maruuzen

Aku duwe gelar lan guru ing Komunikasi lan aku wis melu ing sawetara program TV kanggo anak, ngasilaken isi dirancang kanggo wong-wong mau. Dadi, ing wektu sing padha, ibu lan bibi saka bocah-bocah saka macem-macem umur lan jinis, menehi kula kabeh jinis pengalaman sing nyoba kanggo dijupuk ing artikel.