Kandhutan ing karantina

Karantina nambah akeh keraguan kanggo sawetara wanita

Karantina nambah akeh keraguan kanggo sawetara wanita

Ana wanita sing cepet mari sawise nglairake lan mutusake nyoba jinis lan ngerti manawa ora lara banget utawa bisa uga ora sepira sing dipikirake. Dheweke diwiwiti karo hubungan seksual lan ndeleng manawa poin kasebut ora nandhang lara lan ora ngrasakake bebaya mutusake terus urip seks sajrone karantina.

Akeh wanita dheweke salah mikir yen sajrone karantina ora ovulate Amarga sawise titik lan nganti periode mudhun maneh (luwih-luwih nalika nyusoni) pirang-pirang wulan bisa kliwat, nanging kasunyatane sampeyan duwe ovulasi. Wanita sing duwe hubungan seks sajrone karantina bisa meteng, nanging apa iki sehat? Apa mbebayani kesehatan ibu sing nembe duwe bayi lan durung mari?

Apa luwih becik ngurmati karantina?

Apa luwih becik ngurmati karantina?

Patang puluh wektu sing kudu dihormati manawa wanita kasebut bali menyang kahanan normal kaloro psikis lan fisik. Babar pisan ora becik yen wanita duwe hubungan seksual nganti sawise 40 dina sawise nglairake, luwih becik sampeyan meteng, ana kemungkinan sing bisa ditindakake.

Sajrone karantina organ wanita isih bali menyang posisi asline Lan uga, yen sampeyan duwe hubungan seksual, sampeyan bisa nyebabake luh, ana masalah sing bakal nyebabake sampeyan luwih gedhe yen ora ngindhari utawa prihatin. Yen sampeyan pengin dadi ibu maneh, aku saranake sampeyan paling ora ngenteni nganti sampeyan pulih lan yen sampeyan pengin seneng jinis, sampeyan bisa nindakake tanpa penetrasi lan yen sampeyan seneng duwe, aja nganggo kondom. Nanging apa sing sejatine ovulasi sajrone karantina?

Karantina utawa puerperium

Karantina uga dikenal kanthi sebutan puerperium, yaiku wektu nalika plasenta dikirim sawise disusui nganti sawise 40 dina. Ing wektu iki uterus bali menyang kahanan normal, organ-organ kasebut bali menyang papane lan mbaka sethithik wanita bali kanthi bobote normal (kajaba yen wis entuk akeh nalika meteng, ing kasus iki butuh wektu luwih suwe kanggo bali sadurunge kehamilan bobote).

Ovulasi ing karantina

Sajrone karantina sampeyan uga ovulate

Sajrone karantina sampeyan uga ovulate

Ana wong sing dheweke mikir yen sajrone karantina ora bisa ovulasi lan kurang yen bayi nyusoni, nanging kasunyatane yaiku ovulasi bisa kedadeyan, mula uga bisa uga meteng. Nyusoni dudu metode kontrasepsi alami lan amarga iki sampeyan bisa hamil kanthi sampurna.
Bener manawa ovulasi bisa dikurangi sajrone karantina kanthi metune hormon sing melu laktasi: prolaktin. Nalika ngrangsang susu kanggo bayi, sensitivitas kanggo stimulasi ovary diblokir, nanging ing pirang-pirang wanita bisa uga kedadeyan kasebut.

Ana wanita sing ora duwe periode nganti pungkasan nyusoni lan liyane sing, ing tangan liyane, diturunake nalika sawise karantina.

Kandhutan Karantina?

ngenteni ngenteni

Kaya sing wis dakkandhani ing ndhuwur, ya ana kemungkinan bisa meteng ing karantina.

Ovulasi ing wanita bisa kedadeyan sawise wulan pisanan (kanthi nyusoni utawa tanpa nyusoni). Nanging umume umume antara loro lan loro setengah wulan. Sampeyan uga bener yen sampeyan bisa ngalami haid sajrone periode pisanan sawise nglairake, nanging tanpa ovulasi, mula sampeyan ora bisa meteng, nanging ora ana cara kanggo ngerti. Yen sampeyan ora pengin nandhang kehamilan ing karantina, waca kabeh sing wis dakkandhani.

Yen nyusoni eksklusif diwenehake, apa kurang ovulasi?

Yen sampeyan nambah susu formula karo susu formula, mesthine sampeyan bakal ovulate luwih dhisik tinimbang yen nyusoni bayi mung nyusoni. Wanita sing nyusoni bayi mung bakal ora duwe wektu suwene sajrone nem wulan pisanan tinimbang karo wong sing menehi tambahan susu formula utawa sing menehi susu formula khusus kanggo bayi.

Apa sehat hubungan seks lan meteng nalika karantina?

Sajrone karantina, ora becik menehi saran yen sampeyan duwe hubungan seks yen sampeyan isih duwe jahitan sing nyeri utawa ora mari amarga sampeyan bisa nyuwek awak dhewe. Kajaba iku, hamil bisa ngrugekake kesehatan sampeyan yen sampeyan ngalami sesar, yen awak ora nemoni masalah. meteng sing apik bisa ditindakake.

Saiki ana akeh wanita sing aktif seksual, amarga luwih cepet, mula hamil amarga ora ngati-ati.

Nanging, sampeyan kudu eling yen pirang-pirang hubungan seksual ora dadi pilihan sing apik amarga ana owah-owahan emosi sing sampeyan alami nalika ngasuh bayi lan nganti sampeyan rumangsa stabil banget, luwih becik sampeyan kudu ngindhari hubungan seksual. Mengkono, amarga saliyane bisa ngrasakake ala banget, yen sampeyan nambah rasa lara ing sesambetan utawa luh sing bisa ditindakake, sampeyan bakal luwih ala.

Penting kanggo nerusake kegiyatan seksual nalika bapak lan ibu padha rumangsa siyap ngleksanakake, anggere wanita kasebut rontog nyuda getih postpartum.

Yen sadurunge quarantine sampeyan ora ngrasakake rasa ora nyaman utawa garing saka bawok lan duwe episiotomi utawa luh sing wis pulih, mula sampeyan bakal kepenak miwiti hubungan seksual, nanging supaya sampeyan luwih aman lan luwih seneng, luwih becik aku menehi saran marang sampeyan sing nggunakake krim pelumas kanggo penetrasi sing luwih apik.

Apa sampeyan duwe pengalaman seksual sajrone karantina? Apa nyenengake utawa nglarani? Apa sampeyan wis hamil ing karantina? Kepiye pengalamane? Apa meteng normal utawa sampeyan kudu duwe tindak lanjut khusus? Pengalaman sampeyan minangka wanita lan ibu dadi minat kanggo kita kabeh, amarga karo pengalaman kalorone, kita bisa ngerti manawa apa sing dirasakake saiki, rasa wedi yen meteng utawa larangan hubungan seksual minangka perkara sing dialami dening akeh wong. dikenal Apa sampeyan bisa nyritakake babagan pengalaman sampeyan? Kita bakal seneng nuduhake pengalaman kasebut!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

305 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   elizabeth urbina ngandika

    Aku pengin ngerti yen sawise aborsi spontan aku bisa ngandheg maneh.
    Telung minggu kepungkur aku kelangan bayi, meh meteng rong wulan, lan udakara rong dina kepungkur aku hubungan karo bojoku karo ejakulasi ing njero ati. Aku ora siap ketemu maneh amarga aku isih rumangsa kelangan anakku. Apa apa aku bisa? tulung saranake aku. wedi

    1.    Debora ngandika

      Halo, aku bakal crita babagan pengalamanku. Aku ngalami keguguran ing 7 minggu tanggal 12.8.2016/15/XNUMX lan XNUMX dina sawise pendarahan rampung, aku duwe hubungan seksual lan nyatane hamil. Dadi tak kira gumantung karo saben wanita amarga kedadeyan sawetara lan dudu wong liya. Muga-muga sampeyan bakal enggal pulih!

  2.   claudia ngandika

    Yen aku duwe bayi kandhungan 27 minggu lan dheweke lair tanggal 18 Juni lan dina iki aku duwe hubungan penetrasi karo pacarku tanpa ngurus awake dhewe, apa aku bisa ngandut?

    1.    Jenny Medina ngandika

      Yen aku duwe bayi tanggal 21 Agustus kanthi bagean caesar lan aku nate ningkah karo bojoku tanggal 8 Oktober tanpa proteksi, mula aku bisa ngandheg

    2.    Lily ngandika

      Dheweke ujar yen kuatir, anakku wis umur 2 wulan lan aku wis hubungan karo bojoku, nanging aku ora ejakulasi ing jero, nanging dheweke kandha yen dheweke bisa meteng

      1.    Lily ngandika

        siji-sijine sing aku nyusoni bocah wadonku

      2.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

        Kemungkinane sithik lan saiki sampeyan nyusoni kanthi eksklusif, mula sampeyan ora bisa ovulasi. Ati-ati wiwit saiki amarga sampeyan ora bakal ngerti kapan sampeyan bakal miwiti ovulasi maneh lan sampeyan bakal kaget. 😉

      3.    Dayana ngandika

        Hei, aku arep takon pitakon, aku duwe bb, 12 Juli, lan sadurunge ngrampungake panganan, aku nate ningkah karo bojomu tanpa proteksi lan ing njero batinku, mmmm, aku preokupada amarga aku ora Aku ora ngerti yen aku ngandut, amarga saliyane iku sawise Diet, aku menehi injeksi sajrone telung wulan lan aku ora ngerti sawise iku lan aku rada getihen, nanging suwe-suwe rumangsa km wis ngandheg maneh lan preokupa mbantu aku

  3.   ana ngandika

    Wigati

    Aku lega 2 minggu kepungkur, pancen babaran alami

    Aku lan bojoku duwe hubungan sing ora dilindhungi,
    nanging seng nembus mung sawetara detik
    udakara 3 lan 6 detik.

    Pitakonanku yaiku .. apa ana risiko meteng?
    Contone, sampeyan bisa duwe hubungan karo proteksi
    kondom?

    Gracias

  4.   cinthia ngandika

    Halo sugeng siang
    Aku pengin ngerti apa aku bisa ngandheg, aku duwe bayi 7 minggu kepungkur, lan aku wiwit ngombe pil KB sadurunge seminggu sawise lega sawise nuroni. Sawise rampung, aku duwe sesambungan karo bojomu tanpa proteksi nganti entekku. lan sawise rampung aku terus duwe. apa aku bisa meteng?

  5.   Sing kuwatir ngandika

    hello,
    Aku wis ora dilindhungi sadurunge karantina rampung. Sewulan mengko aku nindakake tes kehamilan getih lan bali negatif. Apa aku kudu nindakake maneh utawa dipercaya, utawa duwe sonografi?

    1.    anaiz ngandika

      Aku lega 2 minggu kepungkur, pancen babaran alami
      Aku lan bojoku duwe hubungan sing ora dilindhungi,
      nanging seng nembus mung sawetara detik
      udakara 3 lan 6 detik.
      Pitakonanku yaiku .. apa ana risiko meteng?

  6.   yuraima ngandika

    Halo, aku keguguran telung minggu kepungkur, aku wis hubungan seks karo bojoku patang dina kepungkur tanpa proteksi, nanging aku njupuk pil darurat, apa aku isih bisa ngandut?

    1.    david ngandika

      Halo, sampeyan ora usah kuwatir amarga njupuk pil kasebut pungkasane kuwatir nanging disaranake konsultasi karo dokter kanggo ndeleng cara kontrasepsi sing paling ora nyerang awak, semoga sukses lan bravo kanggo regane

    2.    alexandra ngandika

      yuriama ngomong yen sampeyan wis ngandut, aku bakal ngalami perkara sing padha karo sampeyan

  7.   Elena ngandika

    Halo, tanggal 25 Agustus aku duwe anak, sadurunge pungkasan karantina aku duwe hubungan karo bojoku tanpa proteksi, Rong minggu kepungkur nalika ngresiki awak sawise kencing aku noda getih sethithik, nanging ora ana liyane. Saiki wis 10 minggu wiwit aku nglairake lan periode durung mudhun, aku lara ovarium nanging entheng banget. Apa aku bisa ngandut? Apa banget awal dadi prediktor?

  8.   JOVANA ngandika

    Aku pengin takon, apa ana sing bisa ngandhani, sing kudu dakgawe
    Sawise aborsi kandhutan anembryonic 7 minggu, aku seneng nindakake aerobik sing duwur banget lan aku ora ngerti kapan bisa bali olahraga.

  9.   sing ngandika

    Aku duwe bayi umur 2 wulan lan aku nate pacaran karo pasanganku nalika karantina sawetara dina kepungkur, périodhe amarga bakal teka lan ora ana sing nyebabake lara, pusing lan sakit kepala amarga gejala sing padha karo bayi sing sepisanan aku lan bojomu. rada wedi lan ora ngerti apa sing kudu tak lakoni

  10.   cristopher ngandika

    Halo, bojoku, sampeyan duwe bb tanggal 25 November lan dina iki, 3 Januari, kita wis ngobrol karo kondom lan pitakonane, apa ana kemungkinan stunting utawa penyakit?
    Matur nuwun sanget

  11.   lizzy ngandika

    Hai, aku duwe bayi nalika tanggal 22 Des. lan wingi aku wis hubungan karo bojoku, ana penetrasi nanging durung rampung ing njero ati
    Aku bisa ngandut, aku isih duwe masa sing dakwenehake sawise nglairake pitakon, apa aku bisa ngandheg

    1.    aphoridta ngandika

      hello… hei, aku kepengin ngerti apa sampeyan lagi ngandut? Ana prekara sing padha karo sampeyan sing kedadeyan ... bayi bakal sesuk umur 3 wulan lan wingi ngalami haid nanging durung mudhun !! sampeyan rada kuwatir ... nanging bojoku uga wis pindhah sadurunge !! Muga-muga sampeyan mangsuli aku lan sampeyan bisa menehi saran ... Aku ngerti yen isih kudu ngenteni pirang-pirang dina, meh 1 kasep, nanging aku bubar kaya 2 utawa 3 dina sadurunge !! matur nuwun x wangsulan

      1.    NICOLE ngandika

        Aku kudu ngerti manawa wangsulan kasebut padha karo aku kaya sampeyan, tulung tulungana aku!

        1.    Tita ngandika

          Bocah-bocah wadon aku padha, apa sing kedadeyan yen dheweke hamil? Aku mung telat 2 dina, nanging ora sabar arep nyoba, wangsulan!

  12.   Tokoh Cheila ngandika

    Aku wis karantina suwene 1 minggu lan aku duwe hubungan seks anal karo pasanganku, iku ora entek ing njero ati, nanging yen teles banget, aku ora ngerti yen saka cairan seminal. Nanging apa ana risiko meteng?

    1.    Angelica ngandika

      Ora nate dingerteni yen nindakake hubungan anal, sampeyan bisa meteng, yen kuwatir yen cairan seminal wis ngliwati tempek, aja kuwatir, iku mokal.

