Set renda kanggo sinau ngikat sepatu sampeyan

lace-tying-game

Dolanan mesthi dadi salah sawijining cara sing paling apik kanggo bocah sinau. Ora mung bocah cilik, kita wong diwasa uga sinau luwih apik nalika kita santai lan pengin nemokake jagad iki. Iki dadi syarat sing dibutuhake nalika kita ngomong babagan jagad bocah. Bocah-bocah butuh rasa penasaran lan minat kanggo ngembangake katrampilan anyar. Mbok menawa para perancang industri lan spesialis game ngaturake awake dhewe kanggo nyiptakake game lacing kanggo sinau carane dasi sepatu.

Iki mbok menawa salah siji saka conto paling apik carane daya saka game mengaruhi pangembangan skills. Sinau gampang nalika bocah seneng-seneng ing proses kasebut. Nanging, iku banget curious yen wong wis tuwa misale jek sing pentinge game ing gesang wong wis ilang. Delengen sekolah bocah-bocah: yen ing taman kanak-kanak game kasebut minangka nuntun organisasi kelas, wis ing sekolah dasar, balung mburi iki wiwit diganti karo pelajaran lan tugas.

Lan ing tahap sekolah sabanjure, kemampuan lan katrampilan sing diasilake dening game kasebut wis adoh. Apa sampeyan ngerti akeh remaja sing seneng sekolah amarga ngerti yen ing kana bakal sinau kawruh anyar kanthi cara sing nyenengake? Nanging ayo bali ing wektu lan bali menyang topik kita dina iki: tugas sing angel kanggo ngajar carane dasi tali sepatu. Tugas kasebut katon titanic katon saka mata bocah cilik. Lan ora kanggo kurang: knots lan pita sing angin lan unwind, mubeng ing sisih siji lan liyane kaya labyrinth telas. Carane nggampangake proses sinau kanggo dasi tali sepatu?

dolanan lan sinau

Ora ana rumus sihir lan tonggak sejarah iki ing urip saben bocah mbutuhake sawetara latihan. Nanging game lacing kanggo sinau carane dasi sepatu ngijini sampeyan kanggo shorten dalan ing cara narik. Mungkin amarga sampeyan sinau tanpa ngerti. Kanggo bocah sing ana ing tahap sinau, naleni tali sepatu bisa dadi sumber frustasi, amarga kanggo dheweke kerumitan puteran lan simpul iki angel banget. Nanging yen kita nambah jiwit saka fun karo iki Toys uga-digawe, jinis learning dadi keropos kanggo otak cilik kita ing panelusuran prestasi anyar.

Sampeyan wis ngerti yen dolanan kanggo bocah iku penting banget, amarga ora mung seneng-seneng, nanging uga sinau akeh katrampilan lan pangembangan. Mulane, set tali sing apik bakal dadi penting kanggo bocah kasebut entuk katrampilan iki sing ora bisa dikurangi ing urip bocah sing berkembang. Amarga, bener, ing wiwitan, bocah-bocah nganggo sepatu velcro, kanggo ngirit tenaga kerja lan wektu kanggo wong tuwa lan entuk kamardikan tartamtu nalika bocah cilik wis sekolah TK, rumangsa luwih kepenak bisa nyepetake sepatu kanthi gampang lan tanpa mbutuhake pitulungan.

Nanging iki bakal tetep kanggo wektu tartamtu, ana wektu nalika sinau iki wis digayuh, iku perlu kanggo njupuk langkah luwih. Sneakers Velcro ora bisa dadi mung pilihan ing salawas-lawase lan tantangan anyar ing cakrawala nalika nerangake naleni laces Panjenengan. Nanging mesthi, saiki karo kabar apik sing ana game kanggo sinau kanggo dasi makutha sing nggawe tugas fun, menehi kamar kanggo kreatifitas.

