4 pilem anu pangsaéna pikeun ibu hamil

Gebeg tuangeun brondong

Kakandungan mangrupikeun jaman anu khusus pisan pikeun sadaya awéwé, pikeun unggal awéwé anu hamil ku cara anu béda, tapi dina sagala hal éta mangrupikeun momen anu unik dina kahirupan unggal awéwé anu ngimpi ngagaduhan murangkalih. Tapi, éta mangrupikeun salah sahiji periode anu paling istiméwa, éta henteu ngajantenkeun gampang dibawa. Biasana, kakandungan janten rada panjang sareng beurat, utamina nalika ngahontal trimester katilu.

Pikeun ngungkulan kakandungan ku cara ngahibur, pikaresepeun sareng anu aya hubunganana sareng topik dina kahirupan anjeun ayeuna, anjeun tiasa teras-terasan kana sési pilem anu saé. Papan reklame anu ngandung tema kakandungan lega pisan, anjeun ngan ukur kedah milih anu paling anjeun resep terasrasakeun sési pilem. Ngamangpaatkeun kanyataan yén kami aya di panto akhir minggu, kami parantos nyiapkeun daptar ieu anu kalebet pilem karesep urang ngeunaan kakandungan.

4 pilem kanggo ibu hamil

Aya pilem anu henteu kaetung ngeunaan kakandungan sareng dina unggal jinis éta dirawat tina sudut pandang anu béda. Meureun anjeun resep pilem romantis, komedi, fiksi ilmiah atanapi naha henteu, dokumenter. Bahkan mungkin anjeun langkung resep maca, janten kami ngantepkeun anjeun dina tautan ieu buku anu pangsaéna ngeunaan kakandungan.

urang kami parantos milih komedi romantis pikeun seleksi ieu pilem, janten anjeun tiasa gaduh waktos anu senang sareng ngahibur nonton pilem ngeunaan kakandungan.

Naon anu diarepkeun nalika anjeun ngarepkeun

Pilem Naon Anu Diarepkeun Nalika Anjeun Ngarepkeun

Gambar: Ngarencanakeun janten kolot

Pilem anu pikaresepeun ieu dibéntangan ku Cameron Díaz sareng palaku aktor sareng aktris kasohor, sapertos Jennifer López. Pilemna dumasar kana buku anu sami namina, laris anu dianggap "bibel pikeun ibu hamil."

Pilem ieu ngurus kakandungan tina sudut pandang anu béda, khusus, éta nyaritakeun pangalaman opat pasangan anu nampi sareng ngalaman kakandungan ku sudut pandang anu béda pisan. Masing-masing pasangan ieu ngagaduhan kaayaan hubungan anu béda sareng sanaos kaayaan pribadi masing-masing, aranjeunna hirup kakandungan ieu kalayan émosional, kalayan prihatin sareng takwa anu sami dina nyanghareupan tahap anyar anu bakal datang.

9 bulan

Pilem 9 bulan

9 Bulan mangrupikeun komédi romantis anu dibéntangan ku Hugh Grant sareng Juliane Moore. Samuel sareng Rebecca mangrupikeun pasangan anu déwasa, kalayan hirup damel anu suksés sareng hubungan anu mantep. Kahirupan ieu sampurna pikeun Samuel, anu resep kana mobilna, Emper beureum anu spektakuler. Tapi hirup butuh giliran 180 derajat nalika Rebecca hamil. Sanaos anjeunna nampi kakandungan ku émosina anu hébat, Samuel kedah nyanghareupan sababaraha cara, mamang sareng sieun kaleungitan gaya hirup anu anjeunna resep pisan.

Kakandungan mangrupakeun tantangan pikeun pasangan ieu, kumargi kaayaan Rebecca ngabahayakeun hubungan aranjeunna, dugi ka ayeuna, sampurna.

Rencana B

Rencana Pilem B

Gambar: Hiji deui di kulawarga

Komedi romantis anu pikaresepeun ieu dibéntangan ku Jennifer Lopez, dibéntangan ku Zoe. Karék umur 30, Zoe téh bosen ngantosan pangeranna menawan muncul sareng mutuskeun janten ibu tunggal. Tapi anu henteu dibayangkeun ku Zoe nyaéta dinten anu sami nalika inseminasi buatan bakal dilakukeun, anjeunna bakal minuhan cinta hirupna. Nalika awéwé ngora mendakan yén anjeunna hamil, anjeunna mutuskeun pikeun nyumputkeun rusiahna bari bari nguatkeun hubunganana sareng Stan.

Mimitina, anjeunna pikir budak awéwé nyumputkeun naon sababna Zoe nyumputkeun kakandungan kakandungan ti anjeunna. Tapi deui Zoe salah pisan panginten yén aranjeunna bakal ninggalkeun anjeunna kusabab kaayaan dirina.

Ngaco ngerakeun

Pilem matak éra

Gambar: Hiji deui di kulawarga

Allison mangrupikeun umur 24 taun sareng karir suksés salaku wartawan. Dina kaayaan naon waé anjeunna nyandung ideu janten indung, sahenteuna pikeun momen. Tapi sakumaha biasana kajadian, dina kahirupan henteu sadayana saluyu sareng rencana sareng dina wengi kaluar, sadayana robih dina kahirupan protagonis. Allison mendakan yén anjeunna parantos reuneuh tina pendirian sapeupeuting sareng kahirupan sareng rencana dirina anu ngageleger sateuacan sampéanna.

Allison mutuskeun kanggo nyarios sareng bapak putrana sareng sakali ngajempolan awal parantos réngsé, aranjeunna mutuskeun nyobian ngagaduhan hubungan. Kalayan seueur kasusah, teu satuju sareng sauyunan, pasangan anu anéh ieu ningali kumaha kakandunganana maju.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.