2 resep pikeun trimester katilu kakandungan

Awéwé hamil masak

Triméter terakhir kakandungan peryogi sababaraha kontribusi tambahan sajauh gizi prihatin. Dina titik ieu anjeun panginten hoyong pendak sareng orok anjeun sareng kacapean logis anu disababkeun ku beurat tambahan sareng kakandungan éta nyalira tiasa nyababkeun anjeun hariwang. Penting pisan pikeun anjeun ngendalikeun diét salami minggu-minggu sésana ieu, upami henteu, paningkatan beurat awak tiasa ningkatkeun teu kaendahan.

Anu mimiti anjeun kedah ngupingkeun saran ti bidan anjeun atanapi dokter anu nyandung anjeun. Upami anjeun ngagaduhan indikasi khusus pikeun kasus anjeun, anjeun kedah nuturkeunana. Tapi anu normalna nyaéta dina trimester terakhir ieu, kalori anu diperyogikeun kanggo nambihan kabutuhan energi. Tangtosna ku cara anu séhat sareng ku kontribusi nutrisi anu diperyogikeun pikeun pangwangunan orok anu leres dina tahap akhir ieu.

Naon nutrisi anu dasar dina trimester katilu?

  • Protéin, anu nyumbang kana pembentukan jaringan sareng otot. Anjeun kéngingkeun éta tina lauk, endog, daging, sareng kacang-kacangan.
  • Lemak séhat anu nyayogikeun anjeun minyak zaitun, kacang sareng lauk sapertos salmon, beunghar minyak gajih omega 3.
  • Karbohidrat nyerep lalaunan, séréal sisikian, langkung saé roti gandum sareng pasta.
  • Vitamin jeung mineral sapertos beusi, seng sareng kalsium. Éta aya dina bubuahan sareng sayuran, anu kedah janten tuangeun dasar anu janten pola makan anjeun.
  • Cai, penting pisan pikeun nyiptakeun cairan amniotik salian ti ngadistribusikaeun sadaya nutrisi ka saluruh awak. Éta ogé bakal ngabantosan anjeun ngalawan retain cairan sareng nyingkahan kram leg.

Resep pikeun trimester katilu kakandungan

Penting pisan pikeun anjeun nonton naon anu anjeun tuang salami kakandungan anjeun. Mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngabantosan orok pikeun ngabentuk sareng tumuh leres. Tapi éta henteu hartosna yén diet anjeun kedah matak pikaboseneun sareng diet ketat. Saatos anjeun bakal mendakan 2 usulan pikeun tahap akhir kakandungan anjeun. Upami anjeun henteu acan ngahontal titik ieu, anjeun panginten tiasa resep terang sababaraha resep anu dirancang pikeun pangheulana y trimester kadua tina kakandungan.

Salad sayuran

Salad Chickpea

Resep sareng eusi protéin luhur, Idéal pikeun nyiapkeun kalahiran sareng mendakan diri anjeun pinuh tanaga. Bahan anu diperyogikeun nyaéta:

  • 200 gram tina asak bunciss
  • 2 kaléng tuna alami
  • 1 tomat ageung
  • 1 daun bawang
  • 1 pepino
  • huevos 2
  • minyak zaitun parawan
  • cuka
  • kahayang

Persiapanana saderhana pisan, nyeuseuh cépi kalayan saé pisan sareng ngantep éta solokan, ogé solokan dua kaléng tuna sareng cadangan. Nyiapkeun kaserol sareng cai sareng uyah, nalika mimiti ngagolak, tambahkeun endog sareng masak sakitar 12 menit. Tiis endog ku cai sareng mesék nalika éta haneut kénéh, nyeuseuh pisan ku cai sateuacan teraskeun.

Ngumbah sareng rendang tomat sareng bawang alit kana potongan alit, mesék bonténg sareng potong batu alit. Potong endog kana irisan sareng cadangan. Tempatkeun ceuyah dina mangkok salad, teras tambahkeun sésa bahanna. Tukang, nyiapkeun vinaigrette dina wadah anu misah sareng diteunggeulan ku garpu pikeun emulsify. Tambahkeun ka salad sareng aduk rata.

Turki sareng roti isi kangkung

Turki sareng roti isi kangkung

Resep anu saderhana pisan pikeun Hiji tuangeun enteng sareng bergizi. Bahanna sapertos kieu:

  • Un daging steak sirloin ti Turki
  • Cangkir kangkung seger
  • 1 nyiksikan kéju havarti ringan
  • Satengah alpuket
  • Dua keureut tina roti multigrain atanapi roti pilihan anjeun, langkung saé sakaligus
  • 1 séndok jeruk nipis
  • Sal
  • Minyak zaitun parawan

Persiapanna saderhana pisan sareng gancang. Usum munggaran fillet kalkun na masak dina grill kalayan serelek minyak zaitun parawan. Ngumbah kangkung kalayan saé pisan sareng solokan cai saloba-jauhna. Dina mangkok, tempatkeun daging alpuket sareng mash nganggo garpuh, tambahkeun ciwit uyah, minyak zaitun sareng uyah. Aduk rata sareng sumebar kana irisan roti.

Pikeun ngarakit sandwich anjeun tiasa milih urutan anu anjeun pikaresep, sakali alpuket sumebar Anjeun tiasa nempatkeun keureut kéju, fillet kalkun sareng kangkung di luhur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.