Nalika padha nindakake ultrasonik pisanan ing keamanan sosial

0Nalika padha nindakake ultrasonik pisanan ing keamanan sosial

Nalika wong wadon ngerti babagan meteng, dheweke ora mandheg mikir babagan kunjungan medis pisanan lan ultrasonik pisanan. Keamanan Sosial nyakup paling ora telung ultrasonik meteng lan ing ngendi iku wajib. Yen dhokter mbutuhake, luwih akeh bisa ditindakake yen meteng ngalami sawetara jinis risiko. Nanging, kita bakal fokus nalika ultrasonik pisanan ditindakake lan yen perlu ditindakake dening pribadi utawa dening Jaminan Sosial.

Ultrasonik bakal nyedhiyakake kabeh data sing dibutuhake kanggo nandhakake meteng berkembang ing kahanan sampurna. Iku bakal menehi kita sing katentreman atine lan keamanan sing kabeh arep cara tengen. Kajaba iku, ultrasonik ing ngisor iki bakal menehi penilaian luwih lanjut yen pertumbuhan lan perkembangan bayi terus pedoman sing bener kanggo umur meteng.

Nalika padha nindakake ultrasonik pisanan ing Keamanan Sosial

Jaminan Sosial nggawe telung ultrasonik sajrone meteng. Ing trimester pisanan lan bertepatan karo minggu ke-12 meteng, visualisasi pisanan ditindakake. Ing minggu 7 meteng sampeyan wis bisa nindakake ultrasonik utawa ultrasonik, ing ngendi yen kasus khusus bisa dijaluk dening dokter pribadi.

Ing akeh pusat utawa klinik, ultrasonik pisanan biasane ditindakake vaginal, amarga embrio cilik banget kanggo dihargai kanthi cara tradisional. Kanthi tembakan pisanan iki sampeyan wis bisa mirsani wutah, deg-degan bayi lan nalika tanggal pangiriman sabanjure.

Nalika padha nindakake ultrasonik pisanan ing keamanan sosial

Apa yen aku milih ultrasonik sadurunge minggu 12?

Ultrasonik pisanan bisa rampung sadurunge minggu 12, nanging kudu ditindakake ing klinik pribadi lan kanthi biaya. Liwat iki tegese sampeyan bisa milih kanggo ngerti asil padha lan kanthi profesionalisme sing padha karo Keamanan Sosial. Sawetara pusat malah duwe teknologi sing luwih modern lan tim profesional sing padha

Apa ultrasonik?

Ultrasonik janin minangka teknik sing digunakake kanggo pencitraan ngendi gelombang swara digunakake sing mumbul mati jaringan, cairan lan apa wae padhet sing dadi bagéan saka bayi. Ombak iki diterjemahaké dadi gambar lan supaya dhokter bisa nerangake. Saka pencitraan ultrasonik iki, wutah lan perkembangan bayi bisa dievaluasi kanggo ngontrol meteng kanthi luwih apik. Apa ultrasonik ngidini kita?

  • Nindakake kontrol meteng lan mirsani yen wutah lan perkembangan bayi wis bener.
  • Yen ana masalah, bisa dianalisis kanthi akurat lan diagnosis bisa dikonfirmasi.
  • Iku uga ngijini sampeyan kanggo nindakake evaluasi apa umur gestational, yen data periode pungkasan pas karo minggu meteng. Kajaba iku, nggawe penilaian babagan jinis plasenta lan yen ana luwih saka siji bayi ing kandhutan sing padha.

Apa jinis ultrasonik sing ditindakake nalika meteng?

Ana rong jinis utama ultrasonik janin:

  • Ecografia weteng, sing paling umum lan ing ngendi bakal ditambah karo emisi gelombang swara ing weteng lan sing nerjemahake menyang gambar. Gel konduktif ditrapake kanggo nggampangake pemeriksaan luwih apik.
  • ultrasonik transvaginal, ing ngendi transduser diselehake ing njero vagina kanggo njupuk gambar sing padha karo ultrasonik abdomen. Asring digunakake ing awal meteng nalika jinis ultrasonik liyane ora bisa menehi informasi sing cukup.

Ultrasonik weteng

Ing klompok ultrasonik abdomen ana jinis liyane:

  • Ultrasonik Doppler, sing rincian informasi babagan sirkulasi getih bayi.
  • Ekokardiografi janin, ora nglapurake cara kerja jantung bayi kanthi rinci. Bisa digunakake kanggo ngilangi yen ora ana cacat jantung.
  • Ultrasonik 3D, rincian gambar kanthi luwih cetha lan ing ngendi sampeyan bisa ndeleng bayi kanthi luwih rinci.
  • ultrasonik khusus, ditindakake nalika dicurigai ana anomali ing janin.

Mulane, Jaminan Sosial nindakake minimal 3 ultrasonik, siji ing saben trimester. Iki minangka minimal sing ditemtokake kanggo mesthekake yen ana pemantauan sing bener babagan perkembangane. Yen luwih seneng nindakake sawetara liyane, sampeyan bakal milih kanggo Resor kanggo Clinic pribadi, ana wanita sing milih kanggo nindakake siji saben sasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.