Ekipi editorial

Nënat Sot është një faqe në internet AB dhe ne e kryejmë atë me shumë dashuri, duke iu drejtuar të gjithë prindërve ose njerëzve që lidhen me botën e fëmijëve dhe adoleshentëve që duan të zbulojnë informacione në lidhje me amësinë, atësinë, prindërit, edukimin, psikologjinë e fëmijëve, shëndetin e fëmijëve, zanatet , receta për fëmijë, udhëzime edukative, këshilla për prindërit, këshilla për mësuesit ... Në fund të fundit, ne jemi të përkushtuar për të analizuar informacionin më të rëndësishëm që çdo prind, ose kushdo që ka fëmijë ose adoleshentë në kujdesin e tyre, mund t'ju interesojë. Ne gjithashtu flasim për familjen, emocionet, shkollën, kuriozitetet dhe shumë më tepër.

Ekipi i shkrimit përbëhet nga njerëz të cilët, në një mënyrë apo në një tjetër, janë të lidhur me botën e arsimit dhe amësisë. Të specializuar në tregimin e gjithçkaje që duhet të dini për rritjen e fëmijëve tuaj. Përmbajtja që ne ofrojmë është e një cilësie të lartë në mënyrë që të keni informacionin më të mirë në dispozicionin tuaj. Nëse doni të dini se për çfarë mund të flasim me ju, vizitoni faqen tonë seksione!

El Ekipi editorial i Madres Hoy Përbëhet nga redaktorët e mëposhtëm:

Nëse edhe ju doni të bëheni pjesë e ekipit shkrimtar të Nënave Sot, plotësoni këtë formular.

Koordinatore

  Redaktorët

  • Tony Torres

   Prindërimi është një botë emocionuese, plot sfida që mund të jenë mbingarkuese herë pas here. Dashuria për fëmijët është e pafund, por nuk është gjithmonë e mjaftueshme për të zgjidhur çështje të përditshme. Zbulimi i saj në lëkurën time më bëri të hetoj më shumë për amësinë dhe prindërimin e respektueshëm. Ndarja e mësimit tim, shtuar pasionit tim për të shkruar, është bërë mënyra ime e jetës. Unë jam Toñy dhe ju shoqëroj në botën emocionuese të quajtur amësi. .

  • Alicia tomero

   Unë jam Alicia, shumë e apasionuar pas amësisë dhe gatimit. Më pëlqen të dëgjoj fëmijët dhe të shijoj gjithë zhvillimin e tyre, prandaj kurioziteti për ta më ka dhënë mundësinë të shkruaj çdo këshillë që mund të jepet si nënë.

  • Susana godoy

   Diplomë në Filologji Angleze, dashnore e gjuhëve, muzikë e mirë dhe gjithmonë me një profesion si mësues. Edhe pse ky profesion mund të kombinohet me shkrimin e përmbajtjes dhe veçanërisht me amësinë. Një botë që ne mësojmë, ndiejmë dhe zbulojmë çdo ditë së bashku me të vegjlit tanë, për tu shkatërruar këtu.

  • Karmen mari

   Përshëndetje! Unë dua të shkruaj dhe jam e apasionuar, nga thirrja dhe trajnimi, për krijimtarinë dhe mësimdhënien, dy nga aspektet në të cilat nënat mësojnë të bëjnë orën dhe kështu bëhen ekspertë të vërtetë për fëmijët e tyre.

  • Miriam Guasch

   Farmacist u diplomua në vitin 2009 në Universitetin e Barcelonës (UB). Që atëherë e kam përqendruar karrierën time në përfitimin e bimëve natyrore dhe kimisë tradicionale. Unë jam një adhurues i fëmijëve, kafshëve dhe natyrës.

  • maruuzen

   Jam diplomuar dhe mësuese për Komunikim dhe kam marrë pjesë në disa programe televizive për fëmijë, duke gjeneruar përmbajtje të krijuara për ta. Të qenit në të njëjtën kohë, nënë dhe teze e fëmijëve të moshave dhe gjinive të ndryshme, më jep lloj-lloj eksperiencash që përpiqem t'i kap në artikujt e mi.

