Pendarahan ing ovulasi

wanita sing ngalami pendarahan ing ovulasi

Apa sing getihen ing ovulasi? Sadurunge ngerti, ayo ndeleng apa sing diformulasikan. Ovulasi wanita yaiku nalika ovum diwasa dibebasake saka ovary lan disurung liwat tabung fallopi amarga bisa dibuahi nalika hubungan seksual lan sperma bisa nggayuh tujuane. Iki kedadeyan kira-kira saben wulan miturut siklus menstruasi saben wanita, sing umure biasane antara 24 lan 42 dina.

Lapisan uterus uga nyiapake nalika ngenteni endhog sing wis diwasa dibuahi.. Yen ora ana konsepsi, mula endhog bakal ngeculake bebarengan karo lapisan uterus. Nalika ovum sing ora dibuahi dicopot lan tembok uterus nalika menstruasi katon ing wanita kasebut.

Yen nyoba meteng, sampeyan kudu ngawasi siklus menstruasi supaya sampeyan bisa ngerti apa dina subur. Nanging kadang bisa uga ngalami pendarahan nalika ovulasi, nanging sadurunge ngatasi topik iki, luwih becik sampeyan ngerti kasunyatan menarik babagan ovulasi.

Fakta sing kudu dipikirake babagan ovulasi

Mesthi wae data kasebut katon apik banget kanggo sampeyan:

  • Endhog urip 12 nganti 24 jam sawise metu saka ovary.
  • Biasane mung siji endhog sing diluncurake nalika ovulasi.
  • Ovulasi normal bisa kena pengaruh stres sing wanita bisa nandhang sangsara, amarga penyakit utawa amarga sebab liyane, kayata kabotan utawa kurang bobot.
  • Tanduran endhog sing dibuahi biasane tuwuh antara 6 lan 12 dina sawise ovulasi.
  • Saben wanita lair kanthi mayuta-yuta endhog durung diwasa sing ngenteni ovulasi wiwit diwasa.
  • Periode kasebut bisa kedadeyan sanajan durung ana ovulasi.
  • Sawetara wanita bisa uga ngalami menstruasi nalika ovulasi.
  • Yen endhog ora dibuahi, mula bakal pecah.
  • Sawetara wanita bisa ngalami getih utawa bintik-bintik nalika ovulasi.

Pendarahan ing ovulasi

Sawetara wanita bisa uga ngalami getihen bawok cilik sajrone ovulasiIki biasane kedadeyan ing tengah-tengah wektu lan ora kudu dadi gendera abang. Wiwitane bisa ngagetne amarga padha kaya periode "ekstra" kanggo sawetara wanita sing duwe.

Akeh wanita asring mikir manawa getihen nalika ovulasi, nanging nyatane spotting iki biasane kedadeyan sadurunge ovulasi wiwit tingkat estrogen wanita mudhun, lan iki normal banget ing siklus menstruasi.

getihen ovulasi

Estrogen lan getihen

Sajrone menstruasi wanita tingkat estrogen ing awak stabil, nalika getihen mandheg estrogen wiwit mundhak alon-alon lan lapisan uterus wiwit kenthel tembok minangka persiapan ovulasi. Sanalika, hormon kasebut bakal nggawe salah siji saka rong ovarium siyap kanggo ngeculake endhog.

Ing periode iki, tingkat estrogen mundhak luwih cepet sadurunge ovulasi, yaiku nalika ovum metu saka ovary, nanging kaya mundhak kanthi cepet, uga mudhun, sanajan tingkat estrogen bakal tetep luwih dhuwur tinimbang nalika munggah awal . Sawise ovulasi, estrogen mundhak maneh maneh sithik banjur mengko, yen ovum durung dibuahi, umume bali menyang level normal.

