???

  230.   seneng .. ngandika

    Hei bocah-bocah wadon, aku pengin sampeyan nulungi aku, aku ngalami gejala iki ... Nyeri sithik ing weteng ... Nyeri weteng lan bareng sikilku lara, lara susu ... aku menyang dokter amarga krasa gugup amarga kabeh nggawe aku sedhih lan aku nate nangis ... Iguam aku nesu saben-saben maksudku amarga kukus saya ganti saben-saben, tulung aku yen ana sing ngerti ... berkah

  231.   Gambar placeholder Fabiola Rodriguez Alvarez ngandika

    Aku pancen ora ngerti apa aku ngandheg, nanging aku krasa telat sawetara dina nanging wetengku lara banget lan aku turu lara lara sembelit ing pinggang.

  232.   claudia ngandika

    ndelok claudia aku ing tanggal 13 lan 14 Oktober aku wis nate hubungan seks karo pacarku lan ora bisa saling ngurus, nanging aku ejakulasi lan langsung aku terus sesambungan, aku bisa ngandheg.

    1.    claudia ngandika

      tulung jawaben aku dra

  233.   lidiacecilia ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku duwe rong minggu colic nanging menstruasi durung teka? Apa meteng?

  234.   Liz ngandika

    Hai aku

  235.   Liz ngandika

    hello aku duwe masalah aku butuh kowe nulungi aku !! Telung dina kepungkur menstruasi rampung lan aku duwe hubungan karo pacarku ... sawise iku aku wiwit lara karo kabeh puting susu sisih tengen saben dina kanthi asring lan aku ora ngerti sebabe ... ayo ndeleng manawa ana wong liya nindakake perkara sing padha ...

  236.   gabriela mena ngandika

    Hai, jenengku Abigail, aku arep ngandhani yen aku kepengin ngandut kehamilan kaping pisanan lan dina kepungkur aku ngombe potongan anggur kaya nalika akhir minggu lan aku mulai nesu lan pungkasane muntah banjur lungguh ing amben lan aku kaya kaget lan aku wis nesoni dheweke bakal weruh kepiye kedadeyan sadurunge aku rasa sakit lan denyut ing susu lan tusukan ing ovarium lan pinggul ing wulan iki, periodeku wis teka, tanggal 9, tanggalku diganti xro Aku wis krasa abot lan nalika njupuk sawetara kanca, aku wis weteng ganggu kaos ketat saiki saya repot, lan nalika sedina aku turu lan ora kepenak, iki bisa ngandheg? ??? Matur nuwun

  237.   Taurosiit ngandika

    Hei, hei, aku wis hubungan seks ing dina kaping 10, aku telat rong minggu banjur wayahku teka lan pungkasane, aku njijiki banget lan ngantuk x awan x bengi ora meh lan aku kepengin banget mangan lan aku pengin nguyuh asring. pembengkakan weteng lan adil lan aku ora ngerti yen aku ngandut, tulung aku aku sing pertama ing perkara iki

  238.   aleyna moran ngandika

    Hai, aku telat 22 dina lan rasane mual babagan panganan sing kayane enak sadurunge, saiki aku sengit. Aku rumangsa kentekan semangat banget lan uga lara banget ing tempek.

  239.   Ratu maria dubon ngandika

    Halo, aku mung kiwa disiram nanging ora krasa gejala utawa njijiki utawa mual lan mesthi mangan sing padha

  240.   estefany ngandika

    Suwéku ora mudhun suwene rong wulan lan aku duwe hubungan seks tanpa ngrawat awakku dhewe lan aku wiwit krasa lara banget ing jugangan weteng, nanging aku ora ngalami gejala kehamilan sing umum. Aku ora ngerti apa sing salah karo aku, apa sampeyan bisa mbantu aku dadi luwih tenang?

  241.   Jimena rosales ngandika

    Aku wis nuroni tanggal 18 Oktober lan dina kaping papat dina ku, pacarku nembe mlebu. Saka mmi. Aku uga ora ngerti yen bisa ngandut, wis metu kaya lendir saka tempek lan krasa kolik. Ambre saya musna lan esuk saya watuk lan bakal mual bakal ngandut

  242.   Anamaria hernandez ngandika

    Halo Anamaria nyeluk aku lan banjur keluhan normal lan sawise dina-dina subur aku karo pacarku lan sinusku lara banget, aku ngalami akeh rame hidung lan tiba nalika aku hamil, bisa mbantu aku matur nuwun

  243.   idalia ngandika

    Halo, bojoku, aku ejakulasi ing njero tanggal 25 lan 26 ing wayah wengi haidku teka, bisa uga meteng

  244.   Liairy Francette Morales Morales ngandika

    Periode saya suwene rong wulan kepungkur udakara telung utawa patang dina luwih kurang maneh, nanging aku wis hubungan seks kanthi cepet lan pirang-pirang taun uga aliran saya terus-terusan saya saya lara lan lara demam ing panggul, nanging aku ora ngerti yen aku ngandut apa sampeyan mikir? ?

  245.   mirthala ngandika

    Hai, aku rada bingung, umurku 35, uga, periodeku ora ndhisiki aku, nanging sithik banget yen dibandhingake, aku mesthi teka, akhir minggu ora apa-apa nanging ing wiwitan minggu tempekku ora bisa dikendhaleni Aku ora mandheg nguyuh, kaya lan aku kudu enggal ing jedhing, supaya krasa ngelu lan lara ing sisih ngisor, ora kobong, sikilku lara ing geger lan dhengkul berjuang munggah tangga, amarga omahku ana ing lantai telu lan aku kudu nindakake kegiyatan, sing angel daklakoni, kayane ora kepenak carane aku bisa ganti pas dina Setu uga lan dina Selasa aku bosok banget , Aku ora nuduhake gambar penurunan bawok utawa maksudku iki ngandut, yen ana wong sing ana gandhengane karo prekara sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan bisa menehi saran marang aku, lan amarga aku wis dikandhani karo gynecologist, aku ora bisa lunga nganti periode suwene iki

  246.   milenka ngandika

    Halo, aku duwe sesambetan meh sewulan lan aku lara ovarium lan pencernaan, haidku isih durung tekan, aku kudu ngerti apa sing kedadeyan aku umurku 16 taun

  247.   vanesa flores ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, intine aku duwe keasaman akeh, cangkemku sing garing, haidku telat 10 dina lan lara ing wetengku, putingku gatel banget lan wis 4 dina aku ora pengin mangan , aku duwe apa? Apa aku ngandut? 1

  248.   Lujan ngandika

    Halo, aku wis umur 18 taun lan aku duwe hubungan karo pacarku kanthi ati-ati, nanging kita ora yakin, mula aku njupuk esuk sawise pil lan sawise sawetara dina kita hubungan maneh wektu iki tanpa pancegahan nanging ora ana kedadeyan, aku ora mungkasi nang njero apa wae lan saiki aku mili kaya putih lan ana 3 dina sadurunge haid diwiwiti aku butuh pitulungaaa.

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen sampeyan ora pengin meteng, sampeyan mesthi kudu nindakake hubungan seks. Sampeyan bisa nggunakake kontrol lair hormonal utawa kondom. Aliran kasebut bisa uga normal, nanging sampeyan kudu nindakake hubungan seks sing aman supaya ora prelu kuwatir maneh. Salam!

  249.   Astrid ngandika

    Halo bocah-bocah, aku wis ngandhani yen aku duwe hubungan sing ora dilindhungi sawetara dina kepungkur, lan periode aku teka ing 10 November lan pranyata aku ora teka sadurunge tanggal 7 lan aku durung nate maju lan sing paling aneh yaiku mung suwene rong dina aku mikir bisa ngandut ???

  250.   mar ngandika

    Halo dina apik! Aku ora mangu-mangu yen ora ngerti manawa ana wong sing bisa nulungi aku .. Aku hubungan karo kancaku tanggal 31 Oktober ing dina-dina subur .. Aku kudu mudhun tanggal 15 November ... dina iki aku weruh nalika weruh lan ngresiki aliran coklat sing bening lan Dodo wis dakganggu nganti 3 dina ... apa aku bisa ngandut?

  251.   karluis ngandika

    Halo, aku umure 31 taun, aku anyar kanthi cara iki, kasusku kaya ing ngisor iki, haidku tekan tanggal 22/09 lan nganti tanggal 09/11 durung teka, aku lunga mrana gema 15 dina kepungkur endometrium sing kenthel muncul nanging kaya telat sawetara dina, tegese 4 dina, dhokter ngandhani yen kudu ngenteni tes kehamilan, aku duwe bintik-bintik jambon cilik lan sok-sok coklat, dhadha abuh, wetengku lara , Aku mual, weteng kram, chillssssss, vaporonessss, kabeh bisa nggawe aku nangis lsp. Aku wedi nggawe tes kasebut lan bakal metu negatif, pitakonku yaiku yen aku nindakake lan metu negatif amarga endometrium kenthel nalika kumandhang lan haidku durung mudhun? Aku matur nuwun banget karo pitulung lan pendapat sampeyan matur nuwun

  252.   lourdes ngandika

    Halo, jenengku Lourdes lan kasus iki yaiku aku wis suwene 6 dina ing rumah sakit Santa Ana Motril lan aku duwe indoskopi lan dheweke ujar yen aku ora duwe apa-apa lan gejala sing paling dakkirim yaiku nalika mangan apa-apa camomile kanggo aku mutah danones nanging ora ana digging sawise muntah hostamago saya wiwit lara nganti saya geter lan menehi paracetamol, aku nggunakake serum kanthi kalium lan akeh prekara lan rasa lara ora mudhun. Lan aku ngomong karo ki aver yen ana wong sing ngerti utawa kedadeyan sing padha karo dheweke, matur nuwun lan salam.

    1.    karluis ngandika

      Halo Lourdes, aku ngalami gejala sing padha banget 11 taun kepungkur, kabeh tesku metu normal nanging ora bisa mangan apa-apa amarga aku mutah lan ngombe banget lan pranyata apendisitis. Ora ana sing ala lan dheweke bisa diagnosa wektu, sukses ...

  253.   tamara ngandika

    Hai, aku Tamara ... deloken, aku wis omah-omah lan kita pengin duwe bayi amarga ibuku mertua lara kanker lan dheweke njaluk kita menehi putu amarga saiki lagi ngrawat dheweke lan dheweke kepingin ngerti putu ... Aku wis ningkah karo bojoku udakara 3 minggu, rasane kepengin bali ngelu banget nanging yen nandhang lara pramenstruasi, aku wis pacaran karo kancaku wingi banjur pengin mutah lan ovaries langsung lara. Apa sampeyan bisa nulungi aku, aku luwih seneng

  254.   KARINA ngandika

    Halo, jenengku Karina, masalahe aku tekan dina sewulan aku lan budhal dina Setu lan umure mung 2 dina yen biasane 4 dina, rong dina aku budhal metu kanthi akeh, apa aku bisa ngandut?

  255.   karen ngandika

    Halo, aku wis hubungan karo pasanganku, sanggama terganggu .. saiki aku lemes, ora nyaman ing weteng, keputihan gedhe banget, sirah, mual lan lara ing sikil. Apa aku bisa ngandut?

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Ya, yen ana wong sing nyelehake zakar menyang tempek tanpa dilindhungi, bisa uga ana risiko meteng. Sadurunge ejakulasi, wong kasebut ngusir cairan transparan, yaiku precum lan ngemot sperma sing bisa ngasilake pupuk endhog. Salam!

  256.   Ayleen ngandika

    Aku duwe keraguan ... Aku praktek ngganggu pacarku nalika dheweke kepengin ejakulasi, mula bisa dikendhaleni ing kono kita mandheg sawetara wektu banjur terus maneh. Apa ana kemungkinan meteng?