  Ish-redaktorët

  • maria jose roldan

   Nënë, pedagog terapeutik, psikopedagog dhe i apasionuar pas shkrimit dhe komunikimit. Fëmijët e mi më mësojnë të jem një person më i mirë dhe ta shoh botën në një mënyrë tjetër, falë tyre jam në mësim të vazhdueshëm ... Nëna më ndryshoi jetën, mbase më e lodhur, por gjithmonë më e lumtur.

  • Ana L.

   Përshëndetje, unë shkruaj për pothuajse çdo temë, sepse nuk mund të bëja ndryshe. Përhapja e ideve, vlerave dhe informacionit më duket themelore. Sidomos lënda e arsimit, e rregulluar ose jo, dhe trajnimi tek fëmijët dhe adoleshentët më duket shumë interesante.

  • Marta Castelos

   Psikolog i apasionuar pas Inteligjencës Emocionale dhe zhvillimit personal. Më pëlqen të bëj gjithçka që është e mundur që fëmijët dhe prindërit e tyre të jenë mirë, dhe më e rëndësishmja: të jesh i lumtur, sepse nuk ka asgjë më të bukur sesa të shohësh një familje të bashkuar.

  • Sergio Gallego

   Unë jam babai i dy fëmijëve të mrekullueshëm dhe dua gjithçka që ka të bëjë si me pedagogjinë, ashtu edhe me edukimin. Të jesh në gjendje të shkruaj tek Nënat Sot më ndihmon të përcjell gjithçka kam mësuar gjatë viteve si baba dhe burri i një familjeje të shkëlqyer.

  • Makarena

   14 vjet e gjysmë më parë takova mësuesin tim të madh, dy vjet më vonë erdhi në botë një person që jeton deri në emrin e tij (Sofja); Ata nuk u ngjajnë fëmijëve të ëndrrave të mia, sepse janë shumë më të mirë ... Unë mezi pres t'ju tregoj gjëra për ato që po mësoj ... dhe ju të më tregoni.

  • Maria Jose Almiron

   Emri im është María José, unë jetoj në Argjentinë, dhe unë kam një diplomë për Komunikim, por mbi të gjitha, një nënë e dy fëmijëve që e bëjnë jetën time më të gjallë. Unë gjithmonë më kanë pëlqyer fëmijët dhe kjo është arsyeja pse unë jam gjithashtu një mësuese kështu që kjo qenie me fëmijë është e lehtë dhe e këndshme për mua. Më pëlqen të transmetoj, mësoj, mësoj dhe dëgjoj. Sidomos kur bëhet fjalë për fëmijët. Sigurisht, gjithashtu duke shkruar kështu është se këtu po shtoj pendën time për këdo që dëshiron të më lexojë.

  • Ana M Longo

   Unë kam lindur në Bon (Gjermani) në 1984 dhe jam vajza e prindërve Galicianë dhe migrantë. Fëmijët kanë qenë dhe janë gjithmonë një referencë në jetën time; Në fakt, unë kam studiuar Bachelor të Pedagogjisë sepse e dija, që në moshë të re, që puna ime duhej të kishte lidhje me ta, madje në disa raste kam qenë edhe kujdestare e fëmijëve dhe mësuese private. Unë e dua atë që bëj dhe shpresoj që kjo të pasqyrohet në artikujt e mi.

  • Jasmin bunzendahl

   Unë jam nënë e dy fëmijëve me të cilët mësoj dhe rritem çdo ditë. Përveç të qenit nënë, i cili është "titulli" për të cilin jam më krenar, unë kam një BA në Biologji, një Teknik të Ushqimit dhe Dietetikës dhe një Doula. Më pëlqen të studioj dhe hulumtoj gjithçka që lidhet me amësinë dhe prindërimin. Aktualisht unë kombinoj punën time në një farmaci me kurset dhe punëtoritë që unë jap në tema të ndryshme në lidhje me amësinë.

  • Iris Gamen

   Dashuria që ndihet për të vegjlit në shtëpi është e pallogaritshme. Të shkruash për aventurat e reja të përjetuara nga të qenit prindër është një përvojë mësimi për ju dhe mua.

  • Nati garcia

   Unë jam një mami, një nënë dhe kam kohë që po shkruaj një blog. Jam shumë i shqetësuar për gjithçka që lidhet me amësinë, edukimin dhe rritjen personale të grave. Vetëm duke qenë mirë të informuar mund të vendosim se çfarë është më e mira për ne dhe familjen tonë.