Pendarahan tengah-ovulasi

Perdarahan menstruasi utawa menstruasi ana sajrone penurunan estrogen kaping pindho, nanging ing sawetara wanita, penurunan estrogen pisanan bisa nyebabake perdarahan, ana sing nyebabake wanita getihen ing antarane periode lan ora penting, amarga pendarahan utawa "pre-period" iki biasane ana ing tengah-tengah siklus, ringkes lan entheng.

Keuntungan pendarahan ing ovulasi

Perdarahan iki bisa nguntungake yen sampeyan pengin meteng, amarga amarga ana ing tengah siklus saben wulan, sampeyan bakal bisa ngerti persis nalika arep ovulasi. Sampeyan bisa takon dhokter kanggo mesthekake yen getihen iki ora nyebabake sebab sing luwih serius.

Dadi, yen sampeyan ora ngalami serius apa-apa sing nyebabake sampeyan getihen lan minangka proses alami tingkat ovulasi lan estrogen, mula sampeyan bisa ngrencanakake hubungan seksual sadurunge ovulasi (pas nalika getihen utawa nalika rampung) amarga iki carane sampeyan bisa nambah kemungkinan meteng.

Alesan liya sing bisa nyebabake getihen ing ovulasi

getihen nalika ovulasi

Saliyane kabeh sing dibahas nganti saiki, pendarahan nalika ovulasi uga bisa disebabake amarga sebab liyane sing kudu sampeyan ngerteni.

Pil KB

Pil KB bisa nyebabake getihen sajrone sawetara wulan, nanging bisa uga cara kontrasepsi liyane sing ana gandhengane karo hormon. Yen getihen ora ilang, sampeyan kudu takon menyang dokter lan ganti cara kontrasepsi liyane.

Yen sampeyan mungkasi cara hormonal, sampeyan bakal nandhang sangsara getihen pedhot nganti haid diaturake. Uga aja ragu-ragu takon karo dokter yen kedadeyan kasebut.

Artikel sing gegandhengan:
Kepiye meteng sawise nyetop kontrasepsi?

Fibroid uterus

Fibroid minangka tumor non-kanker sing bisa katon ing tembok uterus ing endi wae. Iki mengaruhi njero uterus lan amarga iki pendarahan bisa muncul ing antarane periode. Fibroid sing luwih gedhe utawa ngganggu asring diilangi kanthi operasi.

Polip uterus

Polip yaiku tuwuh ing sisih njero uterus sing bisa nyebabake pendarahan ora teratur. Polip kaya fibroid uga bisa dicopot.

Ketidakseimbangan hormon

Yen sampeyan duwe periode normal, sampeyan ora bakal ngalami getihen, nanging yen siklus ora teratur, kemungkinan sampeyan ngalami pendarahan nalika ovulasi.

Sawetara pangobatan utawa pangobatan

Ana sawetara obat sing, sanajan diwenehake dening dhokter, bisa mengaruhi siklus menstruasi lan nyebabake pendarahan nalika ovulasi. Kemungkinan liya kalebu: panggunaan IUD, masalah tiroid, infeksi bawok, utawa masalah utawa penyakit liyane sing luwih serius.

Kapan sampeyan kudu menyang dokter?

Kapan sampeyan sok dong mirsani getihen bawok mboten umum Sampeyan kudu menyang dhokter kanggo nemtokake manawa sampeyan ngalami sawetara masalah. Umume getihen bakal duwe panjelasan sing luwih gampang lan kemungkinan bakal ilang dhewe kaya sing katon. Nanging, yen ngono asale luwih serius sampeyan kudu menyang dhokter kapan sampeyan ngalami pendarahan utawa ngrasakake rasa nyeri sing ora normal.

Apa sampeyan tau getihen ing ovulasi? Critakake babagan pengalaman sampeyan!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

42 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Elisabete ngandika

    Halo ing pungkasan hubungan karo bojoku, aku wis nandhang getih lan aku ovulasi. Iki kanggo kula minangka pisanan sing kedadeyan. 1 wulan kepungkur aku ngalami operasi tiroid. Apa sampeyan bisa nerangake apa sing kedadeyan? Yen kita nggoleki bayi. Apa aku kudu lunga menyang dhokter?