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen ana wong sing nyelehake zakar menyang tempek tanpa proteksi, bisa uga ana risiko meteng. Sadurunge ejakulasi, wong kasebut ngusir cairan transparan, yaiku precum lan ngemot sperma sing bisa ngasilake pupuk endhog. Salam!

  257.   Romina ngandika

    Halo cah wadon, aku umure 17 taun, aku akeh keputihan lan rasane ana sing aneh ing weteng. Aku ngantuk banget awan. Aku kencing akeh, aku entuk sms, menehi kesalahan. Ora cocog kanggo aku ing tanggal sing dirasa rong minggu mengko utawa 7 dina sadurunge, nanging 4 dina sadurunge. Nalika aku mandheg nalika kencing, aku bakal ...

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Mungkin sampeyan kena infeksi urin. Ayo menyang dhokter kanggo mriksa manawa sampeyan ora bisa ilang. Salam!

  258.   Saben ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen aku ngandut. Aku pacaran karo bojoku nalika subur rong dina sadurunge ovulasi, wis 13 dina kepungkur. Ovarium sisih tengenku lara kaya jahitan uga sikil sikilku, kadang kala krasa lara nalika aku kakehan utawa nalika mundhak utawa mung nalika lungguh utawa turu. Aku uga akeh pipis lan wetengku abuh uga lara ing gegerku. Periode saya adoh 4 dina. Nanging sejatine ora pengin delusi. Gejala kasebut durung nate dialami. Aku butuh pitulung, matur nuwun

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Sampeyan bisa, nanging uga bisa uga gejala pramenstrual. Yen aturan ora mudhun, ngenteni 14 dina banjur tes. Salam lan kabegjan!

    2.    Valeria Sabater ngandika

      Halo Saben Dina! Matur nuwun dhisik kabeh kanggo maca kita. Amarga mamang sing sampeyan kirimake lan rasa ora nyaman sing sampeyan tawakake, disaranake sampeyan luwih dhisik golek ahli ginekolog kanggo nyingkirake keraguan, lan utamane, kanggo ngerti asal-usule rasa sakit kasebut. Muga-muga bisa ngrangkul!

  259.   MARYY ngandika

    Aku wis rong wulan lan aku pengin ngerti yen biasa yen awakku bakal bosen

  260.   Maria Consuelo Fuentes Ramirez ngandika

    Dadi, Ami yaiku manawa aku asring mrentah, saiki aku ngrawat awakku sithik lan warna sing peteng banget. Kajaba iku, dheweke mesthi ngelingake yen lara ing weteng lan saiki aku ora krasa apa-apa, amarga aku asring ngalami kejang banget, apa bisa dadi hamil?

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen ana seng nembus sing ora dilindhungi, bisa uga ana kemungkinan meteng!

  261.   Maria Consuelo Fuentes Ramirez ngandika

    lan aku ora ngurus awake dhewe dheweke ngurus karo gerakan!

  262.   sayang ngandika

    Halo, sugeng dalu, aku pitutur marang kowe yen aku duwe IUD tanggal 10 Mei, haidku biasane lan aku malah kudu teka tanggal 20 November lan tekane aku tanggal 21 November, aku asring hubungan karo pacarku lan dheweke ejakulasi ing njero batin. amarga aku duwe kapercayan marang kontrasepsi sing dakkanggo, nanging sing dakkarepake yaiku rumangsa aneh, dhadha saya mandheg, duwe cangkeme cedhak lan napsu sing sithik, aku pengin ngerti apa sampeyan bisa meteng IUD , duwe Miturut cara iki, aku bakal meteng dina kaping telu lan aku nyoba tes urin ing wayah wengi lan metu negatif, bisa uga yen IUD wis mlaku lan aku ngandheg?

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Hai sweetie, dak kira sampeyan ora duwe masalah karo IUD. Nanging yen sampeyan ngerteni yen sampeyan rumangsa ora aman utawa haid sampeyan telat lan ora mudhun, bukak ginekolog. Salam!

  263.   carol ngandika

    halo .. muga-muga sampeyan nulungi aku .. wektu suwene aku tanggal 23 Oktober lan tanggal 24 November lan aku ora arep budhal. Ing tanggal 23 November ing wayah wengi aku wis hubungan karo bojoku lan nalika aku arep nguyuh, aku nemokake ing kertas rada quatrain .. lan saiki, aku wis akeh tatapan, siji utawa liyane lara ing ngisor weteng yen aku duwe krasa lara ing sikil, ora enak ing cangkem, sirah saya ajeg lan nyeri punggung, kesel lan ora turu ing wayah wengi mung nalika awan ... aku wis duwe anak loro lan sing pertama duwe asam lan nyeri dada ... lan kanthi baron aku duwe akeh celah .. nanging ora ana gejala liyane ... yen sampeyan bisa nulungi aku ngerti yen aku hamil utawa ora, aku bakal ngurmati !!!

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Halo Carol! Gumantung saka manawa periode sampeyan ora teratur utawa biasa, gejala kasebut bisa uga gejala sadurunge sadurunge. Yen sampeyan ngerteni yen haid ora mudhun ing dina 14 sawise ora ana, coba tes meteng. Salam!

  264.   carol ngandika

    maria jose roldan .. hello, yen aku biasa, nyatane sawise aku nulis menyang sampeyan aku weruh titik coklat, iki sawise dina aku nemokake ing antarane quatrain ing aliran kristal .. aku mikir aku wis mudhun .. nanging ora .. Mung iku wae lan banjur wae .. nanging aku isih lara nalika mangan. mulas, gas, sirah lan mual liyane

  265.   Joselyn ngandika

    Halo, aku weruh haid saka 1 nganti 10 Oktober lan aku wis nuroni sawise 4 dina, kita wis tanggal 25 November lan ora ana sing mudhun, aku lara ing susu luwih gedhe ing puting susu, ora napsu, rasa pait ing cangkem, mual nalika mambu panganan tartamtu lan insomnia

  266.   daiana ngandika

    Hai, apa sampeyan bisa nulungi aku, aku kira umur sewulan aku ora duwe hubungan terlindungi karo pacar tanggal 12 Oktober lan sajrone minggu istirahat aku nampa apotek sing kabukten lan dheweke menehi negatif, apa sing kedadeyan yaiku nyuda aku banget sithik, meh ora ana apa-apa lan kanthi warna sing entheng tanpa gumpalan uga aku ndemek weteng ngisor lan rasane bongkahan mbantu

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen sampeyan duwe hubungan tanpa nglindhungi apa wae, mesthi ana kemungkinan meteng, salam!

  267.   jesus ngandika

    Halo, aku gugup amarga wis rampung tes lan tes bakal metu negatif nanging aku duwe gejala sing ora kudu nyuda periode nanging lara amarga mandheg mual reflux pusing. Aku njijiki dodo kabeh dadi abuh tes lan metu negatif

  268.   ratu eliana ngandika

    Sugeng siang, aku rada wedi, periode normalku tanggal 8 September mung suwene 2 dina, banjur ing wulan Oktober mung tetes coklat lan tahan udakara 3 dina nanging ora padha, aku kesel, kurang Napsu, mual Sawise mangan, pusing, susu saya gatel lan pucet banget, iki minangka gejala kehamilan, lan rasane kaya nandhang flu

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Halo Eliana, Yen sampeyan wis duwe hubungan sing ora direksa lan wektu isih kurang, sampeyan kudu mriksa tes meteng kanggo ngerteni, salam!

  269.   Linne ngandika

    Hai, aku rada wedi, telat 7 dina lan ora nate kelalen lan wetengku krasa angel, dheweke menehi akuuasas, nanging aku ora bisa bomitar, rasane pait, rasane cekak, dodo iki lara banget, sirah lan krasa kesel banget. Aku ora ngerti apa sing bakal terjadi, aku kepengin ngerti apa sing kedadeyan?

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen sampeyan wis nindakake hubungan seks sing ora dilindhungi lan umume biasane, sampeyan uga bakal meteng, nanging ora aman. Mungkin uga Sindrom Premenstrual. Ngenteni nganti tekan tanggal 14 mengko tes kanggo meteng. Salam!

  270.   Joselin ngandika

    Halo, kepiye masalahe aku yaiku yen aku nate sesambungan sedina sadurunge periode tanpa proteksi, amarga haidku lumaku biasane sawise aku ora duwe hubungan seksual nanging aku duwe wektu tundha 12 dina, bisa uga meteng sawise suwene. Aku sadurunge periode sadurunge?

  271.   Andrea Berenice ngandika

    Halo, aku wis akeh babagan sawetara minggu lan sing nggawe aku lara, bisa ana wong sing ngandhani kenapa iki kedadeyan?

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Bisa uga masalah weteng. Temokake dhokter yen sampeyan rumangsa kurang sehat. Salam!

  272.   Iraya ngandika

    Aku isih ora ngerti apa aku ngandut, apa susu lan ovariumku lara lan aku duwe gas, lan aku duwe dheweke? Muga-muga ora iki, sanajan bisa dadi penyakit, yaiku bayi Aku wedi, aku bisa uga kanker ovarium utawa apa sing aku ngerti… ambungan.

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen sampeyan rumangsa ora enak, bukak dhokter kanggo nemokake. Sampeyan bakal bisa ndeleng manawa ora ana gunane, salam lan muga-muga sukses!

  273.   Jime ngandika

    Halo bocah-bocah, aku ngandhani yen aku wis nem minggu lagi ngandheg. Aku duwe sesambetan sing mbebayani, yaiku nalika aku hamil rong dina sawise dina pungkasan menstruasi. Kita wis ngerti yen aku ora duwe ovulasi ing wektu iku nanging Kita sumurup, ya, rong dina yen wulan sabanjure ora dakkirim, aku nyoba lan menehi positip banget. Kanthi iki tegese ora ana sing bisa ditindakake, mesthi ana risiko yen ana penetrasi lan luwih akeh yen dheweke duwe wektu tundha!! Lengkap karo tes lan yen ora ngombe. aja nganti ragu-ragu. pancen apik banget !!

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Matur nuwun kanggo nyritakake pengalaman sampeyan Jime. Kabeh sing paling apik!

  274.   yamila ngandika

    Halo, bocah-bocah wadon sing apik, umurku 18 taun, wektu saya ora teratur, aku ngalami 18 November, aku duwe hubungan seksual, haidku suwene 5 dina utawa 4 nalika rampung sawise 2 utawa 3 utawa 4 dina aku njaga wiwit iku Aku wis sesambetan saben dina, mitraku ora nembak ing njero ati, nanging dheweke kandha yen sadurunge sampeyan bisa tetep lan nganggo gir bali, aku kadang-kadang seneng ngrasakake menstruasi nanging ora kuwat sirahku lara banget lan praupanku ngganti, nulungi aku iki uga kurang, aku ora ngerti yen bisa ngelu

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen ana seng nembus sing ora dilindhungi, ana kemungkinan meteng, ing precum ana sperma sing bisa ngasilake pupuk ovum. Salam!

  275.   Cecibel ngandika

    Sugeng siang, keraguan lan pitakonanku, aku ngurus diri karo pil kontrasepsi, diarani carmin, lan dhokter ngandhani yen pil kasebut ora ngidini aku nyuda wulan, nanging aku ora lara sewulan lan setengah. Nanging sabenere tanggal 1 November aku lara, mula aku njupuk akun lan kudu lara maneh tanggal 15 Desember, nanging sing dakkarepake yaiku saiki, aku duwe getih lan warna coklat-coklat cilik, lan mlaku-mlaku lara banget area panggul, kajaba kesel banget lan ngantuk, sirah lan gatel ing njaba irung. Aku ora ngerti bakal meteng apa ora ???

