Колку време е потребно за да ви се смири менструацијата откако ќе ги прекинете апчињата за контрацепција?

Колку време е потребно за да ви се смири менструацијата откако ќе ги прекинете апчињата за контрацепција?

Контрацептивните пилули се најкористениот метод и како бариера за да не забремените. Содржи висок процент на…