3 hiasan DIY kanggo kamar barudak

Kamar barudak

Nalika dugi ka waktos kanggo ngaropea binih, seueur sepuh nyiapkeun nyéépkeun artos anu penting. Di toko khusus anjeun tiasa mendakan jati sareng hiasan anu hadé pikeun kamar tidur naon waé, tapi éta ngagaduhan biaya anu umumna lumayan tinggi. Tapi nyatana, ku sakedik katerampilan, imajinasi sareng seueur kahoyong, anjeun tiasa masihan tampilan anyar ka kamar barudak anjeun tanpa kedah ngadamel investasi ageung.

DIY sampurna pikeun ngadamel potongan-potongan buatan tangan sareng unik sareng ieu, anjeun ogé ngajar murangkalih seni daur ulang sareng nyumbang dina cara penting pikeun ngalestarikeun lingkungan. Dinten ieu kami bade nyumbangkeun gandum keusik urang dina hal inspirasi, janten anjeun tiasa mendakan sababaraha ideu pikeun ngarobih kamar barudak. Anjeun tiasa nga-personalisasi tiap DIY nganggo cap pribadi anjeun sareng murangkalih pasti bakal gumbira ku parobihanana.

Layar pikeun nyiptakeun lingkungan

Layar DIY kanggo kamar barudak

Ku layar kai saderhana, anjeun tiasa ngarobih kamar di bumi anjeun. Salian ti kamar barudak, objék hiasan ieu tiasa janten protagonis kaulinan barudak. Anjeun tiasa masihan layar kai pikeun hawa anu béda, sapertos:

  • Fasade puri. Di toko DIY anjeun tiasa mendakan papan kai anu murah, anu ogé bakal motong anjeun ukuran sareng bentuk anu anjeun pikahoyong. Anjeun ogé tiasa kéngingkeun ragaji dasar sareng ngalakukeun éta di bumi tanpa seueur komplikasi. Ngadamel sababaraha windows na tambahkeun unsur hiasan, sapertos langsir atanapi lawon, sareng anjeun ogé bakal ngagaduhan aslina téater wayang.
  • Panel gambar. Cét sababaraha panel layar ku cet papan tulis, gampang dipendakan di toko cet, karajinan atanapi toko DIY. Artis alit bakal gaduh rohangan ageung ngagambar sareng deui.
  • Panel Catetan. Anjeun tiasa ogé kalebet sepré gabus dina salah sahiji panél. Ku cara kieu, barudak leutik tiasa ngirim catetan, pesen penting, pesen atanapi panginget aranjeunna.

Lampu siling anu saé

Lampu kertas DIY pikeun binih

Kengingkeun lampu siling unik sareng benten saderhana ogé ekonomis. Anjeun ngan kedah mésér tulip kertas, anu anjeun bakal mendakan di ratusan toko kalebet bazaar oriental. Teras anjeun tiasa ngahias lampu sakumaha anu anjeun pikahoyong, Ieu sababaraha conto:

  • Kalayan stiker napel
  • Nganiaya kapang kertas pikeun cupcakes
  • Lukisan kertas sareng cat cai

Atanapi anjeun tiasa ngadamel desain anu pikaresepeun sapertos gambarna, ngagantungkeun karinjang leutik bakal nyiptakeun balon hawa panas asli pisan anu matak caang tina impian barudak.

Ornamén DIY

Gantungan barudak DIY

Trend buatan tangan ngamungkinkeun pikeun di toko mana waé anjeun tiasa mendakan bahan pikeun karajinan sareng DIY. Janten anjeun moal ngarugikeun anjeun kéngingkeun elemen anu béda-béda pikeun nyiptakeun hiasan anu sanés, sareng masihan tampilan anyar ka kamar barudak. Gantungan na geulis pisan sareng anjeun tiasa ngajantenkeun bahan-bahan anu teu aya watesna, dina gambar anjeun bakal mendakan sababaraha ideu.

  • Kalayan pigura sulaman. Kalayan pigura kai anjeun tiasa ngadamel ornamén anu béda dina sababaraha menit. Tina anu paling saderhana sapertos dina gambar, anu ngan ukur ngagaduhan pita satin dina warna anu béda-béda, dugi ka tukang ngimpi buatan tangan. Dina tautan anjeun bakal mendakan ideu pikeun ngajantenkeun tukang nyekel impian anu béda sareng sababaraha bahan, éta bakal sampurna di rohangan barudak.
  • Unsur alam. Candak dahan tangkal, pastikeun rada kandel, sareng pastikeun anjeun meresihanana saé sateuacan ngadamel gantungan. Ayeuna, rarancang sababaraha unsur anu anjeun resep, sapertos awan alit, titisan hujan, bintang, biruang, atanapi naon waé anu anjeun pikahoyong. Ngadamel témplat kardus pikeun mastikeun éta katingalina ku cara anjeun resep. Gambar dina lawon anu anjeun pilih, anjeun tiasa nganggo warna anu dirasakeun atanapi lawon anu cukup kandel, sapertos kanvas. Motong dua lembar kanggo unggal hiasan, ngaput ku sababaraha jahitan saderhana sareng sulaman benang sareng dieusi serat bantal sateuacan réngsé nutup potongan.

Ngadamel hiasan pikeun kamar barudak nyalira bakal ngamungkinkeun anjeun ngahémat artos, anjeun bakal kéngingkeun hiasan eksklusif sareng ogé, anjeun tiasa ciptakeun aranjeunna sareng murangkalih anjeun sareng aranjeunna bakal langkung istiméwa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.