Apa panggunaan wiji dianjurake kanggo panganan bocah?

Bocah cilik mangan

Kanggo sawetara taun panggunaan wiji ing panganan wis modis banget. Produk sing nganti bubar iki, kita durung nimbang utawa malah ora ngerti. Penelitian ilmiah njamin manawa wiji kasebut duwe khasiat nutrisi sing luar biasa.

Penting, sampeyan ngerti jinis superfood iki, amarga bisa nggawa mupangat sing penting kanthi cara sing gampang banget. Nanging ora padha yen ngomong babagan panganan ing wong diwasa, tinimbang bocah. Apamaneh yen bocah isih enom, kita kudu ati-ati banget yen kalebu panganan tartamtu ing panganan.

Kita bakal ngerti macem-macem jinis wijiKanthi cara iki, kita bakal ngerti yen dituduhake utawa ora, ing panganan anak-anak kita. Kanthi cara iki, kita bakal ngindhari risiko sing ora perlu, luwih-luwih yen ngomong babagan bocah.

Antarane wiji sing paling populer yaiku:

  • Wiji wiji
  • Wiji flaks utawa rami
  • Wiji popa
  • Wijen
  • Wiji kembang srengenge
  • Wiji waluh
  • Wiji adas

Macem-macem jinis wiji

Antarane sifat sing kalebu gizi kanggo wiji, kita duwe antioksidan, akeh serat, kalsium, lan protein tetanduran. Wiji isine a sumber minyak lemak Omega3 sing penting. Penting kanggo panganan.

Antarane kabeh wiji sing wis didaftar, sing paling migunani kanggo panganan yaiku bocah wiji wijen. Amarga sumber kalsium lan seng, mula dianjurake kanggo wanita sing nyusoni utawa nyusoni, bocah sing tuwuh lan wong sing ngalami osteoporosis.

Mula, kita bisa ujar manawa ora mung nggunakake wiji kanggo nutrisi bocah, nanging uga mupangate banget kanggo pangembangane.

Ing pasar, kita bisa nemokake macem-macem jinis wiji. Dadi gampang ing omah sing cocog karo kabutuhane saben kulawarga.

Kajaba iku wiji kasebut bisa dikonsumsi kanthi cara sing beda-beda, supaya sampeyan bisa menehi bocah-bocah kasebut kanthi angel yen dheweke mangan.

Sampeyan bisa nyakup sarapan, yogurt utawa uga digunakake kanggo nggawe roti lan panganan cuci mulut. Dheweke uga a iringan sampurna kanggo kabeh jinis salad lan purees.

supaya aja ragu-ragu nggunakake panganan super iki, disaranake banget, utamane kanggo diet wong diwasa. Nanging aja ragu-ragu nggunakake karo bocah-bocah, asalake kanthi cara sing tanggung jawab. Dadi apa aja digunakake minangka suplemen panganan liyane, perlu kanggo tuwuh bocah sing pas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.