Apa sampeyan bisa nyabrang sikil nalika meteng?

Apa sampeyan bisa nyabrang sikil nalika meteng?

Pancen, akeh wanita sing nganggo postur nyabrang sikil nalika lungguh. Miturut data lan ing sawetara kampanye iklan wis diterangake sing dedeg piadeg iki ngrugekake kanggo circulation. Nalika kita ngelingi, mbuwang akeh wektu ing posisi iki bisa nyebabake sikil utawa sikil mati rasa. Pitakonan liyane yaiku apa sampeyan bisa nyabrang sikil nalika meteng lan iki bakal kita debat yen postur iki duweni akibat kanggo ibu utawa bayi.

Ana akeh pitakonan lan debat gedhe dibukak babagan apa sing bisa ditindakake utawa ora bisa ditindakake dening wanita ngandhut. Regarding dipakani iku salah siji saka tombol lan ngendi satus persen ora dipercaya bab apa ngenalaken menyang awak. Perlu dirungokake sawetara bebaya ing ngendi akeh sing bakal ora diweruhi utawa ing endi keraguan kasebut bakal ana.

Apa sampeyan bisa nyabrang sikil nalika meteng?

Kita ngerti seluk beluk nyebrang sikil. Dheweke kalebu saka dhaptar akibat sing ora bisa diitung gegandhengan karo tekanan getih. Pungkasane bisa nyebabake karusakan saraf utawa vena varikos, sanajan pemeriksaan luwih lanjut dibutuhake kanggo ndeleng apa sing bener ing kabeh teori kasebut.

Sing mesthine tetep ing posisi iki nganti suwe bisa nyebabake lumpuh saraf peroneal apa bisa nimbulaké sampeyan ora bisa ngangkat ngarep sikil, utawa driji. Yen kedadeyan kasebut nalika sampeyan ora ngandhut, bayangake apa sing bakal ditindakake nalika sampeyan wis njaga weteng sing protruding.

Sampeyan bisa nyabrang sikil nalika meteng, nanging tanpa mangu-mangu, ukuran lan posisi pinggul bakal nggawe sampeyan ora mangu. dedeg piadeg sing paling santai yaiku sikilmu ora nyabrang lan rada mbukak.

Apa sampeyan bisa nyabrang sikil nalika meteng?

Apa nyabrang sikil mbebayani bayi?

Ora ana sing salah yen sampeyan nyabrang sikil. Bayi kasebut dilindhungi kanthi lengkap ing jero uterus amarga cairan amniotik, cervix uterine lan plug mucous. Unsur kasebut nglindhungi sampeyan saka akeh acara sing ora dikarepake lan kasunyatan yen sikilmu nyabrang ora kuwat gawe cilaka utawa ngganggu bayi.

Iku uga wis ngandika bisa ngilangi ambegan bayi, soko sing babar blas absurd, amarga udhara ora mlebu bayi saka njaba lan mung diterbitake liwat kantung amniotic liwat umbilical cord, ing papan sing ditutup.

mitos liyane iku yen sampeyan tetep kanggo dangu karo sikil nyabrang, ing puser bisa karo wektu mbungkus gulu bayi. Kasunyatan iki biasane kerep kedadeyan, nanging ora ana tumindak sing ana hubungane karo data tartamtu iki.

Apa sampeyan bisa nyabrang sikil nalika meteng?

Nyabrang sikil bisa cilaka ibu

Kita wis rinci yen nyabrang sikil nalika lungguh ora cilaka bayi. Nanging posisi iki ora dianjurake wiwit njaga posisi iki kanggo dangu Bisa ngganggu sirkulasi getih ing sikil.

Ing dhewe, paningkatan utawa volume getih ing wanita ngandhut, bobot bayi lan akumulasi cairan minangka rasa ora nyaman sing cukup kerep. Yen wong wadon cenderung nyabrang sikile bisa luwih intensif masalah. Pembuluh getih ing posisi iki ditekan nggawe sirkulasi angel banget.

Yen kangelan ing sirkulasi getih terus, iku bisa nggawe masalah gadhah, kalebu vena varikos. Sajrone meteng, dheweke bisa dadi masalah nalika ngandhut lan akumulasi cairan, nanging yen ora njupuk langkah, kayata nyabrang sikil, padha bisa dadi luwih elek. Varicose vena bisa dadi banget unsightly, ngganggu lan nggawe gatel lan sensasi kobong.

alangan getih digandhengake karo masalah kesehatan liyane lan sing bisa katon, kayata mati rasa, semut, mati rasa ing sikil, rasa abot, nyeri punggung lan rasa kesel.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.