Cara decongest irung bayi

Bayi karo irung kembung

Carane bisa irung decongest saka bayi? Nalika sapisanan nggunakake aspirator njerone irung kanggo bayi, ora nulungi aku, uga sing nomer loro utawa uga sing kaping telu ... Iki minangka kaping pisanan, mula aku mikir yen bohlam karet khas sing ana ing bayi irung wis decongest ora, Ora ana gunane, nanging masalahe dudu pir, aku sing ora nggunakake kanthi bener lan, sawise ngerti, aku bisa ndeleng kanthi mata sing beda.

Sawetara bayi asring irung, kanggo wong liya, mung kedadeyan sepisan. Cara liya, ngganggu banget bayi amarga ora bisa ambegan kanthi apik lan bisa uga nyebabake masalah liyane. Contone, yen bayi sing duwe irung kenceng ora decongest, bisa uga nguntal hawa nalika mangan amarga bakal nyoba ambegan liwat cangkeme, mengko bisa nyebabake colic. Mula, kita bakal nuduhake kepiye carane mbukak irung kanthi sawetara cara supaya sampeyan bisa nggunakake cara sing paling cocog kanggo sampeyan.

Cara decongest irung bayi nganggo permen karet

Dina iki aku pengin mulang sampeyan sinau babagan nggunakake aspirator hidung kanggo mbantu bayi supaya ambegan luwih apik. Saiki aku bisa ujar manawa luwih gampang tinimbang sing mbayangake, sampeyan mung butuh bohlam karet elastis, solusi uyah (sing bisa disiyapake ing omah utawa tuku ing apotek) lan jaringan.

  1. Lebokake bayi ing sisih mburi. Kita bakal nggunakake solusi uyah, kanthi siji utawa loro tetes ing saben sisih bakal cukup. Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa nyiyapake ing omah kanthi nyampur segelas banyu anget karo uyah sendok.
  2. Kita bakal ngidini solusi uyah tumindak sawetara detikKadhangkala nalika bayi dilebokake, nyamuk metu dhewe, yen ora kaya ngono, kita bakal nggunakake aspirator hidung.
  3. Kanggo nggunakake woh pir sampeyan kudu menet kanthi apik, banjur lebokake menyang irung bayi lan ambegan. Aja wedi dilebokake, ora bakal nyusoni bayi amarga irunge jero lan yen ora dipasang kanthi becik, sampeyan ora bakal nyedhot apa-apa.
  4. Kosong pir kanthi pencet maneh lan nggunakake jaringan. Kanggo ngresiki kanthi rapi, gunakake banyu sabun lan lebokake nganti garing.

Aku kudu ngelingake manawa nalika irung bayi ora ngresiki dudu tugas sing gampang lan umume ngalami wektu sing ora apik, mula sampeyan bisa ngarepake tangisan lan nesu banget.

Apa sampeyan kudu decongest saben dina?

Obat kanggo decongest bayi

Ora preduli, sanajan aku ngalami konstipasi. Sampeyan saranake supaya mung irung decongest yen dibutuhake banget, yaiku sampeyan bisa ndeleng snot ijo saka njaba. Nanging yen ora weruh snot ijo, luwih becik sampeyan mung tambah sawetara tetes larutan uyah kanggo alus empuk sing bisa dadi luwih angel (loro utawa telu saben dina) supaya bisa ngusir udang dhewe nalika sampeyan wahing.

Yen sampeyan ora nggatekake iki, lan sanajan snot ora katon, sampeyan nyoba nyedhot kutu kasebut supaya bisa metu lan dheweke tenggorokan utawa adoh banget saka irung, saliyane ngrugekake bayi lan gegayuhan kasebut pancen gedhe banget. repot, nanging Sampeyan bisa nyebabake otitis yen lendir macet ing talingan kuping.

Tips liyane kanggo nyuda irung bayi

Cara decongest irung bayi

Ana tips liyane sing uga migunani banget kanggo nyuda irung bayi nalika duwe snot sing ngganggu lan ora perlu banget supaya aspirasi bisa nyebabake rasa ora nyaman karo bocah cilik. Apa sampeyan pengin sawetara ide supaya bayi ora ngalami efek negatif saka snot?