  13.   irene ngandika

    luwih saka mung mangu-mangu sing takon banget karo aku .. ndeleng aku nembe duwe bayi tanggal 28 Desember, aku nggawe IUD minangka kontrasepsi bojoku njaluk aku nglakoni seks sing ora bisa tahan maneh amarga meh meh wulan aku ora bisa apa-apa, nanging sadurunge pungkasan wulan aku wis hubungan karo dheweke ... lan sejatine aku kuwatir yen ora ngerti yen piranti kasebut 100% efektif amarga sejatine aku ora pengin meteng amarga aku pengin ngrasakake bayiku…. Sampeyan sing mikir babagan iki .. Aku kudu ngerti kanthi cepet .. Matur suwun kabeh

  14.   lintang ngandika

    Aku kelangan bayi nalika 16 minggu ngandut lan dadi pangiriman alami. sawise aku hubungan seks seminggu mengko ing rong kesempatan, aku pengin ngerti apa aku bisa hamil sajrone periode iki.
    Aku seneng karo tanggepan cepet sampeyan

  15.   Lore ngandika

    Aku lan bojomu wis nuroni 17 dina sawise nglairake bayi nomer loro lan kuwatir amarga ora ngenteni karantina yen kandhutan bisa kedadeyan utawa bisa uga awak saya rusak nanging pnetrasi ora lara, tulung matur nuwun

  16.   tamy ngandika

    Aku kelangan bayi umurku 20 minggu tanggal 2 Februari, rong minggu kepungkur lan aku miwiti urip seks sing luwih aktif tanpa proteksi nanging bojoku ejakulasi ing njaba aku .... apa aku bisa meteng? sejatine aku kuwatir

  17.   nekat ngandika

    Halo, aku duwe 3 minggu sing lega lan kuwatir amarga duwe hubungan sing ora dilindhungi nanging bojoku lunga, aku bisa meteng

    1.    Nicole ngandika

      Halo, aku sangsi banget, jebule aku duwe anak lanang tanggal 15 Juli lan sewulan kaping 2 aku tanpa srana proteksi, nanging bojoku metu ing njaba, udakara seminggu kepungkur aku mumet lan ngelu. , kadang aku mikir yen bisa ngandut, aku pengin nyoba tes kehamilan, nanging dak kira cepet banget, apa aku bisa ngandut? Muga-muga ora seneng karo bayi, muga-muga sampeyan bisa nulungi aku, kaca iki apik banget, sugeng

      1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

        Hai nicole!

        Sampeyan bisa, nanging uga mikir manawa sampeyan wis kesel lan mula sampeyan lara sirah lan pusing, wulan pisanan karo bayi iku angel amarga kita kudu adaptasi karo jadwal. Coba ngaso paling ora, istirahat santai, turu kanthi apik lan lali kabeh, sampeyan bakal bisa ndeleng rasa ora nyaman iki; )

        Matur nuwun kanthi sanget kanggo ucapan selamat! Muga-muga sampeyan bisa ngrasakake bayi 100% :)

        regards

        1.    Angelica ngandika

          Kepiye kabarmu, aku setuju karo Nicole saka kaca, sugeng. Muga-muga sampeyan bisa ngatasi pitakonku. Aku duwe bayi nalika 30 September lan sadurunge 20 dina aku sesambungan karo bojoku, kabeh kesempatan dheweke wis ejakulasi ing njaba aku lan sawetara yen dheweke ejakulasi dheweke nggunakake kondom, sawetara dina pungkasan aku ngalami bintik-bintik cilik getih saka tempek, nanging menstruasi durung diregulasi, nganti kapan menstruasi diregulasi? sampeyan bakal meteng?

          1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

            Halo Angelica,

            Kaping pisanan, matur nuwun kanthi sanget kanggo ucapan selamat! Babagan kemungkinan meteng, pancen kurang, luwih-luwih yen ora ana ejakulasi ing tempek tanpa kondom. Aku ora mikir yen sampeyan wis ngandut, aku kira periode sampeyan isih diatur, nanging yen sampeyan pengin luwih yakin sampeyan bisa nyoba; )

            Salam lan selamat kanggo bayi sing lagi wae teka!


        2.    Tita ngandika

          Halo, aku nglairake telung wulan kepungkur ing wulan Mei! 5 Juni suwene aku lan aku duwe hubungan tanpa proteksi lan bojoku ejakulasi saiki aku duwe 2 dina. Kasep lan aku lara kaya ing ovary lan mual, apa aku ngandheg? Apa sampeyan mikir yen nyoba tes bakal menehi asil sing bisa dipercaya? Tulung tulungana

          1.    Aisyah Santiago ngandika

            Yen paling ora 15 dina wis pacaran, ya bakal bisa dipercaya.


  18.   montserrat ngandika

    Halo 35 dina sawise nglairake aku duwe hubungan karo bojoku lan dheweke mlebu ing njero ati, aku pengin ngerti yen ora apik kanggo awakku lan yen ana risiko kedar meteng, uga gymku maca injeksi noristerat kanggo dilindhungi lan aku pasang nalika 29 dina sawise dakkirim lan aku pengin ngerti apa wis bisa ditrapake mula aku ora ngandut, aku uga nyusoni, sampeyan bisa nulungi aku lan aku bakal matur nuwun tanpa wates… .marga fas

  19.   laura ngandika

    Halo !! Aku kudu ngerti apa aku bisa ngandheg, bayi aku lair tanggal 6 Maret sewulan kepungkur, lan dina iki aku duwe hubungan seksual karo penetrasi lan ejakulasi, suwene iki aku njupuk cairan lan getih sing transparan nanging sithik banget - apa apa aku bisa nglakoni sing sejatine kita ora ngurusi awake dhewe lan ngerti yen ora bisa ngombe pil KB kanggo nyusoni .. tulung wangsulan .. matur nuwun

  20.   claudia ngandika

    Halo, tanggal 8 Maret, aku duwe anak wadon sing ayu lan minggu kaping telu isih ngalami pendarahan sethitik lan aku duwe hubungan seksual karo bojoku lan dheweke rampung ing njero ati lan getihen mandheg yen meteng ????? Lan bidanku ngandhani yen yen nyusoni, ora ana kemungkinan nalika hamil, aku bakal bingung.

  21.   Denisse Mendoza ngandika

    Halo…. Aku wis nglairake nalika tanggal 23 Maret, lan nganti saiki aku ora nate sesambungan amarga isih duwe haid, sing arep dakkerteni yaiku kapan aku kudu miwiti ngombe pil kontrasepsi amarga aku ora ngrencanakake hubungan karo bojoku nganti sawise 40 dina lan aku ora pengin ngandut maneh lan aku pengin ngurus awake dhewe

  22.   Dianaa ngandika

    Halo, tulung, aku butuh sampeyan nulungi aku, aku duwe bayi sing umur 3 wulan, nalika ngrampungake karantina, wektu normal lumayan akeh nanging aku tekan (kanggo sawetara aku kira kedadeyan kasebut) lan Aku wiwit ngombe pil lan bali menyang 15 dina nanging sithik banget, mung 2 dina lan meh ora noda, nanging aku kudu nundha amarga meksa majeure, nanging bojoku ngrawat awake dhewe, nanging saiki 15 dina wis kliwat amarga tekane lan dheweke durung teka, aku wedi banget, aku ora pengin ngandut maneh, yen ana sing ngerti yen perkara normal, tulung aku pitakon karo pitakon gedhe iki ... Aku mung nyusoni bayi lan dheweke mangan akeh….

  23.   maria ngandika

    Persis 29 dina kepungkur aku duwe anak wadon sing nomer siji lan 2 dina berturut-turut aku berhubungan seks karo bojomu tanpa proteksi, penetrasi mung antara 30 detik lan 2 menit, amarga aku nganti saiki cairan coklat dadi putih, apa aku bisa entuk meteng? tulung aku nekat banget matur nuwun

  24.   itzel ngandika

    Halo….
    Wis setaun patang wulan aku ora duwe bayi, nanging kuatir amarga wiwit lega aku ora bisa nambah bobot sanajan ngombe, aku akeh bobote lan angel yen aku bali miturut ukurane sadurunge, wong ujar yen Sampeyan bisa mati yen sampeyan duwe hubungan sadurunge karantina, sampeyan bakal garing nganti sampeyan mati. Apa aku pengin ngerti apa sing bener? utawa amarga aku ora nambah bobot ...

  25.   nancy ngandika

    Halo Maria !!!

    Babagan sing padha karo aku0, ora suwe aku bubar sewulan sawise nglairake bayi kaya warna coklat, nanging angel banget, aku malah ora butuh nganggo andhuk .... Aku ora ngerti yen periode pertama sawise ngeterake0 utawa tandha kehamilan0.

    yen sampeyan sengaja ngerti yen sampeyan hamil utawa ora dakkandhani saiki

  26.   tatiana ngandika

    hello, aku ora yakin bisa meteng sawise mbojo karo bojomu, bb aku lair tanggal 26 April 2010 lan aku tanggal 17 Mei k ana kemungkinan kedar meteng

  27.   TATIANA ngandika

    Aku duwe bayi sajrone 25 dina, aku ana ing karantina lan aku duwe sesambungan, nanging aku ora ngganggu karo aku, aku bisa meteng

  28.   jessica ngandika

    Halo, pitakonku kaya ing ngisor iki, amarga aku duwe bayi taun iki nanging sayange dheweke tilar donya, lan mula aku ragu yen aku hamil wiwit meteng ing wulan Maret lan wiwit semana aku durung ngalami haid ngalami meteng tes lan aku dadi negatif lan rasane padha kaya nalika ngandheg, dhadhane saya gedhe lan krasa deg-deg ing wetengku lan aku ora mangu-mangu aku butuh wangsulan, mula, matur nuwun

  29.   karina ngandika

    Halo, anakku lair tanggal 13 Juni lan aku wis nuroni tanggal 25 Juni, nanging kancaku mung nyelehake dheweke sawetara detik lan mbuwang semen, bisa uga meteng.

  30.   Alejandra Macarena ngandika

    Aku meteng durung wayahe, dheweke ora nate nggawe aku nyisipake ing bawok kabeh padha
    3 minggu aku hubungan seks bakal mengaruhi aku amarga dheweke ujar yen ora bakal lair maneh

  31.   andrea ngandika

    Halo, aku duwe anak pertama lan aku dibebasake ing karantina, nanging pacarku metu, lan kuatir, aku kepengin ngerti yen aku bisa ngandheg.

  32.   moni diaz salazar ngandika

    Halo, aku lega tanggal 8 Juni lan tanggal 22 aku wis hubungan karo bojoku, penetrasi udakara 3 menit, nanging ejakulasi ing njaba aku,
    Ngombe teh jinten esuk sawise diandharake yen digunakake kanggo ngresiki rahim ,, nanging, aku wedi yen meteng ,,, aku menehi saran apa ???? Lan aku ora ngerti kapan waktune bakal teka maneh?

  33.   kuwatir ngandika

    Aku ana karantina, meh 3 minggu, meh 4 nalika nglairake kanthi caesarean, aku duwe hubungan seks karo bojoku tanpa proteksi nanging dheweke ora suwe ana ing njero omahku lan dheweke metu ing njaba aku. Dheweke metu, iku uga bisa? Aku prihatin banget

  34.   laura marquez ngandika

    Halo, aku butuh orientasi, aku nglairake 32 minggu, sayang bayi aku tilar donya, aku wis nate sesambungan nalika umurku 20 dina, lan yen aku ejakulasi ing njero, apa kemungkinan aku bakal tetep ing negara maneh, tulung aku ora mangu-mangu

  35.   gabriela perales ngandika

    Aku bisa kedar meteng sawise karantina amarga ora duwe aturan baku lan adhedhasar enbarasarme lan umurku 2 wulan, bayi aku lair lan aku umur 15 dina lan dheweke ora ngontrol maneh.

  36.   wulu wulu ngandika

    hello .. tanggal 16 Juli 2010 aku ngalami keguguran 6 minggu sadurunge kehamilan ... padha nindakake kabeh tes kanggo ndeleng manawa ana sing salah, nanging kosok baline kabeh ora apa-apa .. Aku nuroni wiwit tanggal 30 nganti 3 Agustus 2010 ..: Ya bisa dadi aku bisa meteng nalika tanggal iki ??? by faaa .. Aku gugup ... tulungana aku

  37.   camila ngandika

    Halo ... bayiku wis umur 2 setengah wulan, aku nate pacaran karo pasanganku nalika bayi isih umur 2 wulan, tanpa proteksi ... saiki aku krasa lara weteng lan wiwit noda sethithik ... aku ora duwe Aku ora ngerti apa aku hamil utawa iki normal amarga isih organ-organ kasebut ditampung ing njero batin, kudu dielingake yen aku duwe kaisar, matur nuwun kanthi rumiyin

  38.   marie ngandika

    Halo, aku duwe bocah wadon umur 4 wulan lan aku karo pasanganku udakara 2 taun, aku kepengin ngerti yen lagi hamil akhir-akhir iki, aku mual lan mumet nanging ora ejakulasi, mula aku duwe iki pitakon gedhe, tulung wangsulan

  39.   Richard ngandika

    Halo, aku njaluk sampeyan mbebasake aku, bojoku nglairake telung wulan seminggu kepungkur tanggal 18 Mei, wiwit tanggal kasebut dheweke durung ngalami pendarahan, dina iki tanggal 30 Agustus kita hubungan seksual, mung sedhela tanpa kondom, nanging aku metu, dheweke nyusoni bayi saben dinane. Pitakonku yen dheweke bisa hamil, kita rada wedi, kapan dheweke bakal duwe periode, aku bakal seneng banget yen sampeyan bisa mangsuli. Matur nuwun

  40.   Marco ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen bojoku meteng, kenapa kita duwe hubungan lan ora nggunakake pengawet sadurunge karantina? lan aku kuwatir banget

  41.   camila1 ngandika

    Aku duwe karantina - nanging aku duwe pacar lan durung rampung, aku pengin ngerti apa ora hamil

  42.   Bantuan ngandika

    Halo: Aku duwe bayi nomer loro ing tanggal 23 Juni lan wiwit 23 nganti 26 Agustus aku nate pacaran karo bojoku lan ing rong kesempatan aku ejakulasi ing jero, nanging nalika 27 aku ngalami periode x 4 dina aku bisa ngandheg. Aku ora krasa nemen dina iki amarga lara d kbza, aku ora luwe, akeh kencing, aku bingung gejala 2 lengen sadurunge beda banget ... tulung aku. Periode regulerku teka ing minggu wiwit 4 nganti 6 saben wulan, nanging ora ana apa-apa lan apa-apa, awak osql durung tiba ing wektu ???

  43.   miriam ngandika

    Halo, sampeyan ngerti yen aku duwe 54 dina, aku duwe bayi lan aku wis suwe sesambungan karo bojoku tanpa ngrawat kita suwene rong dina, mula esuk nanging mung esuk lan wayah awan, apa biasane utawa aku ngandut?

