10 Hal Reuwas Ngeunaan Nyandak Budak Anjeun ka Kemah

Barudak di camp usum panas

Anjeunna terang sababaraha hal ngeunaan ngirim barudak ka kemah. Kuring terang aranjeunna bakal lulus loba waktu di luar sarta yén maranéhna bakal coba hal anyar. Papanggih jalma anyar sareng diajar langkung seueur ngeunaan hal anu anjeun resep. Aranjeunna bakal ngojay jeung seuri jeung tetep nepi pisan telat. Ieu mangrupikeun hal-hal anu kuring terang.

Tapi sanggeus ningali kumaha aranjeunna anjog ti kampah Anjeun diajar ningali hal-hal anu langkung héran, hal-hal anu henteu aya dina pikiran anjeun.

 Saluareun kasenangan sareng tuangeun, carita ku api unggun sareng kaulinan anu aranjeunna ulinkeun anu ngajantenkeun aranjeunna bagja, ieu mangrupikeun hal-hal anu kuring henteu ningali datang. Sareng kuring badé ngamimitian ku anu paling hese.

  1. Aranjeunna berjuang, tapi éta patut eta. Kuring terang ieu sanés anu urang pikahoyong pikeun aranjeunna, tapi éta saleresna mangrupikeun hal anu saé. Pikirkeun waktos nalika anjeun kedah kerja keras pikeun hiji hal. Sakali anjeun gagal sareng nyobian deui. Aya naon? anjeun diajar Anjeun tabah. Anjeun beuki kuat. Sumuhun, di camp aya gelut. Panginten aranjeunna henteu kéngingkeun ranjang luhur sapertos anu dipikahoyong atanapi henteu tiasa nangtung dina ski cai. Meureun maranéhna lasut imah maranéhanana. Seueur. Tapi maranéhna nyieun babaturan anu mantuan aranjeunna ngarasa kirang nyalira. Naon waé tarungna, éta mangrupikeun kasempetan kamekaran anu aranjeunna henteu bakal di bumi. Jeung nu ngajadikeun tarung worthwhile.
  2. Diomongkeun ngeunaan tumuwuh nepi, aranjeunna tumuwuh! Aranjeunna ngantunkeun sapertos orok anjeun, sareng kumaha waé aranjeunna sumping ka bumi katingali langkung dewasa. Henteu janten masalah upami aranjeunna angkat sadayana usum panas atanapi dua dinten. Kamerdikaan ngajadikeun aranjeunna tumuwuh. (Catetan samping: Aranjeunna tetep orok anjeun.)
  3. Nu nangkeup panungtungan jeung nu nangkeup kahiji anu pangalusna anjeun geus kungsi lila, utamana lamun anak anjeun preteen atawa rumaja. Nangkeup pas sateuacan aranjeunna angkat tiasa langkung kuat tibatan anu anjeun bayangkeun, janten nangkeup pageuh. Sareng nalika aranjeunna uih deui, ngan ukur gaduh panangan anjeun deui, nya, éta ngan ajaib.
  4. Aranjeunna ngabandungan. Henteu janten masalah upami aranjeunna angkat ka camp dinten atanapi nyéépkeun tilu minggu di kabin. Kabersihan béda di camp. Hayu urang nyanghareupan eta: eta ampir euweuh. Tapi aranjeunna salamet sareng anjeun tiasa ngintunkeun aranjeunna langsung kana pancuran nalika aranjeunna ka bumi.
  5. laundry bakal kaget anjeun. Kumaha bae sakabeh baju anjeun bakal bau kawas sapatu gym baseuh ditinggalkeun dina tong sampah di panonpoé salila saminggu. Teu héran tempo aranjeunna meureun maké baju sarua lolobana waktu jeung teu ganggu pikeun ngaganti. Aturan umum: lamun indit kémping, ngumbah kaluar. Baju, kantong saré, sorangan. Sagalana dikumbah.
  6. Aranjeunna kedah bobo. Anjeun bakal hoyong terang sadayana. Jeung maranéhna bakal senang ngabejaan Anjeun. Pikeun persis 15 menit. Lajeng maranéhna bakal murag kana sare jero, meureun malah murag saré ngaliwatan dinner jeung moal hudang nepi ka poé saterusna. Henteu aya anu lepat: aranjeunna ngan ukur béak tina petualangan. Henteu kunanaon, sabab anjeun bakal lebet sareng mariksa aranjeunna sapertos anu anjeun lakukeun nalika alit, nyikat rambutna sareng nyium dahi.
  7. Aranjeunna gaduh babaturan anu anjeun henteu terang. Aranjeunna patepung jalma. Aranjeunna nyieun babaturan anyar. Aranjeunna bakal ngobrol ngeunaan jalma ieu saolah-olah anjeun terang aranjeunna. Ngan maén babarengan jeung maranéhna. Éta langkung gampang pikeun sadayana.
  8. Duit kabeh indit ka toko camp, éta pangalusna. Sareng enya, aranjeunna nyéépkeun sadayana pikeun permen. Aranjeunna bakal henteu kunanaon. Henteu aya kajadian pikeun sababaraha dinten ...
  9. Surat/email/teks Anjeun leuwih penting pikeun anjeun ti batan maranehna.  Upami aranjeunna henteu émut naon anu anjeun tulis atanapi ngan ukur ngucapkeun hatur nuhun, komunikasi éta nyayogikeun tujuanana: Aranjeunna ngingetkeun aranjeunna yén anjeun salawasna aya pikeun aranjeunna sareng ngajantenkeun anjeun langkung nyambung.
  10. Sanaos éta "minggu anu pangsaéna dina kahirupanna", aranjeunna bungah di bumi. Aranjeunna nyéépkeun sadayana saminggu dina jalan-jalan. Ayeuna, aranjeunna parantos uih deui ka tempat anu aman sareng dipikacinta sareng tiasa bersantai. Sareng aranjeunna ngahargaan éta ogé, sanaos aranjeunna henteu sadar.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.