  2.   yuly ngandika

    Ya ora ana ide, nanging uga kedadeyane. Piye kabarmu

    1.    Isela ngandika

      Halo Camila
      Babagan sing padha karo aku, iki kaping pindho ing wulan kepungkur aku weruh papan ing tanggal 9 lan wulan iki ing dina kaping 5 sawise haidku entek titik katon saiki lan saiki dina iki wis ana 3 dina kanthi titik woh-wohan sing rada kandel.

      Yen ana sing ngerti kedadeyan iki utawa kedadeyan sadurunge, critakake.

    2.    Daiana23 ngandika

      Halo, aku ngalami ovulasi peteng sajrone telung wulan lan wingi ing jejere ovulasi aku ngalami pendarahan, nanging ora ana sing lara, ibuku duwe fibroid, apa genetik? Perlu dielingi yen haidku normal lan biasa.

  3.   angela ngandika

    Ora ana getihen nanging suwe, yaiku, rong wulan kepungkur, yen ora kaya ngono sadurunge, nalika aku ovulate aku ora krasa lara nanging aku wedi karo getihen

  4.   Veroka ngandika

    Iki pertama kaline kedadeyan ing aku, aku lagi tanggal 14 nalika haid pungkasan, lan dina iki aku weruh ana titik getih lan jarene ora bisa? Dadi ora suwe, lan aku ngetung dina lan dina persis ing ovulasi, aku pengin yakin iki sing nyebabake pendarahan!

  5.   angie ngandika

    Aku ngalami pendarahan, aku takon karo gynecologist lan dheweke kandha yen aku duwe wektu biasa, getihen normal lan sehat. Nganti suwene 1 utawa 2 dina lan ora noda celonone, uga ora krasa lara. Aku nulis iki kanggo nyritakake pengalamanku, yen wanita duwe keraguan

    1.    Berenice ngandika

      Halo Angie, aku duwe periode rutin, lan ing dina kaping 12 ing siklus aku noda kaya viscozo lan getih, nanging mung nalika semana lan ora kedadeyan maneh yaiku 2 dina kepungkur. Apa getihen suwene rong dina? nanging langka?

    2.    Leticia ngandika

      Maria sing hebat, sampeyan wis positif lan sampeyan ngandheg. Babagan sing padha kedadeyan kaping pisanan kanggo aku, ing dina 14 siklus sing tepat ing ovulasi. Karo bojomu aku ngerti nalika hubungan lan dheweke menehi pengganti. Mung titik sing ora katon kaya siklus. Tetesan sing tiba karo jinis endhog putih lancuran kaya endhog sajrone ovulasi. Aku mriksa saiki, nanging meh ora ganti warna. Kita uga nggoleki bayi lan aku durung ngandheg. Pasinaon saya normal lan ora nate njupuk kontrasepsi. Kita wis telusuran suwene 3 taun lan saya kuwatir. Saiki aku lagi plancongan, aku ora krasa stres maneh lan luwih tenang. Nanging hei, muga-muga ora ana sing ala lan kekarepan kita bisa kaleksanan. Bakal apik banget.

      1.    LORENAMARTINO ngandika

        Halo Leticia, apa sampeyan wis ngandut?

  6.   Vanessa ngandika

    Aku durung nate ngalami jinis pendarahan nganti dina iki ing siklus 13, aku wis wiwit noda, nanging aku uga kudu ujar yen wulan kepungkur aku mandheg njupuk omifin, aku mung rong wulan perawatan, iki bakal dadi kaping telu nanging Aku mutusake mandheg njupuk amarga aku ora bisa ngontrol kabeh siklus nalika aku rutin, kanthi omifin wulan kapisan suwene 32 dina lan kaping pindho 22 lan iki sing durung dak lakoni kanthi cepet sawise 9 dina suwene aku rereged maneh nalika mikir kaping 13, aku ora sehat rong wulan kepungkur ovarium apik, ora kista ... bisa kena pendarahan ovulasi? Utawa aku bakal duwe liyane?