  44.   manuk dara ngandika

    pitakonanku yaiku yen aku ngandut yen aku wis ningkah karo bojoku nalika karantina rampung lan tanpa proteksi ... Apa risiko hamil? Aku tuku tes ing apotek lan aku tes tes kehamilan lan tesku negatif, nanging isih sawetara dina sawise iku ...?

  45.   mariela ngandika

    Hai, aku ragu amarga nembe duwe bayi, umure umure lagi 15 dina, nanging aku ora ngenteni karantina. Aku sangsi yen meteng, ora duwe hubungan seks kaya biasane, bisa uga aku hamil yen aku duwe hubungan seks anal ???????? ??? Matur nuwun

  46.   Dori ngandika

    Halo:
    5 wulan kepungkur aku duwe bayi, wiwit iku aku lagi nyusoni lan rasane durung teka, lagi wae 2 minggu kepungkur aku karo pacarku lan awake dhewe ora duwe penetrasi, pitakonanku, apa ana kemungkinan hamil?

  47.   nggegirisi ngandika

    Deleng sawise aku dadi luwih apik, periodeku wis meh kaya sewulan terus-terusan lan akeh banget nanging sadurunge pungkasan karantina lan aku mudhun maneh rong dina sawise suwene aku rampung, kita nindakake maneh nanging dheweke ujar sadurunge teka ditinggal nanging wis meh sewulan setengah lan ora mudhun maneh. Apa aku bakal ngandut ????????? Mangu-mangu sing ora nglilani aku turu lan aku ora nyengkuyung supaya nyoba nyoba kanthi tes sing positif, apa sampeyan bisa nulungi aku …… .. ?????????

  48.   mayra ngandika

    Halo, piye kabarmu? Jenengku Mayra ... Aku nglairake udakara sewulan rong minggu kepungkur ... Aku sesumbar ... lan aku duwe sesambungan. Keprihatinanku yen bisa ngandut ...

  49.   kavic ngandika

    Halo, 1 minggu kepungkur aku ngalami aborsi spontan nalika meteng 6 minggu, dhokter nyaranake aku ngombe pil GINOSTAT 20, dina esuk iki aku ora duwe menstruasi maneh lan aku wis hubungan karo bojoku lan dheweke nate mandhiri. , sepira kemungkinan aku ngandhakake?

  50.   celeste ngandika

    hello sewulan kepungkur aku ibu lan ora r
    cokotan
    karantina sawise hubungan pertama, aku njupuk pil dina sawise, nanging ing 48 jam ing hubungan liya, aku ngurus diri karo kondom, nanging ora dakkarepake ing awal kedadeyan sing padha karo hubungan kaping telu lan kaping papat kondom rusak banjur aku bali ngombe esuk sawise pil dina esuk. Dina iki dheweke menehi kontrasepsi ing rumah sakit lan aku ora ngandhani sing sejatine menyang dokter, apa luwih gampang yen aku duwe bukti? utawa analisis? Apa bakal metu yen aku ngandut utawa ora? tulung aku tulung

  51.   maria ngandika

    apik ... Aku duwe 26 dina postpartum lan aku duwe hubungan karo bojoku, getihenku sithik lan coklat, ing hubungan sing kita penetrasi nanging dheweke duwe ejakulasi ing njaba ... Aku pengin ngerti apa kemungkinan aku dadi meteng .
    mangga balesan cepet. Matur suwun

  52.   uriko ngandika

    21 dina kepungkur yen rasane lega iku bagean caesar, nanging aku ora duwe sesambungan tanpa proteksi, nanging aku wedi yen hamil, aku takon apa aku bisa njupuk sideburns tanpa nyebabake nyusoni

  53.   Popotita ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen bisa ngandut, bayi aku lair tanggal 22 November lan tanggal 18 Desember, pasanganku ejakulasi ing bawokku, aku ora ngerti yen bisa ngandut, aku wedi, dheweke ora ngerti Aku ora nembus lan pungkasan puerperium mbantu aku

  54.   jee ngandika

    Halo, aku pengin ngerti, aku duwe bayi tanggal 8 November, ana anggota sing dilahirake sawise 10 dina nglairake, aku duwe hubungan seks karo pasanganku, dheweke nembus aku (nanging mesthine dheweke nggawe IUD ing aku) mula kita uga wis, ana kemungkinan meteng maneh, tulung wangsulan aku nanging wangsulanmu

  55.   estefania ngandika

    Aku hubungan karo bojoku nalika 26 dina postpartum tanpa proteksi lan bojoku mlebu ing njero aku, aku bisa ngandheg maneh

  56.   Martina ngandika

    Aku kudu ngerti apa meh aku pacaran sadurunge tanggal sing dituduhake, nalika ngombe pil telung dina kepungkur, bakal duwe kasempatan meteng, utawa yen aku duwe hubungan sadurunge njupuk perawatan lan aku miwiti ngombe pil seminggu mengko. efek utawa ora ,,,,, puxa Aku duwe akeh pitakon nanging aku nekat

    1.    cecak ngandika

      Ya, sing dicritakake dening ginekologku yaiku pil bisa ditrapake sawise rong minggu ngombe pil, umume cara sing kudu ngenteni paling ora 2 minggu supaya bisa digunakake, kabegjan !!!!!

  57.   Francisco ngandika

    Kita wis hubungan karo mitra karo proteksi karantina. Dheweke wis 23 dina nanging umure dipotong 3 taun kepungkur, apa tegese dheweke hamil? Nanging yen awake dhewe nglindhungi Condon? : S

  58.   ximena ngandika

    Halo, aku duwe bayi umur rong wulan, lair tanggal 31 Oktober taun kepungkur ... masalahe yaiku nalika aku karantina aku duwe hubungan seks karo pasanganku tanpa jinis perlindungan sanajan dheweke ora ejakulasi ing njero .. .. Jebule ing wulan Desember nalika aku haid ternyata aku ora nindakake ... Aku wedi amarga isih kandhungan anyar lan amarga panik ing asil aku ora njupuk. tes meteng

    apa ana masalah kajaba meteng sing uga bisa nyebabake wektu tundha iki

  59.   Sherly ngandika

    Aku kudu ngerti yen sawise karantina yen aku duwe hubungan sing ora dilindhungi nanging pasanganku lunga, apa aku duwe kesempatan kanggo hamil?

  60.   Natalia ngandika

    Aku meteng lan pengin ngerti apa ora apik yen bojoku mlebu ing njero ati. Aku seneng banget. Matur suwun

    1.    verito ngandika

      Halo kanca, yen mbebayani yen sampeyan nindakake hubungan seksual, amarga sing nyebabake cairan plasenta tumpah lan nyebabake pangiriman luwih maju, aku nyaranake sampeyan ora duwe hubungan seksual, jaga-jaga malaikat sampeyan cilik, Aku ngucapake saka pengalaman.

      1.    Johan ngandika

        Halo, apa sampeyan bisa nerangake sawetara babagan? kepiye pengalaman sampeyan lan mbandhingake karo pengalamanku, mula aku nggawe kesimpulan

  61.   preocupado ngandika

    Aku duwe sesambetan 31 dina sawise karantina, apa risiko sing dialami bojoku?

  62.   jana ngandika

    Halo:
    4 wulan kepungkur, aku lega saka bayi kaping 1, yaiku bagean saka sesar, periode kaping pisanan yaiku tanggal 6 Februari lan udakara 8 dina, aku mudhun akeh, nanging sewulan wis kliwat lan ora mudhun maneh, yaiku ana kasempatan yen aku ngandut? ???

  63.   natasha isea ngandika

    Aku aborsi suwene 5 minggu lan sawise 8 dina aku hubungan karo bojoku. Aku nembus, nanging aku ora mlebu ing jero. xfa wangsulan

  64.   Dianne ngandika

    seng nembus taun ing karantina bisa kelakon ?? Muga-muga wangsulan matur nuwun

  65.   Ya ngandika

    Halo, aku duwe jatah 3 minggu sawise nglairake lan aku ora ngerti yen bisa ngandut, kita ora nggunakake proteksi apa wae lan aku ora ngerti apa sing bisa kedadeyan, kita wedi banget lan ora duwe hubungan x padha

  66.   maria ngandika

    Aku aborsi seminggu kepungkur lan 5 dina mengko aku pacaran karo pacarku, aku ejakulasi ing njero ati, apa aku bisa meteng ??? nggusah

  67.   natali ngandika

    Halo, aku duwe bayi umur telung wulan .. sawise karantina wiwit kontrasepsi, nanging aku telung dina tanpa njupuk lan aku nuroni .. dheweke seminggu teka aku nanging aku ora sithik banget .. aku lagi nyusoni nanging dheweke uga njupuk botol .. Aku pengin ngerti apa aku wis bisa hamil ... utawa normal yen aku rada sithik ... matur nuwun

  68.   Juan ngandika

    Halo, aku wis ngobrol karo bojoku 27 dina sawise operasi caesar, pitakonanku yaiku yen dheweke duwe risiko hamil

  69.   adriana moquillaza ngandika

    Halo, aku duwe operasi caesar darurat lan nalika kurang utawa ora ana pendarahan, aku nate sesambungan karo bojomu tanpa proteksi, apa aku bakal hamil? Nanging aku wis maca yen nyusoni minangka cara kontrasepsi.

  70.   Alejandra ngandika

    Aku ana ing dina-dina pungkasan karantina nanging wingi aku hubungan karo bojoku tanpa proteksi lan dheweke mlebu ing njero ati, apa aku bisa ngandheg?

  71.   Lizbeth ngandika

    Halo, 2 wulan kepungkur, aku duwe bayi. Aku rada keweden amarga durung mudheng. Aku duwe hubungan karo bojomu nalika bayi umurku 3 minggu. Dheweke mlebu nanging ora ejakulasi ing njero, dheweke ana ing njaba. Aku rumangsa ana bocor Asia ing tempek sing kudune daklakoni, tulung tulung aku. Bakal ngandut yen aku ora ngalami menstruasi lan aku krasa ala banget akhir-akhir iki .. Matur nuwun.

  72.   cristy mota ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa akibate hubungan seksual, amarga sawise seminggu kurva lan aku wis operasi lan bagean caesar, tulung critakake apa sing kudu aku lakoni.

  73.   cristy mota ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa akibate hubungan seksual, amarga sawise seminggu kurva lan aku wis operasi lan bagean caesar, tulung critakake apa sing kudu aku lakoni.

  74.   sang goldita ngandika

    Ya, aku duwe bb 4 wulan kepungkur karo pasangan sing wis pirang-pirang jinis hubungan seksual. mangu-mangu aku yaiku wulan pisanan aku duwe aturan normal yaiku 4 utawa 5 dina lan saiki aku mung entuk 1 dina lan setengah peteng ora normal ... aku bakal meteng utawa mung dolanan dolanan .. xfa respondam

  75.   linda ngandika

    Halo, aku duwe hubungan karo pasanganku 24 dina sawise nglairake babaran alami, ana penetrasi sawetara detik lan bojoku pungkasane ana kemungkinan hamil, wangsulan aku kuwatir, bayiku isih cilik banget ora duwe bayi liyane … Matur Nuwun ...

  76.   cecilia hernandez ngandika

    sawise nglairake aku, aku wis ngobrol karo pasanganku lan aku ora ngerti yen aku ngandut, aku rada wedi amarga aku ora kepengin duwe bayi liyane sauntara aku pengin menehi pendapat sampeyan

    1.    Jagad ngandika

      Halo cecilia!

      Yen sampeyan wis nuroni nalika nyusoni, kemungkinan meteng bakal minimal. Sanajan mangkono, yen sampeyan ora pengin duwe bayi liyane saiki, luwih becik sampeyan nggunakake kontrasepsi.

      regards

  77.   rocio ngandika

    Halo, aku ragu-ragu, bayi wis umur 5 wulan lan durung nate pacaran karo bojoku nganti wulan iki lan aku ora ngerti yen bisa meteng amarga isih durung ngalami haid wiwit nyusoni bayi. ngenteni jawabane ok lucu atte: rocio

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Halo Rocio!

      Nyusoni susu dianggep "kontrasepsi" anggere eksklusif, yaiku nganti 6 wulan. Sampeyan mung kari siji wulan, mula dianjurake supaya sampeyan ngati-ati, tanpa sadhar, aku nyekel sampeyan ing periode ovulasi lan adhine wiwit ana ing dalan; )

      regards

      1.    mayra iliana ngandika

        Halo, aku Mayra Iliana, lan kuatir banget, isih kari 5 dina kanggo ngrampungake karantina lan aku duwe hubungan karo bojoku karo kondom nanging dheweke ora teka amarga kita ngerti kondom kasebut rusak yen aku njupuk pil dina sadurunge aku isih bisa ngandheg? Nyuwun tulung aku kudu ngerti sanalika bisa, aku wedi yen aku sepisanan lan aku ora pengin ngandut maneh, tulung tulung! !

      2.    mayra iliana ngandika

        Halo, aku Mayra Iliana lan kuwatir banget, isih kari 5 dina kanggo ngrampungake karantina lan aku duwe hubungan karo bojoku karo kondom nanging aku ora ejakulasi ing jero amarga kita ngerti yen kondom kasebut rusak yen aku njupuk pil dina sadurunge aku isih bisa meteng? Nyuwun tulung aku kudu ngerti sanalika bisa, aku wedi yen aku sepisanan lan ora kepengin ngandut maneh, tulung tulung! !

  78.   Monica ngandika

    Halo, sugeng siang, aku ngalami kuret amarga kelangan bayi ing embrio, ora ana denyut, lan dokter kandungan menehi saran supaya aku njupuk pil kontrasepsi, aku njupuk saben wengi nanging aku duwe hubungan karo pasanganku lan aku pungkasane wedi, aku bisa tetep ngandut yen ngombe pil.

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Halo Monica!

      Yen sampeyan ngombe pil, aja kuwatir, kemungkinan meteng saya sithik banget (1% yen kelingan kanthi bener). Aku ngerti wanita sing wis pirang-pirang taun mung nggunakake pil minangka pancegahan lan durung meteng sanajan ana ejakulasi ing jero.

      regards

  79.   jenny ngandika

    Halo kabeh. Saiki aku kuwatir banget wiwit 6 minggu kepungkur aku duwe bb lan pirang-pirang dina kepungkur aku nate pacaran karo pasanganku nanging dheweke kondom.
    Aku pengin ngerti yen aku bisa ngandut, aa! Bayi mung njupuk susu, ora ono gunane .. salam lan aku butuh wangsulan, !!!… matur nuwun

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Halo Jenny!

      Yen sampeyan nggunakake kondom, aja kuwatir, ora ana sing kedadeyan; )

      regards

  80.   carla ngandika

    Halo! Aku kuwatir amarga bayi wis umur 1 taun lan nyusoni kaya biasane, lan ginekolog terus menehi bar kontrasepsi kanggo nyusoni lan sajrone iki dheweke ngrawat aku nganggo pil lan kondom, nanging 2 kaline aku ora ngurus. kondom aku bisa meteng? Matur nuwun

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Hai Carla!

