11 Hal Anu Anjeun Teu Terang Ngeunaan Sistem Réproduktif Awéwé Urang

sistem réproduktif awéwé

Éta awak urang tapi dina waktos anu sami aya seueur hal anu urang henteu terang ngeunaan éta. Awak urang mangrupikeun kaajaiban anu leres anu ngamungkinkeun hirup tiasa tuwuh dina diri urang. Dinten ieu kami badé nempatkeun lampu sakedik supados langkung terang awak urang. Kami bade nyaritakeun 8 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan sistem réproduktif awéwé kami.

Sistem réproduktif awéwé penting pisan pikeun spésiésna tetep hirup, nyaéta sipatna penting pikeun urang baranahan, tapi urang tiasa hirup sampurna tanpa éta. Sistem réproduktif urang, henteu sapertos sistem lalaki, aya dina jero pelvis. Organ réproduktif internalna nyaéta heunceut, rahim, tabung fallopian, sareng ovarium. Anu éksternalna nyaéta Gunung Venus, klitoris, labia majora sareng minora, vulva sareng kelenjar Bartolino. Data ieu yakin yén anjeun parantos terang kana éta, tapi hayu urang tingali naha anjeun terang data ieu anu bakal urang diskusikeun salajengna.

Data anu anjeun henteu terang ngeunaan sistem réproduktif awéwé anjeun

  • Heunceut mangrupakeun asam. PH heunceut anjeun pisan asam. Caiana rata-rata 4,5 PH nalika 7 nétral. Éta ngagaduhan kaasaman sami sareng bir atanapi tomat. Ieu disababkeun baktéri di daérah anu ngajagi tina nyingkahan inféksi. Kalayan kecap séjén, éta sanggup ngabersihkeun dirina sareng ngajaga dirina tetep séhat, sanaos jelas urang kedah ngajaga kabersihan di daérah anu caket urang. Éta sababna henteu disarankeun ngumbah seueur teuing atanapi nganggo produk anu tiasa ngarobih PH.
  • Awéwé ngahasilkeun sél panggedéna. Sedengkeun lalaki ngahasilkeun sél pangleutikna (spérma), awéwé ngahasilkeun sél pangageungna: endog.
  • Klitoris mangrupikeun daérah anu paling ujung sarafna tina awak manusa. Khususna, éta ngagaduhan langkung ti 8000 tungtung saraf anu didamel pikeun masihan urang pelesir, langkung seueur tibatan sirit anu ngan ukur ngagaduhan 4000 ujung saraf. Éta mangrupikeun hiji-hijina bagian tina awak anu didaptarkeun ukur pikeun ngahasilkeun pelesir, sabab sirit ogé ngagaduhan fungsi réproduktif.

data sistem réproduktif awéwé

  • Rahim mangrupikeun organ anu pang kuatna. Naha anjeun terang yén rahim anjeun kuat pisan? Nalika kakandungan sanggup tumuh 10 kali ukuranana nyalira sareng ngadukung dugi ka 150 kali beurat na nyalira. Kusabab kitu éta ogé organ anu paling fleksibel sareng elastis. Éta ogé hiji-hijina organ anu tiasa nyiptakeun organ séjén dina dirina: plasénta.
  • Aya awéwé anu tiasa gaduh 2 uteri. Leres, éta henteu umum, tapi aya awéwé anu ngagaduhan 2 uterus. Disebut rahim didelph. Naha éta kajantenan? Nya, kusabab perkembangan janin anu teu normal dina ngembangkeun sistem réproduktif na. Éta kajadian dina 1 kasus dina unggal 2000 awéwé.
  • Otot heunceut kuat pisan. Pikeun nguatkeun aranjeunna langkung seueur sareng nyegah kabocoran cikiih di pikahareupeun atanapi pikeun ningkatkeun hubungan séks sareng gaduh orgasme anu langkung sengit, anu Kegel latihan, anu tiasa anjeun lakukeun iraha waé, linggih atanapi ngagolér.
  • Diét mangaruhan bau heunceut. Upami heunceut anjeun bau pisan, éta tiasa janten sabab sababaraha tuangeun anu anjeun ngonsumsi sapertos bawang bodas atanapi cabé. Bau heunceut ogé tiasa bénten-bénten nalika ovulasi.
  • Heunceut ngabogaan pelumas alami disebut squalene. Bahan ieu ogé aya dina ati hiu sareng pelumas anu luar biasa.
  • Biwir heunceut robih nalika urang dihudangkeun. Nalika hubungan seksual, biwir heunceut ngeusi getih sahingga katingalina langkung ageung tibatan normal. Fungsina pikeun nangtayungan klitoris, uretra sareng lawang heunceut.
  • Heunceut tiasa tumuh dugi ka 200% nalika hubungan seksual. Henteu aya nanaon. Sareng nalika orgasme tiasa ngontrak 30% ku tindakan otot-otot vulva.
  • Henteu aya dua vulvas anu sami. Ngan masing-masing jalma bénten, masing-masing vulva sami. Ukuran labia majora sareng minora, warna, asimetri, ukuran ... gumantung ka unggal awéwé.

Kusabab émut ... awak urang éndah sareng urang kedah resep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.