Sinau carane milih popok sing paling apik kanggo bayi lan apa keuntungane

Popok kain

Kain wis bali lan katon ing kene kanggo tetep. Sadurunge popok nganggo teka, ing kain iku pilihan sampurna kanggo bayi.

Saiki akeh wong tuwa sing wis milih maneh Popok kain kok dadi banget ekonomi lan mbantu nglindhungi lingkungan. Panyebab sing luwih akeh wong sing gabung, ngganti kabiasaan konsumsi lan entuk barang sing luwih ngormati alam. Popok ekologis uga dadi pilihan kanggo akeh wong tuwa, amarga duwe komponen kimia sing luwih sithik lan nyegah irritability kulit bayi nalika nglindhungi planet.

Carane milih popok kain?

lampin kain kanggo bocah-bocah

Popok kain yaiku pas banget karo bayi thanks kanggo format panty sawijining, kang nggampangake kanggo sijine. Diaper Covers Unicorns model sampurna kanggo miwiti nyoba popok kain, padha uga siji-ukuran-mathuk-kabeh sing ngijini sampeyan kanggo nyetel popok nalika bayi mundak akeh. Popok kain kudu dikumbah nganggo tangan utawa ing mesin cuci kanthi banyu anget. Yen wisuh nganggo tangan, penting kanggo nggatekake yen sampeyan kudu nggunakake deterjen lan dudu sabun, yen dilebokake ing mesin cuci, sampeyan kudu nyopot sisa-sisa kasebut supaya bisa dicuci mengko. bisa ditindakake kanthi sikat utawa nganggo gauze. Ora perlu resik kanthi lengkap amarga noda sing paling angel bakal dicopot ing mesin cuci.

Apa kaluwihan popok kain lan kenapa aku kudu tuku?

Popok kain duwe kaluwihan sing menarik banget babagan alergi, kesehatan lan alam. Antarane keuntungan sing paling pinunjul bisa dicathet:

  • Iritasi. Popok kain ngidini sampeyan ngrancang popok sing ngurmati kulit bayi, saéngga nyegah masalah kayata panas, gesekan, kringet ... Kain popok iki biasane digawe saka bahan kayata pring, katun utawa flanel. Alergi uga nyingkiri, akeh bayi biasane nuduhake alergi kanggo sawetara komponen popok.
  • Ekonomis. Popok kain minangka investasi jangka panjang sing apik, supaya ora kudu tuku popok saben wulan. Popok iki bisa gampang digunakake maneh lan mbantu ngirit dhuwit kanthi efektif. Sanajan tuku pisanan katon larang, penting banget kanggo mikir yen popok bakal digunakake ing jangka panjang lan bakal nguntungake banget.
  • Lingkungan. Popok kain mbantu nglindhungi lingkungan, nyuda konsumsi plastik lan bahan polusi. Bab sing paling apik babagan popok kain yaiku bisa tahan suwe lan bisa digunakake nganti suwe, mula gampang kanggo nggawe lestari lan ngasilake apa sing dibutuhake.

popok kain sing lucu

Popok ekologis uga minangka alternatif sing apik

ing popok ekologis Padha duwe keuntungan gedhe kanggo loro bayi lan lingkungan lan bisa dadi sethitik luwih gampang kanggo nggunakake amarga lagi disposable lan ora mbutuhake reresik. Popok ekologis wis entuk manfaat lan menehi popok sing nyaman banget nalika ngindhari alergi kanggo bayi.

Model Kolorky Deluxe Velvet Love Live Laugh minangka salah sawijining model paling apik ing pasar, amarga nglindhungi bayi nalika ngidini kanggo njaga lingkungan. Iki bisa uga amarga wis sawetara komponen kimia. Kajaba iku, uga nduweni desain sing apik banget. Cocog kanggo bayi nganti 8 kilo, ngidini saben popok diatur kanthi nyaman lan aman.

Popok kain utawa popok ekologis minangka mangsa anyar, taruhan ing jinis popok iki ngidini wong tuwa nyimpen, nglindhungi alam lan menehi sing paling apik kanggo bayi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.