      Yen sampeyan uga ngurus awake dhewe karo pil, ora bakal kedadeyan apa-apa; )

      regards

  81.   bianca ngandika

    Aku duwe bayi nalika tanggal 13 Juli lan aku wis nuroni 29 dina mengko, ejakulasi ing njero aku mandheg lan langsung ngumbah, 2 wulan wis kliwat nanging rasane mual, pusing, kabeh, aku pengin ngerti apa aku bisa hamil , Aku ngurmati tanggepan sing cepet, aku gugup: S

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Hai bianca!

      Sampeyan bisa uga, sanajan bisa uga amarga syaraf sampeyan ngalami gejala, kanggo ngresiki keraguan sampeyan bisa tes; )

      regards

  82.   Maria Jose ngandika

    Aku karantina lan ejakulasi ing awakku dhewe .. Aku njupuk esuk sawise pil… apa iku nyegah kehamilan?

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Halo Maria Jose

      Ya, sampeyan bisa tenang, ora ana risiko meteng; )

      regards

  83.   ale ngandika

    Aku duwe bayi patang wulan lan butuh sewulan aku lara weteng, dhokter ngandhani yen aku lara wedi

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Hola

      Aja kuwatir, lagi wae 4 wulan wiwit meteng lan nglairake, awak butuh wektu kanggo normal maneh. Aku kira manawa dhokter wis menehi sampeyan supaya tenang, lan yen ora, aja kuwatir, dheweke ngerti apa sing ditindakake lan mesthine ora serius. )

      regards

  84.   prombb ngandika

    Halo, tanggal 24 Agustus 2011 Aku nglairake, nglairake kanthi alami, aku nyusoni tanpa masalah, gynecolo menehi resep pil kontrasepsi khusus nalika sampeyan nyusoni, nanging aku wiwit njupuk nalika umur 27 taun, aku duwe sesambetan tanpa apa wae jinis proteksi wiwit dina sawise njupuk pil pertama wiwit prospek ujar manawa ora ana kedadeyan yen ora ngluwihi 30 dina wiwit dikirim, nyatane dina iki aku duwe idham-idhaman es krim, susu ing wayah wengi lan aku wiwit sumelang ing babagan kehamilan, apa iki bisa nyata ??? Aku pengin ngerti pandhuan sadurunge menyang ginekolog, dheweke kanca saka bapakku lan aku bakal mati yen meteng maneh, apa sing kudu daklakoni ???

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Hola

      Kaping pisanan selamat kanggo bayi sing anyar! Yen sampeyan wiwit nggunakake kontrasepsi, aku ora ana kedadeyan apa-apa, bisa uga kekarepan kasebut amarga ora bisa mikir babagan meteng utawa mung nyusoni awak sing ana kebutuhan, elinga yen ngasilake susu kalebu pengeluaran energi sing gedhe. sampeyan lan sampeyan kudu ngisi maneh supaya bisa ndhukung awake dhewe. Nyusoni eksklusif uga jinis "kontrasepsi", mula kemungkinan meteng saya sithik banget.

      Ngaso lan nikmati bayi sampeyan; )

      regards

      1.    prombb ngandika

        Matur nuwun kanthi sanget kanggo wangsulan, wis tentrem banget kanggo aku, bisa lunga menyang pamriksan sing kurang tegang tinimbang aku, muga-muga ora hamil amarga sanajan apik banget, saiki aku durung bisa tanggung jawab kaya ngono kanggo kesejahteraan bb sing ana lan sing bakal teka.
        Aku uga duwe kesempatan kanggo menehi matur nuwun kanthi tulus lan matur nuwun amarga kabeh pakaryan sing nate mangsuli pitakon, bisa menehi pitulung banget. Matur nuwun

        1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

          Matur nuwun dipercaya Kita seneng banget bisa mbantu sampeyan. Ati-ati lan nampa hello!

  85.   Elena ngandika

    Aku wis nuroni sedina sadurunge kuarantin rampung, aku nyusoni bayi lan kajaba iku, ginekolog menehi resep pil kontrasepsi sing cocog kanggo aku lan supaya bisa terus nyusoni bayi tanpa masalah. Aku nuduhake gymku) lan aku duwe jinis karo bojoku wingi lan dina iki aku umur 8 dina nanging kita ora nggunakake metode liya (kondom) ana kemungkinan hamil jaa. Aku percaya ing pil lan kaping pisanan nggunakake metode kasebut wiwit awak nolak Diu lan sadurunge meteng, dheweke ngurus kula kanthi metode injeksi

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Halo Elena

      Yen sampeyan ngombe pil KB lan uga nyusoni bayi, dakkira ora bakal kedadeyan. Pil wis bisa digunakake kanthi apik lan nyusoni eksklusif minangka jinis 'kontrasepsi', mula kemungkinan meteng saya sithik banget; )

      regards

  86.   abigail ngandika

    Hai 26 Sep Aku duwe bayi, sayangé dheweke tilar donya sawise 3 dina ... karo bojomu sing wis hubungan sawise rong minggu, dheweke tekan njero ... pitakonku yaiku yen aku bisa hamil ing karantina, amarga aku padha pengin anak liyane, Mugi-mugi wangsulan, matur nuwun.

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Hai Abigail

      Nuwun sewu banget kanggo kelangan kasebut ... Minangka kekuwatan, sampeyan bisa meteng karantina, nanging elinga yen sampeyan nembe ngalami meteng lan nglairake, minangka energi sing gedhe kanggo awak lan nuntut luwih akeh bisa uga ora cocog. Babagan sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni yaiku konsultasi karo dokter kandungan, dheweke bakal bisa menehi katrangan luwih apik babagan kahanan apa sampeyan lan yen bakal mbebayani utawa ora ngandheg saiki.

      Salam lan sugeng rawuh saking Madreshoy! Muga-muga sampeyan bakal enggal njaluk bayi sing dikepengini.

  87.   pathy ngandika

    Halo, 2 wulan kepungkur aku ngalami kapitunan nalika meteng 34 minggu… kanthi jotosan sing angel banget amarga anakku wadon gedhe banget; Sajrone karantina, aku nate sesambungan nalika aku karantina suwene 25 dina ... lan semen cilik tiba ing tempekku, apa ana kemungkinan ing tanggal kasebut yen aku bisa hamil utawa mung minggu pisanan sing paling subur? tulung enteni tanggap tanggap sampeyan !!

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Hai Pathy

      Nuwun sewu banget kanggo kelangan kasebut, mesthine pancen angel banget. Babagan kemungkinan meteng, ya, ana kemungkinan, nanging luwih becik ngenteni nganti paling ora karantina supaya awak bisa pulih, elinga yen meteng nggunakake tenaga sing gedhe lan nuntut kakehan bisa mbebayani. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa takon menyang dhokter lan dheweke bakal bisa menehi katrangan luwih apik babagan kahanan apa sampeyan lan yen ana masalah utawa ora ngandut maneh.

      regards

  88.   jenny ngandika

    Hai, jenengku Jenny.
    Aku kuwatir, amarga aku nglairake 4 minggu kepungkur lan wingi aku hubungan karo bojoku tanpa kondom lan aku ejakulasi ing jero.
    Aku wedi meteng nalika karantina.
    Aku ora nyusoni bayi.
    Aku pengin ngerti apa bisa esuk sawise pil lan yen ana risikone.
    Matur nuwun.

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Halo Jenny,

      Yen sampeyan ora nyusoni bayi, sampeyan bisa ngombe esuk sawise pil tanpa masalah; )

      regards

  89.   kren ngandika

    Hai, aku Karen, 4 wulan kepungkur, aku kelangan bayi, ngalami kuret, bisa meteng utawa kudu ngenteni maneh, matur nuwun.

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Halo Karen,

      Biasane disaranake ngenteni sawetara wulan supaya sampeyan bisa malih kanthi emosional, nanging yen sampeyan bakal nyoba maneh, terusake.

      Salam lan sampeyan enggal njaluk meteng sing dikarepake!

  90.   pathyuscka ngandika

    Halo, sampeyan ngerti, aku pengin ngerti apa ana kemungkinan hamil sawise ngilangi kehamilan 34 minggu, sejatine aku wis nuroni sawise sewulan ngrampungake curentena, haidku durung teka lan mani ora sopan ing jero tempek kamungkinan apa utawa ora aku subur

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      hello,

      Sampeyan isih subur lan yen ejakulasi ora kedadeyan ing njaba, ana kemungkinan meteng.

      regards

  91.   olivia ngandika

    Aku pengin duwe istirahat anal karo bojomu yen wis 18 dina nglairake, ora becik yen kita agitasi

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Hai Olivia,

      Ora, ora ala, siji-sijine sing kudu dielingi yaiku aja sulih antarane anus lan tempek supaya ora kena infeksi.

      regards

  92.   ELISABETH ngandika

    Halo, aku pengin takon apa-apa, aku wis aborsi ora kejawab suwene, ing 14 dina, yaiku nalika biasane ovulate, kita duwe nasib ala kondom pecah, aku ngevaluasi kemungkinan njupuk esuk sawise pil nanging dhokter Dheweke ngandhani yen mbebayani amarga nandhang pendarahan kanthi aborsi. Aku telat pirang-pirang dina lan aku ngira hamil ing karantina aborsi, apa sing bisa kedadeyan? Aku wedi banget, amarga sawise aborsi, sampeyan menehi saran supaya sampeyan ngenteni paling ora 2 wektu, lan aku wis ngalami 2 aborsi, kaping pisanan setaun kepungkur lan nomer loro suwene pungkasan wulan kepungkur. Apa ana kemungkinan yen aku kondisine bakal sukses? Mangga ana wong sing mangsuli, aku wedi banget. Matur nuwun

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Hai Elisabeth,

      Yen sampeyan meteng, kabeh bisa urip tanpa masalah. Sawise aborsi, dheweke mesthi menehi rekomendasi ngenteni rong wektu, nanging amarga aborsi minangka kahanan sing angel kanggo wanita lan dheweke kudu pulih kanthi emosional, nanging yen sampeyan nyoba nyoba maneh: terus.

      Salam lan sampeyan enggal njaluk bayi sing dikepengini. Elinga yen sawise 3 aborsi, dokter ora bisa nolak menehi tes kanggo ngerteni apa sebabe (ing Spanyol).

  93.   sarai ngandika

    Aku kelangan bayi 3 minggu kepungkur, nanging aku ora ngurmati karantina, ana kemungkinan hamil maneh, tulungana aku.

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      hello,

      Ya, ana kemungkinan hamil maneh, nanging luwih becik ngenteni paling ora karantina rampung, elinga yen iki minangka pengeluaran energi sing gedhe banget kanggo awak lan sampeyan kudu pulih.

      Salam lan akeh semangat saka Ibu saiki!

  94.   Rayem ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku duwe anak wadon 2 wulan kepungkur, lan wingi aku wis pacaran karo pasanganku nanging aku ejakulasi ing njaba, aku nyusoni anakku wadon lan uga ngisi, 50 lan 50% amarga aku rumangsa yen putri luwe karo susu, aku pengin ngerti apa ana kemungkinan hamil, tulung wangsulan

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      hello,

      Aja kuwatir, kemungkinan meteng meh ora ana, sanajan isih dianjurake supaya ati-ati yen ngono.

      regards

  95.   eliana ngandika

    Halo, apa sing kedadeyan yaiku sewulan kepungkur aku ngalami aborsi spontan lan aku pengin ngerti apa aku bisa meteng ing wektu iki lan tanpa tekan kaping pisanan, mula saka kasus iki kanggo fis yen ana sing ngerti, wangsulan amarga aku yearn karo kabeh jiwaku dadi ibu sampeyan ora mbayangno sepira lemu sampeyan

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Hai Eliana,

      Ya, sampeyan bisa hamil nalika semana, sanajan sampeyan menehi saran supaya sampeyan sabar amarga stres ora bakal mbantu sampeyan nggayuh utawa njaga kehamilan.

      Salam lan muga-muga bayi kasebut teka mengko!

  96.   Sylvia ngandika

    Halo ... Aku duwe konsultasi, 2 setengah wulan kepungkur aku duwe bagean sesar, aku wis pacaran karo pacarku tanpa proteksi, dheweke mesthi metu ing njaba, lan aku nyusoni putriku 100%, nanging kadang aku duwe getihe maneh, suwene mung sedina lan sesuk ora ana apa-apa, apa bakal haid? apa aku bisa meteng maneh?

  97.   Dana ngandika

    Sasi setengah wulan kepungkur aku aborsi, aku ngandheg 7 minggu, telung minggu sawise iku, aku lan kancaku wis nuroni, lan kita wis nindakake kanthi rutin, meteng bisa, dheweke wis ngurus awake dhewe nganggo kondom , lan aku durung ngalami masa (wis telung wulan kepungkur) minggu kepungkur iki aku rasane mual, bisa uga meteng anyar utawa rasa ora nyaman iki mung bakal ana mental, aku ora ngerti arep nindakake test, amarga dhokter wis ngandhani yen bakal positif kanggo meteng sadurunge, apa sing dadi ultrasonik sing luwih apik? matur nuwun

  98.   Pitakonan ngandika

    Hai, aku sejatine duwe pitakon, anakku lair 13 dina kepungkur lan aku nate pacaran karo bojoku nanging mung 10 detik ... bakal ana kemungkinan hamil amarga aku duwe akeh rasa wedi amarga aku ora bakal seneng ngliwati bagean cesarean liyane amarga aku wayahe banget ..

  99.   Patricia ngandika

    Halo, aku duwe curettage amarga aborsi spontan 10 dina kepungkur, sedhih banget lan wingi aku hubungan karo kancaku nanging aku isih durung bisa ngrampungake.

  100.   Patricia ngandika

    Halo aku keguguran 10 dina kepungkur, sedhih banget lan wingi aku hubungan karo kancaku, nanging aku isih durung nemokake apa sing kedadeyan, apa aku bisa njupuk esuk sawise pil?

