Тој Торес

Родителството е возбудлив свет, полн со предизвици кои на моменти можат да бидат огромни. Theубовта кон децата е бесконечна, но не е секогаш доволна за решавање на секојдневни проблеми. Откривањето на моја кожа ме натера да испитам повеќе за мајчинството и за почитното родителство. Споделувањето на моето учење, додадено на мојата страст за пишување, стана мојот начин на живот. Јас сум Тој и ве придружувам во возбудливиот свет наречен мајчинство. .