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen sampeyan wis ngetrapake njupuk pil kanthi bener, mula ora bakal ana bebaya. Kadhangkala pil KB bisa nyebabake efek samping ing awak. Sampeyan nemoni dokter maneh lan takon apa wis normal. Salam

  276.   Gala ngandika

    Telung wulan aku nyoba meteng, nanging aku durung bisa sukses lan aku ngerti prekara sabar. Sajrone wulan iki, aku ngobrol karo bojoku nalika subur banget, lan sesukku tekane sesuk. Keprigelanku amarga aku krasa ngantuk lan kesel banget, mulas lan gas. Apa bisa uga aku ngandheg?

  277.   Nggih ngandika

    Halo, sugeng siang, aku arep njaluk pitakon ing ngisor iki: Aku wis nggunakake mesigyna suwene 6 wulan, sing disuntikake ing tanggal 11, pitakonanku yaiku: ing wulan Oktober tanggal 11 dheweke nyuntik aku lan ana metu saka cairan suntik, tanggal 31 aku haid lan tanggal 8 November aku hubungan seksual karo pasanganku tanpa kondom, ora ana ejakulasi ing njeron tempek, apa meteng bisa?, nganti saiki menstruasi aku durung teka.
    Ing wulan Oktober sing padha, haidku kaping pindho tanggal 2 Oktober lan 31 Oktober, apa bisa dadi tundha amarga stres? Aku ngalami ujian pungkasan ing universitas lan wulan Nopember lan wiwitane iki banget ngepenakke. Aku bakal ngormati jawaban sampeyan.

  278.   Susana Guadalupe Rodriguez Muñoz ngandika

    Halo, sugeng enjing, kula yuswa 24 taun lan sampun ningkah tigang wulan; Aku lan bojoku pengin duwe bayi. Ing wulan September tanggal 28 aku lunga menyang rumah sakit kanggo nyopot IUD sing umure 1 taun, mula ing wulan Oktober aku duwe wektu tundha 5 dina lan aku tanggal 28 Oktober nalika tanggal 23 diwiwiti, aku kira yen siklusku wis dimodifikasi kanggo mundur saka IUD.
    Ing wulan Nopember iki aku ora bakal kelangan apa-apa, perlu dielingake yen aku wis ngombe asam folat wiwit wulan September lan aku ora ngurus awake dhewe nalika berhubungan seks karo bojoku. Kita tanggal 4 Desember lan aku isih durung nolak utawa pratandha manawa bakal teka, apa luwih gampang kanggo nindakake tes kehamilan? Akhir-akhir iki aku sensitif banget, aku nangis kabeh lan nesu karo kabeh perkara, krasa kesel banget lan wengi aku turu nanging ora ngaso, malah dakelingi yen dhadhaku rada aneh lan sensitif. Aku ora bakal duwe khayalan, nanging kuatir amarga aku pengin ngopeni 100% lan garapanku 12 jam.

    1.    Susana Guadalupe Rodriguez Muñoz ngandika

      Aku kudu menehi komentar yen duwe sensasi arep jedhing, aku rumangsa ora sabar yen kudu langsung lunga.

    2.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen sampeyan wis nindakake hubungan seksual sing ora dilindhungi, sampeyan uga bakal ngandut, coba coba test. Yen sampeyan nyoba negatif, amarga menstruasi wis diatur, ana sing normal sawise IUD. Saben awak minangka jagad, coba nyoba ngilangi keraguan. Salam lan kabegjan! 🙂

  279.   damary denicce ngandika

    Olaa xfaa Aku pengin sampeyan mbantu aku yen xfaa esqe minggu kepungkur aku uga ngalami pendarahan lan ngalami lara diare lan lara sirah lan turu lan aku ora ngerti yen aku ngandut, aku entuk tes lan wis teka negatif lan xfa sing bakal nulungi aku, aku pengin ngerti apa aku ora

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen sampeyan ora nindakake hubungan seks tanpa lindhung, sampeyan bisa uga kena virus weteng, bukak dhokter yen sampeyan terus nindakake kaya iki. Salam!

  280.   lintang ngandika

    Halo .. Aku pitutur marang kowe yen aku wis pacaran karo pacarku nalika isih subur, nanging dheweke nembus kaping pindho lan tahan sawetara detik, dheweke ora ejakulasi ... menstruasi saya sithik nanging ora normal suwene 5 dina lan mual .. Aku krungu yen ana kasus sing sampeyan lagi ngandut, nanging periode normal teka ing wulan kapisan sampeyan bakal dadi kasusku? 🙁 tulung tulung

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen ana seng nembus sing ora dilindhungi, ana risiko meteng, nanging yen periode sampeyan mudhun, ora bakal ana masalah. Kanggo rumangsa aman, sampeyan bisa nganakake tes kehamilan, nanging asile bisa uga negatif. Salam!

  281.   Franciska ngandika

    Halo kanca, aku butuh pitulung, aku ora ngerti yen aku hamil, haidku durung mudhun rong wulan, aku ora teratur nanging saben wulan saya mudhun, akeh ngelu terus-terusan lan ora bisa ditanggung, dina iki lan aku Aku keluwen banget, aku ora ngerti apa sing kedadeyan, tulung tulung aku ?????

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Halo, sampeyan kudu melu tes meteng kanggo ngerteni, salam!

  282.   rocio ngandika

    Halo, 5 taun kepungkur aku nggunakake mecigyna sing arang banget saya suwe saya mudhun, dheweke mesthi bintik-bintik luwih akeh tinimbang apa wae, 4 wulan kepungkur aku mandheg nyuntik aku lan ora ana sing nyelehake pitakonku apa aku bakal ngandut? utawa apa k normal telat sawetara wulan? Oalah, aku rumangsa aneh yen nandhang lara ing weteng ngisor lan ana panganan lan ambu sing njijiki ... ing wulan November aku njupuk tes lan metu negatif….

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Bisa uga awak sampeyan wis adaptasi karo pangowahan kasebut, nanging yen sampeyan nindakake hubungan tanpa lindhungan lan isih ora uwal lan tes bali negatif, bukak dhokter kanggo mriksa manawa kabeh apik. Salam!

  283.   Princesa ngandika

    Halo, wektu suwene aku tanggal 21/10/2015 Aku nggunakake pil darurat amarga aku ora ngurus awake dhewe lan tanggal 09/11/2015 aku ngalami pendarahan rong tetes sajrone 4 dina, aku ora ngerti yen iku périodhe amarga saya suwe saya akeh wiwit saiki nganti saiki, durung ngalami menstruasi lan ngerteni owah-owahan ing awak kayata tenderness susu, lemes, pembengkakan ing weteng ngisor, ngelu, aku wis njupuk tes kehamilan nanging metu negatif. Apa sing bakal kedadeyan ing kasus iki?

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Coba tes maneh yen mung sawetara dina. Salam!

  284.   YESSICA PAOLA TORRES ngandika

    NAMAKU YESSICA PAOLA NGAPAK APIK APIK KANGGO RASA KANGGO NGARASA ING NGALAMI, nanging ora krasa NAUSIA UTAWA INGIN MENTAJAR INGGRIS PANGAN COKOLATIN, nanging ora gampang banget, rasane weteng saya lara LOT Aku Milih Akeh sing bakal

  285.   karina ngandika

    Halo ... Aku telat nem dina, durung nate kelakon ... Aku suwene pungkasan tanggal 9 November lan lara ing weteng lan pusing lan akeh rasa ora turu lan turu nalika awan, dina iki daklakoni tes kehamilan getih lan iku negatif .. Sejatine, aku durung nate ngrasakake kaya ngono lan rutin ing menstruasi

  286.   Ana ngandika

    Aku hubungan seks tanggal 4 Desember…. Aku ora nggunakake kondom, nanging saka kana aku krasa lara ati, lan kaya ngrasakake kebak kabeh ..
    Aku ora menehi komentar marang pacarku, nanging saben aku ngobrol karo dheweke, aku rumangsa ... aku arep menyang kamar mandhi lan panggulanku tetep atos sadurunge lan sawise .... Apa sampeyan bisa ngandut?

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Halo Ana, anggere sampeyan duwe jinis sing ora dilindhungi sampeyan bisa ngandheg. Nanging biasane mbutuhake udakara sewulan supaya gejala bisa ditemokake (paling awal rong minggu). Salam!

  287.   marisa ngandika

    Halo, aku kepengin ngerti yen aku umur 18 taun, aku kaping pisanan sadurunge kaping pisanan, tanggal saben wulan tanggal 1 nganti 5 lan sawise tanggal 15 wulan sing padha, kaping pisanan kaping 19 nganti 23 taun ora ngerti kenapa aku mudhun maneh saiki aku kudu mudhun ing Desember lan aku isih ora bakal uwal saka keraguan aku mung duwe inchason lan lara weteng.

  288.   marisa ngandika

    Halo, aku pengin ngresiki keraguan, aku umur 18 taun, wulan pungkasan periode menstual aku wiwit tanggal 1 nganti 5 lan tanggal 15 November aku kaping pisanan lan meh pungkasan wulan tanggal 19 menstruasi diwiwiti maneh nganti tanggal 23 . Periode yaiku langkah kaping 2 saben wulan sing apik banget lan aku ora ngurus awake dhewe lan suwene 3 dina aku wis ngelingi inchason sing durung tau dakalami lan akeh rasa nyeri ing hobi sing kuwat lan kepingin masak akeh sing ora dakkarepake ninggalake keraguan ...

  289.   Eli ngandika

    Halo, delengen gejala sandi yaiku:
    Nyeri weteng (ing jugangan weteng)
    Eruption ... lan kadang-kadang bensin, lan arang-arang saya ngelu, krasa luwih keluwen tinimbang normal lan bobot ing weteng.
    Miturut wong kasebut, aku ora nembus nanging saya ngalami getih 2 wulan kepungkur lan sawise dina haid saben wulan saya mudhun lan kabeh kedadeyan 4 dina apa sing kudu ditindakake banjur getih saya mudhun kaya kaping liyane lan dumadakan kabeh dipotong ... Aku aku meteng apa ora?

  290.   marisa ngandika

    AMI dina iki, aku padha karo sampeyan, sing paling aman yen ana teks

  291.   brenda ngandika

    hello, aku duwe pitakon akhir-akhir iki aku lara sirah, pusing, nauceas, keluwen, asring uga nyeri ovarium lan turu lan lemes ... apa ana sing bisa ngandhani yen gejala kehamilan sing aman utawa ora ? Aku seneng ... matur nuwun

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Hai Brenda, iku gumantung saka apa sampeyan wis nindakake seks tanpa lindhung utawa ora. Salam!

  292.   Fernanda ngandika

    Aku ora ngerti apa iki lan nunggu bayi, période tanggal 27 wulan kepungkur, nanging kaya rong utawa telung minggu kepungkur, aku krasa lara ing weteng kaya dhadha lara lan sing paling aneh yaiku pasanganku. saya tuwa lan aku ora ngerti apa sing salah karo aku, aku ora ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku

  293.   Erika ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, meh padha karo aku, aku duwe kontrol haid sing dakkirim nalika tanggal 13 utawa 17 Desember, nanging tanggal 10 aku hubungan karo pacarku, lan aku lemes banget, sawise ora ana sing mudhun…. Aku malah tes ing tanggal 22 lan bali positif, nanging ing dina iku uga ngalami kram sing nggegirisi lan weteng saya tuwuh saya gedhe ... Apa aku hamil banget?

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Hai Erika, yen sampeyan duwe tes positif, kemungkinan sampeyan wis ngandut. Salam!

  294.   nora ngandika

    Ana pitakon marang aku yen haidku 10 dina sadurunge, ora kaya biasane, nyatane aku ora krasa getihen lan ora krasa lara sawise iku aku krasa lara ing dodo lan weteng.

  295.   Pancen ngandika

    Halo, aku rumangsa gejala aneh, wetengku lara, aneh banget, rasa sakit sing diwenehake, kenapa ora lara weteng, iku asring banget weteng lan menehi rasa anyep, naucias lan pasuryan saya thukul, aku njupuk landlady test meteng metu negatif? Bisa uga periodeku, aku ora teka, aku kudu teka tanggal 20 Desember, nanging angel amarga haidku ora teratur. Tulung tulung ..

