Kepiye ngerti yen aku dilecehke nalika isih cilik

kasepen

Kadhangkala Sampeyan krungu babagan nyiksa bocah lan sampeyan ora ngerti sebabe sampeyan kuwatir, Iki minangka prekara sing sampeyan ora ngerti utawa bisa nerangake, sampeyan mung ngerti yen rasa adhem mudhun lan rasa wedi bakal nyebabake rasa sampeyan. Sampeyan nyoba ngindhari subyek, supaya bisa ilang saka urip sampeyan, kanthi pura-pura minangka prekara sing ora ana, yaiku prekara sing sejatine ora kedadeyan.

Nanging, kabeh sensasi kasebut bisa uga nuduhake manawa ana masalah nyata, ana prekara sing ora mung kedadeyan, nanging uga Sampeyan bisa uga kelakon karo sampeyan lan angel banget yen memori sampeyan wis ngalangi memori.

Yen pancen kedadeyan, kenapa aku ora kelingan?

Ora aneh yen wong sing nandhang sangsara kahanan traumatisKajaba ngembangake jinis tindak tanduk antisosial tartamtu, mblokir kenangan kasebut. Iki minangka sistem pertahanan sing kudu kita slamet saka stres sing berlebihan amarga ana bebaya nyata.

padlock

Pelanggaran utawa pemerkosaan pancen kedadeyan sing nglarani banget sing memori kadhang meksa ndhelik, kanthi kesenjangan memori tartamtu, utawa kanthi ngilangi kabeh. Paling ora katon, wiwit, detail menit bisa ngaktifake kenangan kasebut lan nyebabake krisis sing ora bisa dingerteni saka endi. Bisa uga wangi, tembung, swara, detail cilik lan sampeyan bisa rumangsa yen sirahmu arep njeblug amarga kakehan informasi sing bisa uga sampeyan ora pengin ngerti.

Aku kelingan kedadeyan, nanging aku ora ngerti apa sejatine pelanggaran seksual

La definisi umum planggaran seksual kalebu asumsi ing ngisor iki:

  • Nembus karo organ utawa obyek seksual.
  • Nrenyuhake utawa nyurung tutul njupuk kauntungan saka kurang ilmu ing bocah cilik.
  • Nggoleki bocah cilik sing ora sopan, meksa dheweke nyekseni laku seksual utawa ndeleng konten sing ora cocog kayata film, gambar porno, uga ngobrol kanthi jinis seksual.
  • Lan ing kasus apa wae tumindak apa wae sing nggawe bocah cilik ora nyaman utawa meden-medeni yaiku nyiksa.

Kepiye aku bisa yakin manawa aku dilecehake tanpa ngelingi?

Ana celah ing pangeling-eling sampeyan, nanging sampeyan bisa ngelingi kedadeyan sadurunge lan kedadeyan sawise, takon lan pasang bedhekan, sampeyan bakal nemokake wangsulan. Sampeyan bisa njaluk testimoni saka kulawarga lan kanca utawa miwiti terapi mundur.

kumpul bedhekan

Yen sampeyan pancen ngalami planggaran nalika isih bocah, ing sawetara pikiran sampeyan ngelingi lan kanthi bantuan lingkungan sampeyan, sampeyan bakal bisa nemokake apa sing sampeyan kekurangan kanggo terus ngobati. Penyalahgunaan nilaraken tandha, bekas lara kanggo nambani, dudu perkara sing bisa ditindakake kanthi gampang.

Apa aku kudu eling supaya pulih?

Wangsulane yaiku ora, nyatane ana korban nyiksa seksual sing ora kaetung sing luwih seneng ora ngelingi apa-apa. Pancen luwih angel asimilasi lan nampa apa sing sejatine kedadeyan, nanging yen sampeyan wis nindakake langkah kasebut, proses penyembuhan diwiwiti kaya korban liyane.

Pamulihan angel, nanging bisa uga luwih gampang kanthi dhukungan sing bener. Penting banget, kulawarga lan kabeh lingkungan umume ndhukung proses supaya efektif. Buku sing uga bisa mbantu sampeyan yaiku "Wani kanggo Waras", dening Laura Davis lan Ellen Bass, pathokan kanggo mbantu korban pelecehan seksual.

Diary meteng

Nulis bisa mbantu sampeyan ngrampungake kenangan.

Bisa uga kedadeyan kasebut yen wis pirang-pirang taun ora kelingan apa-apa, proses sampeyan diwiwiti nalika diwasa lan iki bisa nyebabake masalah ing lingkungan sing beda karo sing sampeyan alami nalika dilecehake. Iki bisa uga nambah stres, amarga sampeyan bisa uga wedi yen saldo saiki bakal rusak amarga ana kahanan saka jaman biyen. Aja kuwatir, kabeh pangowahan bakal dadi luwih apik, saldo sing sampeyan entuk ora nyata, sing bakal sampeyan tekan saiki, bakal dadi..

Kepiye perasaan sampeyan yen dilecehke nalika bocah?

Biasane yen pisanan sampeyan rumangsa luput, nesu, wedi lan kasusahan tanpa wates lan ora kuwat.

liwat telenging

Nanging kasunyatane mung sampeyan kudu rumangsa kuwat, amarga sampeyan slamet, amarga sampeyan bisa nyritakake, amarga sampeyan bisa nulungi wong liya lan utamane amarga sampeyan Sampeyan entuk kabegjan yen mung wong-wong sing rusak ing jero sing bisa ngrasakake. Saiki sampeyan ana ing pucuk jurang sampeyan dhewe lan sampeyan bisa ndeleng saka ndhuwur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

58 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Paula ngandika

    Pancen pelanggaran tetep diblokir nganti ana sing nggawe dheweke mlumpat maneh. Pikiran duwe mekanisme pertahanan saengga bisa nylametake rasa lara kasebut. Matur suwun, Maria, amarga wis menehi swara.

    1.    Gambar placeholder Maria Madroñal ngandika

      Maksudku karo artikel iki yaiku supaya wong-wong sing bisa ngerteni identifikasi, ngerti anane mekanisme kasebut lan ngerti manawa bisa dilebokake ing tangan para spesialis supaya bisa mari. Matur nuwun kanggo tembung, kanggo kekuatan lan wani sampeyan.

    2.    . ngandika

      Aku butuh pitulung, ing omahku aku urip karo dulur-dulurku lan ibuku, simbahku lan pakdhe, aku mesthi duwe hubungan aneh karo paklik, dheweke menehi panganan goreng, kue, lsp.
      Mung kadang aku aneh, dheweke ndemek sikilku nalika ngajak aku ndeleng barang-barang kanggo wong diwasa, nanging aku ora gelem lan aku lunga, lan saiki dheweke ndemek bangkekku lan aneh banget, aku ora kelingan pelecehan dheweke mung. Mungkin nalika aku isih enom, dheweke bakal nindakake perkara kanggo aku, sing dakelingi umure 6, 7 utawa 8 taun, kabeh sing dak tulis nanging ora liya, kudu dielingake yen dheweke nggunakake barang lan edan, tulung, aku butuh pitulungmu , Aku ora ngerti apa dheweke nyalah gunakake aku utawa apa wae. Utawa apa sing ditindakake marang aku salah

      1.    jaran ngandika

        Wis setaun komentar sampeyan lan muga-muga sampeyan ora apa-apa, yen sampeyan bisa, aja adoh saka wong kasebut

    3.    Eliza ngandika

      Ola jenengku eliza lan aku ora ngerti yen dilecehke, aku ngerti yen aku wedi karo sesambetan, aku ora nate duwe pacangan, aku rumangsa adoh banget saka kabeh perkara, nanging sadurunge kabeh wong aku normal nanging kadang aku adhem nalika aku elinga sawetara kedadeyan, yen aku crita karo wong tuaku lan bapakku ngandhani yen aku edan dheweke ora nate ngomong babagan subjek maneh, aku ngerti yen aku sengit banget karo wong liya, malah nggawe aku mual nalika krungu jenenge.

  2.   sebastian ngandika

    Aku ora nemokake wangsulan saka pitakon sing dituduhake ing artikel kasebut, kajaba telung baris kasebut kanthi pendekatan sing gampang banget:

    «Ing memori sampeyan ana kesenjangan, nanging sampeyan bisa ngelingi kedadeyan sadurunge lan kedadeyan sawise, takon lan nggawe bedhekan, sampeyan bakal nemokake wangsulan. Sampeyan bisa njaluk testimoni saka kulawarga lan kanca utawa miwiti terapi mundur. "

    ing cendhak, akeh tembung kanggo ngomong apa-apa konkrit. Judhul ngundakake liyane.

