Maria Jose Almiron

Jenengku María José, aku urip ing Argentina, lan aku duwe gelar Komunikasi nanging sing paling penting yaiku ibu saka rong anak sing nggawe uripku luwih warni. Aku seneng banget karo bocah-bocah lan mulane aku uga guru dadi bocah lan bocah iki gampang lan nyenengake. Aku seneng ngirim, mulang, sinau lan ngrungokake. Apamaneh nalika nerangake bocah. Mesthine, uga nulis kaya mengkene yaiku ing kene aku nambah pena kanggo sapa waé sing pengin maca.