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Hai Luly, coba tes maneh sawise sawetara dina. Salam!

  296.   karen martinez ngandika

    Halo, umure 17 taun ing wulan Juli aku miwiti ngrencanakake nganti Oktober ... ing wulan November aku duwe periode normal lan ing wulan Desember aku ngalami aliran coklat sajrone rong minggu lan aku ora entuk periode normal ing wulan iki wulan Januari aku duwe aliran coklat kanthi lara ing weteng lan ing mburi, tulung wong bisa nerangake apa sing kedadeyan aku isih duwe 10 dina kanggo ngilangi periode ... matur nuwun !!

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Ana kemungkinan pangowahan hormonal sing sampeyan alami amarga ana hormon, yen sampeyan terus lara, golek dhokter. Salam!

  297.   Vanesa ngandika

    Halo, jenengku Vanessa lan periodeku kudune tanggal 28 nanging tekane tanggal 25, suwene 3 dina. Saiki aku krasa kembung lan duwe bensin, apa aku bisa ngandut?

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen haidmu teka, sanajan mung telung dina, dakkira sampeyan lagi ngandut, salam!

  298.   iki ngandika

    Aku pitutur marang kowe, periodeku mesthi suwene 3 dina, nanging wulan iki mung suwene 2 dina yaiku 16 lan 17 wulan iki wingi aku ora entuk apa-apa maneh nanging dina iki dakwujudake sampah abang, mlaku-mlaku mual, lara sawetara wektu kepungkur , Aku entuk jahitan ing sisih kiwa weteng lan cramp ing sikil tengenku. Aku mlaku kanthi saluran lendir. Aku durung nate kedadeyan kaya ngono!
    Nalika aku duwe hubungan karo gusti, dheweke mbuwang (bokong utawa mbalik) nanging dheweke wis crita yen sadurunge dheweke mbuang kaya cairan (aku ora ngerti jenenge) uga bisa nggawa sperma lan bisa nggawe sampeyan meteng

    Apa aku bisa ngandut?
    IN ADVANCE THANK YOU

  299.   Karla ngandika

    Aku lagi ngandheg sewulan setengah lan lara weteng, uga lara nesu, apa biasane?

  300.   LISET TREJO ngandika

    HELLO ANTANYA HEBAT Pitakon SEBULAN SAIKI AKU GOLEK Hubungan karo Pacarku, Kulo Ora peduli karo dheweke, aku 23 dina telat lan aku rumangsa arang banget arang-arang sing paling anyar, aku seneng karo pangananku lan aku kepengin bali lan SASAKU SING BANYAK. SENSITIF Sithik KANGGO PINKETS ING TUMMY TAPI Pungkasan, dheweke luwih akeh menehi aku marang sisih siji lan duwe menehi sawetara wiji ing macem-macem, lan dheweke mikir yen bocah cilik iki nulungi. LAYAK KOWE.

  301.   Brenda ngandika

    Halo, aku duwe pitakon seminggu setengah kepungkur, période mandheg aku duwe akeh colic lan ing dina Minggu aku wis hubungan seksual karo pasanganku lan saiki aku rumangsa colic padha karo periode kasebut nanging ora kuwat banget, nanging sing paling penting aku duwe akeh debit putih :(
    Kajaba aku duwe kista lan ora mikir aku bisa hamil utawa aku? :(
    Pd umurku 18 taun :(

    1.    Maria ngandika

      Iki minangka pratandha yen sampeyan wis ngandut, sampeyan duwe tets sajrone 10 dina supaya sampeyan bisa ngilangi keraguan lan yen ora ngenteni tekane periode sampeyan, mula sampeyan kudu ngurus dhewe

  302.   Maria ngandika

    Ola, aku duwe aturan 21 nganti 26 lan aku ora ngerti persis apa jamane subur, dina iki aku duwe hubungan karo pasangan tanpa proteksi, dheweke mlayu mlebu aku wis suwe kepengin nemoni ibu lan aku ora ngerti tetep yen ana wong sing bisa nulungi aku, aku matur nuwun

    1.    Macarena ngandika

      Hai Maria, yen sampeyan duwe siklus 28-dina rutin, ovulasi ana udakara dina 14 (dietung saka wiwitan periode), lan dina-dina subur udakara dina kasebut.

      A Salam.

      (Sampeyan uga bisa mriksa konten babagan siklus menstruasi utawa dina subur)

  303.   yamil ngandika

    Halo 3 wulan kepungkur aku nate hubungan intim ing wayah subur lan pungkasane ana ing njero ati, dina esuk aku arep tuku pil darurat lan haidku mudhun, 2 wulan kepungkur périodhe isih luwih awal, aku ora mikir ana kedadeyan lan Aku ngalami perubahan swasana ... saiki udakara sewulan kepungkur aku ngalami haid, nanging mung pirang-pirang dina, nanging meh kabeh ora kaya pendarahan sing ora pati penting, aku ora ngira yen kedadeyan aneh bakal kedadeyan ... lan wektu ku bakal teka saiki aku tanggal 23 Januari ... lan 3 dina kepungkur aku ngalami aliran getih, aku kira haidku luwih awal nanging mung suwene 30 menit, saiki aku abuh lan lara weteng, aku uga mutah warna ireng lan aku menyang dokter lan dheweke ngandhani yen kudu gastritis nanging ora ana sing mbenerake babagan pembengkakan lan nyeri weteng sing abot. Aku ora ngerti apa sing kudu dipikirake. Apa sampeyan bisa menehi saran babagan aku?
    Matur nuwun sanget

  304.   Langkawi ngandika

    Halo, aku butuh pitulung, apa sing kelakon karo pasanganku, aku duwe hubungan ejakulasi ing njaba lan dheweke kandha yen dheweke tekan njaba, aku isih bisa meteng, ana sing ora teratur lan saiki duwe getih coklat lan banget sithik banjur jambon nanging sithik banget. Dina iki aku mlaku-mlaku lan nalika mlaku-mlaku, aku krasa pegel wetengku lan sikilku kaya ora sabar maneh lan seminggu kepungkur aku duwe dina karo nauceas lan pusing .. Aku bisa ndeleng yen aku hamil, tulung , Kulo butuh saran

  305.   Diana sing larang regane ngandika

    Sugeng dalu, nuwun sewu, nanging kuwatir banget, aku telat 17 dina lan krasa lara mual lan weteng. Aku njupuk tes cipratan nanging metu negatif, apa sing kudu ditindakake kanthi cepet?

    1.    Macarena ngandika

      Halo, sampeyan bisa takon karo dokter kandungan utawa mbaleni tes sawise seminggu. Kabeh sing paling apik.

  306.   Lin hernandez ngandika

    Halo, aku umure 18 taun, telat 14 dina, umume, menstruasi saya asring telat nanging wektu iki beda 3 minggu kepungkur, yen ora ovary saya lara banget lan seminggu kepungkur aku wiwit buncel.
    Lan nyeri ovarium kaya asides ing weteng, sikilku lara lan aku kesel banget tanpa kekuwatan, apa aku bakal ngandut?

    1.    Macarena ngandika

      Halo Lin, siji-sijine cara sampeyan kudu ngerti yen sampeyan lagi ngandut (uga, siji-sijine cara, nanging ora paling dipercaya) yaiku njupuk tes meteng. Yen sampeyan ora duwe dhuwit kanggo tuku, bukak pusat rencana kulawarga paling cedhak lan njaluk supaya sampeyan entuk. Kabeh sing paling apik.

      1.    Lorraine ngandika

        Sing paling apik yaiku sampeyan janji karo dokter lan njaluk tes meteng getih supaya sampeyan yakin 99% yen sampeyan lagi ngandut utawa durung.

        1.    Macarena ngandika

          Persis, iku pilihan sing paling apik. Matur nuwun kanthi sanget kanggo menehi komentar.

  307.   Ali ro ngandika

    Nyuwun tulung !!. Aku wis sesambetan karo pacarku suwene 5 wulan .. Sasi pisanan aku njupuk pil darurat kaping telu .. Patang wulan kita ora saling ngurus lan wis njupuk rong tes lan sing terakhir daklakoni rong wulan kepungkur .. Kabeh Gejala saya pas karo istiméwa menstruasi, nanging suwene iki aku ngombe kopi. Nanging aku ngalami perawatan ginjel ing endi aku wedi yen meteng aku bisa mengaruhi bayiku. Nanging Aku uga maca manawa masalah saluran kemih lan ginjel yaiku gejala meteng lan aku uga lemes lan mual lan ngelu saliyane kram, lemes, aku nangis saka kabeh lan nyeri dada sanajan aku durung weruh owah-owahan sanalika dhokter dakcritakake manawa saluran pernapasan saya radang .. Apa kemungkinan hamil! ???? Tulungana aku .. matur nuwun.

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Halo, Yen tes rampung ing wektu supaya asil apik lan asil kasebut bakal metu negatif, sampeyan menyang dhokter kanggo mriksa tes getih lan ndeleng apa sing kedadeyan. Salam!

  308.   Ali ro ngandika

    Aku umur 17 amarga ora ana gynecologist sing kepengin melu aku tanpa klawan ibu, tulungana aku kanggo ngrampungake keraguan, aku duwe kabeh gejala lan nyuda aku ing kuotasi normal, bedane yaiku dadi warna coklat. Pitulung .

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Halo, Yen sampeyan ora mangu-mangu, bukak gynecologist karo ibune amarga dheweke minangka profesional sing paling apik sing bisa nulungi sampeyan. Sanajan sampeyan ora nerangake persis apa sing diragukan, salam!

  309.   kika ngandika

    Hai piye kabare? Ana kedadeyan sing aneh banget, sing sejatine durung nate kedadeyan karo aku lan aku pengin nulungi aku ngerti kedadeyan kasebut.

    Ing wulan November pungkasane aku duwe hubungan seksual, nanging wulan-wulan sabanjure aku wiwit normal lan kabeh perkara. Saiki ing wulan Februari aku ngalami gejala premestrual lan aku mung mandheg rong dina, nanging suwe banget aku bali, aku duwe gejala premestrual sing paling kuat lan aku lara banget ing weteng lara sirah saya konstipasi (aku mesthi nandhang lara ) iki uga menehi aku ngantuk banget ing wayah awan lan esuk aku tangi kanthi kepinginan ora nindakake apa-apa kajaba turu ing omah lan turu. Nanging aku uga ngalami stres lan kaya ngono, meh ora mangan.

    Yen sampeyan bisa nulungi aku, aku bakal luwih menghargai amarga kuwatir.

    1.    kika ngandika

      Nyuwun tulung, aku seneng banget yen sampeyan bakal mangsuli! Aku kuwatir banget yen kedadeyan kasebut durung nate kedadeyan sejatine

    2.    Maria Jose Roldan ngandika

      Halo Kika, bukak gynecologist sampeyan supaya bisa ngetutake sampeyan. Salam!

  310.   wong lemaria ngandika

    Halo, iki dakkandhani, ing tanggal 1,2,3, 4, 8, lan tanggal 10,11 Maret aku ngalami haid lan banjur tanggal 12, XNUMX, XNUMX, lan XNUMX aku noda coklat lan lara ing pinggul. lan lara cilik ing weteng sing bisa daklakoni, aku ora njupuk kontrasepsi Muga-muga sampeyan bisa nulungi aku matur nuwun kanthi sanget

  311.   Daya PL ngandika

    Apa sampeyan bisa nulungi aku nalika tanggal 8 Maret, aku nate pacaran karo pacarku, iku pertama kaline aku, (tanggal 5 Maret aku rampung siklus menstruasi, mula saka apa sing dicritakake marang aku dina subur aku yaiku saka 6 Maret nganti udakara 10 Maret). Ejakulasi ing njero awakku, sawise udakara 5 jam aku njupuk pil ing dina sabanjure kaya sing wis dituduhake, aku menehi gejala nanging aku ora ngalami getih, nyatane, ing 10 Maret aku maneh duwe hubungan seks tanpa lindungi, nanging ejakulasi metu. .nalika dina sawise setengah jam getih, nanging sithik, dina iki wetengku saya kobong, debit putih mudhun lan aku ngrasakake cazone ing tulang punggung. Aku rumangsa tegang banget, lan aku pancen ora ngerti apa sing kudu ditindakake, luwih becik menehi saran manawa kedadeyan kasebut bisa kedadeyan utawa yen ana kemungkinan ovum wis dibuahi, aku matur nuwun sadurunge.