    1.    Gambar placeholder Maria Madroñal ngandika

      Matur nuwun kanthi sanget kanggo pangandika sampeyan, kritik konstruktif mesthi ditampa, amarga bisa nambah, aku bakal nulis ing tulisan mbesuk 😉

    2.    Juan ngandika

      Pz ami migunani kanggo aku lan meh kabeh prekara sing dirancang karo artikel wis kedadeyan lan pz aku ngalami planggaran, aku kelingan wiwit 5 taun nganti meh 8 taun, lan amarga komentar sampeyan, aku mikir. Yen sampeyan nunka ngalami planggaran seksual

      1.    Ilen ngandika

        Aku dilecehke karo sedulurku wiwit isih cilik, bisu iki ora bisu, ibuku sawise pirang-pirang taun urip ing omahku dipecat amarga dheweke nemokake akeh materi pornografi. Aku mung kelingan yen wong iki nelpon aku kanthi isyarat lan nggrundel aku ing ruangane mbah putri wiwit cilik lan banjur menehi dhuwit utawa permen lan nggawe aku tumindak meneng. Aku isih bocah seksual, aku masturbasi wiwit cilik, saiki aku dadi wanita diwasa, aku mesthi wedi banget lan agresif banget, angel kanggo aku duwe kanca, hubungan tresnaku mesthi gagal, Aku ora bisa duwe anak lan aku yakin amarga aku urip dadi bocah, meh ora kelingan babagan bocah-bocah, uga wong, utawa kahanan lan kadang-kadang ana prekara sing ora kelingan. ngerti apa sejatine utawa aku nyiptakake, aku mung kelingan yen aku nggawe gambar cabul kaya kanggo narik kawigaten wong tuwa, nalika 20 taun aku ngadhepi wong tuwa, aku kepengin merjaya, aku ngalami depresi lan kelainan anorexic sing nggegirisi, ing 23 Aku lunga menyang luar negeri, omah-omah lan urip 14 taun ing njaba negara, perkawinanku gagal lan aku bali menyang wong tuwa, aku isih wong sing depresi lan wedi, ora aman banget, aku wis menyang sosiologis, psikiatris, lan liya-liyane. rumangsa ora ana sing ngerteni aku lan yen ora ana wong sing bisa jujur, aku sengit karo kabeh basa isyarat iki, nesu banget saben aku weruh ana sing nindakake. Sejatine aku ngalami urip sengsara banget.

  3.   Araceli ngandika

    Chapo! Cetha manawa ora ana formula sing pas kanggo dieling-eling lan ngerti yen nyiksa, sanajan pikiran kita ngalangi. Dheweke dudu matématika, nanging kayane ora mung dhasar sing bener kanggo bisa miwiti investigasi, apa sing ora dingerteni dening alam bawah sadar kita….

    1.    Gambar placeholder Maria Madroñal ngandika

      Matur suwun, kaya sing sampeyan ujarake, dudu matématika, ora ana rumus sing bisa mbukak kothak Pandora sing ora sadar. Sampeyan mung duwe kunci, aku mung bisa ngerti endi sing sampeyan gantungake 😉

      1.    Anonymous ngandika

        Aku kelingan nalika remaja, wis diserang wong loro. Aku ora ngerti apa iku normal nanging sampeyan pengin pracaya utawa mikir apa sing ora kedadeyan. Nanging akhir-akhir iki aku rumangsa duwe sekuela, ora turu kanthi apik, ngalamun lan ngeling-eling utawa kaya dene reaksi awak ing awak. Utawa kahanan kaya yen kelingan ing awak, aku tangi ing posisi sing ngelingake aku. Dumadakan aku rumangsa sedhih lan ora bisa ngrampungake, aku kelingan kedadeyan kasebut lan nandhang susah. Ora ana seng nembus, nanging aku kelingan kepiye tanganku, nutupi cangkem lan sikilku. Lan aku panik kenapa aku ora ngerti ngontrol apa sing dak rasakake.

  4.   Sing slamet ngandika

    Dheweke nyiksa aku nalika isih enom. Bosen ngumbara ing antarane psikolog, psikiater lan terapi alternatif liyane, aku mesthi duwe perasaan yen ana prekara sing ora bener. Cah wadon sing sedhih lan lara, wiwit umurku rolas taun nandhang serangan kuatir lan nalika 25 taun obat antidepresan pertama ing pil, aku umur 45 taun. Lan pungkasane aku nemokake Carmen. Aku ora ngerti yen dheweke duwe spesialisasi ing bidang kasebut. Dheweke ndeleng kanthi jelas liwat akibatku. Sawise iku aku wis menehi informasi marang aku lan kaya ngono, akibate nyiksa bocah, nanging ora kelingan amarga isih cilik, sirahku kadang ora gelem percaya lan aku kudu yakin kabeh supaya bisa nindakake proses. Kepiye carane aku bisa nindakake?

  5.   Anonim25 ngandika

    Apike banget carane awak kita ngaktifake mekanisme pertahanan dhewe. Ing kasus tartamtu, aku ngalami insomnia sajrone pirang-pirang taun, serangan depresi lan kuatir. Aku wis nekani sawetara psikolog sing wis nulungi aku akeh. Wiwit cilik, aku ngalami kekerasan rumah tangga lan nganti umur 21 taun aku bisa ngomong babagan iki lan njupuk tindakan legal. Punapa mawon, kita kabeh sing wis ngalami traumatik, mula dakkandhani manawa ana tujuane ing urip iki. Aja nyerah, motivasi kanggo entitas pangowahan lan kekuwatan. Kita kabeh duwe cahya sing bisa dadi ciri kita, aja nganti mati. Aku seneng banget karo artikel kasebut.

    1.    Carlos Gazzaniga ngandika

      Yen ora ana memori sing jelas, sampeyan bisa golek psikolog profesional sing khusus ing hipnosis.
      Alternatif liyane yaiku konsultasi karo terapis kanthi referensi positif nyata, kanthi pengalaman ing rasi kulawarga, maca tangan, interpretasi foto Kirlian, lan liya-liyane. Kabeh iki menehi indikasi yen ditambahake nyebabake asil sing bisa ditampa kanthi luwih gampang.
      Sanajan wis mesthi dilecehke, sampeyan kudu miwiti terapi pangenalan kanggo ngerti saka endi sampeyan milih tresnamu sing cedhak.
      Biasane, wong diwasa sing dilecehke wis milih lan tetep milih tresnane saka keamanan sing diwenehake, amarga dheweke nganggep dheweke luwih unggul tinimbang wong sing dipilih, utawa amarga ana ciri fisik saka wong kasebut Wong rumangsa yen dheweke duwe kekuwatan babagan hal kasebut, umpamane penyakit sing wis ana sadurunge saka wong kasebut sing bisa nyebabake urip ing mbesuk, utawa amarga fitur sing luwih gampang sing ana gandhengane karo tampilan fisik utawa intelektual.
      Kemungkinan liyane yaiku yen ing pilihan pasangan ana syarat-syarat kekurangan komitmen mutlak, contone, nggawe watesan kontak sing asring karo alesan "Aku kaya iki" utawa sing misuwur "ana apa" kanthi tambahan saka "kanggo wayahe", janji sing jelas kanggo masa depan sing durung mesthi manawa dheweke bakal ngurus mblokir apa wae sing wis ana ing wektu sing tepat.
      Wong sing dilecehake diancam bakal rumangsa yen dheweke pancen tresna karo pasangane utawa arep tindak, amarga kanthi intim ngasilake perasaan yen dheweke bakal luwih nandhang sangsara yen hubungan kasebut ora bisa mlaku.
      Mula, kekurangan pangiriman kanthi katresnan iku ana gandhengane karo gupuh, amarga mbiyen dheweke pancen wis dianggep ala.
      Ora padha yen dilecehake kaya bocah, yen sampeyan ora duwe kekuwatan kanggo ngindhari penyalahgunaan; yen wis tuwa, duwe asil sing ora apik minangka asil saka pilihan dhewe.
      Nalika wong bisa ngerti lan nggabungake ukara pungkasan iki, dheweke siyap sinau babagan cara milih saka apa sing sejatine dikepengini sajrone sisa urip.

  6.   Anonymous ngandika

    Aku ora mangu yen dheweke dilecehake utawa ora, aku urip pirang-pirang perkara ing jaman kanak-kanak ... sing dadi kuwatir aku yaiku yen karo boneka aku main yen dheweke duwe hubungan (aku ora ngerti yen normal utawa bocah liya nindakake ) nanging sing ngganggu aku main amarga dheweke ngrudopek barbie, aku kelingan nalika bocah wadon iki nangis lan ngomong aku dudu wong sing ala lan aku ndedonga marang Gusti Allah supaya aku bisa maju. Kenang-kenangan nalika kanak-kanak meh ora ana, aku kelingan banget. Aku ora ngerti kedadeyan kasebut utawa ora

  7.   Emily ngandika

    Minangka bocah, aku ora kelingan sepupu sepupu nggawe aku nonton dheweke masturbasi lan dheweke nyoba supaya aku nuduhake bageanku nanging ana prekara sing ujarku salah lan ora nate ditindakake. Aku pancen ora, nanging bubar aku kelingan lan aku pengin ngomong amarga saiki aku mikir babagan aku isih cilik, aku duwe kanca lan aku seneng nanging saiki amarga depresi Aku kelingan kenangan mau.