  7.   Stephanie ngandika

    Sawise kelangan bayi, aku ngerteni manawa nalika ovulasi lan aku isih ora ngerti kenapa kedadeyan iki saben wulan sawise kelangan bayi, aku mung ngandut 5 minggu lan sejatine aku pengin meteng nanging aku bisa ora bisa mulane mulane nanging aku ora ngerti yen kelangan bayi mengko wulan Maret.

  8.   cahya ngandika

    Aku golek bayi sing aku nate pacaran karo bojoku tanggal 2 Juni lan banjur tanggal 6 Juni nalika aku mbantah miturut tanggalku yen mriksa ing kalkulator internet aku mbuwang lendir kaya endhog putih, nanging aku nandhang getih cilik lan aku uga ngrasakake rasa sakit kaya periode, nanging sampeyan kurang mikir yen sampeyan lagi ngandut

    1.    Berenice ngandika

      Halo Angie, aku duwe periode rutin, lan ing dina kaping 12 ing siklus aku noda kaya viscozo lan getih, nanging mung nalika semana lan ora kedadeyan maneh yaiku 2 dina kepungkur. Apa getihen suwene rong dina? nanging langka?

      1.    Lety ngandika

        Maria, apik banget yen ora ala lan tes kehamilan menehi positif !!! Mangkene uga aku nalika ovulasi dina 14 (wingi) ing tengah siklus. Mung wae, nanging aku mriksa dhewe apa 2 dina kepungkur. Aku ora duwe aliran ing ndhuwur. Iki minangka titik langsing kaya nalika dina ovulasi kaya endhog putih. Nalika hubungan seksual, aku ngerti karo bojoku lan keweden. Kaya sing digoleki bayi, lan aku isih isih enom banget. Muga-muga ora ana apa-apa.

  9.   Zara ngandika

    Halo kabeh! Pisanan aku kelakon. Aku ngalami ovulasi lengkap lan wiwit getihen kaya nalika ngalami menstruasi maneh. Wis telung dina aku mrana lan durung mandheg. Ora akeh lan ora ana rasa nyeri, nanging wiwit coklat lan saiki dadi abang. Aku isih kari 14 dina kanggo aturane teori, nanging aku ora ngerti apa bakal dianggep minangka aturan. Aku nandhang perawatan kesuburan lan aku ora duwe cuti sewulan. Aku ora ngerti apa hormon nindakake iki. Yen ana wong sing bisa menehi wangsulan, tulung. Matur nuwun

    1.    Camila ngandika

      Hai Zara. Piye kabarmu Aku pengin ngerti kedadeyan sampeyan amarga kedadeyan sing padha karo aku. Mung ing masa ovulasi, aku wiwit ngalami getih, coklat lan saiki abang, wis telung dina lan getihen ora ilang

      1.    Isela ngandika

        Halo Camila
        Babagan sing padha karo aku, iki kaping pindho ing wulan kepungkur aku weruh papan ing tanggal 9 lan wulan iki ing dina kaping 5 sawise haidku entek titik katon saiki lan saiki dina iki wis ana 3 dina kanthi titik woh-wohan sing rada kandel.

        Yen ana sing ngerti kedadeyan iki utawa kedadeyan sadurunge, critakake.

    2.    Carmen ngandika

      Perkara sing padha kedadeyan karo aku lan aku kuwatir. Iki pisanan.