    1.    Macarena ngandika

      Halo Daya, kita pancen durung ngerti apa sing salah karo sampeyan, sampeyan kudu lunga menyang dokter utawa pusat KB kanggo ngerteni. Lan kita pengin ngelingake sampeyan kanthi ora nggunakake langkah alangan ing hubungan seksual, ora mung ana risiko meteng, nanging uga ngirimake STD. Kabeh sing paling apik.

  312.   Sam ngandika

    Hai, aku meh kabeh gejala, nanging menstruasi saya mudhun, ora kanthi cara sing padha lan jumlah sing padha, nanging saya mudhun.

    Aku uga ngalami tekanan ing weteng, nyeri ing ovarium lan pinggang.

    Dokterku nindakake budaya cipratan lan tes urin lengkap lan negatif, aku ora kena infeksi urin.

    Sing bisa uga. Aku bakal nemoni gynecologist maneh nanging aku pengin ngerti.

  313.   laila ngandika

    Halo, aku bingung. Aku wis pacaran karo pacarku sedina sadurunge tekane haidku (yaiku sewulan kepungkur), lan dheweke ngrusak kondom, sing aku ora ngerti yaiku yen dheweke metu ing njero ruangan, utawa ngusir kabeh nalika dheweke njupuk . Periode saya aneh, ya suwene 7 dina kaya biasane nanging ora akeh tab kaya biasane. Seminggu sawise suwene wektu, kita wis berhubungan seks lan kedadeyan sing padha karo kondom lan aku ora ngerti yen ana ejakulasi ing jero awak, debit saya metu banget nalika aku nguyuh, sing nggawe aku tambah bingung . Intine yaiku yen dina sabanjure aku ngalami sithik getih, lan sapiturute meh meh seminggu, nanging mung sithik saben dina. Akhir-akhir iki aku mual, gangguan sing durung nate ana ing uripku, lan kepengin banget buang air kecil. Aku uga duwe fisik cilik lan aku ngerti yen saben tangi (tanpa mangan apa-apa) panggul saya abuh. Aku ngantuk sedina muput nanging iki mbingungake amarga aku ngantuk… rong dina sadurunge haidku mudhun maneh lan wingi nalika ngresiki awak, aku ndeleng sepotong getih minangka pembekuan mini 2 mm, nanging ora liya, Aku ngira aku bakal mudhun lan nganggo andhuk, nanging ora ana sing mudhun nanging reregan warna kuning kaya nalika dina pungkasan jaman ... aku ora ngerti apa sing kudu dipikirake ...

  314.   mutiara ngandika

    Aku ora ngerti aku nurunake rgla se m dbio d ngedhunake relasi 11 bak tanggal 26 d Februari aku wis telat 5 dina, aku tes kehamilan lan aku pro negatif mula aku bakal sedina mengko mengko yen bisa star hamil uga aku nyusoni bayi

  315.   Aurora ngandika

    Halo, tanggal 3 Maret aku nate pacaran karo pacarku tanpa proteksi, aku ora nate ejakulasi ing jero awakku dhewe lan ing wayah wengi aku njupuk post-day nanging tanggal 15 kita nindakake maneh lan aku ora njupuk apa-apa maneh. Ing tanggal 16 Maret aku ngalami menstruasi normal, nanging rasane ora enak, esuk-esuk turu kanthi apik, nanging ing wayah wengi utawa awan yen mangan panganan sing ngrasakake kebak banget, aku uga krasa mumet lan kuwatir banget. Apa sampeyan bisa nulungi aku lan menehi katrangan babagan kemungkinan nalika hamil? Aku ngenteni balesanmu, matur nuwun!

  316.   Aurora ngandika

    Halo, apa sing kedadeyan yaiku nalika tanggal 3 Maret aku nindakake hubungan seks tanpa lindhung lan pacarku ora ejakulasi ing njero ati, nalika wengi aku njupuk post-day nanging tanggal 15 kita wis berhubungan seks maneh (tanpa proteksi) lan wektu iki aku ora ngombe apa-apa . Ing tanggal 16 Maret wiwit normal nanging kabeh akhir minggu aku rumangsa aneh, ora bisa mangan apa-apa amarga krasa wareg banget lan wis ngelu.
    Kepiye kemungkinan aku meteng?
    Aku ngenteni tanggepan sing cepet, matur nuwun!

  317.   Jessica ngandika

    Halo Aku duwe keraguan lan muga-muga ana wong sing bisa nulungi aku. Aku duwe wektu 30 dina. Aku banget waktune. Wulan iki aku tekan tanggal 4 Maret. Aku hubungan seksual ing tanggal 11, 12, 15 lan 19. Aneh yaiku biasane aku duwe aliran sing akeh sanajan dina ovulasi, nanging wulan iki aku luwih garing. Mung nalika ngresiki, aku bisa ndeleng aliran cairan lan asor banget ing sedina. Ing tanggal 15 aku lara sirah, pusing, mual, gas lan rasa ora nyaman ing usus, uga rada lara ing ovarium sisih tengen. Pitakonku yaiku. Gejala kasebut bisa uga amarga meteng? Aku nggoleki bayi nomer loro.

  318.   Jessica ngandika

    Aku mbenerake. Aku ngalami rasa ora nyaman ing tanggal 17. Apa bisa dadi gejala pupuk?
    Ana sawetara sing mbingungake lan ana ing sawetara forum, aku maca yen dina pertama menstruasi amarga sampeyan getihen, nanging ginekolog ngandhani yen bakal dietung wiwit dina diwiwiti coklat. Dadi, aku ora ngerti cara ngetung ovulasi. Yen wiwit tanggal 2 Maret yaiku aliran utawa wiwit 4 yaiku pendarahan. Tulung tulung !!

    1.    Macarena ngandika

      Hei Jessica: dina pisanan siklus reproduksi dietung wiwit dina nalika periode sampeyan mudhun.

  319.   Isabel ngandika

    Hola
    Tambang langka banget, aku duwe 3 anak lan bojoku ngalami vasektomi sajrone 2 lan setengah taun, aku tundha suwene 12 dina anggone mrentah lan aku kesel banget lan lara punggung gejala iki durung dak alami nalika ngandut sadurunge aku apa aku isih ragu yen durung nate pacaran karo bojoku, apa aku bisa ngandut?

    1.    Jessica ngandika

      Sampeyan mestine ora bisa ditindakake, nanging yen wis 12 dina, luwih becik njupuk tes kasebut kanggo ngilangi.

  320.   Laura ngandika

    Halo, sore sing apik, aku kuwatir amarga tanggal 13 Februari, haidku diwiwiti lan tanggal 18 wulan sing padha aku ngobrol karo pasanganku nanging ora kaya sing kuatirake, apa sing kuwatir aku bakal meteng amarga ora nggunakake kondom periodeku yaiku tanggal 13 Maret lan aku ora nuli kuwatir amarga rutin banget ing babagan kasebut, wis 8 dina lan isih ora lara, lara sirah, pusing, weteng lan weteng liyane gejala Jenengku Laura, aku kuwatir, tulung tulung aku. Matur suwun sadurunge. Sugeng siang.

  321.   Ashley ngandika

    Halo lan ngapura wong sing ora nggatekke
    Aku duwe hubungan nalika tanggal 10 Februari dina sing padha, nanging dina pisanan ora akeh getih
    Aku ngenteni 14 dina kanggo nyoba lan negatif kanggo omah lan getih
    Dina-dina mengko aku lara panggul lan mual
    Maneh aku tes getih, tes urin lan sonogram bawok. Tela yen aku duwe kista lan ora ngandut
    Dina iki tanggal 23 Maret lan aku isih durung budhal
    Miturut sampeyan apa sing kudu aku lakoni?! 🙁

  322.   Isabel ngandika

    Halo, aku maneh, telat 20 dina, tegese, ing wulan Maret, haidku durung teka, durung teka wiwit 10 Februari, sesuk aku menyang dhokter sanajan ora. mikir aku bisa uga ngandut amarga bojoku duwe vasectomy, aku duwe sampeyan Aku ragu amarga sampeyan wis krungu manawa bisa uga gagal

  323.   Briceño ngandika

    Halo, aku umure 19 taun ing wulan Januari aku ora entuk wektu, sampeyan ndeleng sesambetan tanggal 16 lan 24 Januari lan dina sabanjure aku kudu teka lan ing wulan Februari tekane nanging ora ana maneh suwene 3 dina nanging Werna coklat lan sithik banget getihen, lan ing wulan Maret aku entuk jambon lan tahan 2 dina lan aku hubungane seminggu kepungkur ... ..
    Aku kesel banget, perkara sing biyen daklakoni nanging aku kesel banget nganti tekan truk 5 blok lan kurang ambegan, aku mumet kadang-kadang pengin mangan sedina muput aku pegel karo apa wae sing tak ganti swasana ati saya ngantuk banget lan ing wayah wengi aku ngalami insomnia pungkasan nalika ngumbah klambi lan nandhang lara ing weteng lan munggah ing punggung. Aku ora ngerti sebabe nanging ing wulan Februari aku nindakake tes Kandhutan lan iki metu negatif lan dheweke ngandhani aku ora yakin manawa aku wedi banget lan kuwatir wong sing bisa nulungi aku, aku ora ngerti yen aku ngandut, aku duwe sangsi sing ora ngerti apa sing kudu dipikirake .. .

  324.   Ana Robledo Garcia ngandika

    Halo sugeng siang
    Aku umur 19 taun lan uga ana prekara sing aku ngerti yen kedadeyan 6 wulan, aku ngombe pil saben dina, nanging suwene 2 wulan aku duwe dina sing ora njupuk lan nalika njupuk maneh, aku duwe hubungan seks lan saiki aku ora ngerti yen aku hamil kira-kira aku duwe 1 minggu k wetengku bocor lan amarga aku pusing, aku njijiki kanggo panganan sampah sing ora daksenengi. 15 dina kepungkur aku mudhun nanging kaya sampah lan coklat, ora bisa meteng getih

  325.   Fabiana ngandika

    Halo, aku duwe pitakonan apik.
    Wulan kepungkur, periodeku telat 5 dina (dakkira amarga njijiki banget) aku menehi injeksi atrimon (sing diwenehake dina kaping 8 sawise periode sampeyan mudhun) 9 wulan kepungkur aku menehi lan ora nate ngalami masalah, mesthi teka nalika aku kudu teka lan jumlah normal, ora ana gejala sing ora biasa.
    Wulan kepungkur aku teka saka 9 nganti 17 (yaiku, 5 dina sawise tanggal aku kudu teka). Aku hubungan seksual ing tanggal 24, 25 lan 26 (kaping telu saben dina) sawise seminggu aku duwe naucias, aku muntah mung sapisan, lara ati, ngelu banget (sanajan ora njupuk rasa lara sing mung sawetara suwe) transparan mili lan kadang separo susu, nyusut, aku adhem separo suwene rong dina, aku menyang kamar mandhi kanggo nguyuh lan aku angel turu ing wayah wengi, sanajan turu loro utawa telung jam telat, aku ngalami lara ovarium sing mung sethithik lan mung ing sisih kiwa sing entheng ora kaya biasane.
    minggu kepungkur, yaiku, dina Setu kepungkur aku nindakake tes kehamilan sing negatif, nanging aku kudu teka ing tanggal 4 lan teka ing tanggal 5, sanajan mung noda coklat lan dina iki saya rada abang nanging saka wektu kanggo wektu lan jumlah sing sithik.