  8.   Milloh ngandika

    Halo anonim, kasunyatan manawa bocah cilik dolanan yen dolanane duwe hubungan seksual, gumantung karo konteks sing kudu dijlentrehake, ora nuduhake manawa dheweke dilecehke, kanthi nggunakake Perkosa utawa ya sing paling apik. Nanging yen nuduhake manawa bocah kasebut seksual, uga amarga dheweke sekseni tumindak seksual, dheweke ndeleng film diwasa bola-bali lan eksplisit banget ing TV, dheweke ngrungokake obrolan diwasa erotis, dheweke dirudopekso ... Kabeh padha nyiksa seksual. Dadi dheweke nggunakake basa non-verbal kanggo nyebutake awake dhewe. Konteks cara boneka duwe hubungan seks asring diajak, kayata nggawe seks oral utawa sentuhan iki, kontek kasebut nuduhake kahanan sing luwih urip utawa bisa uga aku sekseni adegan kasebut. Dadi coba elinga kontene. Aja nyiksa awak dhewe, nanging elinga, bisa uga ora kedadeyan, lan sampeyan duwe kelainan psikologis sing nyoba golek penjelasan kanggo ngrasakake yen salah lan liya-liyane. delengen bocah cilik pengin utawa ora ...

  9.   Anonim ngandika

    Halo, aku ora wani ngandhani apa sing dirasakake wong liya, amarga medeni aku. Nalika aku umur 5 taun, aku duwe tanggi sing ora ngajeni aku, dheweke ndemek aku, aku ora ngerti apa-apa, dheweke sensasi aneh, ana sing ora gampang dijlentrehake.
    Banjur aku pindhah omah. Ing papan dununge aku ana kembare lanang loro, aku ora kelingan banget, nanging sing dakeling-eling mung nggegirisi, kalorone ala, tumindak ala luwih ala.
    Lan nalika umur 16 taun, kancaku nyoba uga nindakake perkara sing padha karo aku.

    Aku ora ngerti apa aku nindakake tanpa sadhar, nanging aku ora pengin kedadeyan kasebut maneh. Akibate aku wedi banget karo wong. Aku ora bisa urip bareng dheweke amarga dheweke medeni, nesu, nggawe aku nesu lan aku rumangsa kabeh wong ngupaya gawe piala.

  10.   anonim ngandika

    Aku teka ing artikel kasebut, amarga dina iki aku karo pacarku lan dheweke pengin aku nggawe seks oral ing dheweke, aku ora pengin nanging dheweke meksa lan nampa, nanging nalika aku ndeleng anggotane kanthi rapet, ambune nggawe aku rumangsa yen iki wis kenal lan dingerteni lan semangat, aku meh mbengok bola-bali aku ora pengin aku ora pengin dheweke ngerti yen ana kedadeyan lan dheweke nulungi aku nanging kabeh dadi ngerti ngganggu pikiranku lan ngelingake aku bab sing wis lali

  11.   Gabo ngandika

    Aku mesthi kelingan nalika isih cilik nalika umur 4 utawa 5 taun, aku lunga menyang tangga teparo ing blok sing padha, dheweke luwih tuwa 20 taun tinimbang aku, aku pancen mikir yen aku tresna karo dheweke, aku ora ngerti sebabe , Aku kelingan yen aku nate ngandhani dheweke supaya lunga menyang pacare lan omah-omah karo aku, pirang-pirang taun kepungkur, pirang-pirang taun kepungkur aku ndeleng film dokumenter Leaving Neverland lan dumadakan kenangan lan keraguan wiwit muncul, mula aku wiwit kepengin weruh planggaran kasebut Aku ora bisa kelingan, aku wis diblokir, nanging aku ngerti yen ana kedadeyan sing ora kedadeyan, aku ora kudu menehi panjaluk marang panjalukku, aku maju terus bersenjata kaya aku bisa, sanajan mesthi ana pitakon .

  12.   ivo ngandika

    Kepiye carane ngerti yen game ing antarane sedulur dilecehke? Aku duwe kenangan sing ora jelas, nanging aku ngerti kedadeyan, rubbing, oral seks, umurku udakara 9/10 taun, adhine wis umur 3 taun (13/14 taun). Aku tansaya ngira bisa uga ana sing normal, "nemokake seksualitas"? umume umume? utawa apa ora umum lan pancen nyiksa? apa prabédan umur nyuda? . Aku uga duwe kenangan sing ora jelas babagan putra kanca saka wong tuwa, sing mbukak awake dhewe, nanging aku ora kelingan. Dina iki aku umur 34 taun, lan nandhang kuatir umum, aku ngalami serangan panik, biasane depresi, lan aku ngalami masalah weteng (usus sing gampang nesu), sing wis dakkandhani bisa uga ana gandhengane karo kuatir (aku maca sawetara teks, yen weteng minangka otak nomer loro). Sing paling kuwatir karo aku yaiku aku ora duwe kenangan nalika isih cilik, utawa sithik banget, lan nalika pengin ngelingi, aku ora bisa, lan nalika ana anekdot utawa crita, angel banget kanggo nyelehake aku ing kahanan kasebut , lan aku ora kelingan babar pisan. Google kabeh gejala kasebut, lan mulane aku tekan kene….

  13.   Renata ngandika

    Matur nuwun kanggo artikel iki.
    Aku pengin takon apa ing ngisor iki minangka pelanggaran seksual: Aku kelingan nalika umur 8 taun aku lunga menyang omah bapakku (pisah karo ibuku) kanggo ngunjungi dheweke lan aku duwe gambar ngisep putinge minangka game. Dheweke ngrangkul aku kaya dheweke ibuku lan aku ngisep putinge kaya menehi susu. Iki ing konteks game.
    Aku ora ngerti apa efek saka keluhan sing digawe kanggo pelecehan seksual sing dianggep "uga, aku uga wis dadi korban amarga meh kabeh", utawa kasunyatan manawa ana sing nggoleki biyen kanggo sawetara crita traumatik sing ora ana sabotase saiki sing wis emosional seimbang. Oalah, nalika ngelingi kanthi gaweyan, aku mung bakal nemokake gambar sing dakkabarake sadurunge. Wong tuwaku kalebu jinis hippie sing mlaku ngubengi omah tanpa wuda.

  14.   Valentina ngandika

    Durung suwe iki metu ing radio ana wong lanang sing nyiksa putrine sing isih enom lan rasane sedhih banget dirungokake, aku nuli pasang kuping banjur metu saka ruangan kasebut. Sanajan topik sing dibahas ing kulawarga, sing nggawe aku takon sebab reaksi (sadurunge aku durung reaksi kaya ngono). Aku ngenteni sawetara wektu nganti mikir yen ana kedadeyan kaya ngono ing kulawarga, ibune ngakoni yen nalika aku isih cilik (4 utawa 5 taun) ana wektu nalika aku tumindak ala, nggawe dheweke curiga yen dheweke dilecehke, nanging aku ora ngerti sapa sejatine, amarga siji-sijine aku yaiku bapak lan sedulur tiri, nanging aku ora nolak bapakku lan dheweke nggawe dheweke aneh, lan karo aku sedulur tiri sing durung nate akrab, dadi lumrahe yen adoh saka dheweke.
    Nalika dheweke ngakoni iki marang aku, aku wiwit ora tenang maneh. Aku nyritakake babagan iki lan dheweke mutusake golek pitulung kanggo ngerti apa anggepan dheweke bener karo psikolog, ing sawetara sesi aku ora bisa ngelingi kedadeyan cilik, aku kelingan yen sedulur tiri aku meksa aku ngambung lan ndemek wilayah intim (karo sandhangan), nanging aku ora kelingan maneh amarga dodo wiwit lara lan ambegan kurang.
    Apa ana cara liya kanggo ngelingi kedadeyan sing ora ana reaksi kasebut? Utawa, apa bisa uga dheweke menehi komplain karo sing dakeling-eling? Matur suwun dhisik kanggo artikel kasebut, wis migunani banget.

    1.    Nayeli ngandika

      Aku kelingan banget nalika isih bocah umur 6 taun, aku mikir, bapak tirine ndemek barang-barang pribadi lan sawijining dina nalika aku turu, dheweke nyoba nyiksa aku, nanging aku bisa tangi lan dheweke mlayu menyang kamare ibuku , dina sabanjure aku crita marang Ibu apa sing kedadeyan lan dheweke ora peduli lan budhal kerja, alhamdulillah simbahku bareng aku lan umume aku karo dheweke, simbahku ora ngerti apa-apa bab iki, aku mung siji anak lan omahku dhewe-dhewe. Kabeh telu, ibu, bapak tirine lan aku, aku ora duwe pengaruh kanggo ora bisa ngowahi kasunyatan lan adoh saka dheweke, angel banget aku urip saben dina karo dheweke lan rupane njijiki. Ing karantina paling ala iki, aku ana ing omah sedina muput, ing sekolah aku asring dadi ora ngganggu, nalika kelingan iki
      kenangan aku lara, aku ora nganggo sandhangan sing tak senengi amarga dheweke ngganggu aku kanthi rupane, aku wis ora ngomong babagan iki karo wong liya kajaba wektu iku karo ibuku, kaping pirang-pirang aku nyoba bunuh diri nanging aku mikir babagan ibu lan simbah