  101.   Jan ngandika

    Hola
    Aku pengin ngerti apa aku bisa meteng sajrone 40 dina sawise nglairake kanthi pelumas, matur nuwun

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      hello,

      Ya, sampeyan bisa meteng.

      regards

      1.    Rachel ngandika

        dadi kontak pelumas kurang saka sak menit ...
        Gracias

  102.   TERESA ngandika

    OLA ANAKKU PUTRA LAMU 27 DINUWI LAN AKU NGANGGO RASIKO KANYA MUNG KANGGO NGOMPUN, APA AKU NGANGGO APIK APA KONTRAKTIF LAN KANA TANPA RISIKO Kehamilan KEDAR KANGGO PITUTURU

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Halo Teresa,

      Mesthine, yen sampeyan nyusoni, sampeyan ora bakal bisa nggunakake kontrasepsi sing biasane, nanging kudu menehi sampeyan susu liyane sing cocog kanggo nyusoni. Nanging, sadurunge miwiti apa wae, luwih becik konsultasi karo dokter kandungan, dheweke bakal menehi katrangan manawa sampeyan bisa miwiti sesambungan lan cara kontrasepsi apa sing paling cocog karo kahanan sampeyan.

      regards

  103.   alexandra ngandika

    hello, aku nemokake kabeh iki sing apik banget lan migunani .. saiki pitakonku kaya ing ngisor iki: bayi saya sewulan setengah lan kaping pindho sanggama kaping pisanan yaiku telung minggu sawise pangiriman alami, tanpa proteksi amarga iki aku duwe nalika getihen sithik lan rasa ora nyaman .. wiwit dina iku aku mikir kemungkinan ana kehamilan? Lan kaping pindho yaiku sawise karantina nganggo kondom ... aku krasa enak lan bayiku eksklusif ngombe susu ibu. Apa aku bisa ngandheg amarga ora tanggung jawab kasebut?
    Aku nunggu jawaban sampeyan amarga wedi .. kajaba kuarantin utawa getihen aku mung lara ing klinik nalika dhuwur, meh ora mlayu meh kabeh.

    1.    Rossy ngandika

      Hai Alexandra,

      Bayiku padha umur sampeyan lan aku duwe kahanan sing padha karo sampeyan, kanthi bedane yen aku nyusoni campuran kanggo bayi ,,, kedadeyan apa? Yen sampeyan lagi ngandut? ... Aku isih ora ngerti ... aku bakal ngalami saraf ...

  104.   bantuan ngandika

    hello, aku duwe pitakon lan aku kepengin ngerti amarga aku wis nindakake jinis sawise aborsi sing ditindakake karo pil, lan wektu getihen wis kliwat 2 minggu suwene lan mung rong minggu rong dina kepungkur aku nate pacaran karo pasanganku tanpa proteksi , nanging Dheweke ora nyetorake mani ing aku, luwih becik aku mbuwang cairan sing saben wanita mbuwang hubungan seksual.
    Nanging, aku ngerti yen 4 utawa 6 minggu kudu teka nalika menstruasi mbesuk lan aku ora ngenteni wektu sing ditemtokake; mula pitakonku yaiku yen hamil, aku ora duwe sesambetan suwene, mung cekak, menit aku bakal ngomong, amarga aku wedi. tulung ngenteni wangsulan sampeyan. Aku pengin ngerti apa aku kudu tuku pil dina iki. matur nuwun sanget

  105.   Sarung tangan Estefany ngandika

    Aku wis ora dilindhungi, nanging aku ora ejakulasi ing njero awakku sadurunge metu saka karantina, nanging isih isih getihen sethitik, apa ana kemungkinan aku ngandheg? Urgenteeeee

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      hello,

      Kemungkinan meteng kurang, nanging pancen ana.

      regards

  106.   Romina ngandika

    Halo, aku kuwatir banget …… .. Aku duwe bayi nalika tanggal 25 Oktober, sadurunge wulan, (2 utawa 3 snas sawise ngrasakake) lan (sna kepungkur) Aku wis hubungan karo bojoku, ana penetrasi nanging dheweke ora ejakulasi Nang aku. Aku lagi nyusoni tb. Apa aku bisa hamil ing wektu iki ??? Yen aku hamil lan njupuk tes kehamilan, apa bisa positif ing wektu iki? Aku ora biasane rugi, mung sawetara dina…. Muga-muga sampeyan bisa mangsuli pitakonku ... Matur nuwun sanget ...

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Halo Romina,

      Kandhutan amarga precum ora bisa ditindakake, biasane kita ngelingake para remaja supaya ora ngerti amarga durung siyap dadi wong tuwa, nanging kemungkinane sithik banget. Sampeyan uga nyusoni lan menehi "kontrasepsi" ekstra. Aku ora ngira ana kedadeyan ... Yen sampeyan pengin tes sampeyan kudu ngenteni luwih suwe, paling ora 15 dina.

      regards

  107.   Denisse ngandika

    Hola
    Aku kuwatir banget wiwit telung dina kepungkur, aku keguguran ing kandhutan 6 minggu lan aku wis duwe hubungan seks, nanging pungkasane dheweke metu ing njaba wengi, aku bebarengan lan kaping telu dheweke lunga ing njero, dr ngandhani yen dheweke bakal getihen. suwene 2 minggu utawa saiki aku ora lara getih maneh, apa sebab iki?

  108.   LADY ngandika

    Halo, bayiku lair tanggal 17 November lan bojoku lan aku siji lan sijine ngurus nalika karantina nanging dina iki, 12 Januari, kita duwe hubungan sing ora direksa lan bayi ngombe susu ibu lan susu saka guci, apa ana kemungkinan bisa entuk meteng ??… Aku bakal matur nuwun banget marang wangsulanmu

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Yen sampeyan wis ngalami haid, sampeyan bisa uga meteng. Ing nyusoni eksklusif, ora ana ovulasi nganti udakara 6 wulan, yaiku nalika bayi miwiti pola diet sing luwih beda-beda, kurang ana kemungkinan meteng. Sampeyan bisa takon karo dokter kandungan kanggo menehi saran cara supaya meteng ora cocog karo nyusoni.

      1.    LADY ngandika

        PS AKU KUDU NU GETRENG DENGAN GENERASI sawise dikirim lan umure udakara 1 wulan
        TAPI SAKING SAKING SING DUWI ORA MENSTRU ... IKU KANGGO KANGGO KAMUNG ???

        1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

          Yen sampeyan durung menstruasi, mesthine sampeyan durung meteng, nanging sampeyan bisa njupuk tes kanggo mesthekake (getih 7 dina sawise hubungan, krasan umur 15 taun). Oalah, elinga nggunakake proteksi ing sesambetan amarga sampeyan ora bakal sok dong mirsani nalika ovulate maneh lan sampeyan bakal kaget.

  109.   lola ngandika

    Halo, aku preokupada wingi aku wis hubungan karo bojoku lan bb aku mung 22 dina, aku ora yakin yen bisa hamil feed bb mung susu

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Yen nyusoni eksklusif, kemungkinan meteng ora bisa digunakake, sanajan sampeyan kudu ngindhari hubungan sing ora dilindhungi amarga ora ngerti kapan bakal ovulate maneh lan bakal kaget.

  110.   Fran ngandika

    Halo, bayiku wes setunggal wulan sesuk lan dina iki aku duwe sesambungan, nanging dheweke durung tekan ejakulasi ing njaba utawa ing njero ruangan, apa ana kemungkinan meteng? Tulung aku butuh wangsulan Aku ora pengin bayi liyane

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Aku ora mikir sampeyan kudu kuwatir, kemungkinan bisa ana 1 saka 1000, nanging yen sampeyan seneng, sampeyan bisa takon karo ginekolog lan dheweke bakal menehi saran babagan apa sing dianggep penting.

  111.   pathy ngandika

    Hello,
    Ya kahananku kaya ing ngisor iki sawetara wulan kepungkur, aku ngandhani yen aku kelangan kandhutan janin 34 minggu (Agustus 2011) keraguanku nalika semana amarga ana kemungkinan kehamilan ... kasunyatane saiki wis 5 wulan wiwit Dina sing nggegirisi kasebut, aku njupuk tes kehamilan, nanging dheweke bali negatif ... udakara 3 dina kepungkur weteng saya gedhe, aku lara banget ing wetengku, lan aku ora bisa hubungan seks amarga lara banget; ing 5 wulan iki, aku wis menstruasi kanthi normal lan mesthi ana ing tanggal sing tepat, tekane kuatir. Aku kuwatir wetengku lan rasa lara sing nuwuhake masalah ing amben amarga aku ora duwe hubungan seks karo pasanganku amarga iki kerep lara ... Aku ora ngerti meteng, aku mikir kemungkinan bisa sithik. Ing wulan Oktober aku nindakake ekotomografi tartamtu lan kabeh pancen apik banget, mula pitakonku kenapa nyeri lan weteng iki (deleng weteng udakara 4 wulan) aku njaluk tulung wangsulan lan pitulung amarga aku durung nemoni ahli gynecologist utawa apa-apa Amarga aku ora duwe dhuwit kanggo ngurus awakku dhewe, lan aku wedi njaluk perhatian umum amarga kelalaian sing ditindakake (kanggo perhatian umum ing negaraku, dheweke nindakake kelalaian sing nyebabake mati putrine) idea saka ke bisa saka wis matur nuwun kanthi sanget patricia torres b

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Yen kabeh kedadeyan apik ing ekotomografi, bisa uga ora serius, bisa uga wulan iki periode sampeyan rada rumit lan mulane sampeyan rumangsa kembung lan lara. Punapa mawon saking kene, kita ora bisa ngandhani apa-apa, mung dhokter sing mriksa sampeyan sing bakal bisa ngerti apa sejatine. Muga-muga kabeh bisa lancar 🙂

  112.   Whera ngandika

    Halo, prekara iki kedadeyan ing aku: Aku wis hubungan karo bojoku tanpa proteksi sawise 27 dina lega awakku, nglairake kanthi operasi caesar lan sajrone karantina, aku ngalami pendarahan lan aku mung nyusoni bayi, pitakonku yen aku bisa meteng? Kepiye yen aku bisa ngombe pil dina esuk? Matur nuwun kanggo tanggepan .. !!

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Nyusoni kanthi eksklusif ora ngasilake ovulasi, mula kemungkinan meteng, ing intine ora ana gunane. Amarga isih wiwitan, aku ora mikir apa-apa wis kedadeyan, nanging ati-ati amarga sampeyan ora bakal weruh nalika ovulate maneh lan sampeyan bisa uga kaget. Yen sampeyan pengin ngombe esuk sawise pil, sampeyan kudu takon gynecologist amarga aku ora cocog kanggo nyusoni.

  113.   Babe180810 ngandika

    Halo, sugeng dalu, aku bakal ngandhani 5 wulan kepungkur, aku ngalami aborsi spontan, pengalaman sing nggegirisi sing dirasakake lan seminggu kepungkur aku menyang dokter lan menehi resep vitamin lan asam folat lan wingi aku duwe hubungan karo bojo lan mlebu ing njero ati, aku pengin ngerti apa mungkin dheweke hamil? lan yen mbebayani? Mangga ngenteni wangsulan sampeyan 🙂 Matur nuwun

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Mesthi wae sampeyan bisa meteng lan ora mbebayani. Aborsi spontan asring banget, saengga nalika kedadeyan sepisan, kaping pindho utawa kaping telu dianggep normal, wiwit kaping telune, dianjurake kanggo nyoba apa sing kedadeyan. Bejo!

  114.   Babe180810 ngandika

    Halo, sugeng dalu, nuwun sewu, aku ngerti, wis 5 minggu aku aborsi, bisa uga aku dadi hamil & mbebayani, monggo, kuatir aku ora pengin perkara sing padha kedaden maneh: / 'Aku ngarepake wangsulan sampeyan, matur nuwun 🙂

  115.   marilina ngandika

    Halo, tanggal 18 November, aku duwe anak wadon lan 20 dina mengko aku hubungan karo bojoku tanpa proteksi nanging dheweke ora ejakulasi ing njero ati. Apa aku bisa ngandut?

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Kesempatan kasebut bisa digunakake amarga dheweke ora ejakulasi ing njero ati, yen sampeyan uga nyusoni, sampeyan bakal luwih ora hamil amarga ora duwe ovulasi. Isih eling nggunakake proteksi amarga kapan wae sampeyan bisa ovulate maneh lan bisa kaget.

  116.   Meli ngandika

    Halo, aku duwe curettage seminggu kepungkur lan seminggu aku ngobrol karo pasanganku lan ejakulasi ing njero omah, apa bisa uga aku hamil maneh?

  117.   anonim ngandika

    Bayi aku lair tanggal 30 September lan aku ngatur wektu 43 dina, bojoku lan aku duwe sesambungan 3 dina sawise masa ku, pitakonku apa aku bisa tetep ing Barazada dheweke ora mlebu ing jero, nanging bayiku meh 5 wulan lan aku isih durung duwe periode, matur nuwun!

  118.   pink ngandika

    Halo, jenengku Rosa sewulan setengah kepungkur aku duwe anak wadon kanthi bagean caesar lan aku ora duwe proteksi, anakku lair tanggal 3 Januari lan kita wis tanggal 19 Februari, bisa uga hamil nanging bojoku metu mangu-mangu ora enggal-enggal aku wedi yen bisa meteng saka operasi caesar nalika 1 wulan setengah

  119.   lissette ngandika

    Halo, 2 minggu kepungkur, aku kelangan bayi, meteng 21 minggu, babaran alami. Aku ora ngerti yen aku duwe episotomi, lan aku pengin ngerti yen ora duwe episotomi, bisa Aku duwe hubungan seksual karo pasanganku? Lan kepiye aku bisa ngerti yen ora duwe episotomi?

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Yen sampeyan ngalami episiotomi, sampeyan kudu jahitan, yen ora duwe jahitan. Kajaba iku, yen wis rampung, mesthine kudu menehi informasi babagan perawatan sing kudu ditindakake lan cara ngobati supaya ora kena infeksi.

  120.   Cahya Irene ngandika

    Halo, dheweke menehi gelar ing 22 Februari lan seminggu sawise gelar aku hubungan karo bojoku lan amarga aku wedi amarga aku ora ngerti apa aku kena infeksi utawa sing luwih ala.

  121.   Cahya Irene ngandika

    Halo, dheweke menehi gelar ing 22 Februari lan seminggu sawise gelar aku hubungan karo bojoku lan amarga aku wedi amarga aku ora ngerti apa aku kena infeksi utawa sing luwih ala. Nyuwun tulung, aku kepengin ngerti sebabe aku kuwatir.

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Iku bakal gumantung karo wektu dhokter sampeyan ngandhani yen sampeyan kudu ngenteni nganti jinis maneh, yen sampeyan bisa nemoni seminggu mengko ora bakal ana masalah, nanging yen dheweke ngandhani yen sampeyan kudu ngenteni 15 dina utawa sapanunggalane iku, luwih becik takon dheweke menehi saran apa sing kudu ditindakake.

  122.   manrico ngandika

    Halo, piye kabarmu? Deleng, aku duwe pitakon, aku duwe bayi 2 Maret 2012, aku lagi wae ora ana ing karantina 17, terus terang karo sampeyan, mitra lan aku tanggal 17 Maret kita ngira bakal duwe jinis nanging dheweke ora nembus aku, aku nyoba nindakake kaping 2 nanging aku lara lan dheweke ora meksa maneh, nanging dheweke nyelehake penis ing salah sawijining labia majora, jelas ora ana penetrasi kaya sing dakkandhakake, nanging pitakonku yaiku cairan pra-ejakulasi cilik sing ana ing zakar bisa mlebu tempek lan mulane nemtokake meteng liyane, kudu dielingi yen aku nyusoni lan ngombe bayi amarga aku weruh yen dheweke luwe Muga-muga sampeyan bisa mangsuli pitakonku, matur nuwun akeh banget!