    Ana kemungkinan aku ngandheg, aku ora pengin nyoba tes maneh lan bakal negatif maneh.

  326.   Beatriz ngandika

    Halo, jenengku Beatriz, aku sangsi banget. Udakara 4 dina kepungkur aku mlaku kaya diare sing apik, ya kepungkur lan ing weteng ana swara gas sing nggegirisi sing dirungokake lan wetengku katon gedhe lan dina iki dina kaping 4 lan ngombe irung ... Sikilku bengkak ... Lan wingi bokongku lara kaya yen periodku bakal mudhun ... Lan sejatine, aku ora mikir utawa rumangsa meteng , Aku kandha amarga bojoku wis ngalami vasektomi udakara 12 taun ... .. Apa aku bisa ngandut ???? Tulung aku tulung
    Lan aku ora njupuk apa-apa kanggo gas kasebut

  327.   Michela pizarro ngandika

    Halo, aku umur 43 taun lan nyuntikake novafen saben 4 dina, nanging suwene suwene aku wis ora teratur udakara setaun aku isih ora mandheg nyuntik, sanajan aku ora tekan, nanging saiki kuwatir amarga sok dong mirsani yen aku wedi meteng Ing umur iki, kesehatanku ora paling apik kanggo ngadhepi meteng anyar, karo anak nomer loro aku duwe risiko. Aku duwe weteng sing nggegirisi, panas, adhem lan lara ing weteng.

  328.   Juliana ngandika

    Halo, aku butuh pendapat sampeyan. Umurku 26 taun lan wiwit pungkasan Januari aku durung ngombe pil kontrasepsi. Aku ora nate hubungan seks udakara 1 wulan nanging punggungku lara, aku duwe kukul sing luwih akeh tinimbang uripku, gas lan sendhok, mulus, diare lan aku meh entuk kilo setengah. Sing ora dakambahake yaiku haidku wis teka (telat). Apa sampeyan mikir Salam lan matur nuwun

  329.   Sm ngandika

    Halo, muga-muga sampeyan bisa mangsuli, aku njupuk pil KB lan aku wis nuroni pas tanggal 25 Februari nalika aku cuti lan tanpa wektu, wulan Maret ing pungkasan kothak aku entuk suwene 3 dina , saka kana aku miwiti kothak anyar, Nanging aku wiwit ngrasakake gejala sing aneh banget, akeh pembengkakan, nyeri punggung, nyeri ovarium sedina muput lan ing posisi apa wae, kelemahane, nyeri payudara cilik, 1 dina muntah lan akeh aku pengin nguyuh, permen karetku getihen nalika nyikat untu lan kukul sing kukul.
    Apa meteng bisa ditindakake yen meteng ing wulan Maret?
    Karo anakku, aku ngalami gejala sing kasebut ing ndhuwur, nanging rasane aneh banget kanggo aku (aku ngandut nalika njupuk obat)
    Muga-muga sampeyan bisa mangsuli

  330.   Blanca ngandika

    Halo, aku ngenteni haidanku ing dina 1 lan aku mandheg mandheg. Rong dina suwene, siji diwarnai lan getih liyane lan ora ana liyane, aku duwe weteng bengkak banget lan ana sing bakal ujar yen aku ngandut, bab iki yaiku aku njupuk tes lan metu negatif Aku ora ngerti apa sing kudu dipikirake. Nyuwun tulung

    1.    Macarena ngandika

      Blanca, kita ora ngerti suwene wis pirang-pirang dina tes sampeyan, disaranake (kanggo menehi kapercayan luwih akeh) yen wis rampung sawise udakara 7 dina telat. Sampeyan uga bisa takon karo dhokter.

      A Salam.

  331.   Daniela ramirez ngandika

    Halo, pitakonanku yaiku: udakara 15 dina kepungkur aku kudu ngalami haid, aku duwe perasaan yen butuh aku contone, colic cilik, meh ora dingerteni kadang-kadang rada kuwat nanging ora ngasorake aku, dina iki aku wiwit ngelingi kain ing ndhuwur puting susu lan pembengkakan aku krasa lara nanging dicopot lan kaya abuh, aku ngalami siji utawa liyane gejala aneh (ing antarane kayata rame hidung sing pancen langka banget ing aku, insomnia, kesel banget ), Aku duwe hubungan seks tanpa ngurus awake dhewe. Sajrone wulan, lan saiki uga ora mudhun, aku ngalami hipertiroidisme lan aku dikendhaleni, aku ora ngurus awake dhewe amarga ngerti yen wanita sing nandhang lara kasebut butuh wektu suwe kanggo hamil, mula aku ora gampang, mula aku ora pengin tes amarga wedi yen bakal metu negatif lan aku ndeleng komentar liyane saka wanita sing kedadeyan sing padha nanging dheweke ora lan kepinginan kanggo ngerti iku nyuda luwih akeh ... lan ora becik yen sampeyan ngarep-arep lan ngerteni manawa negatif ... pancen kudu nyoba, utawa apa bisa dadi gejala liya?

  332.   Ashley ngandika

    Hello, Girls. Ya, aku ora teratur, aku njupuk pil sajrone setaun setengah, aku ditinggal wulan Agustus wulan November lan Desember, lan haidku durung bali wulan April iki, aku duwe titik coklat nganti 5 dina lan arang banget lan kadhang kala Aku lara, kepiye aku bisa meteng? ' uga aku ora pengin bungah

  333.   Ginet Alejandra ngandika

    Halo…. Aku anyar ing kene lan muga-muga sampeyan bisa nulungi aku, aku ana ing rutinitas dina-dina pungkasan wulan Februari, aku mundur IUD ing wulan kasebut yaiku periode 19 Februari, aku aktif banget lan njaga sesambungan karo mitra tanpa proteksi, wulan Ing tanggal 9 Maret, aku ngalami pendarahan sing aneh, cair lan tanpa ambu, sing suwene 3 dina, iku aneh lan seminggu sadurunge ngalami haid, aku nindakake tes sing metu negatif, sawise iku aku ora nate ngalami haid Aku telat rong minggu lan tes maneh sing uga negatif, nanging masa kencanku ora tau teka, tanggal 3 April aku duwe bintik coklat lan ana warna abang nanging mung suwene rong dina ... tanggal sing diarani 16 April Aku noda coklat maneh lan suwene rong dina, yaiku, dina iki aku ora duwe dina iki… kudu dielingake yen sajrone iki aku sesambungan karo mitra tanpa proteksi lan kakehan umume mlebu ing njero aku .. Aku pengin ngerti apa ana kemungkinan hamil lan ing pr Negatif palsu wis metu .. iki nggawe aku bingung amarga aku ngalami sawetara gejala kayata pusing, mual, akeh bensin, kepengine banget menyang kamar mandhi, rasa lara ati lan swasana ati ... matur nuwun, muga-muga bisa nulungi aku

  334.   Pame98 ngandika

    Bocah-bocah wadon mbantu!
    Aku wis meh 3 minggu telat lan aku ora budhal. Seminggu kepungkur aku njupuk 2 tes kehamilan urin lan siji tes getih, kabeh telu metu negatif. Meh sewulan kepungkur aku duwe sesambetan nalika dina iki subur banget, nanging saiki wis sewulan kepungkur lan mulane aku tes lan tes kasebut negatif. Nanging seminggu setengah kepungkur aku duwe sesambetan pungkasan lan mesthine aku saiki wis bubaran. Aku ora ngalami gejala utawa nandhang getihen implantasi. Aku mbaleni, aku wis duwe 3 tes lan negatif, apa sampeyan nganggep aku ngandut utawa yen hubungan pungkasan wis ngowahi tes getihku? Tulungana !!!

  335.   Lucia ngandika

    Halo, aku duwe jinis protèktif udakara 2 minggu kepungkur lan telat 1 minggu, putingku lara lan lara, wetengku abuh, metu putih lan pungkasan kukul. Sing dadi kuwatirku yaiku aku rutin banget lan ora telat luwih saka 1 utawa 2 dina lan ora preduli nggunakake perlindungan, kondom bisa uga ditusuk. Apa sampeyan bisa nulungi aku !!?

  336.   maria ngandika

    hello aku wis nuroni sawise haid nanging dheweke ora nate mlebu ing njero ati
    nanging aku ngantuk banget ngelih banget, aku krasa rame rame hidung
    Aku pengin ngerti apa iku normal utawa meteng?

  337.   Aku ngerti ngandika

    Dina sing Apik.

    SATU PITAKON INI MINGGU IKU NGANGGO WONG ANEH, KANGGO KECAP, KANGGO MUNGKIN, PAYUDINKU SAKIT, Rasane PELOTIK INFLAMMASI. TULUNGKULAKU INGKANG KANGGO SINTEMPO HAMIL sing KAYA RASA LARU

  338.   JOHANNA PARRA ngandika

    HELLO PS SING BENEH Ora NGreti, Nek Kandheg Aku Rasane Lelah, NGROSO ING SAIKI AKU NGANGGO CM Yen KANGGO DIPUNJUK ING njero weteng, padha menehi aku kuatir kanggo muntah, nanging wektu normalku mandheg lan tes sing dakkarepake AKU NEGATIF. NASAL ENSIAS SELALU NGADALAHAKU ORA NAMPAK

  339.   Gabriela Rincon ngandika

    Sugeng dalu, aku pengin sampeyan mangsuli, periodeku teka tanggal 2 Mei taun 2017 iki, suwene 4 dina ing salah sawijine aplikasi ujar manawa dina subur aku saka 7 nganti 13 lan tanggal ovulasi 12 lan ing aplikasi liyane jarene saka 13 nganti 16 lan tanggal ovulasi yaiku tanggal 16, aku ora ngerti yen bakal rutin utawa suwene siklus kasebut, kepiye yen aku ngerti kadang kala ditundha sedina utawa 1, kasunyatane aku wis hubungan karo bojoku ing tanggal 2. Mei lan 7 esuk dina-dina iki aku lara sirah lan dina iki aku duwe irung cilik lan tenggorokanku wis krasa sithik padha ngira yen aku duwe kemungkinan dadi meteng aku arep meteng, wangsulan

  340.   Day ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku telat 13, aku golek bayi karo pasanganku, rasa ora nyaman ing weteng, mual (luwih esuk), ngelu, tungkak ing sikil lan dodo, lara ing dodo Aku rasane bengkak lan abot. Bisa uga meteng? Aku durung nampa tes, aku ora pengin kuciwa. Opo maneh Aku ngalami keputihan putih lan kuwatir banget babagan prekara sing legi kayata coklat lan aku negesake manawa aku ora nate seneng. Ana wong sing duwe kedadeyan kaya mengkene iki kedadeyan? Aku pengin duwe pendapat

  341.   keulimar ngandika

    Hai, aku duwe pitakon, aku wis telat dina, dodo iki lara banget, aku milih keputihan putih lan lara weteng lan kepengin muntah

  342.   Sandy ngandika

    Halo !!! Aku radang banget lan aku duwe akeh gas, aku duwe bayi umur 11 wulan, aku duwe IUD, nanging dheweke ngilangi amarga nyebabake getihen lan nalika dheweke nyopot, dheweke menehi injeksi kanggo mungkasi getihe banjur Periode teka, nanging ing sithik tulang q meh apa-apa, mula aku x 3 dina lan tanpa sesambungan lan aku tundha 1 wulan seminggu lan aku ora ngerti apa amarga injeksi kasebut utawa yen aku meteng Aku butuh pitulung ... !!!