  15.   Anonim ngandika

    Aku teka ing artikel iki amarga saben-saben aku ndeleng film sing dilecehke wanita, kemungkinan ana kedadeyan sing dakelingi, nanging aku ora ngerti apa sejatine. Crita kasebut nggawe aku lara banget lan aku asring nangis nalika ndeleng amarga krasa diidentifikasi, nanging aku ora ngerti apa. Aku wanita umur 33 taun, omah-omah 3 taun kepungkur, aku ora duwe anak lan aku ora pengin kepengin duwe, uga ora nate ngandut. Aku omah-omah, nanging minangka syarat masyarakat, lan sanajan aku tresna marang bojomu lan hubungane karo dheweke apik, aku ora nate kepengin omah-omah. Aku seneng banget karo jinis, lan aku akeh sing ndemek. Minangka bocah, wiwit umurku 5 taun, aku kelingan nutulake awakku dhewe, aku ora kepengin nolak jinis, suwalike, saya akeh banget narik kawigaten. Nalika isih cilik, aku dolanan karo kanca-kancaku lan aku kelingan ngambung cangkem lan main-main, wiwit umurku 5 taun, saliyane karo Barbies sing dakmain nalika tresna, nanging nyatane aku ora ngerti. apa wae babagan tumindak seksual, aku mung ngerti yen ngrasakake sensasi seksual wiwit cilik. Ing umur 9, 10, 11, 12 taun ... Aku duwe hubungan pribadi sing sehat karo kanca-kanca, tanpa ndemek sapa wae, tanpa ngambung sapa wae, nanging anggere aku kelingan, aku wis nesu. Aku kelangan keperawanan ing 18 taun karo kanca, lan sehat. Nanging, nalika ndeleng topik kasebut, aku dadi kuwatir banget. Muga-muga aku bisa ngelingi kabeh kanggo mbuwang ide manawa ana wong sing ndemek sadurunge aku umur 5 taun.

  16.   Korazon ngandika

    Sugeng siang ...

    Aku dilecehke sepisan, aku kelingan amarga umurku 11 utawa 12 taun. Bapak kanca wis onani ing ngarepku. Aku ngiyanati dheweke karo putrine lan bapakku. Aku rumangsa nesu amarga bapakku kandha yen dheweke nindakake iku supaya aku ora lunga maneh ing omahe. Aku ngadhepi pria kasebut setaun kepungkur. Wiwit wektu semana kabeh wis jelas. Isih, aku ngira ana kedadeyan ing umur 3 nganti 5 taun. Amarga aku kelingan wong lanang iku, dudu dolan menyang omahmu. Aku kelingan sadurunge (aku ana ing kasur, turu lan sikil nyebar amba) lan sawise (nenekku ngomong karo wong liya yen dheweke mikir yen ana kedadeyan amarga aku duwe barang putih ing sisihku). Aku kelingan polos banget lan aku ora bisa nyinaoni apa sejatine utawa produk imajinasi, sing dakkarepake amarga nalika isih cilik aku ora kepepet karo gambar apa wae sing nyebabake aku mbayangake adegan kasebut. Aku ngubengi pikiranku, lan aku wedi yen kasunyatane lan mengko bakal mengaruhi aku. Aku ora percaya banget marang wong lan subyek mbantah aku. Sepisan, nalika aku umur 6 taun, ing rapat karo sedulurku, aku weruh wong lanang mlaku-mlaku ing dalan, aku mandeng dheweke lan matur marang sedulurku, sing umure luwih tuwa setaun, kanthi santai kaya aku dirudopekso Sawise suwe, dheweke crita yen ibuku ngongkon aku. Nalika aku lunga, dheweke ngukum aku amarga perkara kaya ngono ora dicritakake. Mula, hubungan karo sedulurku saya beda lan karo ibuku sanajan aku isih umur 24 taun ... nalika dakkarepake aku ngaku dheweke kaya-kaya rumangsa duwe dhendha. Aku pengin ninggali kabeh, aku pengin kedadeyan sing ora dadi beban, aku ora pengin mengaruhi aku utawa mitra sing duwe, utawa bocah-bocah sing pengin dadi sawijining dina. Aku pengin stabil, ngrasakake apa sing kedadeyan dudu kedadeyan sing kedadeyan. Apa sing sampeyan pikirake, dhokter? Kepiye nyaranake sampeyan miwiti proses? Matur suwun sadurunge lan aku ngajeni apa sing sampeyan lakoni.

  17.   María ngandika

    Aku minangka penulis pos kasebut lan kadang sampeyan menehi komentar tanpa komentar. Siji-sijine sing dakkarepake yaiku mbantu sampeyan, dadi titik balik kanggo pindhah menyang terapi, amarga ing kono sampeyan bisa ngatasi keraguan. Mupangat lan semangat kanggo kabeh lan matur nuwun amarga wis maca.

    1.    gabb ngandika

      Apa sampeyan mikir bisa ngomong, aku ora ragu yen dirogol utawa ora umurku 14 taun

  18.   G ngandika

    Halo, aku pengin crita, aku ora ngerti yen diperkosa utawa ora, nanging aku duwe kenangan, nalika aku umur 9 taun, wong tuwaku pegatan, kita lunga urip karo nenekku, omah eyangku banget amba dadi bagean sing disewa, yaiku pasangan Wong lanang umurku 34 taun nalika main karo sedulurku lan aku tekan sisih kasebut lan aku duwe kenangan yen dheweke lungguh ing amben dheweke lagi onani, nanging aku ora ngerti aku mbalik lan apa sing dak rasakake ing dheweke saiki wis 14 taun kepungkur. Sawetara taun aku ora kelingan mung wong lanang nalika ndeleng dheweke amarga dheweke isih dadi tangga teparo saiki dheweke urip 5 omah sing ditulis karo aku ing fb lan aku ora nggatekake dheweke nanging aku nemokake dheweke njupuk asu-asu lan dheweke ngucapake salam lan matur yen aku kelingan dheweke kesusu lan aku gugup banget nanging aku ora ngerti yen kedadeyan kasebut utawa kabeh ana ing pikiranku nanging aku rumangsa aku nesu amarga aku lunga menyang lantai telu kanggo nggantung sandhangan lan dheweke ora mandheg mandheg aku wedi banget aku kudu ngomong karo sedulurku toko lan mbungkuk lan nemokake obrolan sing dakkandhakake karo ibuku nanging dheweke Aku ngrawat dheweke biasane nanging kayane dheweke pengin liyane, dheweke duwe mitra liya amarga ibuku nuduhake foto dheweke lan ngguyu. Aku ora ngerti apa reaksi nalika ibu takon guyon yen dheweke wis ngrudopek, aku ora ngerti. apa sing bakal dak wangsuli aku terus meneng. Dheweke tetep ngguyu, aku ora ngerti arep ngomong apa ora, aku mung ngandhani sawetara kanca sing aku percaya, aku ora ngerti yen nggawe uripku dadi bencana, siji-sijine aku turu lan mangan, kita ana ing karantina lan rasane bakal ambruk, tulung aku.

    1.    AAA ngandika

      Sampeyan kudu nyengkuyung awake dhewe lan nyoba ngobrol karo ibumu utawa sapa wae sing tanggung jawab marang sampeyan, yen bisa njaluk pitulung profesional (psikolog) lan deleng cara ngrampungake kasus kasebut, amarga yen sampeyan entuk pesen saka wong sing lagi dirembug, sampeyan bisa nglaporake. Coba gunakake babagan wong diwasa sing dipercaya utawa wong sing bisa ngerti lan mbantu sampeyan, dadi anggota kulawarga, kanca utawa profesional. Muga-muga sampeyan sehat, salam

  19.   Kata ngandika

    Aku nandhang kelainan kuatir, krisis panik, lan saiki ngalami depresi nalika ana ing meja karo kulawarga, ana memori sing nyerbu, aku nggawe aku nangis lan dodo saya kenceng, aku pengin ngerti apa sing bakal mari. Aku kelingan yen mlaku-mlaku ing taman, aku lunga karo bapakku lan adhine ngajak aku mangan daging sawetara kanca ing kulawarga kasebut ana bocah lanang sing umure luwih tuwa saka aku, umure udakara 8 utawa 9 taun Aku mung bocah wadon sing rumangsa ana kesenjangan ing antarane, aku ora kelingan kepiye yen nyiksa seksual, sejatine angel kanggo aku ngelingi, aku mung ngelingi sadurunge lan wayahe sawise aku isih wedi nanging aku ngerti yen bakal maju kulawarga karo aku.