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Yen ora ana seng nembus, ora ana risiko meteng.

  123.   Edith ngandika

    Halo, ing kene sewulan aku kelangan bayi sing umur 32 minggu, kapitunan iku nyebabake bejat, ana sing nglarani banget, ing 28 dina aku pacaran karo bojoku lan aku ejakulasi sajrone seminggu sawise hubungan lan aku turu akeh. , njijiki lan pusing, ing tanggal 24, kita bali kanggo nuroni lan ejakulasi ing njero awak maneh, aku pengin ngerti apa aku bisa meteng utawa menehi gejala kasebut, penting banget sampeyan nanggapi, matur nuwun sanget .. . ayu banget ...

    1.    oscar ngandika

      Ya sampeyan bisa nanging ana risiko akeh kanggo tabung bayi kaya iki =) .. !! begja

  124.   julia ngandika

    Halo, aku duwe bagean caesarean sewulan kepungkur, iki bayi pertama, aku duwe prawan umur 35 minggu sing lair tanpa tandha-tandha vital amarga penyakit jantung bawaan, aku kepengin banget njaluk bayi liyane, apa aku duwe bebaya kedadeyan sing padha karo aku?

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Kaping pisanan, nuwun sewu banget kanggo kelangan kasebut, muga-muga enggal-enggal duwe bayi lan menehi semangat banget Risiko kedadeyan sing padha mung bisa dituduhake dening dokter, dheweke kudu nindakake tes kanggo ngerteni kenapa kedadeyan kasebut.

  125.   Isabel ngandika

    Ola Aku duwe 8 dina ndeleng aku lega, nglairake normal lan dheweke nyuwil aku duwe hubungan anal karo pasangan lan aku bisa dadi hamil

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Ora ana kemungkinan meteng liwat hubungan seksual anal.

  126.   sandra atoche cepeda ngandika

    Halo, pitakonku minangka sing sabanjure aku nglairake tanggal 19 Maret 2012 lan aku ora ngenteni karantina mung 27 dina lan aku duwe hubungan karo bojoku lan ejakulasi aku bisa ngandut lan aku isih duwe bintik-bintik getih cilik

    1.    Nyusun Ibu Dina Iki ngandika

      Yen sampeyan isih duwe bintik-bintik cilik, bisa uga ora ana sing kedadeyan, nanging kudu ngati-ati sawetara wektu sabanjure.

  127.   nadia ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen sawise 4 wulan nglairake bayi, apa asil saka evatetst aman?

    1.    Aisyah Santiago ngandika

      Ya, hormon saka kandhutan sadurunge ilang mung sawetara dina.

  128.   CRISTY ngandika

    Aku kuwatir, bayiku wis umur rong setengah wulan lan aku duwe sesambungan, nanging aku ora ejakulasi ing jero, nanging yen aku ngubungi zakar, aku bisa meteng, aku butuh wangsulan.

    1.    Aisyah Santiago ngandika

      Yen ana seng nembus, sampeyan bakal duwe risiko meteng, sanajan yen nyusoni kanthi eksklusif, risiko bakal ilang. Siji-sijine sing bisa ditindakake yaiku takon dhokter lan dheweke bakal menehi solusi sing paling apik.

  129.   maríluz ngandika

    Halo Aku duwe bayi ing tanggal 20 Mei kanthi bagean caesar lan seminggu mengko aku nate sesambungan karo bojomu kanthi kondom, nanging mengko aku ngerti yen kondom kasebut rusak lan bisa uga wis ana ing njero ati. Apa aku bisa meteng? Oh lan aku isih isih mudhun getih. Tulung, penting banget

    1.    Aisyah Santiago ngandika

      Yen sampeyan isih duwe getih, ora ana kemungkinan meteng amarga ora ana endhog sing bisa dibuahi, nanging kudu ati-ati karo sesambetan, biasane sampeyan ora bisa nandhang getih maneh nganti getihen ora mandheg utawa paling ora nganti bagean caesar wis mari kabeh (udakara 15 dina).

  130.   mariluz ngandika

    Lan mbantu. Pendarahan kasebut arto nanging nyusoni bayi ora eksklusif mbantu aku susu bubuk. Tulung tulung aku karo pitakonku lan matur nuwun sadurunge kanggo tanggapan. Sugeng rawuh ing kaca iki sing bisa mbantu akeh.

  131.   yoryina ngandika

    Halo, sugeng siang, aku wis nglairake 25 dina, iku pangiriman normal, aku nyusoni, aku karantina lan wingi aku hubungan karo bojoku, apa kemungkinan hamil?

  132.   yoryina ngandika

    Halo, sugeng siang, aku wis nglairake 25 dina, pancen normal, wingi aku ana karantina lan wingi aku hubungan karo bojoku tanpa proteksi lan dakkandhani supaya metu ing njaba, apa kemungkinan hamil .... . Aku butuh wangsulan sing jelas .. Matur nuwun

    1.    Aisyah Santiago ngandika

      Kemungkinan meteng amarga precum banget sithik lan luwih-luwih ing tahap sing sampeyan alami durung ngalami ovulasi anyar, yen sampeyan uga nyusoni, kemungkinan meteng bakal ilang. Sanajan mangkono, ati-ati ing sawetara kesempatan sabanjure amarga yen sampeyan ora nyana, sampeyan bakal ovulate maneh 😉

      1.    yoryina ngandika

        Matur nuwun kanthi sanget kanggo jawaban sampeyan, aku luwih trankila ...

  133.   yoryina ngandika

    Sugeng dalu, kula sampun umur patang puluhan taun. Apa risikone nindakake hubungan seks tanpa lindhung yen dheweke ditundhung? Apa kemungkinan meteng yen lagi nyusoni .. Aku butuh wangsulan kanthi cepet .. Matur nuwun .

    1.    Aisyah Santiago ngandika

      Yen pungkasane, kemungkinan bakal tipis, nanging tetep kudu ati-ati amarga ora dingerteni kapan sampeyan bakal ovulate maneh.

  134.   Ana ngandika

    Sugeng dalu, 20 dina sawise nglairake normal, aku duwe hubungan karo bojoku lan yen aku ejakulasi ing jero awak, babagan nyusoni wis setengah dodo lan setengah gawean udakara 2 minggu (wiwit dina 7 nganti 21 taun) ), wiwit iku dadane murni), getihen nalika nglairake mandheg 14 dina sawise nglairake; lan rong dina sawise nindakake hubungan seksual, getih mudhun mudhun liwat tempek (kaya dina sawise nglairake) suwene 4 nganti 5 dina utawa kurang ... apa kemungkinan meteng ??? ...
    Gracias

    1.    Aisyah Santiago ngandika

      Sithik banget, nanging aja nganti ati-ati.

  135.   cote ngandika

    Halo, bayiku wis 26 dina, aku wis hubungan intim karo pasanganku, ora ana ejakulasi ing njero awakku, uga ing njaba, nanging penis bisa munggah ing njaba tempek tanpa qerer, apa ana bebaya meteng amarga zakar kasebut jambon? Aku nyusoni lan mung ngisi wengi, ora luwih saka iku, muga-muga wangsulan cepet !!!!!!!

    1.    Aisyah Santiago ngandika

      Sampeyan ora bisa meteng mung saka ngosok.

    2.    mixi ngandika

      Halo!
      deloken aku bakal onesta
      Aku wis krungu manawa luvrican alami manungsa ngemot sperma (sampeyan bisa mriksa apa sejatine ora)
      Lan liyane kosa, yen ora ejakulasi sadurunge mawar, aku bakal ngandhani yen sing paling aman yaiku sampeyan bisa tenang amarga ana sawetara kehamilan tanpa penetrasi

      1.    Aisyah Santiago ngandika

        Ya, precum ngemot sperma, nanging tanpa penetrasi sampeyan ora bisa meteng.

  136.   miley ngandika

    Halo, aku duwe anak wadon 23 dina kepungkur lan wingi aku duwe hubungan karo pasanganku, pangirimanku ora mandheg lan miturut IUD sing dakkarepake. PITAKONKU: APA AKU NGETAM Sanajan aku ana ing karantina lan duwe proteksi?

  137.   MARIA ngandika

    Halo, aku wis maca komentar lan wangsulan, kanthi cara iki migunani banget kanggo kita wanita sing mesthi kepengin uwal saka keraguan.
    Aku mamang kaya ing ngisor iki; Patang puluh papat dina kepungkur nalika aku nglairake iku nglairake kanthi alami lan bayi sing wis seda angel kanggo aku nampa apa sing kedadeyan karo aku, wingi aku ngobrol karo pasanganku mesthi 44 dina kliwat sawise kedadeyan kabeh, aku ora ngerti yen ora becik tumrap aku kesehatan berhubungan seks ing sawetara minggu lan aku uga pengin ngerti apa aku bisa hamil sanajan dheweke kondom, aku bakal matur nuwun kanthi cepet.

  138.   camila ngandika

    Halo, aku wis hubungan karo kancaku 42 dina sawise nglairake, nanging aku duwe pil kontrasepsi oral kaping telu, apa aku bisa meteng, wangsulan, matur nuwun

    1.    Aisyah Santiago ngandika

      Luwih becik sampeyan takon dhokter, dheweke bakal bisa ngandhani kanthi yakin manawa pil kasebut wis bisa dipercaya saka dosis kaping telu.

  139.   JULIA ngandika

    Aku ragu banget, aku duwe anak wadon tanggal 9 Juni, lan aku duwe hubungan ing 12 Juli Aku pengin ngerti apa aku hamil amarga aku ora ngapusi apa sing kudu aku lakoni supaya aku seneng karo anakku wadon sing nembe 2 taun umure wulan 🙁

    1.    Aisyah Santiago ngandika

      Yen nyusoni kanthi eksklusif, sampeyan bakal angel ngandut tanpa ejakulasi ing njero ati, nanging isih mung tes sing bisa menehi wangsulan manawa segura

  140.   nene ngandika

    Bayi saya umur sewulan, rong minggu sawise ngombe, aku duwe hubungan karo bojomu nganggo peralatan mundur lan wektu sing wis rampung. Apa aku bisa hamil? Aku isih duwe karantina. Kapan sampeyan bakal teka?

    1.    Aisyah Santiago ngandika

      Yen sampeyan nyusoni kanthi eksklusif, bisa nganti 6 wulan teka, kira-kira. Aku ora mikir sampeyan durung duwe kasempatan meteng, nanging ati-ati mbesuk amarga sampeyan ora bakal ngerti kapan bakal muncul ovulasi anyar 😉

  141.   lupita ngandika

    ombak. 25 dina kepungkur aku lega karo bayi lan biyasane nanging wingi aku duwe hubungan karo pasanganku lan miturut dheweke dheweke metu saka aku. Aku ora ngerti arep percaya apa ora. Dadi pitakonku yaiku apa aku bisa ngandheg. Aku miwiti nyusoni bayi xk, luwih murah nyuda susu lan wiwit lair aku wis menehi formula. Wangsulen amarga bayi durung prematur lan aku pengin menehi kawigaten kanthi lengkap lan aku ngerti yen ngandut aku ora bakal bisa. Matur nuwun

  142.   Myl ngandika

    Sugeng ing kaca sampeyan! Aku duwe pitakon: Aku nglairake durung wayahe (24 minggu) lan bayiku lair ora duwe nyawa ... ana sing nglarani aku. Sawise getihen mandheg, bojoku lan aku wis ora duwe hubungan terlindhungi ing macem-macem acara. Apa ana kemungkinan aku ngandheg? Apa tes urin (d. Apotek) bisa dipercaya? Uga, aku ora ngerti yen masa kencanku yaiku dina sadurunge aku meteng utawa dina kaping 18 nalika dakkirim ... Yaiku sawise pendarahan awal aku durung ngalami menstruasi. Matur nuwun, aku ngenteni wangsulan.

  143.   patty ngandika

    hello, aku duwe pitakon lan sejatine aku butuh wangsulan, uga crita iki sewulan kepungkur kanthi rong dina yen aku duwe bocah wadon lan aku lunga menyang janjian karo gynecologist lan dheweke menehi pil sanalika aku wiwit njupuk dheweke dina iki, isih ora duwe menstruasi, lan aku wis hubungan karo bojoku, nanging dheweke ora ejakulasi ing njero ati, sejatine aku wedi amarga ora kepengin bayi liyane. Aku disaranake manawa ana wangsulan bakal dihargai kanthi tulus lan apa sing bisa daklakoni ..: /

  144.   Maria ngandika

    Hai Aku kuwatir amarga duwe anak ing tanggal 3 September lan bojomu lan aku wis hubungan seks 3 minggu mengko dheweke metu lan saiki ngancik 4 minggu kita hubungan seks maneh lan aku mikir dheweke mlebu, aku meh ora nyusoni nanging isih duwe getihen sithik lan debit kristal .. apa aku bisa ngandut ??? Yen aku menyang klinik kanggo nyelehake IUD lan pranyata yen yen aku ngandut, apa kena pengaruh? tulung tulungana! Matur nuwun!

  145.   Jose Vicente ngandika

    Halo, bojoku duwe anakku tanggal 26 September 2012, dheweke kudu nindakake bagean caesar lan dheweke durung bisa nyusoni, amarga rong puluh dina mengko kita duwe hubungan seksual tanpa kondom nanging dheweke nembus lan mbuwang dheweke ing kana ora ana maneh lan ora ana wektu kanggo eyukulasi, utawa liya-liyane bisa dadi bojoku ngandut maneh ??? lan apa aku bakal nemoni bebaya ??? penting banget, kita gemeter banget matur nuwun kanthi sanget

  146.   Yuri rodriguez ngandika

    1 pitakon
    Aku nembe duwe anakku rong wulan kepungkur, Isisron Cesaria, aku duwe sesambungan kaya bojoku lan bapak sekedo aku pengin ngerti apa aku bisa ngandut lan yen mbebayani

  147.   Miguel Sydeko ngandika

    Nyuwun pangapunten, kula kepengin ngerti

    Wis 2 wulan, rata-rata, aku duwe bayi, nanging suwene 1 minggu, aku duwe sesambungan karo bocah lanang lan dheweke mlebu ing omah lan pitakonku apa aku bisa ngandheg maneh, ya, aku bisa nglakoni supaya ora meteng meteng 

  148.   dahlia rosemary ngandika

    dakkira aku ngandut lan dikarantina

  149.   Yasna ngandika

    Ing taun 2010, nalika umur 21 taun, bayi kelangan kandhutan 4 wulan setengah (asphyxia intrauterine, persalinan bawok). Aku ngenteni 6 wulan kanggo meteng maneh, lan ora ana, bayi nomer loro tekan wetengku sawise setaun lan Setengah, aku kudu nindakake bagean caesar darurat, amarga jebule ora ana infeksi ing membran (choriamnionitis) bayi aku lair kanthi bagean saka operasi darurat, lan dheweke tilar donya jam 7 jam lan 30 menit ... Aku 23 taun, lan aku ngerti yen aku kabeh isih enom lan sabar banget ngenteni 2 taun sing dikandhani dening dokter ... Ora kliwat sewulan kepungkur, nalika bayi keloro aku lunga, ora perlu dakkandhakake manawa aku ora ngurmati karantina. , amarga aku kepengin nggayuh kehamilan, aku krasa emosional banget, Nanging aku rada wedi karo bagean saka caesar ... Wiwit yen aku ngerti yen bakal duwe risiko gedhe amarga rong kerugian sadurunge, lan luwih-luwih saiki yen aku wis bisa hamil sadurunge 6 wulan ... Sawetara sampeyan nemtokake tanpa masalah meteng sampeyan ?? Bayi sampeyan lair tanpa komplikasi? Apa langkah-langkah sing kudu ditindakake ??? Kepiye polahe wulan sampeyan? Aku seneng banget supaya sampeyan menehi informasi paling akeh babagan iki, aku butuh bagean saka aku, lan aku ora bisa ngenteni setaun utawa rong taun kanggo nyoba maneh: (… Aku ngenteni saran sampeyan ...