Gunakake pelembab

Uap minangka salah sawijining cara paling apik kanggo ngresiki irung. Uap panas ora kudu ditrapake langsung ing rai amarga bisa nyebabake kobongan serius banget. Nanging, isi lembab sing digawe ing udhara kudu ditambah utamane yen sampeyan manggon ing lingkungan sing garing.

Pelembab listrik minangka cara sing efektif kanggo njaga lingkungan sing lembab supaya membran mukus luwih gampang diusir. Piranti kasebut ngowahi banyu panas dadi uap banyu sing nggodhok sing isih ana ing awang-awang. Paling becik dilebokake ing pojok ruangan lan bisa dadi luwih asor udhara sajrone wektu sing suwe.

Semprotan irung uyah

Ana semprotan uyah sing bisa efektif banget kanggo bayi. Ora bisa diobati lan bisa digunakake kanggo hidrasi saluran irung sing bisa garing ing iklim sing luwih garing. Nanging sadurunge nggunakake jinis semprotan kanggo bayi, sampeyan kudu mriksa dokter anak yen disaranake kanggo bayi. Sanajan aman banget digunakake, ana sawetara semprotan sing bisa ngemot bahan sing ora cocog kanggo bayi, pramila prelu dirujuk. Alternatif yaiku nggunakake solusi tetes uyah.

Aja AC lan pemanas

Bayi karo snot

Pancen angel banget kanggo nyingkiri lingkungan sing garing, luwih-luwih yen sampeyan duwe omah ing iklim tartamtu, nanging sampeyan bisa ngupayakake supaya ora garing udhara kanthi artifisial. AC minangka salah sawijining ruangan sing nyebabake ruangan saya garing, nanging panggunaan kipas listrik uga bisa dadi masalah, luwih-luwih yen hawa kasebut langsung nyebul ing pasuryan.. Yen sampeyan ora duwe pilihan, nggunakake piranti kasebut ing omah, sampeyan kudu priksa manawa sampeyan uga nggunakake alat pelembap listrik ing ruangan sing padha kanggo nambah asor ing udhara.

Iki minangka sawetara tips saliyane langkah demi langkah supaya sampeyan bisa mbantu bayi supaya irung sing bening lan snot ora ngganggu nalika menehi napas. Dheweke cilik banget, ora ngerti cara nabuh irung lan nalika ngulu lendir bisa ngrasakake rasa ora nyaman ing weteng lan uga lara. Luwih becik mbantu dheweke ngusir kanthi alami utawa paling ora, snot kasebut ora angel banget. Sampeyan ngerti carane decongest irung kanthi obat liya sing sampeyan pikir apike mbantu bayi kanthi irung sing kenceng?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

6 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ivan lucero ngandika

    Apa susu ibu kanggo nyuda irung bayi saya efektif?

  2.   Tatiana ngandika

    Halo, cah wadon ku duwe masalah irung, konyol banget, swarane banter banget, dheweke nangis, dheweke ndhesek irung, aku wis nemoni sawetara dokter anak, dhisik dheweke ngandhani kadhemen, dheweke menehi obat, sing nomer loro, dheweke neobulisasi resep, ora ana sing mengaruhi dheweke, saiki aku karo dokter bocah liyane. Dheweke ngandhani yen bisa uga alergi, sanajan karo susu, aku sijine lan nyoba sawetara cara lan ora ana apa-apa, aku ora ngerti rampung, aku nuwun sewu ndeleng bocah wadonku, dheweke wis 8 wulan

    1.    Luis ngandika

      Halo Tatiana, ing kasus bayi sampeyan, luwih becik yen sampeyan nggawa dheweke menyang ENT kanggo mriksa lan ngilangi sinusitis

    2.    Angeles ngandika

      Halo, bayiku duwe irung banget, umure wis 15 dina, apa efektif kanggo nggunakake solusi uyah lan bohlam karet wiwit isih awal?

  3.   Nilda ngandika

    Solusi uyah dilebokake ing Perita? Lan banjur lebokake menyang irung bayi ... liyane uga anakku esuk nalika esuk ... apa dheweke alergi?

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Halo, sing ideal yaiku nyelehake sawetara tetes serum ing irung bayi lan banjur nyedhot kanthi tliti kanthi tliti (ora nganggo kekuwatan sing kuat). salam!