  20.   MARIA ngandika

    Aku dilecehke bapakku nalika umurku 6 taun lan dheweke mesthi ngandhani yen iki rahasia lan kita ora bisa ngandhani ibu kenapa dheweke bakal nesu nanging dheweke mesthi ujar ing ngarepe kabeh sedulurku yen aku dheweke ngrusak, mula aku ngira, nanging aku ora sadhar iki nganti umur 25 taun, nalika dadi remaja akeh rasa wedi, wengi sing nggegirisi, kuatir lan kasusahan, aku wiwit nekani psikolog lan karo dheweke aku mula dadi luwih apik Dina iki, sanajan aku wanita sing erotis banget lan tilas bojomu, aku ngerti yen dheweke homo dadi ora sesambetan banjur aku terus karo psikologi lan ing sawijining dina aku ngeling-eling kabeh wiwit cilik, pancen ana sing banget kuwat amarga sawetara wulan kepungkur aku wiwit ndeleng pasuryan bapakku ing kabeh segawon sing katon ing dalan lan aku mikir yen aku bakal edan, dadi dina iku aku ngobrol karo telpon karo psikolog lan aku crita marang dheweke apa sing kedadeyan lan ing kana kabeh kelingan kui mau aku mulai mutah lan nangis kaya rong jam lan kowe Aku wedi banget karo apa sing bisa kedadeyan karo aku lan wiwit dina iku aku mula krasa luwih becik mula banjur omah-omah maneh lan duwe putra liyane, nanging ing kana ora kabeh aku terus urip ing provinsi lan saiki kita sadhar manawa dheweke ora mung nyiksa anakku saka pirang-pirang sedulur lan sedulurku lan uga putu kabeh, nanging aku seneng banget yen wis nekani psikolog lan ora masalah yen maca komentar iki lan wong tuwa mesthi dijaga putra lan putri sampeyan aja ditinggalake ing omah Ora ana wong utawa sanajan kulawarga, amarga prekara-prekara kasebut kedadeyan ing kulawarga, sedulur, sedulur, kanca kulawarga, lan liya-liyane. JAGA THEMSSSSSS

  21.   deranged ngandika

    Aku rumangsa salah karo aku, aku umur 35 lan ora bisa urip seksual sing kepenak Aku rumangsa ana kedadeyan ing jaman kanak-kanak, sing dadi kuwatir aku yaiku nonton film porno ing ngendi pemandangan pemerkosaan utawa jinis dipeksa katon lan sanajan ora Kayane normal kanggo aku, ana sing nggawe aku bungah, aku percaya yen iki uga minangka indikasi yen ana kedadeyan nalika aku isih cilik

  22.   samantha ngandika

    Nuwun sewu, aku pengin ngerti informasi luwih lengkap
    aguilarsantiagobiancasarahi@gmail.com

    Aku duwe akeh perkara sing kudu dingerteni babagan jaman biyen sing aku pengin sampeyan tulung, aku pengin njaluk wangsulan
    matur nuwun kanggo info

  23.   Lulu ngandika

    Aku ora ngerti apa aku dilecehke, aku kelingan nalika aku umur 9 taun ibu lelungan lan aku tetep karo bapak lan sedulurku, bapak nelpon aku nalika subuh lan aku ora ngerti sebabe aku lunga , dheweke nggawe aku nendhang lan aku ngrasakake bagean-bageanku lan aku banjur nangis lan takon marang bapakku yen ibuku arep teka, aku uga kelingan dheweke ndemek aku kanthi ora bener, aku sengit karo bapakku, saiki aku 19 lan aku Aku wis ora ngomong karo sapa wae, aku mesthi wedi ngelingi apa sing dilalekake. Aku nerusake uripku sing normal, ora ana sing ngerti lan aku ngerti yen wis pirang-pirang taun kepungkur lan bisa uga aku saiki ora bisa nindakake, aku wedi yen dheweke ora bakal precaya, aku ora ngerti carane ngatasi iki nanging aku ngerti yen aku bakal sengit marang bapakku

  24.   Anonymous ngandika

    Halo, aku duwe adhine umur 17 taun sing wis nuduhake cara aktinge suwene 4 taun:
    Kaping pisanan, dheweke wiwit mlaku miring ing ngarepe wong kaya kepiting, banjur dheweke uga bola-bali ngulang utawa meksa kita supaya asring mangsuli pitakon, dheweke uga nemplek ing lantai jedhing, ora ing jamban, lan dheweke uga bengok-bengok, dheweke ora pengin nyedhaki dheweke. pria lan aku uga ora bisa ngomong karo bapak lan aku ing wiwitane banjur owah kaya cara aktinge mula mula dheweke nulis sabun deterjen utawa bubuk ing alat-alat pribadi kaya sing dikandhani. sawise sawetara wektu, dheweke uga ngandhani yen dheweke kelingan yen dheweke ing kelas 6 kanca sakelas nyelehake tangane ing sangisore sikile tanpa idin lan ujar yen dheweke wis nindakake perkara sing padha karo kanca sakelas liyane mengko dheweke ujar yen nalika sekolah menengah pertama nyengkuyung dheweke saka mburi lan ujar yen kedadeyan sing padha karo dheweke ing bis banjur ujar yen dheweke njijiki tangga teparo x dheweke obesitas lan kotor x sing mikir ala dheweke uga padha karo sopir taksi sing mesthi nggawa kita menyang sekolah lan karo wong liya, dheweke kandha yen ing mobil nalika dheweke lara nalika umure 13, bapakku nggawa dheweke menyang sekolah, lan nalika semana dheweke nggunakake klambi udan lan ngumbah nganggo deterjen. wektu, lan dheweke ujar manawa dheweke ngandhani bapakku yen dheweke bisa mriksa manawa celonone udan ing mburi, dheweke ujar manawa bapakku narik dheweke saka pinggul kanggo ndeleng yen dheweke ana ing mburi lan dheweke ana ing ngarep , Lan dheweke ujar manawa dheweke ora sengaja nyikat bokonge lan ngandhani manawa yen celonone udan udan mula dheweke banjur mudhun lan ganti, nanging dheweke mesthi nganggo klambi ngisor basah nalika semana, amarga nalika semana dheweke wis kaya ngono wiwit sadurunge dheweke uga ujar yen nalika 14 nalika bapakku ngukum dheweke amarga dheweke salah tumindak, aku ana ing wektu iku amarga dheweke nantang aku, mula adhine wis wiwit njijiki dheweke utawa kaya ngono kanggo pria bapakku ora apik mula dheweke kepengin ngobong dheweke sawise casting Igar dheweke lan dheweke terus njerit lan nangis (kaya ngono iku sing ora dakeling-eling) ing wiwitan kabeh sing njijiki, dheweke pindhah adoh lan ora ngomong karo aku, nanging dheweke banjur miwiti kanthi cedhak utawa aneh wong lanang, uga pitakonane yaiku aku ora ngerti sebabe Iki aku pengin ngerti yen ana apa-apa ing pikirane utawa ana sing kedadeyan, aku ora ngerti nanging wong tuwaku wis nggawa dheweke kaping karo psikolog lan dokter anak, isih padha, mung menehi pil lan dheweke turu nganti jam 1 awan

  25.   anonim ngandika

    Aku pancen "bocah beda", aku ora mlayu, ora seneng olahraga, angel banget aku bisa bersosialisasi karo bocah liya, aku meh mesthi dhewekan, wedi ditolak, mesthi sedhih lan ora nyenengake. Aku ora ngelingi umurku, nanging umure kurang saka 5 taun, aku pancen ora ngelingi banget lan nalika nyoba mblokir aku, aku banjur takon banjur jelas babagan iki: Aku pengin main SpongeBob karo sedulur-sedulurku, sing ora salah, lan salah sijine takon marang aku - SpongeBob apa? Spongebob ing TV, utawa nalika main karo "kucing cilik" sampeyan?. Merujuk kasunyatane dheweke wis nindakake sadurunge, nanging aku ora kelingan nalika dheweke nindakake. Dheweke umure luwih tuwa 6 taun tinimbang aku. Mengko, nalika aku umur 6 taun, tanggane bulikku meksa aku nonton pornografi, lan dheweke kandha yen aku kudu latihan karo dheweke utawa karo adhine bayi, aku nolak loro amarga wedi, mula aku duwe kekurangan mental. nanging dumadakan aku mikir yen kelingan dheweke uga duwe penis. Nalika umurku 10 taun, aku mikir yen nganggo sabuk karo kanca sakelas saka sekolah, nanging ora apik kanggo aku, bisa uga amarga traumas kasebut kanthi ora sengaja. Aku mesthi duwe tumindak aneh, kadang rumangsa yen aku ora bisa ngontrol awak dhewe. Aku ora ngerti kepiye carane ngrampungake, saiki saya ora aman banget, akhir-akhir iki saya ngalami insomnia. Aku isin pacaran karo wanita lan wong lanang iku sederhana, nanging aku duwe hubungan ala banget, jebule dheweke mung kepengin banget yen dheweke nglarani aku.

