3 conto kaulinan hiburan pikeun barudak

kaulinan hiburan

Kaulinan hiburan tiasa pisan variatif dina téma maranéhanana, tapi aranjeunna sadayana gaduh kaunggulan hébat. Ngaliwatan juego, budak diajar loba pangaweruh, ngamekarkeun kaahlian sosial ogé pamikiran atawa kaahlian kognitif. Kaulinan ogé condong ngagambarkeun leuwih kapercayaan pikeun aranjeunna sarta ogé kreativitas. Tapi kabeh kudu saluyu jeung umurna, kitu deui soson-sosonna sangkan kataji ku sabab lamun henteu bakal bosen.

Sanajan sigana gampang pikeun milih salah sahiji kaulinan hiburan, eta moal salawasna jadi. Ku alatan éta, urang tiasa nganggo pilihan biasa, klasik tapi aranjeunna henteu pernah gagal. Éta sababna dinten ieu kami masihan anjeun 7 conto kaulinan hiburan ngalakonan jeung barudak. Ku cara kieu, aranjeunna bakal maén sareng diajar dina waktos anu sami. Naha anjeun hoyong terang naon aranjeunna?

Kaulinan hiburan: perang balon

Kalawan kaulinan ieu, barudak bakal ajak kabébasan gerak sareng persaingan. Kalayan ngan hiji balon per anak, aranjeunna kedah ngaitkeun kana ankle, sareng anu sanésna kedah niup. Tangtosna aranjeunna badé naroskeun kumaha aranjeunna kedah ngamangpaatkeunana, sabab kami bakal nyarios yén ngan ukur gerakan, tanpa nganggo panangan anjeun. Ngadeukeutan unggal pasangan sabisa-bisa pikeun pamit ka balon. Ieu bakal ngakibatkeun giggles, kompetisi jeung koordinasi suku, sadayana dipikabutuh pikeun kaahlian motor maranéhanana. Aya rupa-rupa variétas, sabab balon ogé bisa dihijikeun dina cangkéng, boh di hareup jeung di tukang. Terserah anjeun!

Patung kaulinan

Tetep tetep sareng gerak Ieu kagiatan pisan hésé pikeun barudak.Ku kituna, éta salah sahiji latihan penting dina pangajaran barudak. Ngaliwatan musik, murangkalih bakal ngawakilan arca anu béda-béda, dileungitkeun dina gerakan naon waé nalika musik eureun. Kagiatan ieu bakal ni'mat learning rhythmic maranéhanana, kitu ogé kaahlian motor maranéhanana, kitu ogé kamampuhan maranéhna pikeun ngadalikeun impulses maranéhanana. Tapi naon deui, aya ogé variasi séjén tina kaulinan sarupa. Salah sahijina nangtung kalayan tonggongna ka rombongan (anu terakhir kedah nyandak léngkah-léngkah ka hareup) sareng nalika anjeunna malik, sadaya anu sanés kedah nangtung. Tangtanganna nyaéta pikeun dugi ka tempat 'boss' tanpa katingali ku anjeunna. Leres, kami terang yén anjeun ogé parantos maén sareng sadaya réréncangan anjeun sababaraha taun ka pengker!

Abdi maén bebek, bebek ... soang!

Upami kuring émut leres, Kaulinan sapertos kieu muncul dina salah sahiji épisode 'The Simpsons'. Sanaos leres dina adegan éta kasenangan ngan ukur ku hiji tokoh. Nya, ieu mangrupikeun salah sahiji kaulinan klasik anu ngagaduhan modifikasi anu tangtu tapi sok aya dina kahirupan urang. Duanana kaahlian motor jeung dédéngéan jeung strategi bakal hadir dina kaulinan ieu. Anjeun kudu ngabentuk bunderan kalawan sahenteuna 4 atawa 5 barudak anu bakal diuk di lantai. Salah sahijina bakal hunter jeung bakal ngajalankeun sabudeureun tapi di luar bunderan. Anjeunna bakal nyabak sirah unggal pamaén nyebutkeun 'bebek'. Tapi dina waktos anu tangtu sareng tanpa peringatan, anjeunna bakal nyabak hiji sareng ngucapkeun kecap 'soang'. Ku kituna manéhna kudu bangun sarta nyekel hunter saméméh dimungkinkeun sits handap.