  10.   Adoh ngandika

    Aku ngalami pendarahan sing padha ing tengah siklusku, persis ing 14 dina, dina pisanan pendarahan ing antarane coklat, abang jero banjur jambon lan dina kapindho aku noda jambon sing cilik banget ... sejatine arang banget. Nanging aku wis telat 20 dina lan aku wis nindakake 3 tes kehamilan lan kabeh bakal bali negatif. Aku ora ngerti apa sing kedadeyan. Kadhangkala dheweke menehi rasa lara ing wetengku kaya nalika menstruasi saya mudhun nanging ora ana ...

  11.   JOSE ngandika

    HELLO, Rong Rong Wulan, Aku Nggawe Pil Ngono mengko NINGGALKE KANGGO ANAK-ANAK.UWONG ISU 33 TA LAN AKU KANG KANGGO PITOLEH PILIH TAUN. Aku lunga menyang anggur. Dheweke ngandhani aku yen dheweke nemokake sawetara titik putih. Apa BIOPSY isih ora duwe asile, nanging kepiye yen ing dina kaping telu aku wiwit lara karo lara sithik .. Apa wis kelakon? SAKSU WEDI.

  12.   Sonia ngandika

    Halo, kepiye mung kedadeyan ing 31 Mei, periode normal aku lan kabeh, nanging wingi 12 Juni aku ngalami pendarahan "beda" karo aturan kasebut, kanthi sawetara colic, maca artikel iki aku wis ngerti Iki bisa uga amarga ovulasi setaun kepungkur uga kedadeyan, aku wedi mikir yen bisa uga hamil amarga wulan pungkasan sawise suwene aku hubungan karo bojoku sing apik, dheweke masang penis nanging ora ana ejakulasi nanging Aku ngerti yen bisa uga aku hamil karo precum, lan banjur nggunakake kondom, nanging amarga periodeku teka ing wulan normal iki nalika aku ngilangi meteng, nanging sawise iki, aku kepiye yen wedi lan nindakake tes sing metu negatif lan nalika aku nyelidiki babagan apa, matur nuwun kanggo info. Aku isih bakal ngunjungi dokter.

  13.   Monica ngandika

    hello telung wulan kepungkur aku ngilangi tembaga T lan nyoba meteng haidku tanggal 6 lan aku getihen nalika dina kaping 14 ovulasi, pancen nalika aku pacaran karo pacarku, dheweke mikir bisa hamil

  14.   Jennifer ngandika

    Halo, ana kedadeyan aneh ing 10 dina sawise entuk haid, aku duwe sandrado lebe sing nggawa aku kaya wingi, aku entuk tetes warna coklat liyane sing daktemoni nanging dina iki aku tes lan tesku metu negatif, bisa uga

  15.   Fabiola ngandika

    Hai Aku padha karo perkara sing padha, wulan iki aku nemoni tanggal 11 lan kabeh lumrah, nanging wiwit dina sadurunge tanggal 25, aku wiwit ngalami pendarahan coklat sing abang lan abang kaya irung lambung serviks, mula aku kuatir yen iki bisa uga serius, utawa meteng utawa mung ovulasi saya amarga durung nate kelakon karo aku. Ing pungkasan menstruasi aku wis nuroni nanging tanpa dheweke ejakulasi. Tulung !!

  16.   madelein ngandika

    Halo, aku keguguran ing tanggal 1 Oktober, amarga aku ngalami pendarahan 5 dina, sawise iku aku ora duwe hubungan sing dilindhungi, tanggal 16 wulan sing padha aku ngalami pendarahan kaping 3 dina, lan saiki isih ana 3 dina ... apa dheweke bisa meteng maneh? lan getihen sing dakalami ing kana amarga implantasi .. tulung tulung

  17.   Xochitl Iturbe ngandika

    Halo, sugeng dalu, aku duwe pitakon, aku entuk periode 30 Oktober lan aku nindakake hubungan seksual tanpa dijaga lan mung 12 dina mengko aku ngalami pendarahan kaping pisanan, jambon banjur dadi coklat lan coklat lan tahan 2 dina. getihen ora akeh, aku pengin ngerti apa sejatine. Matur nuwun ...

