Kita nemokake Ventis, portal fashion, omah lan gastronomi sing lagi wae teka ing Spanyol

Ngarep lan fashion

Sawetara minggu kepungkur ana kabar yen pasar fashion, omah lan gastronomi sing wis sukses ing Italia sajrone pirang-pirang taun teka ing Spanyol.

iku angin, platform online ngendi sampeyan bisa tuku sandhangan kanggo lanang, wadon lan bocah-bocah. Kajaba iku, pasar iki nduweni produk kecantikan, dekorasi, taman, olahraga, gastronomi, anggur, minyak, lsp.

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani kabeh sing wis ditemokake babagan pasar iki, sejarahe lan cara nggunakake.

Kasunyatane, sajrone sawetara taun, kita wis biasa tuku sandhangan lan barang-barang liyane liwat internet. Nanging, ora gampang golek platform sing ngidini tuku, ing urutan siji, kabeh produk perlu kanggo kulawarga lan ngarep.

Untunge, platform Italia iki sing dadi pusat blanja online wis teka ing Spanyol. Dipérang dadi bagean lan gampang banget kanggo nggunakake. Saka layar utama kita bisa ngakses macem-macem kategori: Woman, Man, Child, Home and Technology and Gastronomi. Ing saben kita bisa nemokake produk saka macem-macem merek Italia lan internasional.

Kaya ing umume pasar, kita bisa nyetel saringan supaya platform nuduhake kita ing asil panelusuran mung apa tenan kapentingan kita. Contone, kita bisa milih merek sing paling disenengi, jinis sandhangan sing dikarepake, warna, ukuran utawa regane.

Mangkono uga, yen perlu, kita bisa langsung nggoleki apa sing dibutuhake liwat mesin telusur sing kasedhiya ing sisih tengen ndhuwur. Platform iki nawakake kabeh jinis artikel sing bisa kita bayangake lan, sanajan wis diatur kanthi apik, kadhangkala dihargai yen kita bisa langsung menyang titik kasebut.

Nalika milih saben produk, kita bakal nemokake katrangan, kira-kira wektu pangiriman, rega lan, yen perlu, gulung-mudhun kanggo milih ukuran utawa werna. Yen kita kasengsem ing prodhuk, kita mung kudu ngeklik ing "Tambah menyang cart".

Nalika kita duwe kabeh sing perlu ing cart, kita bisa nerusake kanggo tuku. Nanging, disaranake yen sampeyan nggunakake platform kasebut, deleng bagean "Gourmet". bagean iki nawakake macem-macem produk artisan lan delicatessens Italia.

Pasta, anggur, barang panggang lan pantry mung sawetara bagean sing bisa ditemokake ing kene. Apa maneh, merek Italia utama ing sektor gastronomi lan oenologi duwe bagean ing kene, Dadi bakal gampang banget kanggo nemokake ing bagean iki hadiah sing sampurna kanggo kabeh sing tresna karo masakan lan budaya Italia.

Saben dina, Ventis nggawe pilihan tawaran paling apik saka macem-macem merek sing kerja sama kanggo ngenalake menyang pasar. Mulane, gampang golek warta saben dina ing portal iki kanthi rega sing apik banget.

Ing platform iki kita bisa nemokake merek Italia utama kayata Roberto Cavalli, Benetton, Pinko, Aspasi, Armani Jeans utawa Chiara Ferragni. Nanging, Ventis uga ngasilake merek internasional sing paling misuwur kayata Puma, Guess, Michael Kors, Vans utawa Ray-Ban.

Matur nuwun kanggo Ing 2021, platform Italia wis dituku dening teknologi Spanyol lan konsultasi pemasaran digital Making Science, samesthine luwih akeh merek Spanyol uga bakal pasar produk ing platform internasional iki.

Ing pangertèn iki, José Antonio Martínez Aguilar, CEO Making Science wis njamin yen, thanks kanggo Ventis, "UKM Spanyol bakal bisa entuk manfaat saka platform prasaja sing diuji dening ewu perusahaan Italia sing wis berkembang bisnis ing njaba wates negara. ”.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.