  26.   Juan ngandika

    Halo, jenengku Juan lan umure 26 taun. Aku ngerti manawa ana wong sing nerbitake artikel kaya iki amarga ana ewonan kasus jinis iki lan sayangé aku ngalami masalah gedhe iki amarga pirang-pirang kahanan aku narkoba gunakake lan kenek dhasar tanpa ngerti Alasane nganti sawijining dina aku kelingan nalika dheweke nyiksa aku lan aku ngalami depresi sing kuat lan kecanduan obat-obatan sing dikepengini bojoku lan anak-anakku adoh saka aku lan bapakku pancen ora ngerti ora precaya marang aku nalika dakcritakake apa sing kedadeyan karo aku. Ing wektu kanak-kanak suwene 3 taun utawa luwih meh saben dina, nanging apik karo. Kanthi pambiyantu ibu lan sedulur lan keponakanku loro bisa metu. Sedhuwur lan wiwit iku aku wis luwih dhisik nyelidiki babagan carane ngatasi trauma lan kecanduan kasebut luwih saka apa-apa amarga wong sing nyiksa aku urip ing kutha sing padha karo aku lan ing acara sing ora dikarepake ing dalan aku nemokake dheweke lan kabeh Kenangan ngucapake matur nuwun banget lan muga-muga Gusti Allah mberkahi wong sing nerbitake artikel kanggo mbantu utawa nyedhiyakake alat kanggo wong kaya aku lan aku bakal tuku buku lan menehi rekomendasi

  27.   Nazarena ngandika

    Aku dilecehke nalika umure antarane 3 lan 4 taun lan saiki umur 10 taun lan aku ora ngerti kepiye ngomong karo wong tuwa lan mulane aku golek pitulung lan wedi yen dheweke ora bakal ngandel lan ngirim aku menyang pesantren lan aku wedi

  28.   Luz Maria ngandika

    Aku seneng ngelingi yen sedulurku nindakake perkara kaya aku nalika dheweke menyang kamar mandhi dheweke ndemek driji saka mburi lan aku nembe umur 4 taun, aku mung kelingan dheweke nerangake yen dodo lan dheweke sijine driji ing dodo, aku ora kelingan maneh, aku pengin ngerti manawa wis dilecehake utawa saiki aku durung umur 11 taun lan duwe masalah wedi karo pria lan aku ora ngerti kenapa aku pengin wong bisa mangsuli pitakonku

    1.    Crina ngandika

      Halo Kandhani wong tuwa utawa wali sing sah, lan adoh saka kulawarga kasebut, nganti ora bisa kontak karo dheweke.

  29.   Dominic ngandika

    Halo, apa sampeyan bisa mbantu aku ngilangi keraguan babagan pengalaman seksual pertama, kedadeyan nalika aku udakara 10 taun, aku turu karo sawetara wong lanang lan sedulurku wiwit nutul aku ing wayah wengi lan aku masturbasi, aku pura-pura turu, iki diulang ing pirang-pirang Kadhangkala nganti sawijining dina ana penetrasi, kabeh iki pura-pura turu lan terus-terusan diulang nganti kita wis nindakake kanthi sadar lan siyaga nganti aku ora pengin nindakake maneh amarga aku rumangsa banget yen nglakoni , Aku ora suwe ngobrol karo dheweke banjur aku bali ngobrol karo dheweke, nanging aku ora pengin nuli, lan kabeh kelalen, nanging aku rumangsa ora mangu-mangu pirang-pirang taun, aku rumangsa salah lan isin amarga wis rampung karo sanak sedulur nganti sawijining dina aku ora bisa nahan kaluputane lan aku matur marang ibu yen aku arep ngaku yen ing endi aku bisa lunga, dheweke banjur ngandhani aku banjur lunga lan ngakoni marang bapakku, aku rumangsa kepenak nanging saiki aku dadi diwasa aku ora bisa ndeleng wanita kanthi cara sing nyenengake saben aku nyoba mikir kanthi cara seksual aku mikir yen aku rsona bisa dadi anggota kulawarga, ibu utawa mbakyuku lan aku ora rumangsa seneng, ana wong sing bisa ngerti sebabe iki kedadeyan kanggo aku

  30.   Addy ngandika

    Halo, aku umur 4 taun lan nganti umur 11 taun, aku kelingan sedulur sing nyiksa aku. Aku mesthi ngerti, nanging aku mesthi misahake karo aku, kayane aku ngerti rahasia bocah wadon sing nandhang lara iki. Sawetara wulan aku ora ngerti kepiye aku ngerti yen aku bocah wadon sing padha nandhang iki! Iki banget nglarani aku. Aku ngalami sicatrises ing tangan sing dakkerteni, aku wis ngalami rasa lara saben aku krasa lara sing dialami bocah wadon mau saben dinane amarga dilecehke.
    Ing umur 13 taun aku crita marang wong tuwa, dheweke ora nate peduli, dheweke nggawa dheweke mulih banjur aku mikir, aku ora duwe pilihan lan aku misahake iki karo aku, aku omah-omah ing umur 16 taun lan saiki aku umur 23 taun. , ora suwe aku bakal golek pitulung amarga aku ngerti yen aku ora bisa kelingan kabeh kenangan sing dudu lan saiki wis tekan kene ..

  31.   andrea ngandika

    Aku umur 13 taun lan duwe pikir manawa aku dilecehke, aku ora ngerti aku ora kelingan apa-apa, nanging aku ngerti yen aku duwe prekara sing gedhe banget lan aku ora ngerti yen iki utawa liyane. urip aku nandhang urip iki bakal dadi sampurna amarga kulawarga pancen apik. Aku duwe omah lan kabeh apik-apik wae nanging aku mesthi wedi banget yen dheweke nggawe aku gawe kuwatir saiki aku duwe depresi, aku durung ngalami urip seneng lan kebak biyen, aku rumangsa luwih apik, nanging wingi aku metu lan ana wong lanang sing ngetutake aku lan saiki aku bingung nggawe aku njijiki amarga aku bocah wadon lan wong tuwa njijiki nglarani aku sing tak senengi sing paling akeh yaiku mlaku-mlaku dhewe utawa nganggo sepeda utawa karo asu, nanging saiki aku wedi banget lan maneh aku rumangsa ala banget lan dhewekan, aku ngira yen dilecehke iku kaya firasat lan ibuku ngandhani yen wedi paling gedhe yaiku aku ngalami planggaran, tegese dheweke uga duwe indikasi manawa aku dilecehke

  32.   Celia ngandika

    Halo, aku bubar ngelingi perkara sing daklakoni nalika isih cilik, lan banjur ana kenangan sing rada aneh. Nalika aku udakara 5 utawa 6 taun, aku ndeleng film horor, aku wedi banget yen wengi iku aku mriyang lan ora bisa turu, aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging ing kulawarga, mbah putri teknik sing (aku ora ngerti apa sing diarani) dheweke bisa. Apa wedi sampeyan ilang? Dheweke bakal ngliwati endhog ing awak kita kanthi ndedonga, lan nalika wis rampung, kita bakal luwih apik, mula Nalika simbahku urip ing kutha liya, mula dheweke ora bisa menehi obat kasebut? Dadi wong tuaku banjur takon marang paklikku kanggo nulungi aku, miturut dheweke uga ngerti kepiye carane nindakake perkara kasebut. Banjur ing wengi sing padha, aku ngunci ing kamar, aku mung wong loro, sejatine aku ora kelingan banget karo apa sing dicritakake, nanging aku sadhar lan dheweke ndilat kabeh dhadha, dakkira minangka bagean saka perawatan utawa sing kaya ngono., sawise iku aku ora ngelingi luwih akeh. Nanging aku duwe perasaan yen nandhang planggaran sawise iku, amarga miturut dheweke, dheweke mung bakal menehi koran menyang awakku lan dheweke ora bakal dilat, aku isih duwe curiga, aku wedi. Tulungana aku

  33.   ... ngandika

    Sawise maca iki aku isih bingung, aku isih durung ngerti apa aku ngalami pelecehan seksual, aku mung kelingan wong lanang sing dak anggep minangka simbah, kadang aku lungguh ing antarane sikile lan krasa ana obah utawa ngangkat, nalika semana Aku umur 6 taun, mula aku ora ngerti apa sejatine, aku ora kelingan yen dheweke nindakake apa-apa marang aku, kajaba aku mung kelingan yen ing sawijining kalodhangan dheweke pengin aku tetep dhewekan, sing untunge ora kedadeyan lan ing acara liyane dheweke meksa aku ngambung, sadurunge aku kelingan dheweke ngandhani yen lambeku apik banget, dheweke abang banget lan dheweke kandha yen aku wangi banget, aku ora ngerti yen dheweke nindakake apa-apa marang aku , Aku ora ngomong apa-apa, aku tetep meneng, amarga alesan sing padha eh aku ora bisa ketemu dheweke maneh lan sing nyebabake aku, nalika ndeleng dheweke maneh aku rumangsa njijiki, wedi, nesu, ana akeh perasaan sing padha Aku ngarep-arep ing sawijining dina aku bisa ngerti kabeh lan ngerti manawa wong lanang iku mung nindakake iku lan dudu sing luwih ala.

