Dr. Eduardo Forcada Melero, ahli bedah paling produktif ing pembesaran payudara ing Madrid

Dr. Eduardo Forcada Melero

Operasi payudara bisa dadi salah sawijining solusi sing paling menarik kanggo wanita sing, kanthi alasan apa wae, ora puas karo dodo. Duwe spesialis sing duwe reputasi minangka langkah pertama.

Nominasi ing 2017 kanggo PhD dokter bedah plastik paling apik ing Spanyol, Dr Eduardo Forcada Melero punika a ahli bedah spesialis pembesaran payudara ing Madrid Karir dawa lan tingkat pengalaman sing nyenengake ndadekake dheweke dadi salah sawijining ahli bedah paling produktif ing spesialisasi pembesaran payudara lan kabeh jinis operasi payudara kosmetik, kanthi nganti 500 intervensi saben taun.

Tembung-tembung kasebut minangka referensi mutlak ing sektor kasebut, minangka anggota saka Masyarakat Spanyol Bedah Plastik, Rekonstruktif lan Estetika, nanging uga ISAPS lan AECEP, badan sing ngatur ing tingkat internasional lan ing Spanyol, mungguh, pakaryan ahli bedah plastik. Mulane, dheweke minangka swara sing wibawa babagan owah-owahan lan keuntungan saka pembesaran payudara.

Apa sing wis diganti ing pembesaran payudara sing populer saiki?

Bisa diarani manawa rega lan daya saing sektor kasebut, kanthi dokter bedah plastik sing luwih apik, nanging uga teknologi sing luwih apik. Nanging mbok menawa alesan nyata ana ing masalah jaminan, keamanan. Operasi plastik saiki luwih aman lan luwih sehat tinimbang operasi plastik 10 utawa 20 taun kepungkur, lan pancen kudu dicritakake. Penting ana masalah polusi lan efek sekunder, sing meh ora ana saiki.

Apa wong wadon bisa nindakake operasi pembesaran payudara?

Ya wis, mumpung umurku wis sah. Ora ana watesan umur, contone, sawise augmentasi payudara ora bisa ditindakake maneh, Kajaba patologi nyegah utawa miturut pendapat spesialis, ora bisa ditindakake.

Nanging ya, saben wanita bisa nindakake operasi pembesaran payudara. Nyatane, akeh pasien sing duwe implan ing umur tartamtu teka 5 utawa 10 taun mengko amarga pengin nambah utawa ngganti, lan liya-liyane.

Masalah apa sing paling umum digunakake pasien kanggo njaluk augmentasi payudara?

Kurang naturalness lan mundhut firmness bisa dadi alasan sing paling jelas, utawa paling ora sing diktekake statistik ing pasien. Kedadeyan akeh, contone, sawise nglairake, nanging utamane sawise nyusoni, wanita ora sakabehe wareg karo dodo, supaya padha biasane pindhah menyang rembugan lan golek saran apa bisa rampung thanks kanggo surgery kosmetik.

Nanging, malformasi payudara, ngganti implan, nempatake prosthesis ing wanita sing wis bisa ngatasi kanker payudara, nanging kudu ngilangi, minangka panjaluk sing paling umum.

Apa asil optimal saka augmentation payudara lan carane entuk?

Nalika wanita krungu babagan pembesaran payudara, paling ora sing isih mamang babagan iki, padha digandhengake langsung karo asil saka kasunyatan, nanging tenan apa siji profesional ing surgery plastik lan sabenere specialists ing surgeries payudara looking kanggo pisanan kabeh iku naturalness.

Yen sampeyan entuk kaendahan, yen wong wadon rumangsa kepenak, nanging ing ndhuwur kabeh, naturalness menang, bisa diarani asil sing optimal wis dipikolehi.

Saiki, kepiye carane entuk? Ora ana resep sing bisa digunakake sacara universal. Pengalaman, ngerti carane nganalisa apa sing cocog ing saben kasus, apa luwih becik duwe implan anatomi sing lancar utawa bunder, ukuran sing cocog utawa apa sing dikarepake wanita, yaiku perkara sing kudu digatekake sadurunge. rincian cara paling apik kanggo njaluk iku.

Teknologi mbantu akeh dina iki. Implan anatomi ngidini desain meh saben milimeter kanthi milimeter, bisa entuk naturalness, kaendahan lan ukuran, kabeh bebarengan, tanpa katon exaggerated utawa plastik, kaya sing diomongake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.