    1.    Lola ngandika

      Halo! Sampeyan bakal weruh kedadeyan sing padha karo aku lan aku uga pengin ngerti apa sing kedadeyan karo sampeyan lan apa aku kuwatir hamil utawa golek dhokter. Matur suwun 😀

  18.   Naty ngandika

    Halo kabeh! Babagan sing padha karo aku sing ngalami pendarahan, dina ovulasi saya nyuda pendarahan sing sithik lan saya lara kaya bakal teka. Maca kabeh iki, dakanggep normal. Aku rutin banget karo haidku, pancen apik banget nanging aku kepengin banget golek bayi lan aku ora cukup bejo terus, aku sedhih saben wulan
    Aku ora duwe sungu, nanging sawise iku aku mriksa lan sinau dadi sampurna. Apa ana sing menehi saran supaya bisa tetep. ?

  19.   Jessica ngandika

    Halo, kedadeyane aku rong dina sawise ovulasi, aku ngalami coklat coklat nanging aku kuwat, aku rada wedi amarga iki durung nate kedadeyan. Kaya aku wis suwe golek bayi

  20.   catalina asogo bakale obono ngandika

    Aku kepengin banget nggoleki bayi, ana pirang-pirang wulan pendarahan iki katon lan liyane ora, kadhang kala mudhun loro utawa telung dina sadurunge haid, liyane nalika periode ovulasi. Aku pancen ora ngerti. Tulung tulung !!

  21.   Rocy ngandika

    Halo sugeng dalu, kedadeyan kasebut dakkandhani kaya ing artikel ing kene. Aku wedi banget. Dina iki mung dina kaping 14 lan nalika esuk ngalami pendarahan entheng. Rong wulan iki wis kliwat aku. Aku menyang dokter seminggu kepungkur, dheweke ngirimi duphaston lan dheweke kandha yen dheweke bakal nindakake tanggal 3 November suwene 10 dina, yen tanggal 11 aku bakal entuk periode normal. Lan ing dina 3 periodeku aku tes kanggo estradiol lan fsh. Aku bingung banget karo getihen dina iki sing ngira iki periode maneh kaya kedadeyan wulan kepungkur. Apa bisa njupuk obat kasebut banjur tes kaya sing dicritakake dhokter ??! Tulung karo pitakon kasebut

  22.   mika ngandika

    Juston periodeku wis kliwat, suwene (6 dina) nanging kedadeyan mung 3 dina lan bali maneh lan ora tahan 1 utawa 2 dina suwene 6 lan pendarahan akeh banget. Apa ana sing bisa ngomong kenapa?

  23.   Juli ngandika

    hello, saiki aku ovulasi, aku wis cetha mbuwang, nanging saiki aku duwe bintik-bintik coklat kanthi pendarahan jambon sing ora kuwat lan nyeri sing ana ing ovulasi, isih; Aku duwe hubungan seksual karo bojoku amarga kita lagi golek bayi, apa bakal bisa hamil amarga aku isih subur lan lagi noda?

    1.    Maria ngandika

      Hai Juli,
      Aku kedadeyan kaya ngene rong taun kepungkur, kaya rong wulan berturut-turut, mula bubar setaun lan kedadeyan maneh taun kepungkur, padha karo loro utawa telung wulan saurutan, (yaiku debit kaya endhog putih kanthi bintik-bintik warna coklat lan ing sawijining titik titik getih abang). Ya wis ilang maneh lan saiki kedadeyan maneh ing wulan kepungkur, nanging wektu iki aku duwe hubungan seks ing dina sing padha nalika aku ngalami titik abang, lan telung dina kepungkur aku njupuk tes kehamilan lan positif maneh. 🙂