  34.   Izaguirre ngandika

    Aku butuh pitulung ing karantina iki, aku ngerti yen bapakku getih, sing nggawe aku, ngawasi aku kanthi cara sing ala lan ora sopan, utawa dheweke ndeleng bokongku utawa dheweke ndeleng dhadhaku kanthi cara sing ora sopan, aku nyoba nyandhang klambi longgar lan elek nanging sanajan aku umbah-umbah contone, aku rumangsa ana wong ing mburiku ndeleng bokonge aku mbalik lan bapakku ana ing kana lan nalika semana dheweke ganti pandangane nanging aku ndeleng kepiye pandangane ganti saka bokongku menyang papan liya x, mula aku nyoba mrana ing kamarku sedina muput, lan aku ora bakal metu yen dheweke ora ana ing kana ... Aku prawan lan duwe infeksi bawok bola-bali, iku perjuangan terus-terusan, malah dudu duweke dhewe gynecologist ngerti sebabe aku ngalami infeksi bola-bali, aku wis krungu manawa sawetara wanita sing dilecehke bocah-bocah wadon nalika wis diwasa utawa remaja, infeksi kasebut minangka cara proteksi sing ora sadhar ... ing sawijining dina rumangsa bapakku nyentuh sedulur lanang, nanging aku ora bisa negesake nanging kayane aneh dheweke turu ing kasur kakangku, sanajan dheweke lan ibuku duwe amben dhewe, alesane panas ... lan kadang nalika turu karo adikku, dheweke duwe tangan ing selangkangane kaya masturbasi awake dhewe, nanging kaping pirang-pirang aku ora weruh tangane ana ing sangisore tutup dheweke lan dheweke turu ngrangkul kakangku, amarga aku weruh yen kaping pisanan infeksi bawok diwiwiti 16 lan aku ora ngerti yen isih cilik padha karo aku Ibu nerangake dheweke yen aku ora seneng dheweke turu karo kakangku, ibuku ngandhani yen aku wong bodho karo pikiran ala, wedi banget aku yaiku ninggalake omah lan dheweke wiwit ndemek adikku, aku ora ngerti dheweke nindakake apa ora, nanging dheweke ora ngandhani. medeni yen ditinggal dheweke dhewe.

  35.   Langkawi ngandika

    Kepiye carane ngubungi sampeyan kanggo miwiti terapi?

  36.   Ruth ngandika

    Aku matur nuwun kanggo tembung sampeyan Maria. Iku kaya sing sampeyan ucapake, aku wis ngrasakake, saben kahanan. Dina iki aku umur 44 taun lan taun kepungkur aku mung bisa ngelingi sadurunge lan sawise kahanan sing ngowahi aku selawase. Ing taun 38, aku miwiti kanthi serangan panik, nanging wiwit cilik aku ngalami kelip-kelip, tachycardia, sesak ambegan, ngipi elek, lan liya-liyane. Aku didiagnosis kena SAD. Aku arep golek sing nyebabake aku nandhang sangsara nalika kudu srawung karo kanca-kanca, tinimbang karo wong liya. Aku wiwit ngelingi yen ing impenku mesthi wengi, mung lampu jalan, aku kelingan yen ing sawijining wektu isih cilik nganti saiki, aku ora bisa nggambar tangan, aku seneng nggambar, nanging ora bisa nggawe tangan. Kabeh perkara kasebut lan akeh liyane sing nggawe aku ngeling-eling tartamtu. Wulan-wulan kliwat nganti ora dikarepake, aku bisa negesake manawa "paman" sing sesat kaya ngono. Wis pirang-pirang taun wis seda, nanging dheweke tilar donya kanthi mandheg lan patah. Aku durung ngerti carane nggarap iki. Nanging aku ngerti sebabe trauma kasebut. Muga-muga kita kabeh eling, lan bisa mari.

  37.   mukjijat ngandika

    Sawetara taun kepungkur aku lunga menyang terapi lan psikolog takon apa dheweke wis ngrudopekso, jelas aku ujar ora, nanging wiwit dina iku aku ora mandheg mikir babagan perkara iki. Paling taun kepungkur aku dirawat ing rumah sakit lan karo bocah lanang, aku rumangsa dadi bocah cilik sing ora kuwat lan rumangsa dheweke ngelingake wong sing nglarani aku. Aku ngalami masalah mangan lan weteng, kuatir, lan taun kepungkur aku didiagnosis kena BPD. Aku rumangsa ngalami perkara sing padha karo planggaran, nanging aku ora kelingan, mung ana sawetara perkara sing nggawe aku mikir babagan perkara kasebut, nanging aku ora duwe cara kanggo nemokake wong sing dakkarepake nindakake perkara kasebut marang aku. Lan saben-saben aku ngobrol karo ahli terapi, dheweke nate ngandhani yen "waktune bakal teka" dheweke mikir yen aku seneng seks lan sing ora dingerteni yaiku aku dikira dilecehke lan mula aku sejatine.

  38.   Anonim ngandika

    Aku nandhang depresi wiwit cilik, nalika umur 10 taun, aku ngombe obat-obatan sing ana ibuku, mula aku nesu banget lan muntah, nalika umur 15 taun aku narik rambut saben bapak daklakoni kanthi ala, Dheweke crita bab ala lan aku kelingan dheweke lara, sanajan aku ngira dheweke mblokir akeh perkara, aku yakin dheweke ndemek kaping pirang-pirang, aku umur 10 taun lan aku masturbasi, aku kepengin ngrasakake prekara sing dak kira impen. yen ana wong sing ndemek aku, Banjur ing umur 17 taun aku pengin mateni aku maneh ing antarane krisis sing gedhe banget, aku dianiaya dening bapakku, nalika diwasa aku berjuang karo depresi, aku duwe impen para pria tuwa sing duwe jinis, aku ngimpi tangan sing ndemek bocah wadon sing isih cilik, lan ing sawijining dina aku ngimpi bapakku sing isih enom mlebu kamar kasur lan aku minangka bocah, pancen kuwat kanggo aku. Bubar iki aku bisa ngandhani wong liya yen dudu psikologku amarga bapakku malah wis pirang-pirang taun nganiaya aku lan ngomong ala bab aku, omah-omahku dadi ora apik, mula aku ora pengin dheweke ndemek aku utawa duwe hubungan. Saben cedhak karo bapakku, ora nyenengake.

  39.   Carolina ngandika

    Halo ... Aku ora ngerti yen dilecehke, wiwit cilik aku ngelingi sawetara perkara, dina iki aku umure 31 taun lan ide yen bapakku wis nyiksa aku ngganggu, aku nolak dheweke, aku wis mesthi ngrasakake aneh sing nggawe aku ora pengin utawa ngrungokake dheweke Sanajan dheweke kayane pancen wong sing bener sosial, dheweke wis omah-omah karo ibuku suwene 36 taun, ora nate ana masalah infidelitas, utawa omben-omben, sadurunge produktif, nanging kanggo sawetara taun saiki (saiki umure 58 taun) dheweke ora nindakake apa-apa sajrone Urip lan pikirane dheweke iku wong sing ora ana gunane, dudu perkara sing bisa dakkandhakake marang praupane amarga ora nimbang-nimbang dheweke lan amarga ing saliyane angel banget, iki bakal nggawa masalah kanggo kulawarga, amarga dheweke minangka wong sing nalika mbantah dheweke, dheweke dadi agresif lan nyebabake gelut wong-wong sing ngrungokake 2 blok. Sedulurku 4 taun luwih tuwa tinimbang aku lan aku, dheweke ngalahake kita nalika isih cilik, sanajan dheweke umur 20 taun, lan kita kaping pirang-pirang milih saka omah. Ing istilah umum yaiku ringkesan saka apa sing dakdeleng.
    Aku rumangsa dilecehke amarga energi sing nyerang aku nalika dheweke ana, aku uga ngrasakake yen aku ngentekake aku, aku bakal rumangsa kurang yakin babagan nuduhake kulit ing dalan tinimbang kepenak ing dheweke, mula aku milih nganggo jembar klambi.
    Minangka bocah, aku duwe kenangan ringkes nalika munggah ing mburi lan nglukis dheweke nganggo potlot utawa spidol saben dheweke mulih saka kerja, nanging mung siji-sijine pendekatan fisik sing dakpikirake sajrone urip kita, malah ora dak rangkul.
    Ing sawetara gelut kita, dheweke wis ngandhani yen aku "ibu ibu wiwit umurku 5 taun" lan kanggo njaluk wangsulan lan bisa uga kanggo nglindhungi aku takon dhewe "kepiye bocah wadon umur 5 taun bisa dadi wanita ibu ibu? » «Apa sing bisa ditindakake nganti 20-25 taun mengko aku isih eling yen wiwit umur 5 taun, dheweke mikir aku dadi ibu?».
    Tanpa ngerti sebab kenapa dheweke nindakake, dheweke uga wis nyebutake yen dheweke wis nyoba lampus kaping 2 lan nalika nyebutake taun-taun nyoba, 1 yaiku nalika aku umur 5 taun, iku aneh amarga aku wis takon marang Ibu yen dheweke ngerti sebabe lan dheweke crita yen kabeh apik, mung adhine sing wadon umur 2 taun nalika umur 5 taun, sing liyane nalika isih remaja. Sawise ana argumen, aku takon marang dheweke "kenapa kowe nyoba lampus?" lan dheweke dadi histeris, dheweke wiwit nangis, nanging kanthi nesu lan ngandhani yen ora ana omongane, dheweke ora mangsuli.
    Aku kelingan dolanan yen kewan boneka wis seks, aku kelingan ngambung cangkeme karo sedulurku, aku kelingan nyelehake krim ing mbakyuku sing didhelikake ing sangisore amben (kenapa aku ndhelikake yen ora amarga aku nganggep salah? ?) Wong tuaku pancen pancen tetep urip intim, aku ora bisa ujar manawa aku wis seksual amarga aku wis nate nonton film utawa ndeleng film, uga, miturut ibuku dheweke mesthi menehi waktune dadi ibu rumah tangga, mula dudu aku masrahake wong liya.
    Siji liyane yaiku aku wiwit masturbasi udakara umur 13 taun, sanajan pengalaman seksual kaping pisanan karo wong lanang (sing dakeling-eling) umur 18 taun, aku seneng porno lan jinis sing ngowahi aku yaiku antarane wong tuwa lan putri utawa meksa, kadang aku malah mbayangake aku karo bapakku.