  150.   karina ngandika

    Aku nembe duwe bayi 4 wulan kepungkur, lan aku duwe hubungan sing ora dilindhungi nganti saiki karo bojoku lan aku rumangsa aneh, aku ora ngerti yen aku ngandut, percaya yen aku ora bakal ngandut lan aku duwe bagean sesar. , Aku wedi lan ora ngalami haid normal mula lega banget ... apa sing aku lakoni?

  151.   nany ngandika

    Aku duwe pitakon, sampeyan ngerti, aku wis ngandut 6 minggu, nanging aku ngalami aborsi sing kaancam bakal punah, lan ing tanggal 4 Juni aku padu kanthi keras karo pasanganku lan ora liya aku wiwit kelangan getih, nanging aku lunga menyang ruang gawat darurat lan dheweke nindakake curettage, gynecologist menehi kula. Dheweke nindakake curettage dheweke ora ngandhani apa-apa liyane yen dheweke wis nindakake kurettage, banjur karo pasanganku wis nuroni tanggal 8 nanging rada lara lan getihe metu wingi aku duwe hubungan seksual nanging dheweke ujar manawa dheweke durung nate nate nate nindakake ing njero awak, nanging aku durung nate nglaporake amarga aku sibuk banget lan minangka warga aku nyawiji karo rai…. Aku pengin ngerti apa aku bisa hamil ... sawetara nalika kepungkur aku mumet lan wedi banget .. !! Aku ora ngerti apa sampeyan bisa nerangake aku ... !!

  152.   Pirang79 ngandika

    Ing tanggal 2 Agustus, aku ngalami keguguran 23 minggu, aku duwe bocah wadon kasebut nanging dheweke ora bisa lolos amarga dheweke isih cilik. Saiki aku wis ana ing karantina minggu kaping telu lan aku wis nate sesambungan karo pasanganku, aku kepengin lan aku edan nginep maneh. Apa ana sing bisa nulungi aku ngerti carane ngerti yen aku ngandut, amarga aku ora ketinggalan wektu amarga aku durung teka, aku ora ngerti yen bisa utawa ora! Muga-muga sampeyan bisa nulungi aku lan yen ana kedadeyan sing padha karo aku utawa ngerti kasus kasebut. Matur nuwun

  153.   norma ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, anakku arep 2 wulan aku hubungan karo pacarku karo proteksi nanging kondom rusak, aku bisa meteng nanging ngenteni wangsulan

  154.   norma ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, anakku arep 2 wulan, aku hubungan karo pacarku karo proteksi, nanging kondom pecah, aku bisa meteng, ngenteni wangsulan

  155.   yoli ngandika

    Halo 42 dina kepungkur aku duwe kuret, yaiku aborsi sing ditundha, aku pengin ngerti yen sawise dina iki aku bisa nyoba maneh.

    Matur suwun lan salam sadurunge

  156.   yoli ngandika

    Nuwun sewu 44 dina

  157.   carolina ngandika

    Halo, 19 dina kepungkur, aku duwe kurungan kanggo aborsi spontan, wingi aku wis ngobrol lan bojoku pungkasane ana kemungkinan hamil lan yen sejatine bisa kedadeyan biasane amarga kita kepengin duwe bayi.

  158.   picis ngandika

    Halo bocah wadon!
    Aku pitutur marang kowe, tanggal 5 Agustus 2014, bocah cilikku lair dina iki lan wiwit tanggal 10 nganti saiki aku duwe sesambungan karo mitra nalika tanggal 20 aku ngeculake getihen lan tanggal 29 lan dina iki 30 aku wis nganggo klambi jero karo medium reregetan coklat abrit, anakku ora ngombe susu ibu amarga ana ing rumah sakit karantina durung rampung.
    apa aku bisa meteng?
    Kapan bisa njupuk tes kanggo ndeleng manawa aku ???
    Salam lan matur nuwun sanget, nunggu tanggepan sampeyan

  159.   arlet ngandika

    Halo, muga-muga ana wong sing bisa nulungi aku,
    Aku prihatin banget.
    Wis 4 minggu wiwit bayi lan aku duwe hubungan karo Bojoku
    tanpa pangayoman. Dheweke ora ana ing njero batinku, nanging aku pengin ngerti apa aku bisa hamil utawa ana risiko liyane?
    Matur nuwun kanggo mbantu kula.

  160.   yael ngandika

    Halo, piye kabare? Sugeng siang.
    Pitakon?
    Bojoku nembe lega 2 wulan, lan awake dhewe hubungan seksual, nanging aku bisa ngrampungake ing njaba, yen ana sperma sing isih ana ing njero dheweke bisa ngandheg.
    Muga-muga bisa ngatasi aku, kenapa kita kuwatir matur nuwun

  161.   inol ngandika

    Hai, piye kabare?

    Ing wulan (wulan kepungkur) dina Setu 6 September taun saiki (2014) aku ngalami aborsi spontan, umurku 13 minggu lan sedina, aku duwe kurungan ing dina Minggu 7 (September), dina Jumuah 17 d wulan iki (Oktober) minangka dina karantina pungkasan.

    Nanging pitakonane yaiku dina Jumuah tanggal 3 wulan iki (Oktober) aku wis pacaran karo pacarku kaping 2 nanging kondom, dina Senen kita pacaran maneh kaping 4 nanging tanpa kondom! Aku pengin ngerti apa ana kemungkinan dheweke hamil? Saiki kita ora pengin: '(amarga anyar banget, aku ngerti kudu nggunakake kondom nanging ora gelem! Lmao.

  162.   kiriki ngandika

    Halo. Sugeng pisanan ing kaca sampeyan. 26 dina kepungkur aku duwe bayi lan aku wis nuroni bojoku, nanging pungkasane bawokku ora nyusoni bayi. Aku bisa meteng ngrewangi !!;

  163.   Maria :) ngandika

    Aku duwe hubungan seksual karo pasanganku, nanging aku mung bakal umur sewulan sawise caesar, luwih dhisik aku ngobrol karo kondom banjur dakbebasake, lan dheweke bola-bali dheweke digawa metu amarga lara banget, aku bisa meteng, sanajan aku durung ejakulasi ing njero ati, nanging yen dirasa kaya udan, luwih ora ejakulasi?

  164.   Kriss ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, salam kanggo sampeyan kabeh, nanging dakkandhani, sawise maca pitunjuk, pitakon lan ajrih, dakkandhani nalika tanggal 14 Juni aku duwe bayi sing ayu, alhamdulillah, sehat, ngenteni rong wulan bisa urip bareng bojoku kanggo wektu sing suwe lan alangan, kondom tetep ana ing tangane lan pungkasane ana ing njero awakku tanggal 4 September, aku wiwit lara weteng lan bintik-bintik coklat lara banget lan laktasi saya 100% lan 20 dina kepungkur aku lunga menyang dokter kandungan lan nalika duwe echo-sonogram, aku meh 12 minggu ngandut, nanging aku duwe plasenta previa lan suwek ing sisih siji amarga resik banget sawise dilahirake nganti ora bisa ngaso suwene 4 dina x bayi liyane lan Aku kelangan 15 taun kepungkur, dheweke nggawe kurettage lan ora apik kedadeyan amarga bayi saya umur 5 wulan lan sing liyane ing weteng 3 wulan x percaya dhokter sing ujar nalika lagi nyusoni kanthi eksklusif, bocah-bocah wadon, saranku marang sampeyan bojo sing sadurunge nggunakake kondom, cairan seminal kanthi penetrasi uga nggawe kita meteng. kita resik banget, jaga-jaga saben paling ora 2 wulan supaya kontrasepsi aktif ing awak lan ngelingi bintik-bintik coklat minangka implantasi endhog sing dibuahi ngambung kabeneran Muga-muga critane mbantu akeh

  165.   Ukuran A ngandika

    Hai AKU SANGAT KEPENUHAN !!! 35 HARI Sawise Nglairake (Dening CESAREA) Aku KANGGO HUBUNGAN KANGGO SUAMI, ORA GOLEK PENETRATE SAKING SAKING SAKITAKU, SANJUNG AKU GAMPANG. Wis 15 dina apa sing kedadeyan, aliran putih menyang transpor, aku rumangsa yen rasa ragu-ragu aku bakal teka yen aku bisa meteng karo cairan cair sadurunge? KANGGO PUNING DADO TANPA JADWAL sing TEPAT, Nalika BAYAK INGKE PUN DADI. TUNGGU KANGGO TANGGUNG RESMI

  166.   murka ngandika

    Halo, sewulan kepungkur, aku duwe bagean caesar lan aku wis hubungan seks, aku bisa nggunakake pil dina esuk

  167.   mariana ngandika

    Halo, rong minggu kepungkur aku kelangan bayi umurku rong wulan, aku pengin ngerti yen aku bisa hamil kanthi hubungan seks karo pasanganku sawise rong minggu yen kelangan bayi, tulung tulungana aku

  168.   diana ngandika

    Aku nuroni 17 dina sawise bayi, nanging alon-alon lan meh ora ana apa-apa. Aku ora usaha. Marasake awakku apik lan yen daklakoni aku ora krasa lara .. apa ana kedadeyan sing bisa ditindakake?

  169.   para catira ngandika

    Halo, aku pengin sampeyan mbantu lan nyingkirake keraguan, isih kari 5 dina kanggo ngrampungake karantina lan 4 dina kepungkur dheweke nggawe implan lan aku ora duwe hubungan karo bojoku tanpa proteksi, aku njupuk pil darurat glanique, apa aku bakal ngandut utawa pil lan implan sing nindakake efek lan dheweke ngurus aku, sapa sing ngalami wong sing padha bisa hamil?

  170.   kurang apik ngandika

    Gelombang !! Bayi aku lair kanthi bagean sesar ing tanggal 03 Maret, aku duwe hubungan seksual sing kuat karo pasanganku tanggal 3 Mei. ejakulasi ing njaba aku, apa aku bisa meteng ???? tulungana aku nganggo faborrrr !!!

  171.   anonim ngandika

    Wong wadon bisa maju kanthi meteng anyar sajrone sewulan lega?

  172.   anonim ngandika

    Konsultasi sing apik rong wulan kepungkur aku caesarean kanggo 2 d wektu amarga aku hamil nalika bayi umurku 9 wulan lan saiki aku nglairake 2 wulan kepungkur lan sejatine aku mesthi pas wektune karo anakku sadurunge kehamilan. wulan sawise nglairake periode aku lan saiki ing kasus iki aku tekan 40 dina sawise bintik-bintik coklat 1 dina sedina lan dsps rong puluh dina getih akeh banget lan aku kuwatir banget sanajan njupuk tes kehamilan lan metu negatif lan nate nuroni bojoku 5 dina sawise cesarean, tulungana aku ... ..

  173.   Adrian ngandika

    Halo!
    Aku duwe bayi nalika tanggal 9 Februari lan tanggal 22 Maret aku nindakake hubungan seksual karo bojoku, apa aku bisa ngandheg sanajan duwe IUD lan nyusoni bayi? Aku wedi amarga haidku durung teka

  174.   maria ngandika

    hello, aku nembe sikat karo pacarku, nanging aku kuwatir yen wulan candhake, periodeku durung teka lan wektu tundha suwene 4 wulan, nanging wulan iki tegese kaping lima aku ora mudhun lan aku rada kuwatir aku ora njupuk pil utawa ora bisa meteng? tulung tulung aku gugup banget

  175.   brenda ngandika

    Halo, aku wis ngobrol karo bojoku dina sadurunge karantina tanggal 27 April lan dheweke nate mara. Aku nyusoni bayi, pitakonane aku bisa meteng lan suwene aku ngenteni tes. Matur nuwun

  176.   Daniela ngandika

    Halo, aku duwe bayi nalika 28 Mei lan aku wis hubungan seks ing 11 Juni, nanging bojoku pungkasane metu, aku mung menehi susu ibu, apa aku bisa ngandheg? Aku kuwatir

  177.   paola ngandika

    Halo, kaca sing apik banget, sampeyan ngerti, aku duwe pitakon, aku duwe bayi umur 2 wulan lan aku wis hubungan karo bojoku, nanging anal ora rampung ing njero, mesthi ana ing njaba, nanging yen dheweke nemplekake driji nganggo precum, Aku nyebutake manawa asring nyusoni bayi, kadang-kadang aku mung menehi formula, aku rada kuwatir amarga ngrasakake pusing lan ngelu, meteng bisa uga, entuk sih anyar, aku butuh wangsulan sadurunge, matur nuwun sampeyan banget

  178.   Dinora ngandika

    Halo, aku butuh pitulung sawetara dina kepungkur, aku aborsi karo pil, kandhung wis 6 minggu, nanging dina sesuk aku ningkah karo bojoku amarga ora krasa ora kepenak lan tembunge isih nandhang sangsara sithik sawise aborsi.

  179.   Yuleicy Ayala Julio ngandika

    Sugeng siang, aku duwe pitakon yaiku yen aku duwe hubungan karo bojoku lan rong dina mengko aku suntikan saben wulan tanggal 4 wulan iki aku kudu haid tanggal 12 wulan iki, durung tekan, aku ora teratur , nanging ora sepira pungkasane teka. Aku entuk kaping 15 lan ora ana rasa mual, putingku krasa lara banget, aku ora ngerti yen meteng utawa amarga injeksi bisa mbantu aku

  180.   Fernanda ngandika

    Hello!
    20 dina kepungkur aku nglairake bayiku sing nomer loro. Aku wis berhubungan seks karo bojomu nganggo kondom. Ginekologku menehi IUD marang aku. Apa iki akibat saka meteng utawa masalah liyane?

  181.   Fernanda ngandika

    Aku nekat !!! ???