  343.   Merelyn saavedra ngandika

    Wigati
    Aku wis sesambetan karo kancaku suwene sewulan tanpa proteksi, aku golek bayi, aku kudu tekan tanggal 25 Mei nanging ora kaya ngono tanggal 31, ing wayah awan lan awan awan, sawetara jam mengko coklat metu dina sing padha ing wayah wengi. 2 dina aliran coklat bali.
    Apa bakal implantasi?

  344.   Veronica ngandika

    Apik aku duwe sesambetan tanpa ngurus awakku dhewe. Aku rumangsa aneh, aku duwe lara ing dodo, aku krasa lara kaya teka, nanging aku uga mual, swasana iki ngowahi swasana, dheweke njijiki sawetara perkara sing aku kepengin ngerti yen iki meteng muga-muga wangsulan, muga-muga Veronica

  345.   Agostina ngandika

    Ing wayah awan sing apik dina iki aku tangi kanthi lara ati lan lara weteng luwih lara ing ati tinimbang lara weteng, lan suwene 3 dina nalika kasunyatane aku terus 5 dina, kenapa iki kedadeyan amarga aku uga akeh mual?

  346.   Naomi ngandika

    Halo, aku wis telung wulan mual lan muntah akeh asam lan kulit wis metu kukul sing durung nate dialami nanging haidku teka kanthi telat lan sawetara dina, aku tambah kembung, aku bakal meteng?

  347.   Smurfette ngandika

    Halo, aku duwe masalah kanggo ndeleng manawa sampeyan bisa nulungi aku, aku nandhang kanker payudara sangang taun kepungkur, aturane aku mesthi luwih maju, aku meteng rong taun kepungkur lan ana wong loro sing ora maju lan dheweke duwe k kitar , apa sing wis dakalami kanthi sedhih banget, aku lan pasangan nggoleki maneh, tanggal 10 Mei aku entuk periode kurang saka wulan liyane lan tanggal 30 Mei aku ngalami pendarahan jambon sing pas banget nalika ngresiki awak lan rong dina kiwa. ..Aku saiki wis telat rong dina, wingi lara banget ing wetengku, aku wis tes negatif lan gynecologist ngandhakake isih awal, aku kepengin banget mangan, ovarium lan uterus saya lara, saya pusing Aku duwe impen sing nggegirisi lan Kesel banget ing dodo, aku ora weruh yen dheweke nggawe aku nggawe prostesis lan uga aku kuwatir banget lan gugup, muga-muga wektu iki ana pendapat K sing positif ??? Matur suwun sampeyan kabeh kanggo kabeh

  348.   andrea solano ngandika

    Halo, aku duwe implanon suwene 2 taun, lan sawetara wektu amarga wis ora teratur, lan gejala sing aneh banget, akeh turu, lara cilik ing panggul, aku ora tahan bojoku ngrangkul aku nalika lagi turu amarga rasane krasa sesak napas, ya wis ngalami perdarahan bawok nanging nalika dakcritakake manawa ora teratur banget, aku nandhang sangsara sajrone lan sawise meteng saka keputihan lan infeksi lan uga nalika meteng pertama aku dirawat ing rumah sakit amarga iku. Aku uga ngalami konstipasi .. Aku napsu luwih akeh tinimbang sadurunge .. Aku duwe weteng saya gedhe lan nalika nuduhake luwih akeh ... apa aku bisa ngandut?

    1.    Macarena ngandika

      Halo Andrea, sampeyan kudu melu tes meteng. Salam.

  349.   EDITH ngandika

    Sugeng siang, aku kuwatir banget amarga aku wis ngalami 15 taun suwene, nanging suwene mung kurang 10 dina, nalika pungkasan 5 taun lan akeh banget. Dina iki ana kedadeyan aneh nalika aku ngadeg ana lara ing pinggul lan sikil nganti tlapak sikil, rasa lara saya gedhe ing pinggul, aku lay lan njupuk pil kanggo lara, nanging isih lara. Apa bisa uga aku ngandheg yen duwe IUD?

  350.   Rossy ngandika

    Halo, tanggal haidku sing terakhir yaiku 4 Juli, aku ngurus awake dhewe kanthi tambalan, kudune aku nyelehake sing anyar tanggal 14 Juli nanging aku ora nganggo maneh, aku wis nate pacaran tanggal 16 tanpa proteksi, telat 6 dina lan aku duwe tes apotek lan bali negatif, apa bisa hamil sawise nggunakake tambalan Evra suwene 4 taun?

  351.   Cekak ngandika

    Halo, nuwun sewu, bocah-bocah wadon, apa aku rada kuwatir? Apa sing kedadeyan yaiku yen aku rumangsa super ala, apa aku mual, lara jantung, nyeri weteng, sirah lan pusing lan turu utamane? Iki nggawe aku luwe lan mangan gula. Aku duwe hubungan sing ora dilindhungi karo bojoku ing sawetara acara, nanging aku duwe tes kehamilan lan bali negatif? Aku ora ngerti apa liyane sing bisa aku lakoni kanggo ngerti yen aku nandhang sungkowo, nulungi aku ❤️ Matur nuwun lan aku ngenteni wangsulan

    1.    Macarena ngandika

      Kita ora ngerti nalika sampeyan tes: dina pisanan absen? Mung sing sampeyan lakoni (dadi kuwatir) minangka perkara pungkasan sing kudu sampeyan lakoni.

  352.   marlene ngandika

    hol aku wis nyambung 7 taun nanging lara sirah, mual, puting lara lan lara ing weteng weteng

  353.   Alex ngandika

    Halo, wulan pungkasan regane rada entheng, umure kurang saka dina biasane. Lan ing wulan iki aku nundha 4 dina nganti coklat enom, banjur getih mung rong dina. Yen sejatine tahan 5 nganti 7 dina. Apa aku kudu nyoba tes? Amarga aku mual lan kabeh sing dakpangan iku ala tumrape aku. Apa saran?

    regards

  354.   Day ngandika

    Halo bocah-bocah, aku duwe pitakon ing wulan iki, aku duwe wektu tundha 5 dina nalika aku sedina setengah dina mula banjur entek ... aku entuk akeh aliran tanpa mambu .. Aku ngalami jinis tanpa ngurus awakku dhewe amarga aku kepengin duwe bayi. Aku ngenteni tanggepan sampeyan (aku nyoba tes lan negatif)

  355.   Jacqueline ngandika

    Apa aku bisa hamil yen aku wis ora dilindhungi, lan sawise pirang-pirang jam aku ngalami menstruasi?

  356.   Naiara ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen dina pungkasan suwene aku ora noda maneh, aku meh bisa hamil yaiku dheweke mlebu lan dheweke ora lunga sawetara dina sing arang banget, aku meh ora turu lan luwe terus-terusan salam Mugi-mugi wangsulan matur nuwun

  357.   Naomi ngandika

    Halo 22 dina tanpa wektu, 4 tes urin negatif, aku ora teratur, période pungkasan yaiku tanggal 28 Juli, wetengku lara lan lara sawetara wektu ing sisih ngisor ovarium kaya ana obah, apa sing kudu aku lakoni

  358.   Naomi ngandika

    Halo, aku telat 22 dina ewgla pungkasan 28/07/17 lan dina iki tanggal 19/09/17 tanpa tilase, papat negatif, sing pungkasan dina iki kabeh urin sing dikira bisa, sesuk aku lunga menyang dhokter duwe apa sing dikandhani

  359.   Maria Fernanda ngandika

    Aku bisa meteng yen ngurus awake dhewe .... umpamane tanggal 3 wulan kepungkur aku kudu nyelehake ampul wulan nanging aku ora lan aku nyelehake tanggal 4 saka kana aku metu minangka getih coklat meh 8 dina mung 2 dina yaiku getih abang lan saka ana bali coklat… Saka kana, aku nyelehake blister ing tanggal 4 wulan iki, nanging apa sing kedadeyan yaiku aku njijiki kaya lara ati lan nggawe aku ngantuk banget, aku mandheg kanthi idham, wetengku krasa kembung lan akeh bensin, aku ora ora ngerti yen aku ngandut utawa ora

  360.   Leidy ngandika

    Halo Naomi, aku padha, periode pungkasan yaiku tanggal 26 Juli lan nganti saiki ora ana apa-apa, nanging aku duwe IUD sing ora ngerti yen aku pancen ngandut utawa ora, dina iki aku duwe janji medis lan dhokter ngandhani yen otina tes bisa uga gagal dheweke menehi aku salah sawijining getih lan aku mikir sampeyan kudu nuli nuli mangu-mangu aku salam!

  361.   Tania ngandika

    Halo, aku duwe pitakon minggu kepungkur amarga aku ngalami gejala kasebut nalika tangi esuk, rasa ora nyaman ing jugangan weteng lan mual nalika sarapan utawa ana kedadeyan sing kedadeyan lan bisa mangan biasane sedina muput wengi teka lan rasa ora nyaman maneh saya kuwat, mual saya kuwat Aku ngrokok rokok, aku malah ora bisa ndemek amarga wetengku malik lan telat sewulan, nanging aku ora teratur, aku butuh pitulung apa ana kemungkinan aku meteng ??? ?

  362.   Lesly pech ngandika

    Halo sugeng enjang. Ing wulan September devio kula kanggo murah. 15 nanging sadurunge tanggal kasebut aku duwe hubungan seks tanpa lindhung. Dheweke marani aku lara sirah ... kabeh sing dakpangan ora krasa zabor. Aku mambu ambune aneh banjur nglarani aku. Sisih ngisor. Saka weteng lan gedhe m matris sisih kiwa cazi n ziemto ora lara. Aku ngombe banyu nanging ora butuh wektu kanggo njeblug lan kurang saka 1 menit aku wis muntah banyu, aku nyoba tes moro, banjur positif nanging aku ora krasa kesel ... lan mual lan jarene yen puting ganti warna amarga ora ana apa-apa. Aku ora ngerti yen. Pracaya karo tes kasebut, oh n xfvor help me ...

  363.   Sita86 ngandika

    Sugeng Enjing !!!
    Aku telat 4 dina, lan aku wis akeh debit putih sajrone pirang-pirang dina, dina sadurunge periode aku ngalami kejang sing bisa ngomong yen haid wis teka….
    Wingi aku tes omah lan tesire negatif, sore daklakoni amarga aku ora tahan nganti saiki,
    Aku biasa banget 27 utawa 28 dina,
    Aku ora ngerti suwene ngenteni apa liyane yen aturane ora teka….

  364.   Eleanis ngandika

    Good afternoon:
    Aku ora ngerti apa sing dadi aku, katone aku ngandheg amarga aku wis telat 15 dina, sanajan ora aman banget amarga kadang nganti 3 wulan lan haidku ora mudhun, wis telung wulan wiwit tekane kanthi rutin, nanging ing wulan pungkasan aku hubungan seks sawise suwé lan aku wis telat 15 dina lan aku uga rumangsa mangan akeh banget, lan aku bisa nggawa akeh turu, lan aku kudu turu mangan soko kabeh wektu yen ora rumangsa ala, ana Gusti Allah sing bakal ngandut. Coba tes meteng….

  365.   Maria ngandika

    Hello Goodnight…
    Aku butuh wong sing nerangake kenapa dheweke menehi tusukan sing ora nglarani, nanging rada ngganggu ing sisih njero weteng lan bagean ndhuwur tempek. Aku wis maca sawetara perkara ing internet nanging dheweke isih durung njlentrehake. Aku ora ngerti apa aku bisa ngandheg ... lan yen dheweke bakal normal apa ora ...
    Aku butuh pitulung, matur nuwun.

