Марија Хозе Ролдан

Мајка, терапевтски педагог, психопедагог и страствена за пишување и комуникација. Моите деца ме учат да бидам подобра личност и да го гледам светот на поинаков начин, благодарение на нив сум во континуирано учење ... Мајчинството ми го смени животот, можеби поуморно, но секогаш посреќно.