Ngembangake katrampilan ing bocah kasebut

Kasunyatan manawa game kasebut ana ora bakal nyegah dalan logis saben makhluk: katon frustasi. Sinau kanggo naleni tali sepatu mung mbutuhake seperangkat katrampilan sing ora ana sing sinau sajrone menit. Toleransi kanggo kesalahan, pengamatan lan akeh latihan dibutuhake. Ing pangertèn iki, game kanggo sinau kanggo dasi tali sepatu mimpin kanggo laku karo tambahan fun. Mesthine yen sepisanan bocah nyoba, dheweke bakal nesu lan rumangsa ora kuwat amarga ora bisa. Nanging kanthi sabar sethithik lan bantuan saka wong tuwa utawa anggota kulawarga utawa pengasuh, dheweke bakal sukses sawise sawetara upaya. Iku mung babagan sabar lan nerangake langkah-langkah sing sethithik.

lace-tying-game

Nanging ana sing luwih, karo game lacing, saliyane sinau kanggo ngembangake katrampilan iki, bocah kasebut bakal ningkatake katrampilan motor lan kognitif. Alasane? Preduli saka game utawa urip nyata, bocah-bocah kudu ngatur lan mbaleni sawetara langkah kanggo entuk prestasi kasebut. Game kasebut mbutuhake konsentrasi lan perhatian, bocah-bocah kudu nggawe senar menyang bolongan cilik lan ngelingi urutane.

Pisanan menyang sisih siji, banjur menyang sisih liyane, banjur lebokake tape lan sateruse. Ing tangan liyane, bocah kudu konsentrasi lan fokus kekuatan lengen lan tangan ing driji kanggo ngrampungake tugase. Lan iki ora gampang amarga kita ngomong babagan ngembangake katrampilan sing ana gandhengane karo katrampilan motorik sing mbutuhake presisi.

Pentinge ngembangake katrampilan motorik sing apik

Apa katrampilan motorik halus? Iki disambungake karo koordinasi otot, balung lan saraf kanggo ngasilake gerakan cilik lan tepat. Naleni tali sepatu mbutuhake kontrol motor sing apik, kaya njupuk barang cilik nganggo driji telunjuk lan jempol utawa nyisir kepangan ing rambut. Iki minangka gerakan sing tepat sing mbutuhake koordinasi akeh unsur organisme saliyane memori sing ana ing urutan kasebut.

Nentang katrampilan motorik sing apik yaiku katrampilan motorik kasar, disambungake karo kemampuan kanggo nindakake gerakan sing nggunakake kelompok otot gedhe, kayata mlaku, mlumpat lan menek. Kanggo bayi, katrampilan motorik kasar yaiku gerakan sing luwih gedhe sing ditindakake bayi kanthi lengen, sikil, sikil, utawa kabeh awak, kayata crawling, mlaku, mlumpat, utawa ngobahake. Mlaku-mlaku, mlaku, lan mlumpat minangka katrampilan motorik kasar. (gedhe lan umum). Conto kontrol motor kasar yaiku ngacungake tangan nalika menehi salam.

Miturut tingkat kontrol motorik sing apik, bisa nemtokake umur perkembangan bocah sing ngluwihi umur kronologis amarga katrampilan kasebut berkembang saka wektu. Kanthi latihan lan sinau. Kanggo nduweni kontrol motorik sing apik, bocah-bocah butuh kawruh lan perencanaan, koordinasi, kekuatan otot, lan sensasi normal. Sampeyan bakal bisa ngerteni manawa bocah ngembangake katrampilan motorik sing apik yen bisa nindakake katrampilan tartamtu kayata:

  • Cut metu wangun karo gunting
  • Gambar garis utawa bunderan
  • Lempitan sandhangan
  • Tahan lan tulis nganggo potlot
  • tumpukan pamblokiran
  • nutup zipper
  • Dasi tali
  • Ngurutake permen miturut warna, lsp.
  • Njupuk sikat kanggo nglukis.
  • Sendok karo wiji
  • Pasang pancing sandhangan
  • Stringing sup ing jerami
  • Nulis
  • Pick munggah item cilik karo driji indeks lan jempol
  • manik-manik string
  • Cut tokoh

Mesthi wae, saben kegiatan kasebut bakal ditindakake ing siji utawa liyane tahap pertumbuhan gumantung saka umur, amarga kadewasan lengkap mbantu ngembangake katrampilan sing ana gandhengane karo katrampilan motorik sing apik.

