Tim editorial

Mothers Today minangka situs web Internet AB lan kita nindakake kanthi tresno banget, ngarahake kabeh wong tuwa utawa wong sing ana gandhengane karo jagad bocah lan remaja sing pengin nemokake informasi babagan ibu, bapak, parenting, pendhidhikan, psikologi anak, kesehatan anak, kerajinan tangan , resep kanggo bocah, pandhuan pendidikan, tips kanggo wong tuwa, tips kanggo guru ... Pungkasane, kita darmabakti kanggo nganalisa informasi sing paling penting sing dikepengini dening wong tuwa, utawa sapa wae sing duwe anak utawa remaja, supaya sampeyan bisa narik minat. Kita uga ngomong babagan kulawarga, emosi, sekolah, rasa penasaran lan liya-liyane.

Tim panulis kasusun saka wong-wong sing, kanthi siji utawa liyane, gegandhengan karo jagad pendhidhikan lan ibu. Khusus kanggo ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan ngasuh anak. Konten sing ditawakake berkualitas tinggi supaya sampeyan duwe informasi sing paling apik. Yen sampeyan pengin ngerti apa sing bisa diajak ngobrol, bukak kaca iki bagean!

El Tim editorial Madres Hoy Iki digawe saka editor ing ngisor iki:

Yen sampeyan uga pengin dadi bagean saka tim panulis Ibu Dina, isi formulir iki.

Koordinator

  • Maria Jose Roldan

    Ibu, pedagog terapeutik, psychopedagog lan semangat nulis lan komunikasi. Anak-anakku ngajar aku dadi wong sing luwih apik lan ndeleng jagad iki kanthi cara sing beda-beda, amarga dheweke terus sinau ... Ibu ngowahi uripku, bisa uga luwih kesel nanging luwih seneng.

Penyunting

  • Toñy Torres

    Ngasuh minangka jagad sing nyenengake, kebak tantangan sing bisa ditindakake. Katresnan kanggo bocah iku tanpa wates, nanging ora mesthi cukup kanggo ngatasi masalah saben dinane. Nemokake ing kulitku dhewe, aku luwih akeh mriksa babagan ibu lan wong tuwa sing ngajeni. Nuduhake sinau, nambah semangat kanggo nulis, dadi cara uripku. Aku Toñy lan aku ngancani sampeyan ing jagad sing nyenengake sing diarani ibu. .

  • Ana L.

    Halo, aku nulis meh kabeh subjek amarga aku ora bisa nindakake perkara liya. Penyebaran ide, nilai lan informasi pancen penting banget kanggo aku. Utamane babagan pendhidhikan, diatur utawa ora, lan latihan kanggo bocah lan remaja katon apik banget kanggo aku.

  • Alicia tomero

    Aku Alicia, seneng banget babagan ibu lan masak. Aku seneng ngrungokake bocah lan ngrasakake kabeh pangembangane, mula rasa penasaran karo dheweke menehi kula katrampilan nulis saran apa wae sing bisa diwenehake minangka ibu.

  • Maria Jose Almiron

    Jenengku María José, aku urip ing Argentina, lan aku duwe gelar Komunikasi nanging sing paling penting yaiku ibu saka rong anak sing nggawe uripku luwih warni. Aku seneng banget karo bocah-bocah lan mulane aku uga guru dadi bocah lan bocah iki gampang lan nyenengake. Aku seneng ngirim, mulang, sinau lan ngrungokake. Apamaneh nalika nerangake bocah. Mesthine, uga nulis kaya mengkene yaiku ing kene aku nambah pena kanggo sapa waé sing pengin maca.

  • Susana godoy

    Gelar ing Filologi Inggris, sing seneng basa, musik sing apik lan mesthi nduwe tugas minangka guru. Sanajan profesi iki bisa digabung karo nulis konten lan utamane karo ibu. Jagad sing kita sinau, dirasakake lan ditemokake saben dina bebarengan karo bocah cilik, bakal dirusak ing kene.

Mantan editor

  • Marta Castelos

    Psikolog semangat babagan Intelijen Emosi lan pangembangan pribadi. Aku seneng nglakoni kabeh supaya bocah lan wong tuwa padha sehat, lan sing penting: seneng, amarga ora ana sing luwih apik tinimbang ndeleng kulawarga sing nyawiji.

  • Sergio Gallego

    Aku minangka bapak saka bocah loro sing apik lan aku seneng karo kabeh pedagogi lan pendhidhikan. Bisa nulis ing Ibu Dina iki mbantu aku menehi kabeh sing wis dakwulang sajrone taun minangka bapak lan bojo saka kulawarga sing apik.

  • Macarena

    14 lan setengah taun kepungkur aku ketemu guruku sing hebat, rong taun mengko ana wong sing cocog karo jenenge (Sofia) teka ing jagad iki; Dheweke ora mirip karo bocah sing diidham-idhamake amarga dheweke luwih apik ... aku kepengin menehi katrangan babagan apa sing aku sinau ... lan supaya sampeyan crita.

