Anyar ing Dolanan kanggo musim panas 2022

anak ing blumbang

Musim panas sinonim karo kesenengan. Lan iku, kahanan iklim njupuk kita adoh saka ngarep kanggo lali sethitik bab suhu dhuwur. Ora ana sing luwih apik tinimbang seneng pantai utawa kolam renang kanthi luwih saka kepinginan: con dolanan spektakuler sing ngilangi rasa bosen. Sinau babagan pilihan dolanan sing bisa sampeyan tuku dina iki kanggo nikmati musim panas 2022.

Dolanan banyu paling apik kanggo musim panas 2022

Dolanan sing bisa digunakake ing banyu duwe daya tarik khusus. Dadi, musim panas iki, ing katalog dolanan anyar saka paling toko kalebu spesimen kanggo njobo lan lingkungan banyu. Yen sampeyan arep liburan menyang pantai karo bocah-bocah cilik utawa menyang papan sing ana kolam renang, sampeyan bakal weruh kepiye eseman gedhe yen sampeyan menehi dolanan kaya ing ngisor iki.

bal tema

Bal-balan padha klasik, kang gamblang ndadekake wong banget Versatile. milih antarane bal tema favorit anak, kayata Baby Shark, Minnie, Cars utawa liyane. Padha becik kanggo muter ing blumbang utawa pantai. Nanging padha bisa kanggo meh wae lingkungan entheng. Iki minangka salah sawijining dolanan sing paling terjangkau lan nyenengake, lan sing ora bakal ilang.

Cepet nyetel blumbang

Kolam renang kanggo kabeh kulawarga luwih nyenengake. Anak-anak bakal seneng seneng dina sing apik ing kolam renang karo wong tuwa. Utamane kolam renang sing uga bisa nggunakake inflatables. Kolam 244x66cm iki cukup gedhe kanggo supaya sampeyan lan bocah cilik tetep nyaman nang dheweke. Materi kasebut tahan lan anti-slip, kanthi lapisan safety.

ember pantai

ember pantai

Klasik liyane sing ora bisa dilewatake yen sampeyan arep njupuk bocah cilik menyang pantai yaiku ember kanthi piranti. mulang wong-wong mau nggawe kraton wedhi karo ember decorated karo kartun favorit. Paw Patrol ember kalebu shovel, rake, sieve, jamur lan mbanyoni bisa. Sampeyan uga bisa nemokake ember pantai sing dihiasi karo Peppa Pig. Padha cukup kuwat supaya bisa tahan suwe.

pusat banyu

Pusat akuatik minangka salah sawijining dolanan sing paling dijaluk kanggo musim panas iki 2022. Lan ora perlu ninggalake omah supaya bisa nyenengake. Yen sampeyan duwe Patio sampeyan bisa inflate siji saka pusat iki lan nggawe yen bocah-bocah duwe "taman banyu inflatable" dhewe kanthi slide. Ana macem-macem tema, kayata pusat banyu mancing sing nyenengake, ing ngendi ana iwak kembung sing bisa dicekel bocah.

trek pindho ngusapake

Lan yen sampeyan wis duwe blumbang ing ngarep, nambah rasa seneng karo trek ngusapake. Ing kasus iki, loro lane supaya saben wong duwe kesempatan kanggo geser ing wektu sing padha. Iku becik kanggo anak saka 5 taun, lan dawane 7.5 m. Mung nambah banyu sing sethithik lan wiwiti seneng. Padha duwe pinggiran safety sing bakal menehi anak dicokot saka ngaso nalika geser kanggo mburi.

Muter Inflatable karo sprayers

Muter banyu

Duwe kolam renang ing ndhuwur minangka hak istimewa nalika suhu musim panas mundhak. Nanging nambahake slide bakal dadi tambahan sing ora ana sing bisa nolak. Ing minger inflatable pilihan paling gampang kanggo ngumpul lan mbongkar. Model INTEX iki nduweni 2 sprayer kanggo njaga kelembapan permukaan lan nggawe geser luwih nyaman. Wis 6 gagang kanggo ditahan lan bolongan minangka andha.

Dolanan ruangan paling apik ing musim panas 2022

Yen sampeyan ora butuh dolanan banyu, nanging kanggo lingkungan apa wae, ana akeh pilihan sing bakal menehi alasan kanggo bocah-bocah metu lan seneng musim panas 2022. Saka skuter nganti dolanan olahraga, sing bisa sampeyan nikmati karo kabeh kulawarga ing taman paling cedhak utawa ing taman sampeyan. Temokake dolanan ruangan paling apik sing bisa diwenehake kanggo bocah-bocah ing musim panas iki.

bedhil banyu nerf

Lan ngomong babagan tren, Senjata banyu Nerf isih ana ing mode. Iku bedhil plastik sing njupuk panah karet busa. Ana akeh model sing mesthi bakal disenengi para remaja. Sawetara katon kaya bedhil mesin, kanthi akeh panah. Liyane duwe fungsi kayata kamuflase lan lampu, sing narik kawigaten kanggo bocah cilik.

Game Bola Phlat

Iki minangka cara sing nyenengake kanggo mbuwang bal. Ing kasus iki, Ball Phlat katon rada warata, nanging nalika dibuwang, kaya-kaya a frisbees, dadi bal ing awang-awang. Iku gampang kanggo njupuk karo sampeyan menyang ngendi wae, ngendi sampeyan bisa langsung ngganti bosen dadi hiburan. Iku salah siji sing game becik kanggo wong saka umur.

Jump-o-Lene jumper

Ing cendhak, inflatables minangka dolanan sing paling cocog karo kabutuhan saiki: bisa dicopot lan menehi hiburan sing apik ing omah. Ana jumper kanggo dicekel bocah umur 2 lan munggah, sing bisa diinstal ing omah lan disimpen kapan wae sampeyan pengin. Sampeyan mung perlu lumahing warata lan resik kanggo inflate lan miwiti fun. Dheweke tahan banget, saengga, kanthi panggunaan sing tepat, bisa tahan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.