  24.   Isela ngandika

    Natty santai wae
    Aku ngerti manawa iku ora gampang lan sampeyan wis nate krungu sadurunge, nanging sampeyan kudu tenang lan tanpa stres, supaya awak ora diblokir lan bisa meteng.
    Ngerteni luwih akeh dhewe, ora mung kanggo ngerti apa sing disenengi utawa ora, uga ngerti apa sing dipangan sampeyan, apa sing nggawe sampeyan edan utawa sedhih, sing nggawe sampeyan seneng, apa sing nggawe sampeyan. Nindakake samubarang anyar; olahraga, sampeyan panganan sing luwih apik, panganan luwih akeh ing awak (ing kana sampeyan bakal ngrawat bayi sampeyan, urip bakal tekan kana, mula sampeyan kudu nyiyapake lan ngrawat awak sadurunge bayi teka ngrusak nalika lagi ana)
    Jaga awake dhewe luwih akeh, mula sampeyan bakal bisa uwal saka Stres lan Kuwatir sing tetep tetep ora nulungi.

    Muga-muga sampeyan entuk sing paling apik lan bayi bisa nyekel sampeyan.
    Rangkulan 😊

    (Aku ngerti manawa pesen kasebut wis duwe wektu nanging muga-muga bisa migunani)

  25.   Andrea ngandika

    Hai, udakara setaun kepungkur, sampeyan akeh sing ndeleng siji utawa rong dina sajrone ovulasi utawa dina ovulasi. Sawetara wulan kepungkur, aku miwiti ngobati depresi lan ngalami owah-owahan ing jamanku, umure mung 23 taun lan aku prawan, mula aku nganggep pangowahan sing ana, yaiku dening antidepresan utawa pangowahan hormonal. , Bobote sehat, ora ana penyakit kronis, lan mangan kanthi apik lan olahraga, iku arang banget amarga ing wulan iki aku luwih saka 7 dina 😔 lan kasunyatane yen kuatir, lan aku mikir bakal nemoni dokter sing ngobati depresi kanggo ngerteni manawa dheweke ngerti Yen obat sing ngasilake iki, lan bakal dakkandhani. Deleng kanthi online lan sejatine antidepresan mengaruhi siklus menstruasi, nyatane aku duwe kanca sing nyebabake menstruase ilang, nanging ibuku ngalami fibroid, sing dakkira padha karo fibroid, nanging langka amarga dheweke duwe diwasa 🥺, muga-muga ora ana rekor 😔

    1.    Nadia ngandika

      Sugeng Enjing! Wingi aku getihen, yaiku dina ovulasi, aku arep meteng lan aku nemokake sawise hubungan seks. Iki wulan kaping pindho sing kelakon karo aku, sadurunge durung nate kelakon karo aku.

  26.   Elizabeth Diaz ngandika

    Halo bocah-bocah wadon !!! Kedadeyan Kuwi Ing Siklus 18. Aku Wedi Amarga Ora Nate Nindakake Aku Lan Dadi Google Lan Normal ... Aku Ora Ngerti, Saiki Aku Tenang. Iku normal nanging aku mesthi ngontrol awake dhewe! Salam.

  27.   Yuliet ngandika

    Halo, aku umur 34 taun, duwe période saben 24 dina lan ngalami pendarahan nalika ovulasi, ora saben wulan, kabeh tes kayata tes sitologis, tes gran, chlamydia lan keputihan negatif, sanajan aku isih wedi saben-saben iki kedadeyan ing aku, sing bisa menehi saran marang aku utawa bisa uga nuntun aku

  28.   Nadia ngandika

    Sugeng Enjing! Wingi aku getihen, yaiku dina ovulasi, aku arep meteng lan aku nemokake sawise hubungan seks. Iki wulan kaping pindho sing kelakon karo aku, sadurunge durung nate kelakon karo aku.

  29.   Ailen ngandika

    Halo, aku ngalami 2 dina kepungkur pendarahan jambon saiki coklat nanging langka lan lara kaya haid lan tanggal 26 nalika ovulasi, 2 minggu sadurunge haid, iki pertama kaline kedadeyan ing aku, apa normal?