Како да ги користите штитниците на брадавиците

Како да се користат штитниците за брадавиците за доење и кога се препорачува нивна употреба

Штитниците на брадавиците се најдобрата алтернатива за користење за доење. Има мајки кои имаат многу потешкотии со користење на…