  • Imazhi i vendit mbajtës të Maria Madro Madal

   Nënë e një drite frymëzuese, pedagog i ardhshëm, dekorues teknikisht, shkrimtar i përjetshëm në hije, artizan, vokalist dhe kompozitor, nxënës i gjithçkaje, mësues i asgjëje. I dashuruar me arsimin, muzikën dhe jetën në përgjithësi. Pozitivizmi në ekstremis, gjithçka ka një anë të mirë dhe nëse nuk ka, unë do të jem përgjegjës për krijimin e saj. Pranë të voglit tim, gjithçka është shumë më e lehtë.

  • Valeria sabater

   Unë jam një psikolog dhe shkrimtar, pasionet e mia janë të shkruarit dhe fëmijët. Unë i ndihmoj ata të rrisin aftësitë e tyre themelore, të integrohen në këtë botë komplekse në mënyrë që të mësojnë të jenë të lumtur dhe të pavarur. Të punosh me ta është një aventurë e mrekullueshme që nuk mbaron kurrë.

  • Yasmina Martinez

   Nëna në praktikë, YouTuber herë pas here dhe Teknike Superiore e Laboratorit. Kam përmbushur ëndrrën time për të qenë një nënë e re, çdo ditë është një aventurë e re, dhe unë nuk e ndryshoj atë për asgjë! Më pëlqen të informohem për të gjitha çështjet aktuale në lidhje me rritjen e fëmijëve tanë dhe të ndaj atë që mësoj me të gjithë ju. Unë fuqimisht besoj se fëmijët e sotëm mund të ndryshojnë të ardhmen e Tokës sonë.

  • Marta Krespo

   Përshëndetje! Unë jam një sociolog dhe i apasionuar pas fëmijëve. Unë bëj video në lidhje me lodrat që më të voglat në shtëpi pëlqejnë më shumë. Përveç argëtimit për ta, ata do të jenë në gjendje të fitojnë njohuri që do t'i ndihmojnë në procesin e tyre arsimor dhe socializimit, duke mësuar të lidhen me familjen dhe mjedisin e tyre në një mënyrë të shëndetshme dhe të lumtur.

  • Mel nxjerr

   Pasioni im për arsimin më bëri të studioj fillimisht Edukimin e Fëmijërisë së Hershme dhe më pas një karrierë Pedagogjike. Dhe kureshtja ime (deri në kufij të pa dyshuar), më bëri të hetoj tema në lidhje me edukimin emocional, disiplinën pozitive dhe prindërimin e respektueshëm.

  • Montse Armengol

   Mamaja krenare për një djalë në adoleshencën e tij. I dashuruar me jetën dhe natyrën. Adhurues i letërsisë, fotografisë dhe vallëzimit që nga fëmijëria ime. Vetë-mësuar nga natyra dhe me një numër të pafund projektesh që ëndërroj t’i zgjoj. E specializuar në psikologjinë e fëmijëve, profesioni im është pasioni im. Gjithmonë kam mbetur i mahnitur nga kureshtja e fëmijëve për zbulimin dhe potencialin e tyre krijues.

  • Ale Jimenez

   Emri im është Ale dhe unë jam një Edukator i Fëmijërisë së Hershme. Unë ende nuk jam nënë, edhe pse në të ardhmen do të doja të isha një pasi i dua fëmijët. Unë jam gjithashtu i apasionuar pas botës së gatimit, zanatit dhe vizatimit, prandaj jam i bindur që mund t'ju ndihmoj shumë në edukimin e fëmijëve tuaj.

  • Rosana Gadea

   Unë jam kurioz, i shqetësuar dhe jokonformist, gjë që më bën të vë në dyshim pothuajse vazhdimisht botën që na rrethon, veçanërisht atë që lidhet me amësinë dhe prindërimin, ku banon kaq shumë mit dhe besim i rremë. Më pëlqen të shkoj në rrënjë, në kauzë dhe nga atje, të veproj. Unë jam trajnuar për ushqyerjen me gji dhe për parandalimin dhe promovimin e shëndetit të fëmijëve.

  • Muzikal Donlu

   Që kur isha e vogël kam pasur pasion të mësoj të vegjlit dhe të luaj me ta. Kështu që shpresoj që përmes artikujve të mi t'ju tregoj të gjitha avantazhet e aktiviteteve familjare.