Kaulinan korsi

Ieu sejen tina kaulinan hiburan nu dimaénkeun ku musik. Ieu kacida dianjurkeun dina sagala umur, sabab méré aranjeunna kapuasan hébat. Ku nempatkeun korsi dina bunderan sareng leumpang, dina waktos anu sami, aranjeunna nari di gigireunana. Ieu bakal jadi loba senang, sabab ngadagoan momen katuhu pikeun diuk turun, nalika musik eureun. Sadaya ieu, naekeun konsentrasi sareng résponsipitas anjeun. Inget yen aya salawasna kudu hiji korsi kirang ti jumlah pamaén. Salaku geus kami ngomong, dina sagala umur eta bakal mangpaat tur entertaining, tapi urang salawasna bisa adaptasi lagu kana umur éta. Sangkan fun naek malah leuwih.

kaulinan sato sare

Naha budak leutik di bumi tiasa tetep fokus pikeun meunang kaulinan sapertos kieu? Sumuhun, éta pisan pajeulit. Tapi éta mangpaat pikeun kaulinan hiburan, sangkan aranjeunna diajar saeutik-saeutik jeung neruskeun ngamekarkeun virtues maranéhanana. Janten, dina hal ieu, pamaén kedah lungsur ka bumi sareng pura-pura sare. Salah sahiji pendamping maranéhna bakal jadi hiji anu nyoba hudang aranjeunna nepi, ku cara naon? Muhun, tickling aranjeunna atanapi nyebutkeun hal lucu ka aranjeunna. Kusabab saha waé anu ngagerakkeun atanapi malah muka panonna bakal disqualified. Bakal salawasna aya batur atawa batur anu bisa nolak saeutik leuwih. Ieu mangrupikeun salah sahiji kagiatan anu sampurna pikeun budak leutik.

kartu ulang

Ieu kaulinan nu bisa Anjeun pigawé kalayan kartu sorangan atawa gambar, tapi aya ogé kaulinan dewan komo interaktif. Kusabab leuwih taun komplikasi geus diwanohkeun dina kaulinan ieu, ku kituna dulur bisa ngarasakeun eta. Sumuhun, éta bisa jadi saeutik béda ti naon urang geus ngobrol ngeunaan tapi sagampil efisien. Ku kituna, dina hal ieu ngeunaan ngarobah runtuyan kartu nyanghareupan handap sarta anak kudu milih dua pikeun ngabentuk pasangan. Upami anjeunna suksés, aranjeunna bakal kapendak. Upami teu kitu, aranjeunna bakal ditempatkeun nyanghareupan handap deui jeung péngkolan bakal lulus ka pasangan sejen. Tujuanana nyaéta pikeun ningkatkeun memori tapi ogé konsentrasi. Tungtungna, sadaya pasangan kudu kapanggih. Aranjeunna pasti bakal ngajantenkeun!

kaulinan gambar

Déwék

Kami henteu peryogi kaulinan sorangan tapi versi anu langkung praktis. Tapi kedah disebatkeun yén, sanaos éta, éta bakal ngabantosan anjeun ngembangkeun kréatipitas bari bersenang-senang. Kusabab éta mangrupikeun kaulinan hiburan anu sanés anjeun tiasa hilap. A pamuter boga lambar jeung kudu ngagambar hal. Nu séjén kudu nebak naon éta. Kabeneran aya dina kaulinan ieu, anjeun tiasa ngadamel téma, uninga dimana nembak balik. Upami teu kitu, éta bisa nyandak lila teuing. Éta sampurna pikeun soré sareng kulawarga atanapi panginten kanggo sakola. Sabaraha deui, éta bakal salawasna nambahan leuwih senang!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.