10 Gagasan pikeun masihan anak anjeun dina ulang taun kahijina

Orok dina ulang taun kahijina

Upami ulang taun kahiji anak anjeun datang, anjeun bakal milarian kado pikeun orok umur sataun. Ulang taun anu mimiti istiméwa, éta mangrupikeun perayaan anu munggaran sareng pastina anjeun hoyong janten gaya.

Pilih kado pikeun orok umur sataun éta rumit, sabab pikeun aranjeunna objek naon waé anu dipiboga ku aranjeunna pikaresepeun. Telepon atanapi sabotol kosong cai kosong. Éta pisan sababna naha penting pikeun nyandak waktos na  milih cocooan anu tiasa lepas tina waktos.

Kusabab pastina ayeuna kuring henteu merhatoskeun teuing, tapi panginten saatos sababaraha bulan éta bakal janten cocooan karesep anjeun. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngamangpaatkeun kasempetan éta, sareng milih kaulinan anu tiasa dinikmati sakulawarga.

Hadiah pikeun orok umur sataun

Blok gedong

Blok gedong

Seueur blok kanggo ngawangun, gampang dibungkus dina kotak, sareng cara anu hadé pikeun ngajar murangkalih supados rapih Maranéhna nyaéta sampurna pikeun ngembangkeun imajinasi murangkalih. Kalayan aranjeunna aranjeunna tiasa nyiptakeun rébuan bentuk sareng upami sapotong leungit, gampang pikeun ngagentos sareng bahkan ningkatkeun koleksi. Kalayan blok anjeun tiasa nikmati salaku kulawarga sareng nyéépkeun waktos hiburan.

Kaulinan psikomotor barudak

Kaulinan psikomotor

Éta rupa-rupa sirkuit kalayan bola warna atanapi kotak kai kalayan kagiatan anu béda dina unggal sisi. Aranjeunna sampurna pikeun umur ieu, mindahkeun bal tina hiji sisi ka sisi anu sanés ngahibur aranjeunna pisan. Dina jinis kaulinan ieu anjeun bahkan tiasa milih abacus, anu bakal ngabantosan anjeun dina waktos salajengna pikeun diajar matématika.

Potongan pikeun nyocogkeun

Kit pikeun potongan pas

Aya seueur kaulinan sapertos kieu, didamel tina plastik atanapi kai, nganggo atanapi henteu nganggo musik. Aranjeunna ngagaduhan bentuk sareng potongan anu béda pikeun pas. Sampurna pikeun budak leutik diajar cara anu béda-béda, sareng anjeun bakal énggal-énggal ditangkep sapotong pas sareng bantosan.

Gitar orok

musicales Instrumentos

Kendang, gitar alit, atanapi piano cocooan. Nyorong kreativitas musik mangrupikeun langkah anu wijaksana. Tapi upami tiasa, pastikeun yén aranjeunna gaduh volume anu tiasa diatur.

Buku Musik pikeun Orok

Buku

Teu pernah mimiti teuing pikeun ngamimitian watek maca. Pilarian kanggo ngagaduhan warna anu caang anu narik perhatian anjeun. Éta tiasa janten buku musik, anu ngagaduhan lagu-lagu tradisional sok atanapi buku kalayan kagiatan, diluyukeun sareng umur na.

Dahareun cocooan

Dahareun cocooan

Aranjeunna sampurna pikeun ngahudangkeun minat anjeun kana tuangeun. Nalika anjeunna tumuh, éta ogé bakal ngabantosan anjeun ngajar anjeunna kecap-kecap énggal, naon anu disebat macem pangan sareng warna. Éta ogé gampang disimpen, anjeun ngan ukur peryogi kotak dimana aranjeunna tiasa nempatkeun éta tanpa ado salajengna.

Set cincin setél

Piramida kalayan hurung

Aya seueur versi ngeunaan cocooan ieu, sanaos anu paling dikenal sareng paling gampang dipanggihan mangrupikeun palastik. Éta silinder nganggo dasar na rupa-rupa gelang warna ukuran béda-béda. Meureun mimitina anjeunna bakal nganggo gelung pikeun miceunana dimana-mana, sabab dina yuswa ieu mangrupikeun gim anu dipikaresep. Tapi ku langkungna waktos, orok anjeun bakal ngartos tujuan cocooan éta, sareng bakal diajar ngatur cincin ku ukuranana.

Papan sihir

Buku atanapi papan tulis pikeun dicét ku cai

Ieu lumayan kapendakan, sampurna pikeun murangkalih diajar cet, tanpa bahaya tuang cét atanapi patri. Naha kitu didamel nganggo lawon khusus anu diwarnaan ku caiMarengan buku éta ngagaduhan spidol anu tiasa dieusian deui, pikeun cet dina buku, éta mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngamimitian ngalukis.

Cocooan mandi

Cocooan mandi

Dina umur ieu, barudak mimiti resep waktos mandi. Sareng sababaraha sato laut sareng warna anu matak, kamar mandi bakal jadi paling senang di buruan.

Leumpang orok

Koridor lumpat

Henteu lami, orok anjeun bakal mimiti ngaléngkah. Lumpat koridor nyaéta mangpaat pisan pikeun ngabantosan anjeun dina waktos ayeuna.

Luhureun sadaya, sareng anu paling penting, nyaéta orok henteu mendakan gunung cocooan anu anjeunna henteu merhatoskeun. Langkung saé ngadamel daptar sareng neraskeun ka anggota kulawarga, sareng Upami aya seueur hadiah, tong nawiskeun sakaligus.

Pasihan anjeunna pasangan atanapi tilu diantarana, sareng nalika anjeunna lirén merhatoskeun aranjeunna, angkat nyandak batur anu anjeun gaduh dina lomari, janten anjeun bakal ngagaduhan berita langkung lami.

Kuring miharep daptar ieu tina kado pikeun orok umur sataun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)