  182.   Elizabeth ngandika

    hello, aku pengin ngerti apa risikene nyoba meteng anyar sawise sewulan setengah babaran normal wiwit bayi lair durung diwasa 26 minggu lan sawise pitung dina, bayi seda ,,,, aku kepengin meteng amarga sanalika bisa, nanging aku ora ngerti yen mbebayani banget ,,, tulung wangsulana pitakonku, aku nekat

  183.   Elizabeth ngandika

    hello, aku pengin ngerti apa risikene nyoba meteng anyar sawise sewulan setengah babaran normal lan banjur ngalami kuritase wiwit bayi lair prematur udakara 26 minggu lan sawise pitung dina, bayi saya seda ,,,, Aku pengin cepet-cepet meteng, nanging aku ora ngerti yen mbebayani banget ,,, tulung wangsulana pitakonku, aku nekat

  184.   deisy ngandika

    halo tulung aku tulung ?????? Aku nglairake sewulan setengah kepungkur lan nindakake hubungan seks tanpa nglindhungi aku bisa ngandut ,,, aku wis ngombe pil KB 10 dina ,,,, aku kuwatir ,,, tulung wangsulan ,,,,,,,, ,,

  185.   mesjid ngandika

    Aku nembus sethithik karo bojoku ... Sadurunge nembus, aku wis ejakulasi ing njaba, nanging dheweke ngresiki awake banjur nembus, aku mung pengin ngerti apa ana kemungkinan meteng ... Yaiku yen bb aku mung menehi bedbug lan bb aku duwe 3 wulan

    1.    Ginekolog profesional ngandika

      Halo Cami,

      Anggere penetrasi, ana risiko meteng. Dheweke ejakulasi sadurunge utawa ora nyingkirake risiko amarga zakar kanthi sperma wis mlebu tempek lan luwih saka cukup kanggo hamil.

      Thanks,

  186.   norvis ngandika

    Halo, bayiku lair ing 31 minggu amarga aku wiwit milih cairan, bayi aku lair tanggal 12 Juni lan tilar donya tanggal 15 Juni, aku ora duwe hubungan seks ing karantina nanging 20 dina mengko lan aku hamil maneh, aku mbebayani amarga sehat. saraf saka bayi anyar aku ngenteni wangsulan sampeyan matur nuwun

  187.   Ana ngandika

    Halo, aku duwe bb 21 dina kepungkur, nanging nalika dina karantina kaping 13 aku wis hubungan karo bojoku, saiki aku wedi hamil…. apa kemungkinan meteng? Lan jam pira aku bisa nindakake tes ing omah? ……

  188.   Stephany ngandika

    Hello!
    Aku rada kuwatir.
    Bayi aku lair ing pungkasan wulan Juni lan sawise meh 3 setengah wulan aku sesambungan karo bojomu, nanging aku isih durung ngalami menstruasi lan telung dina sawise ngganggu aku duwe "mesthine periode pertama sawise nglairake "kaya 5 dina lan sewulan wis kliwat lan 2 utawa 3 dina kepungkur aku kudu teka maneh nanging ora ana apa-apa.
    Pitakonku yaiku apa aku bisa ngandheg.
    Mangga yen sampeyan bisa mangsuli. Matur nuwun

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Sawise duwe bayi, umume yen ana periode sing ora teratur, nanging yen sampeyan wis nindakake jinis tanpa proteksi, sampeyan bakal meteng. Salam!

      1.    Stephany ngandika

        Matur suwun wangsulan.
        Nanging iki kedadeyan meh pirang-pirang minggu sawise nindakake hubungan seks, apa bisa uga aku ngandheg?
        Tulung wangsulana yen bisa!

        1.    Maria Jose Roldan ngandika

          Yen jinis ora dilindhungi, bisa uga ana risikone. Salam!

  189.   Hilary ngandika

    Halo, njaluk aku ragu yen tanggal 25.1 November aku aborsi tahap kaping loro, aku wis normal XNUMX minggu nalika bayu lan aku kepengin dadi ibu maneh, aku ora ngalami getihen maneh lan uterus ora lara, apa aku bakal bisa meteng? Aku butuh wangsulan sing cepet

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Hai Hilary, sampeyan kudu ngobrol karo dhokter amarga gumantung karo aborsi lan panyebabe. Muga-muga sampeyan bejo lan bisa dadi ibu. Salam lan rangkulan!

      1.    Hilary ngandika

        Thanks Maria Jose kanggo jawaban sampeyan, nanging aku duwe pitakon liyane, aku durung nemoni dhokter, nanging aku wis nate sesambungan karo bojoku lan aku pungkasane mlebu ing omah, bisa uga meteng

        1.    Maria Jose Roldan ngandika

          Yen ana seng nembus sing ora dilindhungi, bisa uga ana kemungkinan meteng!

      2.    Hilary ngandika

        Matur suwun wangsulan, nanging aku isih durung nate menyang dhokter lan wingi wis hubungan karo bojoku, apa aku bisa ngandheg? Pliss wangsulan aku ya

  190.   Nydia ngandika

    Halo, informasi ing kaca kasebut apik banget, nanging aku duwe pitakon. Aku wis berhubungan seks karo bojoku tanpa proteksi lan isih ana karantina, apa aku bisa meteng .. ?? Karantina rampung nganti 24 Desember wiwit bayi lair tanggal 14 Nov .. Aku nyusoni bayi lan ngrumusake kanthi kapisah lan lara pusing lan weteng .. Dheweke bisa nuntun aku sadurunge menyang dokter kandungan lan nindakake tes kehamilan. Aku wedi

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Ya, sampeyan bisa meteng nalika karantina kanthi sampurna yen ora duwe hubungan seks. Salam!

      1.    Hilary ngandika

        Halo Maria Jose, amarga aku duwe hubungan seksual ing karantina tanpa proteksi lan tanggal 19 Desember kuarantin rampung aku ora nyusoni lan ing tanggal 3 Desember aku ngalami debit coklat ringan nanging mung sawetara jam aku mikir yen periodeku bakal teka lan Ora ana mengko dina Selasa, 8 Desember, aku ngalami debit jambon sing jelas banget nanging mung sedina aku mikir yen bakal tekane periodku lan ora ana apa-apa, nanging minggu iki wetengku lara kaya kram lan kadang kram lan iku padha karo sing dak rasakake nalika meteng kaping pisanan ……. Kapan aku bisa nindakake tes kehamilan ???? Tulung wangsulan aku urg.

  191.   Valery ngandika

    Halo, aku duwe anak wadon lan 38 dina sawise karantina aku hubungan karo bojoku tanpa proteksi, dheweke mlebu ing njero ati lan aku pengin ngerti apa kemungkinan hamil, anakku nembe umur 1 wulan lan kuatir aku aku ora pengin meteng maneh, aku wis nyusoni anakku lan dheweke ngombe botol mung sore aku arep kerja, tulungana aku?

  192.   Lizberh ngandika

    Halo, aku ana karantina lan sawetara dina kepungkur aku hubungan karo bojoku, kacilakan kedadeyan lan perlindungane rusak lan miturut kita, aku ora ngalami ejakulasi ing njero dina, aku njupuk pil dina sabanjure telung dina sawise tumindak seksual
    apa ana kasempatan meteng maneh?
    Gracias

  193.   Yefferson ngandika

    Halo…. Bojoku duwe bayi patang wulan kepungkur lan saiki wis hamil maneh wolung minggu. Apa risikone ??? ??? lan kudu ngurus apa ?? Matur nuwun

  194.   Michel ngandika

    Nyuwun pangapunten, bayi kula lair tanggal 14 November lan aku duwe hubungan seksual seminggu sawise lair, dheweke ora ejakulasi ing jero awak, nanging rasane sedhih banget amarga hamil.

  195.   Michel ngandika

    Discualpen bayi aku lair tanggal 14 November lan seminggu mengko aku duwe sesambungan, bisa uga aku ngandheg amarga aku uga duwe aliran, aku dijaluk wangsulan putih, mugo-mugo rasane nandhang kasusahan banget.

  196.   Flora ngandika

    Halo, aku wis ngandut 9 minggu, aku kepengin weruh aku bakal ovulate wulan iki

  197.   Ani1991 ngandika

    8 dina kepungkur aku nglairake bayi kandhutan 20 minggu cilik sing ora nolak. Dheweke tilar donya nalika lair. Aku nglairake. Nanging karo bojomu, kita isih kepenginan duwe bayi lan kita wis ngerti manawa saiki kita ora bisa paling ora umur 6 wulan, dhokter njaluk nyoba maneh .. uga masalahe yaiku antarane ambungan, rangkulan lan memanjakan, kita bali hubungan intim persis 8 dina sawise bayi. nalika ngirim normal .. Aku ora ngalami pendarahan maneh .. Aku seneng ngandut maneh, nanging iki bakal bisa ditindakake kanthi cepet?

    1.    Macarena ngandika

      Ani, kita ora ngerti, amarga awak kudu entuk siklus menstruasi maneh supaya sampeyan bisa hamil. Aku ngerti kekarepan sampeyan, nanging biasane masalah. Rangkulan.

  198.   Cuaca Celeste ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku duwe 1 wulan 22 dina wiwit aku nglairake lan aku wis nuroni nalika aku 1 wulan sawise kerja lan aku ora nglindhungi bojoku nanging nanging dheweke ora ejakulasi ing jero awakku lan Aku mung nyusoni. Putri loro aku bisa ngandut, aku ora duwe gejala apa-apa, lan apa maneh, getihenku saiki wis kliwat, muga-muga tekan wulan pertama, apa ana kemungkinan hamil?

    1.    Macarena ngandika

      Hai Celeste, nalika ngomong babagan kemungkinan, ora bisa diwenehi wangsulan sing akurat. Nyusoni miturut panjaluk lan sacara eksklusif bisa digunakake ing kontrasepsi, nanging kaya sing sampeyan ucapake, sampeyan kudu ngenteni periode pertama, sing bisa luwih suwe. Kabeh sing paling apik.

  199.   Debora ngandika

    Halo, aku pengin konsultasi, aku nglairake bayi liwat bagean sesar ing tanggal 23/5, pendarahan nganti meh sewulan lan tanggal 16/7 aku ngalami haid, nalika tanggal 28 wulan sing padha aku miwiti nggunakake kontrasepsi sing cocog kanggo nyusoni (aku nyusoni nyusoni campuran) lan dheweke bali menyang aku tanggal 8/8 lan saiki aku ngenteni dheweke teka maneh. Apa nyusoni ngganggu efektifitas kontrasepsi utawa apa isih efektif? Lan apa ana kemungkinan meteng? Yaiku sing ora dakkarepake. Matur nuwun lan muga-muga sampeyan bisa ngilangi keraguan kasebut.

  200.   Lily ngandika

    Hola
    Aku duwe bayi umur patang wulan, iku kanggo mandheg
    Aku wis nuroni tanpa proteksi lan njupuk tes meteng lan positif. Risiko apa sing bakal dakalami amarga ora ngati-ati?
    Muga-muga sampeyan bisa nulungi aku

    1.    Macarena ngandika

      Lily, sampeyan kudu ngobrol karo gynecologist. Kabeh sing paling apik.

  201.   Paola ngandika

    24 dina kepungkur aku duwe bayi, aku terus ngalami pendarahan postpartum lan aku mung menehi susu ibu marang bocah kasebut. Apa kemungkinan meteng?

    1.    Macarena ngandika

      Hai Paola, nyusoni ON DEMAND lan EXCLUSIVELY minangka metode kontrasepsi HANYA sajrone 6 wulan kapisan, lan ORA 100% KEPERCAYA. Ora bisa menehi wangsulan kanthi cetha amarga ora ana wangsulan. Sampeyan uga bisa nggunakake kondom.

  202.   Ana ngandika

    Halo, jenengku Ana sewulan kepungkur aku duwe anakku lan dina sawise dakbalikake. Amarga aku duwe hubungan sing ora dilindhungi, mula masa ku mung nanging sampah kopi, apa ana kemungkinan meteng?

  203.   Adriana ngandika

    Halo, aku duwe bayi nalika tanggal 18 November, saiki ora duwe jahitan maneh nanging terus saya getihen, tanggal 29 November aku nindakake hubungan seksual tanpa proteksi, apa aku bisa ngandheg?

    1.    Macarena ngandika

      Halo Adriana, nalika getihen tetep sampeyan kudu ngenteni lan ora duwe hubungan seksual, amarga bisa nambah risiko getihen; Umume ora nunggu sawetara minggu, nanging gumantung ing saben kasus. Babagan risiko meteng, iku adoh, nanging anggere kontrasepsi ora digunakake, mula, nyusoni EKSKLUSIF dianggep minangka cara kontrasepsi sing apik, nanging ora efektif 100 persen, amarga ora ana.

      A ngrangkul

  204.   Nicole ngandika

    Halo bocah wadon, aku duwe pitakon, 7 dina kepungkur aku duwe bayi kanthi bagean sesar lan bakal ngilangi jahitane, nanging aku lan mitra duwe kekarepan bisa bebarengan, aku wis mikir babagan seks anal, nanging aku ora ngerti yen ana ana sing salah karo iki utawa yen aku ngenteni luwih suwe, tulung tulung aku

  205.   Pesta Abigail ngandika

    Aku nglairake normal kanggo bayi umur 23 minggu. Lan aku ngalami getih, aku nate sesambungan karo bojoku 11 dina sawise nglairake lan ana penetrasi lan aku ejakulasi ing jero aku bisa meteng

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Ya, bisa uga ana kemungkinan, sanajan sampeyan mung nglairake, awak bisa uga wiwit ovulasi. salam!

  206.   misleydy ngandika

    Halo, aku nglairake tanggal 14 Januari taun iki aku duwe hubungan karo pasanganku, isih kari 5 dina nganti 40 dina, bisa uga meteng

  207.   Ana ngandika

    Aku wis nuroni sajrone 40 dina nanging tetep nglindhungi Apa aku bisa meteng ???

  208.   Patricia lemos ngandika

    Ya, kancaku sing paling gedhe ngandhani yen dheweke duwe masalah ing trimester pungkasan kandhutan lan disaranake nglawan jinis kelamin dening dhokter, lan padha uga nalika trimester pisanan sawise meteng amarga lara sing ora mari amarga masalahe trombosit
    Dadi suwene 6 wulan, dheweke mung duwe seks oral lan miturut dheweke pancen apik banget.
    Kaping pisanan, dheweke yakin manawa ingesting mani ora dikontaminasi kanggo nyusoni, kaya kabeh publikasi ilmiah, lan dokter ginekolog nandheske.
    Nanging ing sisih liyane, kayane semen ingesting nyegah aborsi, preeclapsia, lan kanthi alami bisa nambah swasana wanita hamil, lan malah meh ngilangi depresi postpartum.
    Kabeh iki bisa uga katon aneh, nanging aku uga wis ndeleng situs ilmiah (dudu forum bocah) lan pancen nyata.
    Dadi, seks oral minangka cara sing nyenengake kanggo nggawe katresnan karo pasangan sampeyan kanthi beda-beda, nyenengake lan santai. Mula aku ora weruh ana kasusahan.