  • Ana M. Longo

    Aku lair ing Bonn (Jerman) ing taun 1984 lan aku anak saka wong tuwa Galicia lan migran. Bocah-bocah mesthi dadi lan dadi referensi ing uripku; Nyatane, aku sinau Sarjana Pedagogi amarga aku ngerti, wiwit cilik, gaweyane kudu ana gandhengane karo aku, lan aku malah dadi pengasuh bocah lan guru swasta ing sawetara acara. Aku seneng karo apa sing daklakoni, lan muga-muga bisa ditampilake ing artikelku.

  • Jasmin bunzendahl

    Aku dadi ibu saka bocah loro sing saben dinane aku sinau lan tuwuh. Saliyane dadi ibu, sing dadi "gelar" sing paling aku bangga, aku duwe Sarjana Biologi, Teknisi Nutrisi lan Dietetik lan Doula. Aku seneng sinau lan riset kabeh sing ana gandhengane karo ibu lan ngasuh wong tuwa. Saiki aku nggabungake kerja ing apotek karo kursus lan lokakarya sing dakwulangake ing macem-macem topik sing ana gandhengane karo ibu.

  • Nati garcia

    Aku bidan, ibu lan wis suwe nulis blog. Aku kuwatir banget babagan kabeh sing ana gandhengane karo ibu, didhidhikan lan tuwuh pribadi wanita. Mung kanthi ngerti kanthi becik, kita bisa mutusake apa sing paling cocog kanggo kita lan kulawarga.

  • Gambar placeholder Maria Madroñal

    Ibu saka cahya sing menehi inspirasi, pedagog ing mangsa ngarep, dekorator teknis, panulis abadi ing bayang-bayang, tukang, vokalis lan komposer, magang kabeh, guru ora ana gunane. Kasmaran karo pendhidhikan, musik lan urip umume. Positivis ing ekstremis, kabeh duwe sisih sing apik lan yen ora, aku bakal tanggung jawab nggawe. Sabanjure kanggo bocah cilikku, kabeh luwih gampang.

  • Valeria Sabater

    Aku psikolog lan panulis, karepku nulis lan bocah. Aku ngewangi supaya bisa nambah katrampilan dhasar, supaya bisa integral ing jagad kompleks iki, supaya dheweke sinau supaya seneng lan mandhiri. Nggarap wong-wong mau minangka petualangan sing apik lan ora ana enteke.

  • Ale Jimenez

    Jenengku Ale lan aku Pendhidhik Dini. Aku dudu ibu, sanajan mbesuk aku pengin dadi ibu amarga aku tresna karo bocah. Aku uga kepengin banget babagan jagad masak, kerajinan, lan nggambar, mula aku yakin bisa mbantu sampeyan kanthi akeh babagan pendhidhikan anak.

  • Yasmina Martinez

    Ibu ing praktik, YouTuber kadang-kadang lan Teknisi Laboratorium Superior. Aku nggayuh impen dadi ibu sing isih enom, saben dina dadi petualangan anyar, lan aku ora ngowahi apa-apa! Aku pengin dilaporake babagan kabeh masalah saiki babagan pamekaran bocah cilik lan nuduhake apa sing aku sinau karo sampeyan kabeh. Aku percaya tenan yen bocah saiki bisa ngowahi masa depan Bumi.

  • Marta Crespo

    Halo! Aku sosiologis lan seneng banget karo bocah. Aku nggawe video babagan dolanan sing paling disenengi bocah cilik ing omah. Saliyane nyenengake kanggo dheweke, dheweke uga bakal bisa entuk ilmu sing bakal mbantu proses pendhidhikan lan sosialisasi, sinau hubungan karo kulawarga lan lingkungane kanthi cara sing sehat lan seneng.

  • Montse Armengol

    Ibu bangga karo bocah lanang nalika remaja. Katresnan karo urip lan alam. Kekasih sastra, fotografi lan nari wiwit cilik. Wulang kanthi kodrat alami lan kanthi sawetara proyek tanpa wates sing ngimpi bisa tangi. Spesialisasi psikologi anak, profesi minangka semangatku. Aku mesthi gumun karo penasaran bocah kanggo nemokake lan potensi kreatife.

  • Mel elices

    Semangat kanggo pendhidhikan ndadekake aku sinau Pendidikan Awal Kanak-kanak dhisik banjur dadi karir Pedagogi. Lan rasa penasaran (kanggo watesan sing ora dikarepake), nuwuhake aku kanggo nyinaoni topik sing ana gandhengane karo pendhidhikan emosi, disiplin positif lan parenting sing ngajeni.

  • Rosana Gadea

    Aku penasaran, gelisah lan ora konformis, sing nggawe aku takon meh terus-terusan jagad sing ngubengi kita, utamane apa sing ana hubungane karo ibu lan wong tuwa, ing endi ana mitos lan kapercayan palsu. Aku seneng njaluk dhasar, kanggo sabab lan saka kana, tumindak. Aku dilatih babagan nyusoni lan nyegah lan promosi kesehatan bocah.

  • Donlu Musical

    Wiwit cilik aku duwe semangat mulang bocah lan dolanan karo bocah-bocah. Muga-muga liwat artikel, aku bisa nuduhake kabeh kaluwihan saka kegiyatan kulawarga.