Endhog nalika meteng: sekutu ing meja sampeyan

wong meteng mangan endhog

Salah sawijining keraguan pisanan sing nyerang saben wanita ngandhut yaiku apa jinis diet sing kudu ditindakake supaya bayi berkembang kanthi bener. Panganan apa sing kudu dihindari lan sing luwih asring dipangan? Yen sampeyan kerep takon dhewe pitakonan iki, terus maca kanthi teliti kanggo mangerteni sing luwih lengkap, nanging kita ngarep-arep yen endhog free-range minangka salah sawijining sekutu sing paling apik lan ora bakal ilang saka dhaharan.

Mbokmenawa gynecologist sampeyan wis nyatakake yen ana panganan tartamtu sing kudu sampeyan ati-ati: ham lan sawetara sosis, daging mentah, susu sing ora diobati, keju ... Mungkin sampeyan uga wis krungu ing forum non-ilmiah sing kudu nyingkiri endhog. .

Nanging apa bebener ing? Apa endhog mbebayani kanggo meteng? Kosok baline. Iku bathi! Sampeyan mung kudu mesthekake yen sampeyan mangan kanthi apik (digodhog, digodhog, dibakar, digoreng ...) ora tau mentah utawa setengah masak. Iki kanggo nyegah kemungkinan keracunan salmonella, sing ora umum ing negara kita (amarga kontrol kesehatan) nanging ora mokal.

Nutrisi endhog, banget migunani kanggo meteng 

endhog nalika meteng

Tansah pancegahan amarga, mangan iku tanpa wedi, amarga ing endhog nalika meteng bakal mbantu sampeyan entuk nutrisi sing optimal. Nyatane, iki dianggep minangka panganan super dening dokter lan ahli nutrisi. Iki nyedhiyakake kabeh vitamin kajaba C (sing saka Grup B, D, E, lan K) lan paling akeh mineral, yaiku kalsium, fosfor, magnesium, kalium, wesi, yodium, seng, unsur trace, selenium ...

Ngomong-ngomong, apa sampeyan ngerti yen endhog free range sugih ing kolin, salah sawijining nutrisi sing ora kudu kurang nalika meteng kanggo njamin perkembangan bayi sing apik?

Uga, antioksidan ing endhog (lumirome, lumifalvin, tryptophan, tirosin, zeaxanthin lan lutein) bakal mbantu sampeyan akeh nalika meteng, lan kanthi cara sing alami, ngontrol episode kuatir, insomnia lan malah pundung utawa depresi.

ing protein endhog, salah siji sing paling gampang diasimilasi dening awak, uga becik ing negara sampeyan, saiki yen otot-otot awak - utamane ing weteng, punggung, bokong lan sikil - kudu nggawe gaweyan kaping pindho kanggo ndhukung bobot tambahan. weteng lan mboko sithik mundhak nalika meteng.

Pira kaping seminggu sampeyan bisa mangan endhog?

Kaya wong diwasa sampeyan bisa kanthi aman mangan udakara 6 utawa 7 endhog seminggu. Ora mung sampeyan ora duwe efek negatif, nanging uga bakal migunani kanggo kesehatan lan bayi. Sing penting yaiku diet sampeyan beda-beda, lan gabungke endhog karo woh-wohan lan sayuran, iwak, daging tanpa lemak lan kacang-kacangan, uga paling sethithik rong liter banyu saben dina.

Cathetan pungkasan: introduce endhog ing sarapan Iki minangka ide sing apik banget, amarga bakal menehi akeh protein lan akeh nutrisi kanggo ngadhepi dina. Kajaba iku, wis ditampilake yen duwe endhog kanggo sarapan, amarga daya kenyang, mbantu sampeyan ora cemilan ing antarane dhaharan, supaya sampeyan bakal ngindhari cookie, cemilan olahan utawa permen sing wis sampeyan ngerti nggawe sampeyan nambah bobot lan ora menehi nutrisi kanthi bener. .


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.