Марта Кастелос

Психологот страствен по емоционална интелигенција и личен развој. Сакам да направам се што е можно за децата и нивните родители да бидат добро, и што е најважно: бидете среќни, бидејќи нема ништо поубаво од тоа да се види обединето семејство.