10 kostum Lebaran gampang pikeun murangkalih

Barudak dibaju dina Lebaran

Dina sababaraha dinten dinten ti Lebaran, pésta anu, sanaos khas Amérika Serikat, nuju dirayakeun di seueur nagara. Ganti baju pikaresepeun pikeun barudak leutik di bumisabab tiasa ngalukis wajahna sareng macana salaku karakter karesepna. Pikeun ngarayakeun dinten ieu sareng murangkalih anjeun, anjeun tiasa ngatur anu pikaresepeun sareng pikasieuneun pésta di DPR.

Bahkan di seueur kota koleksi trinket dikelompokeun, sapertos anu dilakukeun di nagara asalna. Upami anjeun badé ngagungkeun dinten ieu sareng murangkalih anjeun, penting pikeun anjeun ngarencanakeun kostum sateuacanna. Kukituna anjeun tiasa ngahémat seueur artos sareng sadayana bakal siap dina dinten pésta.

Ngadamel kostum DIY

Ngalangkungan kostum rumit anu dilakukeun ku ibu sababaraha taun ka pengker, jam ngaput sareng seueur artos anu diséépkeun pikeun bahan. Kiwari anjeun tiasa mendakan seueur bahan murah, Kalayan anjeun tiasa ngadamel kostum naon waé. Anjeun bakal nyetél tingkat paménta nyalira, gumantung kana waktos anjeun, kamungkinan sareng kreativitas anjeun.

Anjeun tiasa ngadamel kostum sakumaha saderhana atanapi rumit sakumaha anu anjeun pikahoyong. Kalayan lem tékstil anu saé sareng sababaraha bahan daur ulang, anjeun tiasa kéngingkeun hasil anu saé. Saatos anjeun bakal mendakan 10 ideu anu tiasa anjeun anggo salaku inspirasi.

Kostum zombie barudak

Kostum zombie barudak

Ngadamel kostum zombie ngan ukur peryogi sababaraha menit. Tingali di bumi pikeun baju anu paling dianggona sareng teu émut yén éta téh manja. Anjeun ngan ukur kedah ngadamel sababaraha motong sareng cet sababaraha titik. Anu pamungkas, sababaraha cét raray sareng murangkalih anjeun bakal ngalakukeun sésana ku performa anu hébat.

Kostum bat

Kostum Bat Kids

Jinis kostum ieu saderhana ngan ukur kedah mésér sababaraha potongan lawon hideung. Motong lapisan na hem kalayan napel lawonIeu bakal nyegah tina fraying. Topéng sareng headband kalayan Ceuli lucu bakal ngalengkepan kostum na.

Kostum lebah

Kostum Lebah Orok

Kostum sato lucu pisan kanggo murangkalih alit. Kostum nyiruan ieu tiasa dilakukeun ku dua kerok lawon sareng keusikan katun. Sagala keusikan bantal bakal ngabantosan anjeun ngawangun beuteung.

Kostum pelangi

Kostum Laskar Pelangi

Ideu anu sanés sampurna pikeun ganti baju barudak ngora. Dina hal ieu bahanna tiasa kertas atanapi lawon anu dirasana. Ngadamel bentuk pelangi tina karton sareng caket bahan pilihan anjeun di luhur.

Kostum troll

Kostum troll pikeun mojang awéwé

Gambar imut ieu mangrupikeun inspirasi anu hébat nalika ngadamel kostum. Upami anjeun henteu kersa nyéépkeun teuing kostum, anjeun tiasa ngecét rambut putri anjeun langsung sareng nyemprotkeun rambut. Baju tiasa janten pakéan anu anjeun gaduh di bumi anu anjeun nambihan sababaraha detil.

Kostum dukun

Kostum Dukun Gadis

Kostum dukun mangrupikeun salah sahiji anu paling khas dina Lebaran. Nganggo baju anu tos aya di bumi na nambihan topi sareng sapu, anjeun bakal ngagaduhan kostum anu murah pisan.

Kostum lancah

Kostum lancah menit terakhir

Ieu kostum has anu anjeun tiasa nyiapkeun sore sareng nyingkahan anjeun tina rurusuhan. Kalayan kaos kaki hideung panjang atanapi sapasang ketat, anjeun bakal siap kostum. Barang unggal suku nganggo kaos kaki anu digulung sareng ngaput sababaraha jahitan saderhana kana baju hideung.

Kostum Owl

Kostum Owl Barudak

Upami anjeun resep ngadamel kostum anu langkung rumit, ieu mangrupikeun gagasan anu saé. Anjeun kedah kéngingkeun potongan tina lawon bertekstur, sapertos lawon anu dirasana atanapi langkung kandel. Éta henteu rumit teuing, sanaos anjeun bakal lami deui ngadamel kostum ieu.

Kostum Booth Telepon Inggris

Kostum Booth Telepon Inggris

Ieu kumaha ogé, éta kostum anu saderhana pisan di mana anjeun bakal kedah nanem modal ngan sababaraha menit. Kalayan sababaraha kardus ageung sareng gunting, anjeun kostum parantos siap.

Kostum Maleficent Ngora

Kostum Maleficent Ngora

Tungtungna kostum éndah ieu Maleficent ngora. Sanaos sigana katerasan pisan anjeun ngan ukur kedah ngadamel jangjang sareng hiasan sirah. Pikeun ngadamel jangjangna, anjeun tiasa nganggo kardus beurat teras ditutup ku lawon renda. Tandukna tiasa didamel ku cara nempelkeun lapisan tisu wc, ku lem bodas dicampur sareng cai. Sakali garing éta bakal karasa sareng anjeun tiasa cet na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.