Film anak paling apik

Film anak paling apik

Apa sampeyan pengin seneng sore kulawarga kanthi film bocah-bocah sing paling apik? Inggih, yen sampeyan ora ngerti arep miwiti saka ngendi, kita bakal ninggalake sampeyan karo seri judhul sing bakal sampeyan tresnani. Nanging ora mung kanggo sampeyan nanging kanggo bocah-bocah cilik ing omah. Amarga, sanajan sawetara kita ngerti banget, kita ora bakal bosen ngrasakake petualangan kasebut.

Mula, dheweke wis dadi film bocah-bocah paling apik sing tekan ati sing paling tuwa ing omah. Elinga yen saliyane kanggo seneng-seneng, film apik kanggo ngembangaken Vocabulary, ngembangaken kreatifitas lan ngrangsang bayangan. Dadi, wektune kanggo menehi judhul sing paling apik. Ayo miwiti!

Film anak paling apik: 'The Lion King'

Salah sawijining film, sing mesthi wis ewonan sampeyan ndeleng, yaiku 'The Lion King'. Walt Disney sepisan maneh nggumunake masyarakat kanthi crita lembut sing ninggalake tandha, ora ketompo ngendi sampeyan katon. Nanging ing wektu sing padha nyenengake lan akeh piwulang. Simba punika pewaris tahta, nanging misale jek sing ora duwe supaya gampang amarga saka pamane Scar. Dheweke nyalahake dheweke amarga sedane bapake lan amarga iki, dheweke kudu pindhah saka tanahe. Senajan dheweke bakal nggawe kanca apik banget lan bakal bali kuwat saka tau kanggo apa kang.

'Crita dolanan'

Iki minangka salah sawijining saga sing sukses banget lan uga dianggep minangka salah sawijining film bocah-bocah sing paling apik. Jagad dolanan urip nanging cetha banget yen ana akeh piwulang. Saka kekancan, kanggo nilai kerja tim lan apa biaya kanggo kita pisah karo kanak-kanak lan kabeh jagad imajinasi sing ana. Pilihan sing apik kanggo bocah cilik lan kanggo sampeyan ing dina sofa lan kemul!

'Munggah'

Salah siji film animasi sing uga ninggalake tandha gedhe ing mayuta-yuta ati. Pisanan, amarga pesen gedhe sing wis ditampilake ing menit pisanan film kasebut, banjur, amarga iki minangka petualangan kanthi lengkap. Ing kono, langkah abadi lan ilusi utawa kekancan anyar dadi bagian saka salah sawijining crita sing obah, ya, nanging sing bakal narik kawigaten para bocah cilik. Liyane saka film anak paling apik!

'Ratatouille'

sing impen bisa kayektenan yen sampeyan bisa kanggo wong minangka salah sawijining piwulang sing bisa kita sinau saka 'Ratatouille'. Nanging bener uga nuduhake carane sampeyan kudu percaya marang awake dhewe lan ora mesthi dadi tugas sing gampang. Amarga ana alangan tartamtu kanggo break. Mesthine, bocah-bocah cilik ing omah bakal njaga wektu sing nyenengake ing ngendi tikus kepengin dadi Chef lan dheweke bakal entuk sanajan rumit.

'Pelayan'

Katon yen dheweke wis sukses banget wiwit muncul ing urip kita, lan terus. Mulane, kita kudu ngomong babagan dheweke, babagan makhluk kuning cilik sing tansah bungahaken kita karo petualangan kebak banyolan. Nanging sampeyan uga bisa seneng sing apik lan ala supaya bocah cilik ngerti. Yen sampeyan pengin ngguyu dijamin, sampeyan wis ngerti apa pilihan sing paling apik.

'Finding Nemo', salah sawijining film bocah-bocah paling apik ing kabeh wektu

Saliyane crita lan paragane, 'Finding Nemo' nduweni pelajaran urip sing ora ana telas sing kudu kita eling:

  • Kita kudu tansah ngrungokake apa sing dikandhakake wong tuwa.
  • Kita kudu metu saka zona nyaman.
  • Ora ketompo carane peteng urip, sampeyan kudu terus berjuang (ing jagad Nemo, nglangi)
  • Nalika sampeyan ketagihan iku angel kanggo njaluk metu saka iku.

'SA monster'

Film liyane sing paling apik yaiku iki lan ora bisa dilalekake. Kaping pirang-pirang sampeyan wis ndeleng? Mesthi sampeyan ora bakal bisa ngetung lan ora nggumunake. Saiki wayahe seneng-seneng karo bocah cilik. Amarga uga ninggalake kita pelajaran sing luar biasa kaya wedi ndadekake kita kantun moments lan iku pancene Fantastic. Sing nalika kerja minangka tim, bebarengan, mesthi dadi solusi sing luwih apik lan sampeyan kudu nyoba kanggo ndeleng iku optimistically. Apa film favorit sampeyan kabeh?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.