Јасмина Мартинез

Мајка во пракса, ЈуТубер на моменти и Супериорен лабораториски техничар. Јас го исполнив мојот сон да бидам млада мајка, секој ден е нова авантура, и не ја менувам за ништо! Сакам да бидам информиран за сите актуелни проблеми во врска со воспитувањето на нашите малечки и да го споделам она што го учам со сите вас. Цврсто верувам дека денешните деца можат да ја сменат иднината на нашата Земја.