Dhasar kanggo lemari kapsul kanggo bocah-bocah

lemari kapsul kab

La manajemen kabinet Perlu dosis gedhe saka sabar. Kita ora nyebutake kanggo nyelehake sandhangan wong diwasa, nanging sing paling cilik ing omah, bocah-bocah. Sakit sirah sing terus-terusan lan kahanan dilema nyata sing diadhepi nalika nemokake sandhangan sing disenengi bocah-bocah lan sing kudu digunakake gumantung ing musim taun. Lan solusi apa sing bisa ditemokake? Apa sampeyan krungu saka lemari kapsul? Ayo ndeleng apa sing kalebu!

Apa lemari klambi?

Kajaba kanggo wong-wong sing akrab banget karo istilah fashion, utawa kasengsem utawa kerja ing sektor iki, tegese lemari klambi kapsul kanggo manajemen sing luwih apik. sandhangan cah wadon. Ora ana sing bisa luwih saka bebener, konsep iki ora cocog karo tren kontemporer, nanging wiwit dikenal ing taun XNUMX-an.

lemari kapsul kanggo bocah-bocah

Sejatine kasusun saka nggawe pilihan sing sandhangan sing penting ing urip saben dina lan sing, Kajaba iku, padha combinable karo saben liyane. Apa dadi dhasar saka sandhangan bocah. Filsafat jinis iki duwe rong promotor sing misuwur: desainer Inggris Susie Faux lan Donna Karan Amerika. Loro-lorone populer lemari kapsul. Tujuane yaiku nduwe sandhangan paling akeh sing kasedhiya kanggo digunakake kanthi cara langsung.

Nganggo sandhangan miturut mangsa ing taun

El panyimpenan sandhangan anak kang Iku ora tugas gampang lan nglamar jinis pesenan iki bisa dianggep bantuan terkenal. Lan manawa nglamar jinis pesenan iki utawa liyane, perencanaan kudu dianggep amarga sandhangan sing paling cilik biasane diganti saben-saben nalika tuwuh. Gaya kasebut, kanthi jelas, wis gumantung karo selera wong tuwa, sanajan ana pirang-pirang tren sing muncul saben musim, bertepatan karo owah-owahan musim, wektu sing apik banget kanggo ngatur lemari klambi kasebut ing kamar bocah.

conto lemari kapsul

Tip kanggo lemari klambi kapsul sing apik

Dadi kepiye carane nggawe lemari kapsul sing sampurna? Sampeyan ora kudu nggawe akeh rencana, nanging mung entuk sawetara sing penting: celana, kaos, gaun, lsp. Lan coba manawa sandhangan sing dipikolehi iki bisa digabung karo siji liyane. Versatility minangka salah sawijining kekuwatan saka lemari kapsul. Gaya kudu maneka warna: saka sporti nganti ora resmi lan tanpa dilalekake klasik. Lan nyakup kabeh warna sing padhang kanggo busana bocah.

Kabeh item sandhangan kudu dikurangi nganti maksimal 30, sanajan sawetara teori ngakoni nganti 40. Kita ora ngerti yen bakal katon kaya akeh utawa sawetara, nanging sampeyan kudu nganggep manawa lemari kapsul, ing wiwitan, mung ngakoni pitung rasukan. Pilihan kudu digawe miturut musim taun. Sing ngomong, ing mangsa kita kudu nggabungake jas; ing mangsa panas, kita kudu nganggo sandhangan luwih nyaman lan entheng sadurunge Tambah ing thermometer. Tujuane uga kudu bisa macak anak kanthi cepet lan tanpa nglalekake sandhangan utawa aksesoris dhasar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.