Pilihan game kanggo sinau kanggo dasi tali sepatu

Ing pilihan game tali sepatu kanggo sinau carane dasi tali sepatu, ana macem-macem opsi. Sing apik babagan iki yaiku sampeyan bisa milih siji utawa liyane miturut kapentingan bocah. Ngluwihi pilihan, karo game laces iki bocah bakal weruh saben dina sing skill sadurunge sembarang tugas angel mundhak lan ora bakal biaya wong. Ing sisih liya, sing apik yaiku game kasebut cukup murah lan ora mbutuhake investasi gedhe.

lace-tying-game

Antarane pilihan sing Cithakan kanggo dasi laces. Sampeyan bisa nggawe game iki dhewe amarga sampeyan mung kudu nggambar sikil anak ing lembaran kertas kanthi spidol. Banjur sampeyan kudu Cut metu lan nempel wangun ing karton utawa karton. Langkah katelu yaiku nggawe bolongan ing area renda lan duwe tali sing bisa digunakake. Bocah-bocah bakal bisa nglebokake tali ing bolongan supaya bisa sinau kanthi langkah-langkah.

Crita kelinci minangka alternatif game liyane kanggo sinau dasi tali sepatu. Iku prasaja lan efektif. Sampeyan kudu ngandhani bocah yen dheweke kudu nggawe salib nganggo tali. Banjur lempitan saben tali sepatu kanggo mbentuk rong kuping kelinci. Nanging kelinci pengin mlebu kuburan. Kanggo iku, kudu ngubengi siji liyane kanggo mlebu bebarengan lan mlebu ing guwa liwat bolongan cilik. Lan iki carane dheweke diwulang kanggo naleni simpul banjur narik kuping cilik.

Yen kita ngomong babagan sinau sing nyenengake, game liyane sing mbukak minangka pilihan yaiku sajak. Ana sajak populer sing nuduhake crita kelinci lan kaya mangkene: 'Laces bakal ngeculake yen sampeyan ora ngerti carane naleni. Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia cilik lan enggal sampeyan bakal sinau. Njupuk loro TCTerms salib sampeyan kudu mbentuk. Pass siji liwat guwa lan saiki sampeyan bakal mulet. Deleng, sampeyan ndeleng, simpul dibentuk. Njupuk kabeh cara mudhun tanpa rush. Njupuk tali, mbentuk kuping cilik. Sing liyane ngrangkul dheweke lan mlebu ing guwa cilik. Nalika kuping cilik loro wis siyap, kanthi simpul ing tengah bakal luwih ayu '.

Sajak iki bisa dadi pambuka ing taun-taun awal kanak-kanak, wektu nalika tembang lan tembang biasane disenengi bocah-bocah. Nalika lagi tuwuh, sampeyan bisa nggoleki jinis game sing paling cocog karo saben umur.

app lan video

Lan kita ora bisa lali teknologi ing sinau liwat muter. Cukup nonton YouTube lan ketik telusuran lan sampeyan bakal nemokake akeh pilihan kanggo sinau dasi sepatu kanthi cara sing nyenengake lan gampang, kanthi sinau game kanthi swara sing apik banget.

Lan uga ana macem-macem aplikasi khusus kanggo sinau lan ngembangake katrampilan lan rutinitas dhasar. Apa sampeyan wis nggoleki pilihan? Tuladhane yaiku urut-urutan, sing mulang tugas urip kayata nyandhang, naleni tali sepatu, nyikat untu, masak omelet, nggunakake mesin cuci, lsp. Utawa APK, aplikasi Android sing darmabakti kanggo tugas mulang carane dasi tali sepatu. Dirancang kanggo bocah-bocah lan wong diwasa, nawakake kemungkinan sinau laces kanthi format asli banget. Dadi, yen sampeyan pengin ngajari anak sampeyan kanggo naleni tali sepatu utawa sampeyan pengin dadi anyar lan nemokake format asli kanggo naleni tali sepatu, mula aku nyaranake sampeyan ndownload aplikasi sing penasaran iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.