    Kabeh iki angel banget diunggahake, amarga aku nggawe hakim lan aku wiwit mikir yen lara tenan lan yen pancen dilecehke bapak nalika isih cilik, iku amarga aku nyebabake. Lan mulane dheweke crita marang aku "sampeyan pancen wis dadi ibu wiwit umur 5 taun" lan sawise dheweke nindakake apa-apa marang aku, dheweke rumangsa ala banget banjur nyoba nglalu. Aku ora ngerti, aku ora yakin apa-apa, amarga aku ora kelingan bab tartamtu kayata dheweke ngambung aku utawa ndemek aku utawa nggawe dheweke ndemek, sing dakwenehake mung hipotesis sing ora ana dhukungan tinimbang analisis, bab-bab sing dheweke wis ujar lan apa sing dak rasakake ... nanging kasunyatane aku urip keganggu lan aku pengin ngelingi yen ana kedadeyan, ngerti kenapa aku ora seneng banget lan mbukak blokir bab-bab sing ora mesthi mangar-mangar hubunganku sajrone uripku.

  40.   anonim ngandika

    Aku mung kelingan adus, gel rambut lan sedulurku lan aku sing stimulasi, mbahku mlebu lan ujar ora gelem nanging aku pancen ora ngerti yen kedadeyan kaya ngono
    Aku uga eling yen wiwit iku (aku udakara 3 taun) dheweke menehi stimulasi (aku ora pengin ngomong masturbasi, aku sengit karo tembung kasebut lan nesu banget). Aku nate sengit ngrangsang awakku dhewe, aku sengit, aku sengit, ora nate ngelingi aku. Aku uga kelingan nalika isih cilik, aku dolanan karo boneka wuda sing nindakake tumindak seksual, nonton video konten diwasa bebarengan karo sedulurku lan main seks, menehi stimulasi, lan banjur nindakake perkara kasebut karo kanca, aku mulang, nanging ora duwe ala niat, aku getun saben dina lan nandhang sangsara akeh. Aku lan sedulurku padha umure. Aku uga kelingan menehi stimulasi karo kursi ing taman kanak-kanak utawa sekolah dhasar, aku ora bisa nulungi, aku asring nindakake.
    Aku ora ngerti yen pelecehan, aku ora kelingan wong diwasa utawa wong sing luwih tuwa tinimbang sedulurku lan aku, aku ora seneng ngeling-eling. Nanging aku mesthi wedi ngomong babagan seksualitas, aku sengit yen nutul awakku yaiku lanang utawa wadon. Aku ora tahan nalika ibuku nyelehake aku, aku rumangsa wedi banget lan sensasi tangan tetep ana ing awakku sing njijiki banget. Aku dadi ora kepenak mlaku ing ngarepe priya, aku ora seneng mikir ala karo sapa wae nanging ora bisa dielehake yen dirasakake awakku. Alat kelamin saya gampang stimulasi, sanajan ora duwe pikiran seksual, mung stimulasi sing katon ora ana ing endi wae lan saliyane Tindakake gangguan, saya uga lara sacara fisik.
    Nalika maca artikel iki, aku asring nangis, mbengung amarga ora pengin eling, aku nekat banget.
    Aku nemokake pitulung banget marang Gusti Allah, Gusti Allah sing pertama ngerti babagan masalahku, sadurunge aku uga, lan sing pertama nulungi aku. Dheweke wis ngobati bagean gedhe saka awakku, sejatine, aku durung bisa mari kabeh, nanging apa sejatine? Kanthi tembung liya, APA JADI?
    Kanggo kabeh wong sing durung bisa metu sanajan psikolog, masrahake awakmu marang Gusti Allah, Dheweke bisa KABEH, marasake KABEH, aku dadi seksi bab iki. Mikir babagan Dheweke nggawe aku yakin lan aku yakin dheweke bakal nyelehake aku menyang wong profesional supaya bisa metu saka iki.
    Sampeyan dudu pelanggaran, sampeyan dudu tumindak jahat sing ditindakake, sampeyan KANGSA lan sampeyan pantes uwal saka iki. Dheweke ditresnani, pancen sejatine, ditresnani lan ditresnani, banget regane lan regane. Mugo-mugo muga-muga bisa ngrampungake iki sanalika bisa ditindakake lan aja nganti ana bocah sing lara.
    Miturut apa sing sampeyan waca, apa sampeyan mikir dheweke dadi korban pelecehan bocah?

  41.   anonim ngandika

    Nalika aku umur 5 taun, aku nginep ing omah bulik, bojone ngomong yen aku pacare, dheweke ngomong ing ngarepe kabeh wong lan aku nuwun sewu, bisa uga dheweke ujar ing ngarepe kabeh wong supaya aku rumangsa iku ora ala. Kadhangkala bulikku metu tugas lan aku ora ngerti yen pemadamanku wis ngalangi pelanggaran kasebut. Yen aku kelingan dheweke ngrangkul aku lan rasane ora kepenak, aku takon karo bulikku supaya aku dadi panganan sing paling disenengi supaya aku bisa mangan awan, lan aku terus-terusan njaluk ibuku tetep nanging aku ora ngerti yen dheweke nindakake karo wong liya. karsa Nanging, aku kelingan yen salah sawijining anake nonton televisi ing kamar lan dheweke nelpon aku lan ngandhani yen aku bakal nyelehake kartun, dheweke lagi turu lan aku ana ing kursi cedhak amben. Aku kelingan rasane ora kepenak lan kepengin lunga lan dheweke nuli ngandhani supaya aku bisa ndeleng kartun liyane, lan aku kelingan dheweke nemplekake sikil. Kamare peteng, aku mung ngelingi televisi nanging ora liya. Lan sanajan wis mangertos pirang-pirang taun yen iki salah, aku isih ora bisa ngatasi, nanging isih nyebabake kuatir lan depresi lan aku alangan sing nesu marang jagad iki.

  42.   Osiris ngandika

    Aku nembe ngerti yen aku dilecehke karo bapak tirine, uripku isih rasane aneh lan akeh perkara sing ora kelingan saka bocah cilik lan yen kelingan kaya kesenjangan, mula aku kelingan banget wiwit umur 10, meh kabeh sing aku ngerti sebabe ibu crita marang aku lan kenangan kabur liyane sing dakkarepake, bapak tirine nyathet aku nalika dheweke ndemek utawa nindakake apa-apa marang aku, aku ora kelingan, nanging aku kelingan dheweke wis mbayar akeh lan saiki aku mikir babagan ibuku mesthi Dheweke ujar yen aku tumindak apik amarga dheweke mesthi mbayar aku, lan siji-sijine sing dakkira yaiku nalika dheweke durung mbayar aku, dheweke nindakake perkara liya lan pikiranku kelingan kaya ngono lan menehi akeh rasa lara, sedhih lan nesu, lan aku sedhih banget amarga ibuku ngerti apa sing ditindakake karo aku lan ora nate nindakake apa-apa, ora nate mandheg, ora nate nindakake lan saiki aku ngerti iki dheweke ngandhani yen dheweke goroh nanging aku ngerti kabeh lan aku golek pitulung amarga aku ora bisa, aku mesthi nyoba kuwat nanging saiki aku rasane kepengin mati

  43.   Anonymous ngandika

    Nalika aku umur antara 4, 5 utawa 6 taun (saiki umure aku 14 taun)
    Aku dilecehke, nalika aku umur 10 taun, aku marang ibu lan ibuku marang eyangku lan aku karo kenalan lan wong liya ing Internet. Dheweke ora nglaporake amarga aku ora duwe bukti mung kenangan sing kabur.
    Tulung aja lapor

  44.   Sola ngandika

    Halo, Nyuwun pangapunten, nanging crita sampeyan mirip banget karo aku, aku umur 19 taun lan anggere aku kelingan aku uga nindakake kaya sampeyan! Lan aku ora ngerti kenapa ... aku seneng bercinta, kayane kekarepan ora ana enteke, nanging ana kahanan sing nggawe aku mikir utawa ngrasakake yen dilecehke ing sawetara cara lan aku ora kelingan, ora ngerti carane aku miwiti ndemek awakku lan tresna! Aku kuwatir banget amarga kahanan iki amarga antisosial banget, aku seneng sesambetan lan asring depresi, swasana ati saya beda-beda lan bubar ana sing ngarani «Nympho» lan tembung iki nggawe aku mikir kenapa aku rumangsa kaya iki ... nanging Rasane aku dirudopekso biyen wis dakkirim….
    Aku durung ngobrol karo sapa wae babagan perkara iki, rasane dhewekan ...
    Aku pengin nampa wangsulan, matur nuwun kanggo maca ...