Ftohjet në foshnje

Ftohjet në foshnje

Ftohjet në foshnje

L ftohjet tek foshnjat ato janë një nga shqetësimet që një nënë ka gjithmonë. Të sapolindurit nuk kanë një sistem imunitar shumë të zhvilluar, për këtë arsye ka më shumë të ngjarë që të rriturit se të rriturit të marrin një të ftohtë ose të ftohtë të vogël.

Gjëja më e rëndësishme është të mos shqetësohesh tepër. Po ne jemi prindërit e rinj Quiteshtë mjaft e zakonshme për ne të mendojmë se fëmija ynë ka një sëmundje serioze kur ndoshta ajo që ka është një ftohje e vogël.

Se duhet të bëj?

Nëse jeni në atë situatë, këtu ne ju japim një seri këshillash që të dini si të kujdeseni më mirë për fëmijën tuaj dhe ta bëni atë të kalojë të ftohtin në mënyrën më të rehatshme të mundshme.