  366.   Godoy Maria Soledad ngandika

    Mengkono aku yen ngalami insomnia hawa anyep x ing wayah wengi, rasa ora nyaman aku duwe bintik ing pasuryan lan ing kulit, putingku coklat tuwa lan ruam kaya pints

  367.   Yareth Aguilar ngandika

    Sugeng enjang, muga-muga bisa mangsuli pitakonku, amarga pungkasane suwene 20 dina suwene, wulan kepungkur aku kudu budhal tanggal 26 Oktober nanging aku ngarep 23 September nanging sadurunge tekane kaya 2 minggu aku sensitif, dodo saya krasa lara lan krasa sensasi yen haidku bakal mudhun, lan wiwit 23 Oktober aku durung mudhun, aku wis telat luwih saka 20 dina saben wektu, aku rumangsa bakal mudhun, aku ngalami kram lan pain hip menehi kula saran bocah-bocah wadon

  368.   Estrada manis ngandika

    Gusti Allah mberkahi kowé bocah-bocah wadon, aku telat 4 wulan, aku ora teratur, sing paling telat aku rong wulan. Aku njupuk tes kehamilan lan metu negatif.
    Dodo iki krasa lara rong minggu kepungkur, nanging wengi saya lara. Apa miturut sampeyan?

  369.   Daniela ngandika

    Halo, aku butuh sampeyan nulungi aku saiki uga duwe kekarepan kanggo sendhok sirahku lara tenan Payitaku wis ganti warna, nanging sejatine aku ora njupuk tes kehamilan amarga wektu teka nanging Ew coklat aku ora menehi saran babagan warna?

  370.   Fer ngandika

    Ola daniela ami uga kedadeyan sing padha karo aku, aku mudhun kaya warna coklat lan aku mudhun sethithik banget
    Aku uga duwe pitakon. Wis pirang-pirang dina lara lan weteng lan punggung saya lara banget lan rasane kaya nguntal rahim sing tiba
    EH duwe idaman lan rasane krasa kesel banget lan nggawa rasa mual lan bakal kencing akeh nanging mbesuk ngombe pil?
    Bakal ngandut, aku nulungi aku

  371.   Deysi ngandika

    Halo, aku rada biasa, nanging suwene 3 utawa 4 wulan kepungkur aku wis normal lan saiki aku ora teka maneh telung minggu kaya ing wayah sore. Ngimpi sing diwiwiti sawise mangan nutup onos kaya ora ana mengko lan ora maneh ing minggu sabanjure wiwit dina Rebo awan, aku wiwit lara sirah lan mual lan dina-dina sabanjure rada lara lan liwati lan sabanjure aku mlaku kanthi nyeri weteng sing lara minggu aku kudu nyedhaki aku lan aku ora nate nganggep kasunyatane meh kabeh minggu iku elek banget lan sejatine durung teka lan aku mlaku amarga tusukan ing endhas ... Nanging iki penumpang lan aku mlaku sensitif banget. . Ana momen sing mbebayani aku pengin nangis banjur sirna lan aku wedi nalika tes ... Bakal kaya aku enbarrazada… ?? ?

  372.   Deysi ngandika

    Halo, aku rada biasa, nanging suwene 3 utawa 4 wulan kepungkur aku normal lan nalika semana aku ora tekan telung minggu tinimbang ing wayah awan. Ngimpi sing diwiwiti sawise mangan nutup onos kaya ora ana mengko lan ora maneh ing minggu sabanjure wiwit dina Rebo awan, aku wiwit lara sirah lan mual lan dina-dina sabanjure rada lara lan liwati lan sabanjure aku mlaku kanthi nyeri weteng sing lara minggu sing kudu dakkirim lan aku ora nate ngrasakake kasunyatane meh kabeh minggu elek banget lan sejatine durung teka lan aku mlaku amarga tusukan ing endhas ... Nanging dheweke penumpang lan aku mlaku sensitif banget .. Aku pengin nangis banjur lunga lan aku wedi nalika tes…. Apa bisa dadi aku enbarrazada… ?? ? njaluk kula metu saka mangu

  373.   Catherina galleguillos ngandika

    Halo, aku telat 9 dina, nanging aku duwe kabeh gejala sing bakal suda. Tanggal 25 November, wong-wong mau ngilangi IUD, kurang luwih saka 2 wulan .. Dina iku uga aku wiwit ngombe pil kontrasepsi, nanging aku tetep urip seksual sing normal.
    Mbok aku bakal meteng nalika ngganti metode kontrasepsi. ??? Tulung .. !!

  374.   Diana B ngandika

    Halo, Yen ana wong sing bisa nulungi aku, aku bakal ngormati.
    Persis 7 taun kepungkur aku ngoperasikake ora duwe anak luwih akeh, aku duwe bocah wadon loro, umur 10 lan 7 taun, tanggal 12 Januari, kurange aku tundha, (Aku pancen pas karo tanggal haid, saben wulan tekane padha saben wulan) dina) ing tanggal 14, aku entuk aliran coklat, lan dheweke menehi coicos sing super kuat, jinis oklusi, dheweke intermiten lan saya kuwat, rasa sakit mau mandheg awan, lan ing wayah wengi biasane biasane nanging kram periodeku, Periode saya akeh banget, aku kudu nggunakake andhuk lan tampon lan aku kudu ganti saben rong jam utawa bisa diwarnai, wektu iki super sithik lan aku entuk debit putih nanging cukup, nalika dicampur karo sethithik haid aku malih dadi jambon, aliran getih sithik (sing wektu iki beda banget, aku mesthi ngalami getih super peteng, wektu iki abang) »période suwene 3 dina» nanging angel banget, lan punggung ngisor lara banget, sakit sirah, dina iki 17 Aku ora duwe debit, getih utawa metu uga putih, nanging dheweke menehi sawetara Gigitan sing kuwat banget ing weteng ngisor, kaya ing panggul, rasa lara saya kuat mula kudu mandhegake dodo ing dhengkul, nanging mung suwene 20 detik banjur kliwat. Aku rumangsa aneh. kang bisa uga? Apa wis kedadeyan karo salah sawijine? Yen ana sing ngerti apa sejatine, bisa dakkandhani, aku duwe janji medis dina Kemis, supaya dheweke bisa ngirim tes. matur nuwun sampun maos kula

  375.   PaolaPao ngandika

    Halo, tanggal 20 April kita wis pacaran karo pacarku, kita nggunakake kondom nganggo spermisida wiwit wiwitan nganti pungkasan lan aku ora ejakulasi lan ngisi banyu lan ora apik sawise 2 dina suwene aku tekan, nanging kanthi cara sing beda Aku pengin ngerti apa aku bisa ngandut ???

  376.   Adrian ngandika

    Sore sing apik banget yaiku kanggo ndeleng apa sampeyan bisa nulungi aku, dhadhaku wis suwe saya lara lan wiwit minggu kepungkur luwih saka biasane lan nalika aku meksa, dheweke metu kaya banyu lan wetengku gedhe lan bengkak lan kulawarga. lan kanca-kanca Dheweke ujar kaya aku hamil lan aku ora ngerti apa sing kudu dipercaya lan kuatir amarga dheweke mesthi ndeleng aku tanggal 5 Juni lan wis 7 dina lan aku ora ngerti apa sing bisa ditindakake dadi aku wedi banget

  377.   adriana marcela ngandika

    sore sing apik banget yaiku yen dodo iki wis suwe saya lara, weteng saya gedhe, jebule aku bakal ngomong yen bengkak nanging kulawarga lan kanca-kanca ngandhani yen aku katon kaya hamil nalika iki. nglarani luwih saka biasane aku malah ora bisa nindakake apa-apa, nanging nalika dak ceket, metu kaya banyu saka loro dhadha, aku wis nuroni tanpa proteksi, periodeku kudu diturunake tanggal 5 Juni lan aku isih durung tekan aku ora ngerti apa sing kudu tak lakoni aku wedi banget

  378.   Diana Perez ngandika

    KANGGO KANGGO AKU PALING LALAKEN ING Jagad sing tegese njaluk pinemu yen padha meteng utawa ora, solusi paling apik kanggo metu saka rasa ragu iku sawijining ujian, ojo takon kabeh ing kene, kudu serius lan diwasa Dening Q, dheweke wiwit duwe hubungan tanpa proteksi sing paling bisa kedadeyan

  379.   Magali ngandika

    halo cah wadon aku butuh pitulung !! Deleng taun kepungkur ing tengah wulan November, aku ngalami meteng siji wulan lan nyebabake saya ngalami owah-owahan hormonal, rong wulan kepungkur lan aku katon kaya wulan suwene saben dina, utawa wulan sing ora ana apa-apa .. nyatane, ora rong wulan kepungkur aku duwe sesambetan lan wulan iki dakkarepake ing wiwitan seminggu liyane aku nglereni liyane lan saiki ora. kepiye yen kedadeyan iki saiki aku krasa bengkak banget, aku duwe pangowahan lan aku ngerteni. mitraku ora ngurus awake dhewe nanging «ora mungkasi« ...
    Aku duwe akeh jinis jinis endhog putih ... Aku ora ngerti yen dituduhake kanggo njupuk tes, nanging apa sing sampeyan ujar?

  380.   Eli ngandika

    Halo, isih kari 8 dina suwene, nanging lara weteng lan nyeri ing dodo, aku ora mangu-mangu babagan meteng utawa menstruasi yen aku duwe hubungan sing ora dilindhungi amarga aku kepengin meteng, nalika apa aku bisa nindakake tes iki? Aku wis nyoba lenga ing omah lan bali dadi positif, nanging aku ora ngandel, apa miturut sampeyan?

  381.   daiana ngandika

    Halo, aturane daklakoni suwene 3 dina, aku angel, tes lan tesku metu negatif, aku mual lan sakit sirah lan nyeri punggung. Aku duwe hubungan sing ora direksa. Aku mr ami sing ora teratur, aku kudu nurunake haid tanggal 12 November lan aku tanggal 20 lan dina iku aku mudhun 3 dina mung jambon lan banjur abang mbeku. Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake wong kanggo nulungi aku. A lan aku rumangsa ana ing njero ati nanging aku ora ngerti

  382.   paola ngandika

    Halo, sugeng siang, jenengku Paola, wulan September, Oktober lan November, aku duwe masa biasa nanging wulan iki aku kudu teka tanggal 6 Desember lan aku wis telat 9 dina, nanging sing paling aneh yaiku pinggul lara kaya yen bakal teka satus kaya tekanan ing weteng, aku dadi ngantuk banget ing wayah awan lan wengi teka lan kaya aku ora turu, aku lara weteng cilik lan aku luwe nanging nalika ndeleng panganan sing ilang lan aku pancene pengin nguyuh lan Susu sing sensitif aku wedi amarga aku ora ngerti yen bisa ngandut muga-muga bisa mbantu aku

  383.   Fer ngandika

    Halo, aku bubar tanggal 23 Desember lan durung rampung kanthi becik, aku entuk aliran jambon lan mung rong dina nanging mung rong tetes bakal mudhun lan saiki wis tanggal 26 Januari lan durung mudhun aku telat 5 dina Aku mung mual nalika mangan wangsulan xfa

  384.   Gabriela ngandika

    Halo Sugeng dalu Apa sing kedadeyan karo aku yaiku. Aku ora rutin banget, nanging wulan iki aku mandheg 4 dina, nanging banjur krasa kesel lan mual. Lan rong dina kepungkur, aku nandur getih jambon. Punggung ngisor saya lara lan lara ati. Aku uga njijiki panganan. Nyatane, aku ngrokok lan rokok uga njijiki, rasane kaya mangan ing wayah awan. Apa aku bisa ngandut yen ngalami menstruasi? Mangga ana wong sing ngandhani utawa menehi saran babagan aku kangen karo bayi liya, nanging aku rumangsa bingung

  385.   Monica Valdez ngandika

    Aku lara ati, gastritis.

  386.   Maria Torres ngandika

    Halo, aku duwe kuatir ing wulan Oktober aku wis nampilake pirang-pirang perubahan ing awak, nanging periode tetep normal, pangowahan iki weteng saya tuwuh lan akeh asam ing tengah-tengah punggung, aku duwe bolongan kaya nalika wetengmu tuwuh pengin ngerti apa biasane