Алиша томеро

Јас сум Алиша, многу страствена за моето мајчинство и готвење. Сакам да слушам деца и да уживам во целиот нивен развој, па затоа што сум iousубопитен за нив, ми даде можност да напишам каков било совет што може да се даде како мајка.

Алиша Томеро има напишано 673 напис од септември 2019 година